Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για δοκιμάστε κάτι.πηγαίνετε σε μια επαφή πού της έχετε βάλει και διεύθυνση .πατήστε πάνω στο εικονιδιο πού είναι δίπλα αριστερά από την διεύθυνση .εάν έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα gps εκτός της υπάρχουσας μαμά εφαρμογής σας ρωτάει με ποια εφαρμογή θέλετε να δείτε την διεύθυνση ?εμένα παρότι έχω και το igo και το don't panic ανοίγει κατευθείαν με το ρημάδι το locations .δεν με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να μου βρει την διεύθυνση !

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Edited by kollatos
Αφαίρεση φωτογραφιών.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και Χρονιά Πολλα και Καλή Χρονιά .

Πριν την αναβάθμιση το τηλ. όταν έγγραφα ελληνικά μικρά μου έβγαζε 160 χαρακτήρες , τώρα 70 γίνεται κάτι με αυτό?

Παιδιά για δοκιμάστε κάτι.πηγαίνετε σε μια επαφή πού της έχετε βάλει και διεύθυνση .πατήστε πάνω στο εικονιδιο πού είναι δίπλα αριστερά από την διεύθυνση .εάν έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα gps εκτός της υπάρχουσας μαμά εφαρμογής σας ρωτάει με ποια εφαρμογή θέλετε να δείτε την διεύθυνση ?εμένα παρότι έχω και το igo και το don't panic ανοίγει κατευθείαν με το ρημάδι το locations .δεν με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να μου βρει την διεύθυνση !

Δεν εχω καποια εφαρμογη πλοηγησης αυτη τη στιγμη για να το δοκιμασω αλλα να προτεινω κατι? Μηπως κατα λαθος πατησες καποια φορα να ανοιγει με το location ως προεπιλογη? Σε αυτη την περιπτωση πηγαινε στις εφαρμογες->location και πατα εκκαθαρση προεπιλογων. Δεν ξερω αν θα δουλεψει, αλλα ειναι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο... ελπιζω να δουλεψει

Δεν εχω καποια εφαρμογη πλοηγησης αυτη τη στιγμη για να το δοκιμασω αλλα να προτεινω κατι? Μηπως κατα λαθος πατησες καποια φορα να ανοιγει με το location ως προεπιλογη? Σε αυτη την περιπτωση πηγαινε στις εφαρμογες->location και πατα εκκαθαρση προεπιλογων. Δεν ξερω αν θα δουλεψει, αλλα ειναι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο... ελπιζω να δουλεψει

Μωρέ αυτό κοίταξα πρώτο αλλά δεν είναι ενεργή η προεπιλογή του locations γιαυτό τρελαίνομαι !

Όπως σου έγραψα και στο άλλο topic που ρώτησες, είναι θέμα της HTC που προφανώς θέλει να χρησιμοποιείς την εφαρμογή Locations που κατασκευάζει η ίδια. Υπάρχουν σχετικά topics που μπορείς να τα βρεις εύκολα ψάχνοντας στο google, για παράδειγμα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883453

http://pento.net/2011/07/12/avoiding-htc-locations/

Το galaxy παντόφλα; Φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει πραγματικά μεγάλο τηλέφωνο και μετά να μην ξεκολλάς από πάνω του....Ρώτα εμένα....:rolleyes:

Φιλε μου πανω σε αυτο το θεμα και εγω προσωπικα ειμαι καθετος.Εαν μιλαμε για το Galaxy το θεωρω και εγω οριακα κανονικο smartphone..το Galaxy S2 ειναι smartphone παντοφλα και αυτο που εχεις στο λογοτυπο σου ξεφευγη απο τα ορια της παντοφλας.Ειναι smartphone πλακας πεζοδρομειου.

Δεν θα διαφωνιζω οτι προκειται για αξιολογα gadget (μικρου μεγεθους tablet)αλλα σιγουρα δεν προκειται για φορητα τηλεφωνα.

Θεωρω οτι ενα τετοιου μεγεθους <τηλεφωνο> στην στεπη δεν εξυπηρετη κατα κανενα τροπο τον κλασικο ορο του τηλεφωνου.Δεν λεγονται τηλεφωνα τελος παντων.

Δε ξερω εαν στο δρομο μιλας χωρις ακουστικα(εαν εισαι κατοχος του) αλλα πιστευω οτι εαν καποια στιγμη τα ξεχνουσες θα κοκκινιζες εαν ησουν υποχρεωμενος να το ανεβασης ολο αυτο στο αυτι σου για να μιλησης..(εγω τουλαχιστον θα κοκκινιζα)....οποτε η ορολογια μεγαλο τηλεφωνο η μικρο τηλεφωνο θεωρω οτι ειναι για τον καθενα μας υποκειμενικη.

Για μενα το Desire S ειναι οι ιδανικες διαστασης ενος smartphone μεχρι τα παντοφλε smartphone των 4,3" ενω απο εκει και πανω τα κατατασω στην κατηγορια των μινι tablet.

• Administrators
Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το Desire S, παρακαλώ να μη βγαίνουμε off topic μιας και υπάρχει ξεχωριστός χώρος για συγκρίσεις συσκευών... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Παιδιά μετά από υπομονή μπας και φτιάξει και είναι οκ το κινητό τελικά δεν απέδωσε καρπούς...

Πριν από κάνα μήνα έκανα update μερικές εφαρμογές μαζί 2-3 από το market και κόλλησε και έκανε restart μόνο του...

Μετά άνοιγε και έκλεινε πάλι στο htc logo :ninja: το κάνω hard reset απο το boot manager..

Μετά άνοιξε κανονικά αλλά τι να το κάνω? πάλι στήσιμο από την αρχή και μερικές χαμένες επαφές-αρχεία. :mad:

Σήμερα μου έκανε ΠΑΛΙ το ίδιο έλεος!!! και μου έσπασε τα νεύρα! λέω να το πάω στο service ξέρω τι είναι μάλλον το eMMC chip πάντως brick δεν μου έκανε απορώ....:X

Λέτε να μου το αλλάξουν ή τσάμπα η αναμονή? το έχει στείλει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα και το έφτιαξαν? :blink:

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Καλή χρονιά.Έχω την εντύπωση ότι κάτι δε θυμάσαι καλά σχετικά με τα μικρά γράμματα....Μπορείς να γράφεις 160 με κεφαλαία! Μόνο 70 με μικρά κι αυτό δε γίνεται να αλλάξει γιατί δεν υπήρχε ποτέ.....

Μπορεί να το μπέρδεψα με κάτι άλλο.Ευχαριστώ

+1 :respect: Δεν υπαρχει το σχολιο.

Ακομα και τα 4.3 ειναι οριακα μεγαλα αλλα παλι καπως μπορεις να τα βολεψεις! απο εκει κ πανω το χαος...

Ρε παιδιά το ξανά έγραψα αλλά το γράφω παλι μήπως ξέρει κανεις κάτι.όταν είχα το τηλέφωνο σε dual mode 2g/3 g με την ριμάδα την wind το 3g ηταν οριακό άλλαζε σε 2g ,στην μέση της κλήσης έπεφτε η γραμμή κλπ.εδώ και τρεις μέρες το έχω ΜΟΝΟ σε 3g και το σήμα είναι φουλ στο σπίτι μου πού πριν ήταν οριακό αλλά και γενικά είναι πολύ καλύτερο από πριν!αυτό πως εξηγείται ?

Ρε παιδιά το ξανά έγραψα αλλά το γράφω παλι μήπως ξέρει κανεις κάτι.όταν είχα το τηλέφωνο σε dual mode 2g/3 g με την ριμάδα την wind το 3g ηταν οριακό άλλαζε σε 2g ,στην μέση της κλήσης έπεφτε η γραμμή κλπ.εδώ και τρεις μέρες το έχω ΜΟΝΟ σε 3g και το σήμα είναι φουλ στο σπίτι μου πού πριν ήταν οριακό αλλά και γενικά είναι πολύ καλύτερο από πριν!αυτό πως εξηγείται ?

Πρέπει να είναι καθαρά θέμα δικτύου και όχι συσκευής αφησετο λοιπόν σε 3g

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

• Administrators

Αν το έχεις μόνο σε 2G έχεις πρόβλημα;

Modpic.gif

Αν το έχεις μόνο σε 2G έχεις πρόβλημα;

χαμος!δεν υπηρχε κληση που να μην επεφτε επειδη ηταν ορικο το 3g και εναλασσοταν με το 2g.τωρα βλεπω πολυ καλυτερο σημα και ας ειναι μονο 3g!ενταξει καποιες περιοχες(που εγω εκει που παω συχνα εχει 3g) δεν εχουν 3g αλλα προς το παρον ειναι πολυ καλυτερα και απο το dual mode.

βασικα εγω περιμενα οτι εφοσον το 3g πχ σπιτι μου ηταν οριακο σε dual mode και πηδαγε σε 2g ,αν το εβαζα σε μονο 3g παλι οριακο θα ηταν.αλλα τωρα ειναι φουλ!και δεν ειναι βελτιωση της wind γιατι γυρνωντας το σε dual mode παλι χαλια 3g πιανει!

Στις επαφες εχει επιλογη "αποκλεισμος καλουντος"

Αν το κανουμε σε μια επαφη πως μπορουμε να το αναιρεσουμε ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στις επαφες εχει επιλογη "αποκλεισμος καλουντος"

Αν το κανουμε σε μια επαφη πως μπορουμε να το αναιρεσουμε ?

ξανα πηγαινε εκει που ελεγε αποκλεισμος και τωρα θα λεει αναιρεση αποκλεισμου

ξανα πηγαινε εκει που ελεγε αποκλεισμος και τωρα θα λεει αναιρεση αποκλεισμου

Ξαναπαταω την επαφη αλλα δεν εχει επιλογη ουτε για αρση ουτε για αποκλεισμο φυσικα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Μια χαρα φουλ σημα.

Αν δεν χρησιμοποιείς data, μείνε με αυτό, έχει καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Modpic.gif

Αν δεν χρησιμοποιείς data, μείνε με αυτό, έχει καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ data το 2g is not an option!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν εικόνες με προσωπικές πληροφορίες τρίτων, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεχτικοί επειδή έχει ξαναγίνει (και αφαιρέθηκαν ξανά).

Edited by athanaso77

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ data το 2g is not an option!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν εικόνες με προσωπικές πληροφορίες τρίτων, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεχτικοί επειδή έχει ξαναγίνει (και αφαιρέθηκαν ξανά).

Σέρβις για αμαξι είναι .κατάστημά.δεν είναι προσωπικό

• Administrators
Σέρβις για αμαξι είναι .κατάστημά.δεν είναι προσωπικό

Έστω και έτσι να το δεις θεωρείται διαφήμιση και αφαιρείται.

(Service για αμάξι ήταν το προηγούμενο, αυτό ήταν άλλο.)

Modpic.gif

να υποθέσω ότι αφού το Wildfire S και το Desire μπορούν να ξεκλειδωθούν επίσημα δεν θα αργήσει να έρθει η σειρά του Desire S, έτσι????

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.