spermnator Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αυτο με την οθονη ενω ειναι κλειδωμενο να αναβει στο ακυρο,που ανεφερε ενα παλικαρι στις τελευταιες 2 σελιδες,μου το κανει κ εμενα.Χωρις κανενα λογο(αναπαντητη η σμσ κτλ). Απλα αναβει η οθονη,στο ακυρο,φαινεται κλειδωμενο και μετα ξανακλεινει η οθονη.Οχι πως ειναι προβλημα,αλλα αν το εχεις διπλα σου σου αποσπα την προσοχη νομιζοντας πως κατι σου ηρθε χωρις να εχεις ομως κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Σε πάω. Περιμένω (πιστεύω όχι μόνο εγώ) το share results σου και όλοι μαζί συνεχίζουμε το ψάξιμο. Λοιπον εκανα την αναβαθμιση οπως λεει ο οδηγος των XDA (2 ποστ παραπανω) και δεν βρηκα κανενα προβλημα. ειμαι ακομα s-off, με custom recovery και hboot 2.000... το μονο που αλλαξε ειναι οτι πλεον ειναι κλειδωμενος ο bootloader μου! Πρωτα βεβαια παω να βαλω την νεα MIUI και μετα θα επανερθω σε αυτη για δοκιμες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μπράβο μάχιμε Δημήτρη86. Αυτο με την οθονη ενω ειναι κλειδωμενο να αναβει στο ακυρο,που ανεφερε ενα παλικαρι στις τελευταιες 2 σελιδες,μου το κανει κ εμενα.Χωρις κανενα λογο(αναπαντητη η σμσ κτλ). Απλα αναβει η οθονη,στο ακυρο,φαινεται κλειδωμενο και μετα ξανακλεινει η οθονη.Οχι πως ειναι προβλημα,αλλα αν το εχεις διπλα σου σου αποσπα την προσοχη νομιζοντας πως κατι σου ηρθε χωρις να εχεις ομως κατι Πρώτα από όλα δες αν σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν ανάβει πχ "welcome to Vodafone". Αν δεν βγάζει κανένα τέτοιο μήνυμα τότε ξεκίνα να βγάζεις μία-μία τις τελευταίες εφαρμογές που έβαλες στο κινητό σου και δες αν συνεχίζει να το κάνει. Συνήθως φταίει κάποια πρόσφατη εφαρμογή από ότι έχω διαβάσει σε άλλα φόρουμ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αυτο με την οθονη ενω ειναι κλειδωμενο να αναβει στο ακυρο,που ανεφερε ενα παλικαρι στις τελευταιες 2 σελιδες,μου το κανει κ εμενα.Χωρις κανενα λογο(αναπαντητη η σμσ κτλ). Απλα αναβει η οθονη,στο ακυρο,φαινεται κλειδωμενο και μετα ξανακλεινει η οθονη.Οχι πως ειναι προβλημα,αλλα αν το εχεις διπλα σου σου αποσπα την προσοχη νομιζοντας πως κατι σου ηρθε χωρις να εχεις ομως κατι Δεν το έχω παρατηρήσει. Αυτό που μου έχει κανει μερικές φορές είναι όταν είναι κλειστή η οθόνη και πατήσω το πλήκτρο τότε το brightness είναι πολύ χαμηλό, ακόμα και όταν ξεκλειδώσει. Το κλείνω, το ξανανοίγω και στρώνει. Επίσης βελτιωμένο wifi δεν είδα. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 τωρα που περναει το placebo για πειτε για την ics..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν το έχω παρατηρήσει. Αυτό που μου έχει κανει μερικές φορές είναι όταν είναι κλειστή η οθόνη και πατήσω το πλήκτρο τότε το brightness είναι πολύ χαμηλό, ακόμα και όταν ξεκλειδώσει. Το κλείνω, το ξανανοίγω και στρώνει. Επίσης βελτιωμένο wifi δεν είδα. Το παρατήρησα και εγώ, αλλά μάλλον οφείλεται σε αργή απόκριση (καθυστέρηση) στην αύξηση της φωτεινότητας. Αν το αφήσεις χωρίς να το κλείσεις ξανά, σε 1 δευτερόλεπτο ανεβαίνει η φωτεινότητα εκεί που λέει το sensor. Όσο για το WiFi, δε νομίζω να πιάνει καλύτερα, αλλά έπεσε το όριο που αποσυνδεεται από κάποιο δίκτυο από τα -93 στα -96db, όπως βλέπω από το WiFi analyzer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Να ρωτήσω κάτι?στην ics έχει τρία εικονικά εικονίδια κάτω κάτω?και στο κινητό μας που έχει αλλά 4 sort keys πως συν- λειτουργούν? Edited September 14, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 αναβαθμιση λογισμικου εκανε ποια εφαρμογη? οχι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα για παλιες εφαρμογες αν και καθυστερημένα να πω ότι μετά απο αναβάθμιση που έκανε, ήρθε πάλι στα ίσια του(δεν αναβοσβήνει πιά)...σε ευχαριστώ ilka για το ενδιαφέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Να ρωτήσω κάτι?στην ics έχει τρία εικονικά εικονίδια κάτω κάτω?και στο κινητό μας που έχει αλλά 4 sort keys πως συν- λειτουργούν? Δεν έχει τα τρία εικονίδια, τα soft keys λειτουργούν όπως και πρώτα, αλλά σε ICS τρόπο. (το home πχ, ανοίγει τη λίστα με τα recent apps και επιλέγεις η αφαιρείς όποιο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δεν έχει τα τρία εικονίδια, τα soft keys λειτουργούν όπως και πρώτα, αλλά σε ICS τρόπο. (το home πχ, ανοίγει τη λίστα με τα recent apps και επιλέγεις η αφαιρείς όποιο θέλεις.το home τωρα πχ(gb για μενα ακομα) μας παει στην αρχικη οθονη του launcher που εχουμε και αν το πατησω παρατεταμενα μου δειχνει τις τελευταιες εφαρμογες ππου εχω ανοιξει.στην ICS δεν μας παει στην αρχικη οθονη του launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ερωτηση: Στον ενσωματωμενο Broswer στην ICS πως μπορει να εμφανιζει της σελιδες ολοκληρες οπως στον υπολογιστη? Πριν ειχε στις ρυθμισης του broswer επιλογη και ξετικαρες την (προβολη κινητου).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 το home τωρα πχ(gb για μενα ακομα) μας παει στην αρχικη οθονη του launcher που εχουμε και αν το πατησω παρατεταμενα μου δειχνει τις τελευταιες εφαρμογες ππου εχω ανοιξει.στην ICS δεν μας παει στην αρχικη οθονη του launcher? ΟΚ, για να ξεκαθαρίσω: Με απλό πάτημα, το home σε πάει στην αρχική οθόνη, το menu ανοίγει ένα μενού με 3 επιλογές (προσαρμογή,ταπετσαρία,ρυθμίσεις), το back δεν κάνει τίποτε όπως πάντα, και το search ανοίγει την αναζήτηση google. Με παρατεταμένο πάτημα στο home βγαίνει ο recent app manager (ή όπως αλλιώς το λένε), και στην αναζήτηση η φωνητική αναζήτηση. [ATTACH]26956[/ATTACH] Με διπλό πάτημα στο home, βγαίνει η παραμετροποίηση των οθονών του sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα παιδια , μια ερωτηση. Εστω κατεβαζουμε κ περναμε την RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068 . Αν για τον οποιοδηποτε λογοι , κατι παθει το τηλεφωνο στην συνεχεια κ χρειαστει service , κ επειδη το θεμα εγγυηση ειναι εντελως θολο, πως κανουμε roll back? Εχω ακομα 10 μηνες εγγυηση κ επειδη ουτως ή αλλως τρεχω με κατι restarts που μου κανει , δεν θελω να μεινω εντελως ξεκρεμαστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δεν είναι θολό. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν είναι θολό. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. Καλημερα! Ωραιο αυτο που λες , αλλα πως προκυπτει? Σε προηγουμενα posts εχουμε επικοινωνια με την HTC που σε αλλους λεει οτι η εγγυηση ακυρωνεται , κ σε αλλους οτι ισχυει κανονικα ....... εκτος κ αν καπου δεν προσεξα καποια επισημη ανακοινωση. Σε καθε περιπτωση παντως , roll back γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Καλημερα! Ωραιο αυτο που λες , αλλα πως προκυπτει? Σε προηγουμενα posts εχουμε επικοινωνια με την HTC που σε αλλους λεει οτι η εγγυηση ακυρωνεται , κ σε αλλους οτι ισχυει κανονικα ....... εκτος κ αν καπου δεν προσεξα καποια επισημη ανακοινωση 2 με 3 σελιδες πριν υπαρχουν απαντησεις οτι η εγγυηση ισχυει κανονικά μαλιστα προσφερθηκαν ....για οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστει σε προβλημα που θα προκυψει απο την αναβαθμιση να διορθωθει μεσα στην εγγυηση ....... εμενα τουλαχιστον αυτο μου απαντησε υπευθυνος απο το σερβις του οποιου εχω κρατησει και το ονομα του. Δεν θα χρειαστει τιποτε ομως γιατι ολα δουλευουν μια χαρα οσο αφορα μνημη και μπαταρια η διαφορα σε μενα ειναι τεραστια μονιμα σχεδον 200 ΜΒ ελευθερη μνημη .....και η μπαταρια αρκετα καλυτερη. Edited September 16, 2012 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Να κάνω μια ερώτηση για το desire S της γυναίκας μου, τελευταία κάνει σαν να κολάει για 1-2sec όταν πχ βγαίνει από μια εφαρμογή στο κεντρικό μενού ή άλλες εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών.. Δεν είναι ποτέ πειραγμένο και έχει 2.3.5, sence 3 και αριθμό λογισμικού 2.10.401.8 Μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να πάρει τα πάνω του χωρίς root ή reset to factory?? Δεν ασχολήθηκα πότε παραπάνω γιατί πάντα λειτουργούσε άψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) τελικα ενας που εχει βαλει ics δοκιμασε με την εφαρμογη whatsapp να μας πει για αυτο το περιβοητο link crashing? επισης το igo primo δουλευει καλα στην ics?οπως στην gb. Edited September 16, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπερα ! Απαντηση για roll back δεν εχω ακομη λαβει..Τελικα γινεται να γυρισουμε ΑΝ θελουμε στην GB?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 τελικα ενας που εχει βαλει ics δοκιμασε με την εφαρμογη whatsapp να μας πει για αυτο το περιβοητο link crashing? Μπορείς να το δοκιμάσεις με το Talk (google talk). Κρασάρει το ίδιο. Δεν γνωρίζω όμως για άλλες εφαρμογές πέρα από το talk και το whatsup. Προσωπικά δε μου έτυχε ποτέ, παρά μόνο όταν το δοκίμασα για να δω αν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Μπορείς να το δοκιμάσεις με το Talk (google talk). Κρασάρει το ίδιο. Δεν γνωρίζω όμως για άλλες εφαρμογές πέρα από το talk και το whatsup. Προσωπικά δε μου έτυχε ποτέ, παρά μόνο όταν το δοκίμασα για να δω αν το κάνει.δυστυχως χρησιμοποιω πολυ το whatsapp!αλλα θα μου πεις ποσες φορες εχω λαβει λινκ?ισως και μια φορα! ανακεφαλαιωνοντας ΘΕΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση) 1-ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS,WIFI(?) 2-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ RAM 3-ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ(ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ) 4-ΜΠΑΤΑΡΙΑ(?) ΑΡΝΗΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση) 1-link crashing σε εφαρμογες whatsapp και gtalk 2-μπαταρια(?) κατι αλλο? Edited September 16, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) δυστυχως χρησιμοποιω πολυ το whatsapp!αλλα θα μου πεις ποσες φορες εχω λαβει λινκ?ισως και μια φορα! ανακεφαλαιωνοντας ΘΕΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση) 1-ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS,WIFI(?) 2-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ RAM 3-ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ(ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ) 4-ΜΠΑΤΑΡΙΑ(?) ΑΡΝΗΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση) 1-link crashing σε εφαρμογες whatsapp και gtalk 2-μπαταρια(?) κατι αλλο? να προσθεσω ότι το linkcrashing υπαρχει και στην εφαρμογη colournote και διορθωνεται για ολες τις εφαρμογες αν εισαι root! Edited September 16, 2012 by micdoc Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Σχετικά με εγγύηση, εγώ είχα το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ενώ πολύ πριν είχα κάνει root. Στην προσπάθειά μου να το φέρω εντός εγγύησης του πέρασα την ICS για το Des S. Το κινητό είναι στο σέρβις. Χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα από το σέρβις, μιλώντας με το σέρβις, μου είπαν πως δεν υπάρχει χρέωση. Άρα η εγγύηση ισχύει αν περάσουμε την ICS από το htcdev. Υπάρχει σχετικό ιστορικό πλέον !!! :w00t: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημερα! Ωραιο αυτο που λες , αλλα πως προκυπτει? Σε προηγουμενα posts εχουμε επικοινωνια με την HTC που σε αλλους λεει οτι η εγγυηση ακυρωνεται , κ σε αλλους οτι ισχυει κανονικα ....... εκτος κ αν καπου δεν προσεξα καποια επισημη ανακοινωση. Σε καθε περιπτωση παντως , roll back γινεται? Προκύπτει φίλε μου. Η εγγύηση ισχύει, και αν εννοείς να κάνεις downgrade σε GB, όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Προσωπικά, εκτός από το link crashing, που δε με ενοχλεί στην καθημερινή χρήση, δε βλέπω λόγο να το rootάρω. Στην προηγούμενη έκδοση ήμουν root μόνο για το GPS και την ευαισθησία του WiFi. Με την ICS, διορθώθηκαν και προς το παρόν είμαι εντάξει. Η μπαταρία παίζει όπως παλιά, συγκρίνοντας το με το πολύ μεγάλο ιστορικό που είχα από το battery monitor pro. Και πριν και τώρα, στο standby (σβηστή οθόνη) η κατανάλωση είναι 8-9 mA. Υπόψιν ότι χρησιμοποιώ και το juice defender, και έχω 40-50% μπαταρία το βράδυ που θα το βάλω για φόρτιση, με χρήση 3G, WiFi ,5-10 κλήσεις και χωρίς παιχνίδια. Ξεσκιζω το tapatalk, το google reader και το fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts