Γιάννης Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Τώρα βέβαια θα προκύψει το ερώτημα πως συγχρονίζω... Ρυθμισεις/Λογαριασμοι και συχρονισμος/google/Συγχρονισμος επαφων Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimact Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλησπέρα. Προσπάθω να περάσω την έκδοση 2.3.5 μέσω OTA, κατεβαίνει το update αλλά όταν παω να κάνω την εγκατάσταση ξεκινάει η διαδικασία και κάποια στιγμή βγάζει ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και σταματάει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλησπέρα. Προσπάθω να περάσω την έκδοση 2.3.5 μέσω OTA, κατεβαίνει το update αλλά όταν παω να κάνω την εγκατάσταση ξεκινάει η διαδικασία και κάποια στιγμή βγάζει ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και σταματάει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Το κινητό σου είναι root;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimact Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Όχι, δεν το έχω πειράξει, είναι όπως το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 εχει δοκιμασει κανενας το καινουργιο radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...Επειδή το κινητό μου έχει αρχίσει και κολλάει αφάνταστα πολύ...σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά όλων των εργοστασιακών ρυθμίσεων...Προς επιβεβαίωση θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής...έχω κάνει αποθήκευση των επαφών στην κάρτα όπως και των μηνυμάτων...Τι άλλο χρειάζεται να κάνω πριν την "ολική επαναφορά"? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλημέρα σε όλους! Βλέπω το κινητό μου να τρώει κολλήματα...και επειδή δεν θα αντέξω να χάσω πάλι επαφές και μηνύματα...υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω backup όλων των μηνυμάτων και των επαφών?Και σοσ παραπλήσια ερώτηση μπορώ να κάνω backup αλλά να μπορώ να τα βλέπω και στον υπολογιστή μου; Ευχαριστώ πολύ.. (sos-υπερεπείγον!) κάνω back up με την εφαρμογή "mybackup" όταν δεν είμαι room και με την εφαρμογή "titanium backup" όταν είμαι root. Εφαρμογές που αποθηκεύουν τα πάντα Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλησπέρα. Προσπάθω να περάσω την έκδοση 2.3.5 μέσω OTA, κατεβαίνει το update αλλά όταν παω να κάνω την εγκατάσταση ξεκινάει η διαδικασία και κάποια στιγμή βγάζει ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και σταματάει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? αυτό δείχνει η οθόνη όταν γίνεται εγκατάσταση του καινούριου OS. Μένει σε αυτή την οθόνη για λίγα λεπτά, αν εσένα μένει με αυτή την ένδειξη για περισσότερο τότε μάλλον αν ξεκίναγες από τα βασικά, δηλαδή να έχεις σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ, αρκετή μπαταρία. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...Επειδή το κινητό μου έχει αρχίσει και κολλάει αφάνταστα πολύ...σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά όλων των εργοστασιακών ρυθμίσεων...Προς επιβεβαίωση θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής...έχω κάνει αποθήκευση των επαφών στην κάρτα όπως και των μηνυμάτων...Τι άλλο χρειάζεται να κάνω πριν την "ολική επαναφορά"? Ευχαριστώ πολύ... επισης το sms backup κραταει τα παντα απο μυνηματα. αν τα αποθηκευσεις στην καρτα οπως λες δεν νομιζω οτι τα κραταει ολα. εμενα η καρτα επειδη ειναι παλια κραταει περιπου 30. Για τις επαφες στο google mail συγχρονισμο. Επισης μπορεις να δοκιμασεις και το myphone explorer που τα κανει αυτα πολυ ευκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά κουτσά στραβά τα κατάφερα...σας ευχαριστώ...Δυστυχώς όμως το πρόβλημα μου δεν επανήλθε ούτε με ρισέτ...(να πω και το πρόβλημα- αν και μάλλον η λύση του είναι προφανής...).Μόλις ολοκληρώσω μια κλήση, το κινητό παραμένει ανοιχτό μεν, με σβηστή οθόνη όμως....και μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι με βγάλσιμο μπαταρίας..Δεν έχω οθόνη δηλαδή...Αν υπάρχουν ιδέες διαφωτίστε με...(αν και έχω απογοητευθεί πλήρως...) Επιπλέον επειδή προσπαθώ να στείλω τις επαφές μου με μπλέ δόντι στο παλιό μου νόκια γνωρίζετε αν υπάρχει επιλογή να τις στείλω όλες μαζί και όχι 10-10 όπως μου προτείνει το ΗΤC?Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδιά κουτσά στραβά τα κατάφερα...σας ευχαριστώ...Δυστυχώς όμως το πρόβλημα μου δεν επανήλθε ούτε με ρισέτ...(να πω και το πρόβλημα- αν και μάλλον η λύση του είναι προφανής...).Μόλις ολοκληρώσω μια κλήση, το κινητό παραμένει ανοιχτό μεν, με σβηστή οθόνη όμως....και μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι με βγάλσιμο μπαταρίας..Δεν έχω οθόνη δηλαδή...Αν υπάρχουν ιδέες διαφωτίστε με...(αν και έχω απογοητευθεί πλήρως...) Επιπλέον επειδή προσπαθώ να στείλω τις επαφές μου με μπλέ δόντι στο παλιό μου νόκια γνωρίζετε αν υπάρχει επιλογή να τις στείλω όλες μαζί και όχι 10-10 όπως μου προτείνει το ΗΤC?Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... Φορας custom Rom ? Μηπως χρειαζετε service .... Με το MyphoneExplorer οπως προτεινε και ο φιλος παραπανω μπορεις να μεταφερεις ολες τις επαφες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδιά κουτσά στραβά τα κατάφερα...σας ευχαριστώ...Δυστυχώς όμως το πρόβλημα μου δεν επανήλθε ούτε με ρισέτ...(να πω και το πρόβλημα- αν και μάλλον η λύση του είναι προφανής...).Μόλις ολοκληρώσω μια κλήση, το κινητό παραμένει ανοιχτό μεν, με σβηστή οθόνη όμως....και μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι με βγάλσιμο μπαταρίας..Δεν έχω οθόνη δηλαδή...Αν υπάρχουν ιδέες διαφωτίστε με...(αν και έχω απογοητευθεί πλήρως...) Επιπλέον επειδή προσπαθώ να στείλω τις επαφές μου με μπλέ δόντι στο παλιό μου νόκια γνωρίζετε αν υπάρχει επιλογή να τις στείλω όλες μαζί και όχι 10-10 όπως μου προτείνει το ΗΤC?Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... Μπορεις και να σωσεις τις επαφες σου σαν αρχειο .vcf απο τις επαφες> εισαγωγη/εξαγωγη> εξαγωγη σε καρτα SD και μετα τις επαναφερεις οπου και οποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μπορεις και να σωσεις τις επαφες σου σαν αρχειο .vcf απο τις επαφες> εισαγωγη/εξαγωγη> εξαγωγη σε καρτα SD και μετα τις επαναφερεις οπου και οποτε θες. με αυτό τον τρόπο δεν γίνεται, τουλάχιστον για μεταφορά στο νόκια 6600i slide. Θα δοκιμάσω και με τον explorer.Σας ευχαριστώ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Στο μενού τροφοδοσία η "γρήγορη εκκίνηση "τι είναι?βασικά θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω επανεκκίνησή αλλά να μην κάνει δέκα ώρες όπως τώρα.αυτό τι κάνει?την κάνει πιο γρήγορα? Να το ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Στο μενού τροφοδοσία η "γρήγορη εκκίνηση "τι είναι?βασικά θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω επανεκκίνησή αλλά να μην κάνει δέκα ώρες όπως τώρα.αυτό τι κάνει?την κάνει πιο γρήγορα? Να το ενεργοποιήσω? Στην ουσία, αυτή η λειτουργία αδρανοποιεί το τηλέφωνο αποθηκεύοντας τα δεδομένα στη μνήμη RAM ώστε να επιτευχθεί γρήγορη εκκίνηση. http://www.pcsteps.gr/technology/kinita/596-htc-desire-hd-z-5-seconds-boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Στην ουσία, αυτή η λειτουργία αδρανοποιεί το τηλέφωνο αποθηκεύοντας τα δεδομένα στη μνήμη RAM ώστε να επιτευχθεί γρήγορη εκκίνηση. http://www.pcsteps.gr/technology/kinita/596-htc-desire-hd-z-5-seconds-boot α ,αρα δεν καθαριζει η ραμ με αυτη την επανεκκινηση,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Στο μενού τροφοδοσία η "γρήγορη εκκίνηση "τι είναι?βασικά θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω επανεκκίνησή αλλά να μην κάνει δέκα ώρες όπως τώρα.αυτό τι κάνει?την κάνει πιο γρήγορα? Να το ενεργοποιήσω? αν θέλεις πολύ γρήγορο boot τότε ξεκλείδωσε τον bootloader από το htcdev.com επιλέγοντας από την λίστα "other devices". Μετά τσέκαρε το "γρήγορη εκκίνηση" και θα κάνεις boot σε 3 δεύτερα. νομίζω αυτό το είχαμε πει κάποιες σελίδες πίσω. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 αν θέλεις πολύ γρήγορο boot τότε ξεκλείδωσε τον bootloader από το htcdev.com επιλέγοντας από την λίστα "other devices". Μετά τσέκαρε το "γρήγορη εκκίνηση" και θα κάνεις boot σε 3 δεύτερα. νομίζω αυτό το είχαμε πει κάποιες σελίδες πίσω. Που κολλάει αυτό? Ποιός είπε ότι για να δουλέψει η "γρήγορη εκκίνηση" πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μάλιστα μέσω htcdev.com? Λίγο προσοχή παιδιά, δεν γίνεται να παραπληροφορείτε έτσι τον κόσμο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Αν κανω restore στο κινητο μετα απο το market μπορω να επιλεγξω με τον λογαριασμο μου να ξανακατεβουν και να ξαναεγκατασταθουν αυτοματα οι παλιες εφαρμογες που ειχα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Που κολλάει αυτό? Ποιός είπε ότι για να δουλέψει η "γρήγορη εκκίνηση" πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μάλιστα μέσω htcdev.com? Λίγο προσοχή παιδιά, δεν γίνεται να παραπληροφορείτε έτσι τον κόσμο.. δεν παραπληροφορώ, όπως έχω ξαναπει, είναι αυτό που εγώ έχω κάνει στο δικό μου και ανοίγει πολύ γρήγορα. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μηπώς έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μπαταρία; --> http://www.ebay.com/itm/2000mAh-Cpacity-Battery-For-HTC-A7272-Desire-Z-S710E-HTC-7-Mozart-T8698-G12-/110843010436?pt=PDA_Accessories&hash=item19cec21d84 Έχετε κάποια εναλλακτική πρόταση στα 1800-2000mah (που να κρατάει εμφανώς και δοκιμασμένα περισσότερο από την htc μπαταρία); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μάλλον κάτι δε μας δίνεις να καταλάβουμε καλά. Όπως είπε και ο kollatos δεν έχει καμία σχέση. Και πριν κάποιες σελίδες πίσω είπαμε να μην ξεκλειδώσετε τίποτα μέσω HTC γιατί χάνεται για πάντα η εγγύηση! Αυτό ακριβώς... δεν παραπληροφορώ, όπως έχω ξαναπει, είναι αυτό που εγώ έχω κάνει στο δικό μου και ανοίγει πολύ γρήγορα. Μπορεί να έχεις πει ότι θες αλλά αυτό που λες ότι "για ν' ανοίγει γρήγορα η συσκευή πρέπει να γίνει s-off" είναι καθαρά παραπληροφόρηση. Το ότι το έκανες στο δικό σου δεν το ανέφερες στο προηγούμενο post σου, αλλά κι έτσι να είναι εξακολουθεί να είναι παραπληροφόρηση είτε σου αρέσει είτε όχι. Φιλικά πάντα και θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην το συνεχίσουμε γιατί είμαστε εκτός θέματος.. Για ότι άλλο θέλεις ευχαρίστως να το συζητήσουμε μέσω pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Αν κανω restore στο κινητο μετα απο το market μπορω να επιλεγξω με τον λογαριασμο μου να ξανακατεβουν και να ξαναεγκατασταθουν αυτοματα οι παλιες εφαρμογες που ειχα ? Ευχαριστω. Κανεις δεν ξερει ????? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Σύντομα: Δεν είπα για το s-off τίποτα γιατί δεν έχω κάνει s-off στο κινητό ακόμα, αυτό το θέμα αποτελεί ακόμα απορία μου. Για την γρήγορη εκκίνηση είπα σε αρκετά παλαιότερο ποστ και επανέλαβα σε πρόσφατο τι έχω κάνει εγώ στο δικό μου κινητό. Σχετικά με τις οδηγίες που δίνονται εδώ: όλα γίνονται στα πλαίσια της βοήθειας και του αλτρουισμού (ή κάνω λάθος?). Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το HTCDEV και έδωσα οδηγίες/αποτελέσματα για ότι δοκίμασα στο δικό μου. Για όνομα, δεν προσπάθησα να παραπληροφορήσω κανέναν. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Κανεις δεν ξερει ????? Δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτόματα αυτό που θέλεις, αλλά μπορείς να βρεις το όλες της εφαρμογές που έχεις κατεβάσει στο GOOGLE PLAY / ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ ANDROID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts