Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά από ένα γρήγορο πέρασμα από το nexus s κατέληξα στο desire s. Πρώτη εντύπωση, το ηχείο πιο δυνατό από του nexus, βασικό για μένα προσωπικά, όχι τόσο δυνατό όσο του παλιού desire αλλά ικανοποιητικό, οθόνη με ωραία χρώματα. 2 πράγματα με προβληματίζουν: πρώτο, το κομμάτι στο πίσω και πάνω μέρος που είναι η κάμερα και το ηχείο, φαίνεται σαν να προεξέχει λίγο από την μια μεριά, χιλιοστά όχι κάτι τρελό, φοβάμαι όμως μην μπει καμιά σκόνη. Εσείς το έχετε δει αυτό; Μπορώ να διεκδικήσω αντικατάσταση ή θα το δουν ως παραξενιά; Και δεύτερο, το κινητό κάνει έναν ήχο όταν επιλέγεις κάτι, το επέλεξα από τις ρυθμίσεις, ε κάποιες φορές τον κάνει πιο σιγά, κάποιες καθόλου και κάποιες, τις περισσότερες δουλεύει κανονικά, αυτό το έχετε ξανακούσει; Ξέρω ότι ίσως είναι λεπτομέρειες αλλά είναι καινούργιο το κινητό και θέλω να είναι τέλειο, αφού το πλήρωσα. Επίσης να σας πω, ότι ναι μεν είναι ελληνικό αλλά είδα ότι είναι t-mobile gr, δηλαδή κοσμοτέ, αυτό τι σημαίνει, θα παίρνω πιο αργά τις αναβαθμίσεις σαν branded; Τπ πήρα από καταστημα του κέντρου, σφραγισμένο στα 380

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια στην αρχικη οθονη που εχει τον καιρο μου λεει οτι εχουμε.....82 βαθμους.Μαλλον ειναι σε Fahrenheit. Πως το κανουμε να λεει σε βαθμους Κελσιου ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια στην αρχικη οθονη που εχει τον καιρο μου λεει οτι εχουμε.....82 βαθμους.Μαλλον ειναι σε Fahrenheit. Πως το κανουμε να λεει σε βαθμους Κελσιου ? Ευχαριστω.

πάς στην εφαρμογή καιρός , μετά ρυθμίσεις και εκεί έχει επιλογή για τη θερμοκρασία

πάς στην εφαρμογή καιρός , μετά ρυθμίσεις και εκεί έχει επιλογή για τη θερμοκρασία

Πηγα και ειναι προεπιλεγμενο το Κελσιου και λεει 32 βαθμους στην Λυκοβρυση που ειμαι αλλα στην κεντρικη οθονη επιμενει συους...84 !!!

:mad:

Και κατι ακομα που ειχα προβληματακι και με το απλο desire.

Εχω κανει εικονιδια καποια προσωπα για αμμεση κλιση.Την πρωτη φορα που πατω την εικονα που εχω ορισει λογικο μου ζηταω να ορισω προεπιλεγμενη ενεργεια για την επαφη αλλα πολλες φορες δεν την "κραταει" στην μνημη και το ξαναζηταει οταν παω να ξανακαλεσω την ιδια επαφη.

Edit

Για την θερμοκρασια τελικα ηταν λαθος μου οτι ειχα εγκαταστησει το fancy small home απο το fansy widget pro και ηθελε ρυθμισεις απο την εφαρμογη και οχι απο τις ρυθμισεις καιρου του κινητου.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Επίσης να σας πω, ότι ναι μεν είναι ελληνικό αλλά είδα ότι είναι t-mobile gr, δηλαδή κοσμοτέ, αυτό τι σημαίνει, θα παίρνω πιο αργά τις αναβαθμίσεις σαν branded; Τπ πήρα από καταστημα του κέντρου, σφραγισμένο στα 380

T-Mobile gr δεν υπάρχει. Όταν λες ότι το είδες... πως το είδες; Η συσκευή σου μάλλον δεν καλύπτεται από την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας.

Modpic.gif

Καλησπέρα απο έναν νεο κάτοχο του desire s.:D Καταρχην να σας πω οτι τι κινητο το αγόρασα απο το public στο metro mall στα 399!ειπα στον πωλητη οτι το skroutz το εχει πολυ λιγοτερα απο τα 499 που ζητάνε και αυτος απευθηνθηκε στον διευθηντη του και μου το εριξε στα 399 γραφωντας ως αιτιολογια στην τιμη ανταγωνισμος.Απλα ενημερωση.Για να μην μας κοροιδευουν...

Τωρα οσον αφορα το τηλέφωνο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ:D!!!!Βέβαια πριν ειχα ενα x10 και καταλαβαινετε οτι δεν υπαρχει μετρο σύγκρισις!!!!

Αν ειχε και το sence 3 απλα θα ειχε ολοκληρώσει την τελειότητα.το ζηλεύω πολυ το sence αλλα :( ......

Να είστε ολοι καλα χαίροµαι που θα μπορω να παίρνω μερος σε αυτο το foroum!

P.s. απορώ με τον εαυτο μου που παίρνω πρωτη φορα htc.Οτι και να πω για την ποιότητα ειναι λιγο,χαίροµαι πολύ για την επιλογη μου.

DESIRE S 2.3.3 :p

P.s. απορώ με τον εαυτο μου που παίρνω πρωτη φορα htc.Οτι και να πω για την ποιότητα ειναι λιγο,χαίροµαι πολύ για την επιλογη μου.

Καλορίζικο το κινητό σου. Να δεις τώρα που πήρες για πρώτη φορά HTC, ότι θα σου είναι δύσκολο να φύγεις... :)

T-Mobile gr δεν υπάρχει. Όταν λες ότι το είδες... πως το είδες; Η συσκευή σου μάλλον δεν καλύπτεται από την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας.

θυμόμουν παλαιότερα μια συζήτηση που είχε γίνει για αλλαγή ονόματος της κοτε αλλά το κουτί έχει έξω ελληνικά κανονικά κι ο πωλητής είναι γνωστός. Φίλε μου με έβαλες σε σκέψεις, την δευτέρα θα πάρω την αντιπροσωπεία με το imei να μου πουν στα σίγουρα. Κι αν είναι θα ξαναπάω στο μαγαζί να τον ενημερώσω γιατί δεν πιστεύω να μου είπε ψέματα ηθελημένα και θα έχει ζήτημα με τον προμηθευτή του κι αν με παίρνει θα ζητήσω αντικατάσταση. Τα άλλα μικροθέματα που αναφέρω τα έχει κανείς άλλος; Κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά βέβαια.

• Administrators
θυμόμουν παλαιότερα μια συζήτηση που είχε γίνει για αλλαγή ονόματος της κοτε αλλά το κουτί έχει έξω ελληνικά κανονικά κι ο πωλητής είναι γνωστός.

Αν το κουτί έχει ελληνικά κακώς σε έβαλα σε σκέψεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, η συσκευή σου είναι σίγουρα ελληνική.

Modpic.gif

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια επειδη βλεπω πολλοι φιλοι ρωτανε για την εγγυηση της συσκευης!!!αν ερθει στην ελλαδα ενας γερμανος πολιτης για μονιμη εγκατασταση και ειναι κατοχος ενος desire s,του χαλαει,το παει στην ace helles η δεν ξερω εγω που αλλου,τι θα του πουνε???ξερετε κυριε το κινητο δεν το πηρατε στην ελλαδα,πρεπει να πληρωσετε???χαχαχαχα γελιο που θα κανω!!!θα πρεπει να το δεχτει? η θα τους παει πηδ$£¥ας μεχρι τις βρυξελες???ειμαστε ευρωπαικη ενωση? η ουγκαντα?μηπως πρεπει να διεκδικουμε περισσοτερα απ´οτι μας σερβιρουν?:XΑυτη ειναι η απορια μου και...καλοριζικοι οι νεοι κατοχοι του πυραυλοκινητου desire s!!!και μην μασατε παιδια σε ψιλοκολληματα σε υπερφωρτομενες συσκευες,ολα το παθαινουν,ακομα τα υπερτιμημενα iphone.εχω φιλους με μηλα που τρωνε κατι κολληματα και τους ερχετε κολπος...μου ερχονται να τους προτεινω λυσεις γιατι δεν κατεχουν το αθλημα...:lol:
2i6fhs-5.png

Χθες βραδυ δοκιμασα την φωτογραφικη μηχανη .Τελeια !!!!!Καμμια σχεση με του απλου desire. Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια επειδη βλεπω πολλοι φιλοι ρωτανε για την εγγυηση της συσκευης!!!αν ερθει στην ελλαδα ενας γερμανος πολιτης για μονιμη εγκατασταση και ειναι κατοχος ενος desire s,του χαλαει,το παει στην ace helles η δεν ξερω εγω που αλλου,τι θα του πουνε???ξερετε κυριε το κινητο δεν το πηρατε στην ελλαδα,πρεπει να πληρωσετε???χαχαχαχα γελιο που θα κανω!!!θα πρεπει να το δεχτει? η θα τους παει πηδ$£¥ας μεχρι τις βρυξελες???ειμαστε ευρωπαικη ενωση? η ουγκαντα?μηπως πρεπει να διεκδικουμε περισσοτερα απ´οτι μας σερβιρουν?:XΑυτη ειναι η απορια μου και...καλοριζικοι οι νεοι κατοχοι του πυραυλοκινητου desire s!!!και μην μασατε παιδια σε ψιλοκολληματα σε υπερφωρτομενες συσκευες,ολα το παθαινουν,ακομα τα υπερτιμημενα iphone.εχω φιλους με μηλα που τρωνε κατι κολληματα και τους ερχετε κολπος...μου ερχονται να τους προτεινω λυσεις γιατι δεν κατεχουν το αθλημα...:lol:

ειπαμε...αυτα μονο στo Ellada συμβαινουν με την υποστηριξη/εγγυηση

Χθες βραδυ δοκιμασα την φωτογραφικη μηχανη .Τελeια !!!!!Καμμια σχεση με του απλου desire.

Γιαννη καλημερα εχεις λαθος avatar! (εκτος αν τα εχεις και τα δυο!)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιαννη καλημερα εχεις λαθος avatar! (εκτος αν τα εχεις και τα δυο!)

Στο είχα πει αλλά δε με είχες πιστέψει...

Όλα διορθώνονται με τον καιρό

Τωρα ειναι ΟΚ νομιζω....

Οταν μας στελνουν μια εικονα με bluetooth απο αλλο κινητο ή απο το pc που αποθηκευεται παιδια ?

Φιλικά Γιάννης

Όπου και στο προηγούμενο. Dcim εκεί θα τις βρεις όλες να τις βάλεις όπου θέλεις

Ευχαριστω.Για εκει χρειαζεται καποιος file manager για να μπουμε ομως...Σε εφαρμογες οπως Gallery κλπ δεν γινεται να πηγαινουν ?

Φιλικά Γιάννης

Στη gallery θ τις βλέπεις κανονικά. Φυσικά και χρειάζεται file manager για να δεις. Ξέχασες γρήγορα. Μετά πάλι από τον file φτιάχνεις όποιο φάκελο θέλεις και τις βάζεις μέσα...και τις...πονηρές έχει εφαρμογή στο market να μην τις βλέπει κάποιος...χεχεχεχε

:lol:

Στη gallery υπαρχει κατηγορια για φωτο απο καμερα αλλα δεν υπαρχει για φωτο με ληψη απο blouetooth απο οτι ειδα..Μονο μεσα απο το κινητο με astro file manager μπορεσα να την δω.

Οσο για το ...ξεχναω ειναι και θεμα ηλικιας αλλα μην ξεχνας οτι εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θαρθεις !!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Φιλικά Γιάννης

Γινεται τις επαφες απο google να τις μεταφερω και στο τηλεφωνο?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Φυσικα πανευκολα.Ενα συγχρονισμο κανεις αρκει να εχεις δηλωσει τον ιδιο λογαριασμο και στο κινητο.

Φιλικά Γιάννης

Φυσικα πανευκολα.Ενα συγχρονισμο κανεις αρκει να εχεις δηλωσει τον ιδιο λογαριασμο και στο κινητο.

Δεν το εγραψα σωστα...

Εννοω τα εχω στο τηλεφωνο αλλα στην κατηγορια google.θελω να τα κανω copy στην κατηγορια τηλεφωνο.γινεται?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Οταν μας στελνουν μια εικονα με bluetooth απο αλλο κινητο ή απο το pc που αποθηκευεται παιδια ?

στο gallery δεν εχει το ληψεις απο bluetooth??

αλλα για να βλεπεις που εχει παει το αρχειο θελει file manager

Στη gallery θ τις βλέπεις κανονικά. Φυσικά και χρειάζεται file manager για να δεις. Ξέχασες γρήγορα. Μετά πάλι από τον file φτιάχνεις όποιο φάκελο θέλεις και τις βάζεις μέσα...και τις...πονηρές έχει εφαρμογή στο market να μην τις βλέπει κάποιος...χεχεχεχε

:lol:

δεν εχει δικο του file manager??

αυτο το ξερω...δηλαδη αμα το εχω απενεργοποιημενο ξερω οτι δεν χρεονομαι...θα δοκιμασω να το δουλεψω σε browser με κλειστο το δικτυο...αν το εχει κανει καποιος ας μου απαντησει

μια ερωτηση...οσοι το πηρατε απο βοντα ειναi branded??και ποσα GB καρτα μνημης ειχε στην συσκευη?

κανεις??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

στο gallery δεν εχει το ληψεις απο bluetooth??

αλλα για να βλεπεις που εχει παει το αρχειο θελει file manager

δεν εχει δικο του file manager??

κανεις??

εγω το πηρα απο βονταφονε και δεν ειναι branded και ειχε 8γιγα καρτα...

2i6fhs-5.png

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το A-GPS?

Ξέρει κανείς πόσο μας χρεώνει το AGPS?

Χωρίς αυτό θα αργεί πολύ να λοκάρει δορυφόρους;

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το A-GPS?

Ξέρει κανείς πόσο μας χρεώνει το AGPS?

Χωρίς αυτό θα αργεί πολύ να λοκάρει δορυφόρους;

αν εχεις κλειστη την συνδεση δεδομενων μεσο κινητης και απενεργοποιημενο τον αυτοματο συγχρονισμο δεν χρεωνεσαι τιποτα.το κλειδομα δορυφορων δεν εχει να κανει με αυτο...αν θες να λοκαρης πιο γρηγορα κατεβασε το gps status αν θυμαμαι καλα...

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Κατι τελείως άσχετο ξέρετε αν το κινητό μας εχει δυνατότητα για μελλοντική αναβαθμιση σε ice cream?
DESIRE S 2.3.3 :p

• Administrators
Κατι τελείως άσχετο ξέρετε αν το κινητό μας εχει δυνατότητα για μελλοντική αναβαθμιση σε ice cream?

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και για καμία συσκευή.

Modpic.gif

Χτες το βραδυ φορτιζοντας το κλειστο το ειχα διπλα στο κωμοδινο μου και παρατηρησα οτι η οθονη για κλασματα δεπτερολεπτου αναβει. κατι σαν μια μικρη λαμψη ...λεω μπορει να ειναι απο τη φορτιση. την επομενη μερα που το ειχα στην αναμονη δηλαδη το κινητο ητανε ανοιχτο αλλα η οθονη σβησμενη παρατηρησα το ιδιο φαινομενο..ολα αυτα στο σκοταδι..εκανα hard reset αλλα δεν αλλαξε τιποτα.οι λαμψεις συνεχιζοτανε...πηρα σημερα τηλεφωνο την htc και μου ειπαν οτι αυτο το κανουν ολες οι συσκευες desire s και wildfire s.. ετσι ειναι η λειτουργια τους λεει..οποιος εχει παρομοιο προβλημα ειχε την ιδια απαντηση απο την htc?