Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img.tapatalk.com/d4985566-2559-ac0a.jpg

http://img.tapatalk.com/d4985566-2570-3f95.jpg

http://img.tapatalk.com/d4985566-2582-46a3.jpg

http://img.tapatalk.com/d4985566-2592-690a.jpg

Για να δείτε τι εννοώ για την μπαταρία.δείτε την χρήση σήμερα και τώρα η μπαταρία είναι στο 55% !μετά από 3 μισή ώρες.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χάλια,χάλια.Πούλησέ το!!!

Πως ήμουν σίγουρος πως εσύ θα απαντήσεις πρώτος! Lol!

Εντάξει απλά το αναφέρω ότι ειδικά το 3g σερφαρισμα τελειώνει την μπαταρία πολύ γρήγορα!

Μας το έγραψες ήδη στη σελίδα 159. Σε πιστέψαμε δε θέλαμε αποδείξεις!! Εγώ μιλάω ειλικρινά.Επειδή πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει καλύτερα να το πουλήσεις. Τώρα αν βρεις άλλο με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας,συν όλα τα άλλα που έχει,πες μου κι εμένα να το αλλάξω κι εγώ.

ενταξει βρε αλλα τωρα με την δυνατοτητα για print screen χωρις root ειπα να το "φωτογραφισω" κιολας! :p

Για να δείτε τι εννοώ για την μπαταρία.δείτε την χρήση σήμερα και τώρα η μπαταρία είναι στο 55% !μετά από 3 μισή ώρες.

Βλεπω οτι ειναι σε λειτουργια 3 ωρες και 30 λεπτα μεν αλλα με ενεργη λειτουργια 1 ωρα και 40 λεπτα ενεργοποιημενα ολα bluetouth-3G-Ξυπνητηρι που σημαινει οτι για 1 και 40 λεπτα το ταλαιπωρισες το κινητακι οποτε το οτι εισαι στο 55% δεν νομιζω οτι προκαλει και εκπληξη.

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνων από παράθεση

Βλεπω οτι ειναι σε λειτουργια 3 ωρες και 30 λεπτα μεν αλλα με ενεργη λειτουργια 1 ωρα και 40 λεπτα ενεργοποιημενα ολα bluetouth-3G-Ξυπνητηρι που σημαινει οτι για 1 και 40 λεπτα το ταλαιπωρισες το κινητακι οποτε το οτι εισαι στο 55% δεν νομιζω οτι προκαλει και εκπληξη.

αυτο λεω οτι ειναι εξισου εντυπωσιακη η αυτονομια του εαν το κοιτας αλλα εξισου και οταν το χρησιμοποιεις ποσο γρηγορα ρουφα την μπαταρια.παρατηρω επισης οτι σπιτι οταν ειμαι μονιμα με wifi,3g και Bt και πειραζοντας το κινητο ειτε σερφαροντας μεσω tapatalk ειτε κατεβαζοντας εφαρμογες η μπαταρια ΔΕΝ πεφτει καθολου γρηγορα.κραταει εντυπωσιακα.γιαυτο λεω οτι το σερφαρισμα μεσω 3g σκοτωνει την μπαταρια.

Σε οποιοδήποτε κινητό χρησιμοποιείς το 3g συνεχόμενα, θα δεις κατακόρυφη πτώση της μπαταρίας. Και στο laptop σου αν χρησιμοποιείς internet πχ μέσω wifi, θα δεις ότι η μπαταρία τελειώνει...
Τhe end of an era...

Καλησπέρα παίδες!

Εχω πάρει κι εγώ ενα desire s και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Εχω ενα θέμα: σήμερα πηγα να κάνω συγχρονισμό με Google,

Και δεν μου συγχρονιζει τις επαφές. Ενώ το ημερολόγιο το ενημερώνει, τις επαφές όχι!

Έχουμε καμία ιδέα; εχτες μου συγχρονιζε κανονικά.

Μου λέει ότι ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα και θα επανέλθει σύντομα.

Γεια σας παίδες!

Έτσι για την ιστορία, η εξέλιξη ήταν η εξής...

Του έκανα μια ολική επαναφορά, και όλα εντάξει!

Τώρα συγχρονίζει μια χαρά με google! θα είχε φάει κανένα κόλλημα

από κάποια εφαρμογή που είχα κατεβάσει. Τώρα ποια ήταν... δεν θυμάμαι να σας πω!

Παρόλο που έγινε ολική επαναφορά, δεν μου πείραξε κωδικούς και στοιχεία από αποθηκευμένες εφαρμογές και gps!

Αυτά! :)

Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ

καλησπερα ειμαι κατοχος του htc desire S γνωριζω οτι το android 2.3.5 με το sense 3.0 εχουν ηδη βγει δεν μπορω να κανω upgrade(το τηλ μου ειναι αγορασμενο απο την vodafone με android 2.3.3 και sense 2.1) .πιο κατω υπαρχει σχετικο post με παραπομπη σε ενα link που ειναι νεκρο http://www.myphone.gr/forum/showthread%CE%B5%CF%82.php?t=298724&page=144.τι να κανω???παρακαλω παρα πολυ καθε βοηθεια δεκτη.σας ευχαριστω.

Αποφάσισα να πάρω το Desire S (μάλλον black).

Αν δεν σας κάνει μεγάλο κόπο στείλτε ένα PM να με βοηθήσετε για να μην την πατήσω... (τι να προσέξω, αν τα παραεισαγωγής καλύπτονται από εγγύηση, κάποιο κατάστημα που να μείνατε ικανοποιημένοι ή το αντίθετο).

καλησπερα ειμαι κατοχος του htc desire S γνωριζω οτι το android 2.3.5 με το sense 3.0 εχουν ηδη βγει δεν μπορω να κανω upgrade(το τηλ μου ειναι αγορασμενο απο την vodafone με android 2.3.3 και sense 2.1) .πιο κατω υπαρχει σχετικο post με παραπομπη σε ενα link που ειναι νεκρο http://www.myphone.gr/forum/showthread%CE%B5%CF%82.php?t=298724&page=144.τι να κανω???παρακαλω παρα πολυ καθε βοηθεια δεκτη.σας ευχαριστω.

Ούτε σε εμένα έχει έρθει το update, είχα αγοράσει το τηλέφωνο μέσω του ebay από την Αγγλία, ίσως για αυτό.

Ωστόσο, το link που δίνεις, έχει σφάλμα. Αν σβήσεις το "%CE%B5%CF%82" (δε χρειάζεται να σβήσεις και το ".τι", που από λάθος έχει προστεθεί στο url) σε πηγαίνει στην σελίδα 144 αυτού του θέματος.

Εκεί, δεν υπάρχει κανένα post με νεκρό σύνδεσμο. :confused:

αρα καλη υπομονη φιλε ιωαννη και στους 2 μας.

φιλε το εχω απο τον μαιο δεν το εχω μετανοιωσει ουτε 1 λεπτο.εχει απιστευτο επεξεργαστη και παρα πολυ καλη καμερα.αν εξαιρεσης το sense 3.0 (update) που περιμενω κατα τα αλλα ειναι πυραυλακι.μπαταρια σχετικα πολυ καλη αφου ολα τα smartphone απο αυτο υποφερουν.το πηρα μασω vodafone.δεν θα το μετανοιωσεις.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Αυτή τη στιγμή το κινητό έχει τη ROM Runnymede S v4.01 (Sense 3.5) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω όμως κάποια ROM που να αλλάζει σημαντικά το όλο περιβάλλον κι όχι μόνο την αρχική οθόνη (μιλάω για διευθέτηση των μενού, εικονίδια κλπ.). Κάτι που βρήκα είναι η MIUI και η CyanUX v2.4 (από Xperia). Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάποια άλλη ROM με σημαντικές αλλαγές στα μενού κλπ;

Αυτή τη στιγμή το κινητό έχει τη ROM Runnymede S v4.01 (Sense 3.5) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω όμως κάποια ROM που να αλλάζει σημαντικά το όλο περιβάλλον κι όχι μόνο την αρχική οθόνη (μιλάω για διευθέτηση των μενού, εικονίδια κλπ.). Κάτι που βρήκα είναι η MIUI και η CyanUX v2.4 (από Xperia). Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάποια άλλη ROM με σημαντικές αλλαγές στα μενού κλπ;

τον τελευταιο καιρο τρεχω miui με αυτο το θέμα

παιρνεις και μια μικρη γευση απο icecream sandwich! :p

στην αναμονη λοιπον

ΟculatusAbis

με μια μικρη αναζητηση στο XDA θα δεις οτι η MIUI εχει παρα πολυ ωραια παραμετροποιηση!! και μπορεις να το κανεις να φαινεται οπως θες το τηλεφωνο σου!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=990233

παιδες καλημερα.μια και περιμενω το επισημο update Android 2.3.5 Gingerbread με το sense 3.0 για το htc desire s που ειμαι κατοχος,ειπα να το ψαξω και βρηκα αυτο :https://www.itgator.com/htc-desire-s-%E2%80%93-steps-to-install-official-android-2-3-5-gingerbread-firmware/. κατεβασα και το αρχειο που ειναι το upgade Android 2.3.5 Gingerbread zip.ερωτηση να περιμενω το επισημο update οποτε ερθει η να το κανω χειροκινητα???οποιος θελει και εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει. (να πω την αληθεια ψιλοτρωγομαι να το βαλω αλλα φοβαμαι μην κανω καμμια χαζομαρα και ''τιναξω'' το τηλ μου στον αερα) Edited by serifis1971

Καλημέρα σε όλους.

Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.5, παρατήρησα ότι στο latitude, δεν βγάζει πια δυνατότητα για check-in σε κάποιο χώρο, δυνατότητα που είχα παλιότερα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει, ή έχω καποιο πρόβλημα;

ΥΓ. Όταν πάω σε μέρος που έχω κάνει check-in παλιότερα, μου το δείχνει (το γεγονός ότι είχα κάποτε κάνει), αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω check-in.

Κανείς; Δεν χρησιμοποιεί κανένας το latitude;

Μια χαρά το χρησιμοποιώ το latitude, είδα και το προηγούμενο post σου αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχω να σου δώσω.

είχα την επίσημη έκδοση 5.12 στο κινητό μου και την 5.10.1 του ownhere. στην επίσημη το check in έχει εξαφανιστεί εδώ και κάποιες εκδόσεις, ενώ στην Ownhere υπάρχει κανονικά. έβαλα πριν λίγο την 5.12 ownhere και υπάρχει και πάλι το check in. σε κάποια συζήτηση είδα να αναφέρεται η συγκεκριμένη λειτουργία έχει αφαιρεθεί από το maps λόγω του google plus (επειδή μπορείς να κάνεις checkin εκεί) αλλά κάποιοι είχαν και google plus και check in στο Maps...

βγάλε συμπέρασμα:wacko:

παιδες καλημερα.μια και περιμενω το επισημο update Android 2.3.5 Gingerbread με το sense 3.0 για το htc desire s που ειμαι κατοχος,ειπα να το ψαξω και βρηκα αυτο :https://www.itgator.com/htc-desire-s-%E2%80%93-steps-to-install-official-android-2-3-5-gingerbread-firmware/. κατεβασα και το αρχειο που ειναι το upgade Android 2.3.5 Gingerbread zip.ερωτηση να περιμενω το επισημο update οποτε ερθει η να το κανω χειροκινητα???οποιος θελει και εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει. (να πω την αληθεια ψιλοτρωγομαι να το βαλω αλλα φοβαμαι μην κανω καμμια χαζομαρα και ''τιναξω'' το τηλ μου στον αερα)

Δηλαδή θέλεις να κάνεις root στο κινητό γιατί αυτό το αρχείο το περνάς μέσω από recovery.

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί το foursquare είναι σαφώς καλύτερο και πιο δημοφιλές. Θα σου πρότεινα να το προτιμήσεις.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί το foursquare είναι σαφώς καλύτερο και πιο δημοφιλές. Θα σου πρότεινα να το προτιμήσεις.

σαφώς και το foursquare είναι καλύτερο όταν αναφερόμαστε σε καταστήματα, αλλά η χρήση του latitude δεν περιορίζεται μόνο στο check in. εγώ το χρησιμοποιώ με 2-3 άτομα(συζύγου συμπεριλαμβανομένης:p) για να δω που βρίσκονται γενικά και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος, αν έρχονται εκεί που είμαι εγώ κτλ

πάντως να κάνω μια σημείωση για το φίλο kted. παρά του ότι υπάρχει η επιλογή στην έκδοση ownhere όταν πατήσεις για checkin σε επιστρέφει στην αρχική οθόνη των χαρτών και δεν κάνει τίποτα. έχω google+ ενεργοποιημένο...

foursquare χρησιμοποιω και εγω...και πιστευω ειναι οτι καλυτερο!! :)

εχει δοκιμασει κανενας σας την cyanogen 7.1 ?? να μας πει εντυπωσεις??? (την εχω δει μονο σε galaxy S)

foursquare χρησιμοποιω και εγω...και πιστευω ειναι οτι καλυτερο!! :)

εχει δοκιμασει κανενας σας την cyanogen 7.1 ?? να μας πει εντυπωσεις??? (την εχω δει μονο σε galaxy S)

cyanpgen χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό. έχω βαρεθεί το sense και η έλλειψη developers στο κινητό μας δεν αφήνει περιθώρια για επιλογές. στο desire μου παλιότερα προτιμούσα την oxygen, καθαρή cyanogen βάζω πρώτη φορά στο s. ξεκίνησα με την stable και που και που την ανανεώνω με κάποιο nightly build. το 52 είναι το τελευταίο μου ενώ τώρα είναι στο 59. λογικά το μεσημέρι θα βγει και η 60.

σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιώ εγώ δουλεύουν όλα, αρκετά γρήγορη και σταθερή. το cyanogen menu στις ρυθμίσεις για παραμετροποίηση είναι χαοτικό κλασικά, και προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει η τόση παραμετροποίηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί. διάλεξε και ένα launcher αν δεν σου αρέσει ο adw και δώσε της μια ευκαιρία!!!!

Έψαξα τυχαία για το εάν υπάρχει αναβάθμιση νέα για το κινητό και μου έβγαλε και άλλη ,λέει 6,79 mb και αναβαθμίζει σε android 2.3.5 και sense 3.0 !εννοείται πως έχω την τελευταία ήδη και τώρα βγήκε κι άλλη?ξέρουμε τι αλλαγές έχει?

Μου ήρθε η αναβάθμιση!!(227 ΜΒ) Τι λέτε εσείς που ήδη το αναβαθμίσατε. Αξίζει? Το κινητό το έχω μισό μήνα οπότε αν δεν αξίζει αρκετά να το αναβαθμίσω δεν βιάζομαι.

Το θέμα όμως είναι η μπαταρία που όπως λένε πολλοί βλέπουν αρκετή διαφορά προς το καλύτερο...

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Έψαξα τυχαία για το εάν υπάρχει αναβάθμιση νέα για το κινητό και μου έβγαλε και άλλη ,λέει 6,79 mb και αναβαθμίζει σε android 2.3.5 και sense 3.0 !εννοείται πως έχω την τελευταία ήδη και τώρα βγήκε κι άλλη?ξέρουμε τι αλλαγές έχει?

όπως το βρήκα από ένα χρήστη στο xda

Just installed new OTA update 2.10.401.8, size 6,9mb system update.

Installed sucessfully, new sense linkedin plugin and some widget.