Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα ή παίρνεις τη Mugen που είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία και τα 1800mAh είναι όντως τόσα (ή περίπου τόσα) ή παίρνεις μια δεύτερη μαμίσια για να την αλλάζεις όποτε χρειάζεσαι την επιπλέον αυτονομία. Όπως είπαμε μαγικές συνταγές στις μπαταρίες δεν υπάρχουν.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα ή παίρνεις τη Mugen που είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία και τα 1800mAh είναι όντως τόσα (ή περίπου τόσα) ή παίρνεις μια δεύτερη μαμίσια για να την αλλάζεις όποτε χρειάζεσαι την επιπλέον αυτονομία. Όπως είπαμε μαγικές συνταγές στις μπαταρίες δεν υπάρχουν.

μου κάνει εντύπωσή όμως γιατί στο wildfire s της γυναίκας μου της πήρα μια 2250 από ebay ,όχι την χρυσή ,και κρατάει απίστευτα πιο πολύ!

από την άλλη η μόνη εναλλακτική από ebay για το δικό μας είναι μια 2000 η οποία από ότι βλέπω είναι της ιδίας "μάρκας " όπως αυτή πού πήρα για το wildfire .

Παιδιά πήρα το Desire s πριν μια βδομάδα είναι πραγματικά τέλειο στην κατασκευή αν και παλιό πλέον αλλά δεν έδινα και 499 για το sencation ότι καλύτερο και να έχει. ένα θέμα μόνο υπάρχει και τελικά όποιο κάτοχο smartphone και αν ρώτησα το ίδιο μου είπε.

Η μπαταρία !! βρήκα και εγώ μια mugen 1800 mAh 41 euro και ήθελα να ρωτήσω αξίζει μια τέτοια η καλύτερα μια δέυτερη μαμήσια??

Παιδιά πήρα το Desire s πριν μια βδομάδα είναι πραγματικά τέλειο στην κατασκευή αν και παλιό πλέον αλλά δεν έδινα και 499 για το sencation ότι καλύτερο και να έχει. ένα θέμα μόνο υπάρχει και τελικά όποιο κάτοχο smartphone και αν ρώτησα το ίδιο μου είπε.

Η μπαταρία !! βρήκα και εγώ μια mugen 1800 mAh 41 euro και ήθελα να ρωτήσω αξίζει μια τέτοια η καλύτερα μια δέυτερη μαμήσια??

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη παρέα του Desire S....εγω που την εχω θα σο προτείνω να την πάρεις.Ειμαι πολύ ικανοποιημένος....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εγώ έκανα παραγγελία την παρακάτω :

http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-HTC-DESIRE-S-2-G12-/150782011818?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D110830120200%252B110830120200%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7223836813965377085

Και "μούφα" να βγει η μπαταρία δεν πειράζει... , κοστίζει μόνο 10 ευρώ !! :happy:

Εχω στην κατοχη μου δυο μπαταριες τετοιες made in Japan χρυσες αλλα δεν γραφουν μπροστα αυτα τα Κινεζικα οπως στη φωτο.

Τις πηρα απο το ebay 16 ευρω περιπου την καθε μια και μου ηρθαν χυμα μεσα σε φακελο.

ΔΕΝ εχω δοκιμαση ακομα καμια απο τις δυο αν και της εχω περιπου 10 μερες στην κατοχη μου και με αυτα που διαβαζω δεν βλεπω να τις δοκιμαζω καν.

Υστερα απο τα ποστ που κανατε με βαλατε σε σκεψη....ετσι λοιπον εστειλα email στον πωλητη που της αγορασα οτι μαλλον ειναι προβληματικες κτλ κτλ τκλ.....μπας και μου πουνε και μενα στειλτες πισω αφου λετε οτι γνωριζουν το προβλημα αυτο....

Λαμβανω ομως σημερα ενα email στο οποιο καθε αλλο παρα στειλτες πισω ελεγε.....

Μου συνηστουν οτι χρειαζονται 3 κυκλους φορτιση και οτι η μπαταρια σιγα σιγα θα εχει τη μεγιστη αποδοση και οτι δεν υπαρχη καποιο θεμα με την συγκεκρημενη μπαταρια και εαν της στειλω πισω και δουνε οτι δεν εχουν προβλημα θα μου χρεωσουν και τα μεταφορικα να μου της ξαναστειλουν....(μου ζητανε να πληρωσω φυσικα τα μεταφορικα να τους τις στειλω).

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Πρώτη φόρτιση σήμερα με αυτήν την μπαταρία το αποτέλεσμα άκρως απογοητευτικό θα κάνω τρεις φορτίσεις και θα δούμε
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Καλησπέρα σε όλους,

Παλιό μέλος στο forum αλλά νέος χρήστης android και χαρούμενος ιδιοκτήτης του desire s με πολλές απορίες. Δεν βιάζομαι όμως θα τα μάθω σιγά σιγά... Ως εκ τούτου θα ήθελα για αρχή να μου λύσετε μια απορία σχετικά με την κάρτα μνήμης (Μπορεί να έχει γίνει ξανά σχετική ερώτηση σε αυτό το topic αλλά 236 σελίδες είναι πολλές για να διαβαστούν). Λοιπόν, το κινητό έχει μια Samsung 8gb class2 και εγώ έχω μια Toshiba 8gb class4, παρόλα αυτά σκέφτομαι να πάρω μια Transcend-Kingston 16gb class10... Πιστεύετε ότι θα δω διαφορά ταχύτητας κατά την χρήση του κινητού (όχι στην ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή) και αν ΝΑΙ, αξίζει αυτή η διαφορά το κόστος της κάρτας???

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους,

Παλιό μέλος στο forum αλλά νέος χρήστης android και χαρούμενος ιδιοκτήτης του desire s με πολλές απορίες. Δεν βιάζομαι όμως θα τα μάθω σιγά σιγά... Ως εκ τούτου θα ήθελα για αρχή να μου λύσετε μια απορία σχετικά με την κάρτα μνήμης (Μπορεί να έχει γίνει ξανά σχετική ερώτηση σε αυτό το topic αλλά 236 σελίδες είναι πολλές για να διαβαστούν). Λοιπόν, το κινητό έχει μια Samsung 8gb class2 και εγώ έχω μια Toshiba 8gb class4, παρόλα αυτά σκέφτομαι να πάρω μια Transcend-Kingston 16gb class10... Πιστεύετε ότι θα δω διαφορά ταχύτητας κατά την χρήση του κινητού (όχι στην ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή) και αν ΝΑΙ, αξίζει αυτή η διαφορά το κόστος της κάρτας???

Ευχαριστώ.

100% ΟΧΙ φιλε μου..... η μονη διαφορα που θα δεις ειναι στη μεταφορα αρχειων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ;)

Καλησπερα παιδια!! τελικα η αναβαθμηση sence 4 ξερουμε ποτε περιπου θα ερθει?

Αναβαθμιση σε sense 4 δεν θα ερθει η επομενη θα ειναι η 3,6 και μαλλον θα ειναι η τελευταια

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Μάϊο;;;Με το καλό να μας έρθει τότε...εγω το περίμενα κατά το καλοκαίρι.:D

Το sense 3.6 από ότι εχω καταλάβει θα είναι ενα 4.0 αλλα με ορισμένες μικρό διάφορες;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μάϊο;;;Με το καλό να μας έρθει τότε...εγω το περίμενα κατά το καλοκαίρι.:D

Το sense 3.6 από ότι εχω καταλάβει θα είναι ενα 4.0 αλλα με ορισμένες μικρό διάφορες;

Ναι λογικα θα ειναι μικρες η διαφορες...ισως να το σηκωνει και το 4.0 αλλα καλο και αυτο :)

Ερωτηση...Οταν βγαζετε φωτο σε κλειστο χωρο...αλλα εχετε φως ηλιου...η φωτο σας βγαινουν νορμαλ?? γιατι εμενα χθες...ενω εκανε αυτofocus και τα εδειχνε καθαρα μετα σκουρενε...

Ναι λογικα θα ειναι μικρες η διαφορες...ισως να το σηκωνει και το 4.0 αλλα καλο και αυτο :)

Ερωτηση...Οταν βγαζετε φωτο σε κλειστο χωρο...αλλα εχετε φως ηλιου...η φωτο σας βγαινουν νορμαλ?? γιατι εμενα χθες...ενω εκανε αυτofocus και τα εδειχνε καθαρα μετα σκουρενε...

Συμβαινει αυτο αναλογα με τη γωνια ληψης...εαν απο εκει επιτοπου το γυρισης λιγο αλλου και το ξαναπας στην ιδια θεση θα στο κρατηση ανοιχτο..παντως συμβαινει αυτο και φυσικα οχι μονο στο δικο σου.

100% ΟΧΙ φιλε μου..... η μονη διαφορα που θα δεις ειναι στη μεταφορα αρχειων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ;)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!

Μια άλλη ερώτηση τώρα! Στα Symbian κινητά που είχα όταν ήθελα να περνάω αρχεία στο κινητό χωρίς αυτό να μπορεί να τα βλέπει (π.χ δεν ήθελα να εμφανίζονται στην "Έκθεση" τα κομμένα τραγούδια που είχα για ήχο κλήσης, ούτε οι φωτογραφίες που έβαζα στις επαφές μου) δημιουργούσα ένα φάκελο με το όνομα "temp" στην κάρτα μνήμης και τα περνούσα εκεί. Δεν εμφανιζόντουσαν πουθενά αλλά μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω για λειτουργίες του τηλεφώνου. Μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο στο android????

Όχι και ούτε και θέλω... Είναι πολύ λίγες οι μέρες που χρησιμοποιώ το android και θεωρώ ότι δεν έχω την εμπειρία να χειριστώ μια s-off-rooted συσκευή android!!! Edited by free4you

Καλησπερα παιδια!

Μολις ειδα κατι κ τα παιξα....Οταν πατας ΕΠΑΦΕΣ (εχει ΟΛΑ κ επιλεξεις FACEBOOK) εμφανιζει ενα σωρο αγνωστες σε μενα Επαφες Facebook , ανθρωπων που δεν ξερω , κ μαλιστα ΔΕΝ μπορω να τις διαγραψω με κανενα τροπο!!!!!!!!

Να σημειωσω πως ουδεποτε ειχα ή σκοπευω να εχω Φακελο στο Facebook....

Καμμια ιδέα πως μπορω να ξεφορτωθω ολες αυτες τις αγνωσες καταχωρησεις απο το κινητο μου?????:confused:

Καλησπερα παιδια!

Μολις ειδα κατι κ τα παιξα....Οταν πατας ΕΠΑΦΕΣ (εχει ΟΛΑ κ επιλεξεις FACEBOOK) εμφανιζει ενα σωρο αγνωστες σε μενα Επαφες Facebook , ανθρωπων που δεν ξερω , κ μαλιστα ΔΕΝ μπορω να τις διαγραψω με κανενα τροπο!!!!!!!!

Καμμια ιδέα πως μπορω να ξεφορτωθω ολες αυτες τις αγνωσες καταχωρησεις απο το κινητο μου?????:confused:

O επαφές αυτές δεν είναι άγνωστες. Τις τραβάει από τα mail σου, το twitter σου και το Facebook (και ότι άλλο έχεις βάλει). Μπορείς να σταματήσεις το συγχρονισμό επαφών από τις διάφορες εφαρμογές από τις ρυθμίσεις.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπερα παιδια!

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσω, αλλά πριν πάρω το τηλέφωνο είχα βάλει στο gmail να αποθηκεύει στις επαφές όλους που μου έστελναν και έστελνα μειλ, με αποτέλεσμα να έχει ένα σωρό καταχωρήσεις που δεν ήξερα καν. Έβγαλα αυτή την επιλογή, καθάρισα και τη λίστα επαφών και όλα καλά.

Για το φεισ τώρα, απλά κάνε κατάργηση των λογαριασμών Facebook & Facebook for HTC Sense. Ξαναβάλτους εαν τους χρειάζεσαι και θα συγχρονιστούν σωστά.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Μια γρηγορη ερωτηση θελω να κανω παιδια. Ποιο ειναι το τελευταιο software number που εχετε? Εμενα ειναι το 2.10.124.8 . Υπαρχει καποιο μετα απο αυτο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :)

Καλησπέρα παιδιά.. ήθελα να ρωτήσω.. μήπως το android διατηρεί κάποιο log file όπου να καταγράφονται όλες οι κινήσεις;

δλδ, να λέει τη τάδε ώρα, πήγαμε στο τάδε πρόγραμμα κλπ ;;;

Τσ Πάντα Ξει.....

Μια γρηγορη ερωτηση θελω να κανω παιδια. Ποιο ειναι το τελευταιο software number που εχετε? Εμενα ειναι το 2.10.124.8 . Υπαρχει καποιο μετα απο αυτο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :)

Εμένα είναι 2.10.401.8

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

και το δικο μου επίσης 2.10.401.8

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πως γινεται να μου ερθει και μενα αυτο το update? Καπου ειχα διαβασει οτι μπορω να την "αναγκασω" να ερθει αλλαζοντας την ημερομηνια του κινητου αλλα για το πρωτο update που εχω παρει ηδη. Αν γνωριζει κανεις μου λεει. Πιο πολυ το θελω για να ειναι ετοιμη η συσκευη για το ics.