Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τζάμπα έδωσες τα χρήματα για τη samsung. Βέβαια μια χαρά είναι και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις. Η sandisk που έχεις είναι top. Με μία τέτοια άλλαζα παλιά όλες τις roms για το desire και έτρεχαν σαν τρελές,ακόμα και οι πρώτες για το hd, για όσους θυμούνται....

Κοιτα...σε θεμα φορτωσης αρχειων απο τον υπολογιστη προς την microSD στη Samsung φορτωνη με ταχυτητα μεχρι 10,2 μαχ που ειδα....αντιθετος με την Sandisk που τρεχει με 5,2 μαχ αλλα στο αντιθετο δηλαδη απο την microSD προς τον υπολογιστη η Samsung τρεχει με 19 εν συγκριση της Sandisk που τρεχει με 16....δηλαδη πολυ μικρη διαφορα...εκτος αυτων υπαρχη κατι αλλο που κανει την Class 10 τοπ?...Ασε που στην Samsung κλεβη και λιγο δινει 29,2GB εναντι 29,7GB της Sandisk

Αυτο ηθελα να διευκρινησω....

Edited by makouin

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτα...σε θεμα φορτωσης αρχειων απο τον υπολογιστη προς την microSD στη Samsung φορτωνη με ταχυτητα μεχρι 10,2 μαχ που ειδα....αντιθετος με την Sandisk που τρεχει με 5,2 μαχ αλλα στο αντιθετο δηλαδη απο την microSD προς τον υπολογιστη η Samsung τρεχει με 19 εν συγκριση της Sandisk που τρεχει με 16....δηλαδη πολυ μικρη διαφορα...εκτος αυτων υπαρχη κατι αλλο που κανει την Class 10 τοπ?...Ασε που στην Samsung κλεβη και λιγο δινει 29,2GB εναντι 29,7GB της Sandisk

Αυτο ηθελα να διευκρινησω....

Πιστεύω τα μεγέθη των αρχείων είναι πολύ μικρά για να επηρεαστούν από τόση μικρή διαφορα. Εκτός αν έχεις αρχεία 5-10γιγα και τα μεταφερεις στην κάρτα και έχεις το κόλλημα να μην περιμένεις. Άχρηστα δεν την πληρωσες γιατί θα σου μείνει. Αργότερα θα αλλάξουν τα μεγέθη των αρχείων γιατί όσο πανε μεγαλώνουν κι έτσι θα υπάρχει διαφορα. Και με λιγότερα χρήματα έκανες την δουλειά σου άψογα

Nokia 8800 Scirocco

Μετά την τελευταία μίνι αναβάθμιση τσεκάρετε αν υπάρχουν όλα τα εικονίδια στην οθόνη. Κάποια γραφικά στοιχεία αναβαθμίστηκαν και τουλάχιστον στο δικό μου όσα απ' αυτά υπήρχαν στην αρχική οθόνη (Γρήγορη εγγραφή, μπαταρία, κλεψύδρα) χρειάστηκε να τα προσθέσω εκ νέου χειροκίνητα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

παιδες το market μετα την αναβαθμιση 2.3.5 -ειναι μεν πολυ ομορφο οπως και ολο το τηλ-αλλα αργο.το μαρκετ ειναι αρκετα ''βαρυ''.μπαινω με wifi οπως και πριν (αλλα τοτε πηγαινε σφαιρα).

Πραγματικά έτσι είναι. Το έκαναν,πιστεύω,γιατί ενώ η μπαταρία γινόταν κίτρινη στο 25% η μπάρα στο τηλέφωνο ήταν πράσινη και ήθελε λίγο ακόμα.Τώρα συμβαδίζουν μια χαρά! Μου αρέσει αυτή η HTC που προσέχει τη λεπτομέρεια τελικά

Πραγματικά αργό αλλά πολύ πιο ωραίο. Όταν μπει μετά τρέχει πολύ καλά.Που να δεις όσοι έχουν παλιότερες συσκευές πόσο περιμένουν να κάνουν τα updates.Οπότε ευχαριστημένος να είσαι με το μηχανάκι μας που πάει σφαίρα. Οι paid εφαρμογές δεν ξέρω αν έφτιαξαν...

Οσοι δεν εχουν παρει την αναβαθμηση και θελουν το καινουριο market χωρις να περιμενουνε την αναβαθμηση του τηλεφωνου απο το θεο το ανεβασα εδω http://www.megaupload.com/?d=TVAY1EKS

Ποιο καινούριο μάρκετ ;.

Αυτό το οποίο δεν μπορούμε εμείς οι Έλληνες πάλι να αγοράζουμε ;... Μα επίτηδες το κάνουν ;. :mad:

Ποιο καινούριο μάρκετ ;.

Αυτό το οποίο δεν μπορούμε εμείς οι Έλληνες πάλι να αγοράζουμε ;... Μα επίτηδες το κάνουν ;. :mad:

Σε αυτο λες παντως δεν εχεις κανενα αδικο....Επειδη διαβασα εδω ομως οτι δεν ηρθε σε εναν και δεν ηρθε και στον αλλο κ.τ.λ και δεν μπορουν μερικοι να ζησουν χωρις το καινουριο μαρτετ...το ανεβασα ετσι ωστε να το αποκτησουν αμεσα χωρις να περιμενουν την ενημερωση του κινητου τους...να βγουν απο την περιεργεια του πως ειναι :lol:

Mια χαζομάρα είναι...αυτό πιστεύω. Πολύ αργό, και δεν είναι και τόσο φιλικό προς τον χρήστη.

Το ξέρεις ότι η γυναίκα μου με σέρβικη γλώσσα στο κινητό αγοράζει και εγώ με ελληνική όχι ;. Στάνταρ το κάνουν επίτηδες...

Παιδια ξερει κανεις αν γινονται video κλησεις με το κινητο και πως? H γυναικα μου εχει το Sony Ericsson Xperia mini pro και εχουμε cosmote.

• Administrators
Παιδια ξερει κανεις αν γινονται video κλησεις με το κινητο και πως? H γυναικα μου εχει το Sony Ericsson Xperia mini pro και εχουμε cosmote.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=imW8WCHFJY0]HTC Desire S - Video calling using the face-pointing camera - YouTube[/ame]

Modpic.gif

χρειαζεται καποια εφαρμογη για να γινει η video κληση?

Όντως τώρα που το σκέφτομαι δεν βρίσκω κι εγώ πως κάνει αλλά δεν έτυχε ποτέ να ασχολειθω με βίντεο κλήση.

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα παιδιά μπορώ να κάνω μια ερώτηση;

Έχω το Desire s με ΗΒΟΟΤ ...1002 του έχω κάνει SHIP S-OFF με το revolutionary!! Το έχω κάνει και root όλα καλά!!! Έκανα όμως την βλακεία και έβαλα από εδώ την τελευταία rom που είναι σε .exe ! Τώρα το κινητό μου δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω;; Δεν μπορώ να μπώ στο recovery να επαναφέρω τα backup μου!! Όταν πάω στο recovery μου εμφανίζει μια πινακίδα με θαυμαστικό!

Σας ευχαριστώ!

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

Αν ανοίγει έστω τότε το έχεις γλυτώσει το τηλέφωνο κι ας μην μπαίνει στο recovery. Απλά βρες την κανονική rom και περασέ την.Αν δεν ανοιγει καν τότε τα πράγματα είναι μάλλον ακατόρθωτα...Δες στο sensation ο kollatos συμβουλεύει κάποιον να μην κάνει αυτό που,μάλλον, εσύ έκανες και είναι,ίσως,ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει!! Ελπίζω να δει το μηνυμά σου εδώ.Αν δεν μπορέσει αυτός το έχασες το τηλέφωνο...:(

Και ποτέ μην κάνεις πράγματα τέτοια που δεν γνωρίζεις ή που δεν διαβάζεις.Πολύ φιλικά αυτό!!!

Κατέβασε την π.χ.1.50....exe.

Ενεργοποίηση τηης συσκευής κ κρατά πατημενο το volume down. Μετά επέλεξε fast boot. Συνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή κ μετά τρεξε την ρομ που κατεβασες νωρίτερα. Κανε τα βήματα στον υπολογιστή ίσως διορθωθεί.

Ξεχνα αρχικά το backup εδώ που εφτασες πρώτα σώσε την συσκευη.

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Κατέβασε την π.χ.1.50....exe.

Ενεργοποίηση τηης συσκευής κ κρατά πατημενο το volume down. Μετά επέλεξε fast boot. Συνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή κ μετά τρεξε την ρομ που κατεβασες νωρίτερα. Κανε τα βήματα στον υπολογιστή ίσως διορθωθεί.

Ξεχνα αρχικά το backup εδώ που εφτασες πρώτα σώσε την συσκευη.

ενεργοποιησε την συσκευη με πατημενο το volume down και πες μας τι βλέπεις

και κάποιους τρομολάγνους εδω μέσα που λένε άμα δεν ξέρεις και άμα δεν διαβάσεις μην κάνεις τίποτα μην τους ακους ....αν είχαμε όλοι τα μυαλά τους .......

υποθετω ότι έχεις το hboot 6.98.1002 :blink:

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Καλησπέρα παιδιά...διάβασα στο θρέντ ότι η απενεργοποίηση του ήχου τσέπης εξοικονομεί μπαταρία( η δική μου κρατάει 1 ημέρα το πολύ και με έχει απογοητέυσει).Ισχύει τελικά;

Ευχαριστώ

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! Το έλυσα το πρόβλημα μου... έβαλα μια την πρώτη custom rom και μετά με το revolutionary και ξαναπέρασα το ClockworkMod το οποίο μου είχε σβηστεί όλα οκ τώρα!!! Ξέρετε καμία καλή rom με το sense 3.5 που να μην έχει bugs;;;

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Καλησπερα στην παρεα!!

Σημερα ημουν με ενα φιλαρακι που ειχε το nexus s..και καναμε μια συγκριση...ωραιο χρυσο το κινητο μας αλλα ξενερωσα με το γεγονος οτι καποιες εφαρμογες εμας στο official market δεν μας επιτρεπει να τις κατεβασουμε...ενω σε αυτους ναι.. πχ το "blood n glory".

Γνωριζει κανεις γιατι γινεται αυτο? Αφου εχουμε τα ιδια χαρακτηριστικα και λιγο παραπανω ram..και τα 2 τηλεφωνα ειναι μαμα... Λυστε μου αν γνωριζετε αυτη την απορια...μπορει να ειναι λιγακη χαζη....αλλα με χαλαει καπως....ευχαριστω!

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! Το έλυσα το πρόβλημα μου... έβαλα μια την πρώτη custom rom και μετά με το revolutionary και ξαναπέρασα το ClockworkMod το οποίο μου είχε σβηστεί όλα οκ τώρα!!! Ξέρετε καμία καλή rom με το sense 3.5 που να μην έχει bugs;;;

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Πάλι καλά .....όχι ότι είχες κανένα σοβαρό πρόβλημα αλλά κάποιοι .......:X θεώρησαν ότι είσαι για καινούριο τηλέφωνο....φιλικά πάντα όπως ισχυρίζονται....αλλά από μπαρούφες άλλο τίποτα.:cry:

Καλησπερα στην παρεα!!

Σημερα ημουν με ενα φιλαρακι που ειχε το nexus s..και καναμε μια συγκριση...ωραιο χρυσο το κινητο μας αλλα ξενερωσα με το γεγονος οτι καποιες εφαρμογες εμας στο official market δεν μας επιτρεπει να τις κατεβασουμε...ενω σε αυτους ναι.. πχ το "blood n glory".

Γνωριζει κανεις γιατι γινεται αυτο? Αφου εχουμε τα ιδια χαρακτηριστικα και λιγο παραπανω ram..και τα 2 τηλεφωνα ειναι μαμα... Λυστε μου αν γνωριζετε αυτη την απορια...μπορει να ειναι λιγακη χαζη....αλλα με χαλαει καπως....ευχαριστω!

το παρατηρησα και γω.Το neo v που πηρα εμφανιζει κανονικα το blood and glory στο μαρκετ.Δε ξερω τι παιζει αλλα θεμα hardware δε νομιζω να ειναι,το κινητο παιζει βαρυτερα παιχνιδια οπως αυτα της gameloft ας πουμε.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Δηλαδή αν δεν άνοιγε καθόλου θα το έφτιαχνες εσύ,γιατί έτσι έγραψα εγώ και φυσικά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς,όπως με ελαφρότητα κάνεις!! ΑΝ διαβαζεις καλά,που δεν το πιστεύω,του έδωσα λύση,αν άνοιγε το τηλέφωνό του,πράγμα που έκανε.Τα δικά σου είναι απλα μυθοπλασίες του άρρωστου μυαλού σου!!

Δες πάλι την απάντηση σου στο ποστ 2611 και αν δεν βάλεις τα γέλια......

του λες να βάλει την κανονική rom ....και αν δεν ανοιγει τα πράγματα είναι ακατόρθωτα !!! και να αναζητήσει επειγόντως έναν τύπο που είχε βοηθήσει έναν άλλο και που τον είχε συμβουλευσει να κάνει αυτό που μάλλον έκανε ενω τον είχε συμβουλευσει να μην το κάνει ....:lol: και είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και κάτι κουραφεξαλα!!! λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει...ρε μεγάλε ότι μας κατέβει στο κεφάλι το ξεφουρνίζουμε .....έλεος!!!

και δεν θες να κάνουμε και κριτική σε ότι λές ....μπορούν να μείνουν ασχολίαστες αυτές οι μπαρούφες?

Mόλις ήρθε μια ενημέρωση και φυσικά το έκανα install. Σε εσάς έχει έρθε ;

Λογικά λες αυτή την μικρή 6.79 mb ?ναι έχει έρθει πριν κάτι μέρες.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345744

Νομίζω αυτή είναι από τις καλύτερες.Δες πώς θα σου κάτσει εσένα

Την είχα βάλει αλλά δεν μου δούλευε η βίντεο κλήση... Και ένα κόλλημα με το λογαριασμό της HTC!!