tsintsIgnis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 φοβεροοοοο..βλεπω δισκοφρενα παντου (μπρος πισω δηλαδη :p) ποσα εχεις δωσει συνολο? ποσο το πηρες μανισιο?ποσο σου κοστισαν τα <εξτρα>? Δεν έβαλα τίποτα εξτρα. :p Το αγόρασα έτσι όπως το βλέπεις... Περίπου 400€ :secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 αν το χρησιμοποιεις..πολυ καλα εκανες και εδωσες τοσα..:) παντως φαινετε πολυ καλο..και ποιοτικα και εμφανησιακα.. αν ηταν μαυρουλη θα ηταν πιο μουρατο αλλα nevermind ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδεια εγω ειμαι σιδεροφαγος οτι και να μου δωσετε το σπαω. Ειχα ενα mistral ventura το οποιο εχει φαει χιλιαδες χιλιομετρα. Απο τις σουζες του εσπασα το σπιρουνι το εφτοιαξια και το ξανασπασα. μετα πηρα εια βπακινι με 100 eyro μετα απο 2200 χιλιομετρα σε ενα καλοκαιρι του στραβωσα το τιμονι Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδεια εγω ειμαι σιδεροφαγος οτι και να μου δωσετε το σπαω. Ειχα ενα mistral ventura το οποιο εχει φαει χιλιαδες χιλιομετρα. Απο τις σουζες του εσπασα το σπιρουνι το εφτοιαξια και το ξανασπασα. μετα πηρα εια βπακινι με 100 eyro μετα απο 2200 χιλιομετρα σε ενα καλοκαιρι του στραβωσα το τιμονι Τι να κανω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Να και ενας που τα σπαει...πο ποοοοοο:p :p :p Μ' αρεσει που θες και αλλο ποδηλατο...:O :lol: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδεια εγω ειμαι σιδεροφαγος οτι και να μου δωσετε το σπαω. Ειχα ενα mistral ventura το οποιο εχει φαει χιλιαδες χιλιομετρα. Απο τις σουζες του εσπασα το σπιρουνι το εφτοιαξια και το ξανασπασα. μετα πηρα εια βπακινι με 100 eyro μετα απο 2200 χιλιομετρα σε ενα καλοκαιρι του στραβωσα το τιμονι Τι να κανω? ποσααΑ??ποδηλατης εισαι??καθε μερα με ποδηλατο ησουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 paidia ego exo ena podilato 10 mines kai exo kani kamia 1000 xiliometra. mporite na moy pite ti miloys kai taxitites na valo giati exoyne ftharei.forao simano 8 taxititon acera nomizo einai to sistima ton granazion.dino mexri kai 300 eyro. kai protasi gia diskofreno an exete kamia idea.please help!!!!den vgaino se dromo mono xoma kai plagies gi ayto thelo kati anthektiko. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ποσααΑ??ποδηλατης εισαι??καθε μερα με ποδηλατο ησουν?? Γιατι ποδηλατης πρεπει να εισαι για να κανεις 2200km σε ενα καλοκαιρι?:p Πολυ απλα...μπορει να σηκωνε το ποδηλατο στην πισω ροδα,να κουνουσε την μπροστα και να μετρουσε αυτη km...μια που δεν ειχε και τιποτα να κανει ολοκληρο καλοκαιρι:p :p :p :p :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Oταν λεω καλοκαιρι εννοω οχι μονο τους 3 μηνες αλλα απο απριλη μεχρι σεπτεμβρη. Επισης μενω σε χωριο οποτε ολη μερα εκανα βολτες. Το ρεκορ μου ειναι 28 χιλιομετρα σε μια μερα. Εχει κατηφορες (ξεκουραζεσαι) αλλα μετα γυρνωντας πισω πρεπει να τις ανεβεις (κουραση). Το περσινο καλοκαιρι ειχα κανει κατι ποδια σαν αυτα που εχουν οι αρσιβαριστες σχεδον. Πρωι μεσημερι ακομα και στις 1 το βραδυ εκοβα βολτες. Ειχα και γαμω τα φρενα. Το πιεζα ειχα πιασει μεχρι 75 χιλιομετρα σε μια κατηφορα δακρυζαν τα ματια .μεχρι που στραβωσε το τιμονι. Απο τοτε το παρατησα γιατι εχω πανελληνιες. Παρτε το χαμπαρι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. Γκολιες σπινιαρισματα κολους αναποδα αποτομα φρεναρισματα με το μπροστινο κοντρες σουζες. Και πανω απο ολα Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλά το τι ποδήλατο εχω κάνει.. Δεν παίζει πιο καμμένος! Και 120 χλμ σε μια μέρα... 3000 σε 10 μήνες -κυριολεκτικά όλη μέρα με ποδήλατο-.... Βόλτες όλη μέρα το καλοκαίρι, μέχρι 4 το πρωί είχα κα΄τσει κάποιες φορές.. Αρκεί να υπάρχει καλή παρέα! Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ηρθα στο στοιχειο μου!!Ποδηλατο 4 ever!!!Πηγε κανεις στην ποδηλατοπορεια το σαββατοκυριακο 12-13?? Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Oταν λεω καλοκαιρι εννοω οχι μονο τους 3 μηνες αλλα απο απριλη μεχρι σεπτεμβρη. Επισης μενω σε χωριο οποτε ολη μερα εκανα βολτες. Το ρεκορ μου ειναι 28 χιλιομετρα σε μια μερα. Εχει κατηφορες (ξεκουραζεσαι) αλλα μετα γυρνωντας πισω πρεπει να τις ανεβεις (κουραση). Το περσινο καλοκαιρι ειχα κανει κατι ποδια σαν αυτα που εχουν οι αρσιβαριστες σχεδον. Πρωι μεσημερι ακομα και στις 1 το βραδυ εκοβα βολτες. Ειχα και γαμω τα φρενα. Το πιεζα ειχα πιασει μεχρι 75 χιλιομετρα σε μια κατηφορα δακρυζαν τα ματια .μεχρι που στραβωσε το τιμονι. Απο τοτε το παρατησα γιατι εχω πανελληνιες. Παρτε το χαμπαρι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. Γκολιες σπινιαρισματα κολους αναποδα αποτομα φρεναρισματα με το μπροστινο κοντρες σουζες. Και πανω απο ολα Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Απο 5,5 χρονων ποδηλασια πηγαινω...και τα τελευταια 6 χρονια κανω πρωταθλητισμο...γραφω εως και 90-100km σε καθε προπονηση ανετα...50+50 πηγαινε-ελα και δεν ειναι σαν να πηγαινεις βολτες,εχει πολυυυυ τρεξιμο... Τελευταια μεγαλη αποσταση που διανυσαμε ειναι Βολος-Θεσσαλονικη...245km;) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Oταν λεω καλοκαιρι εννοω οχι μονο τους 3 μηνες αλλα απο απριλη μεχρι σεπτεμβρη. Επισης μενω σε χωριο οποτε ολη μερα εκανα βολτες. Το ρεκορ μου ειναι 28 χιλιομετρα σε μια μερα. Εχει κατηφορες (ξεκουραζεσαι) αλλα μετα γυρνωντας πισω πρεπει να τις ανεβεις (κουραση). Το περσινο καλοκαιρι ειχα κανει κατι ποδια σαν αυτα που εχουν οι αρσιβαριστες σχεδον. Πρωι μεσημερι ακομα και στις 1 το βραδυ εκοβα βολτες. Ειχα και γαμω τα φρενα. Το πιεζα ειχα πιασει μεχρι 75 χιλιομετρα σε μια κατηφορα δακρυζαν τα ματια .μεχρι που στραβωσε το τιμονι. Απο τοτε το παρατησα γιατι εχω πανελληνιες. Παρτε το χαμπαρι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. Γκολιες σπινιαρισματα κολους αναποδα αποτομα φρεναρισματα με το μπροστινο κοντρες σουζες. Και πανω απο ολα Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Απο 5,5 χρονων ποδηλασια πηγαινω...και τα τελευταια 6 χρονια κανω πρωταθλητισμο...γραφω εως και 90-100km σε καθε προπονηση ανετοτατα...50+50 πηγαινε-ελα και δεν ειναι σαν να πηγαινεις βολτες,εχει πολυυυυ τρεξιμο... Τελευταια μεγαλη αποσταση που διανυσαμε ειναι Βολος-Θεσσαλονικη...245km;) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Απο 5,5 χρονων ποδηλασια πηγαινω...και τα τελευταια 6 χρονια κανω πρωταθλητισμο...γραφω εως και 90-100km σε καθε προπονηση ανετοτατα...50+50 πηγαινε-ελα και δεν ειναι σαν να πηγαινεις βολτες,εχει πολυυυυ τρεξιμο... Τελευταια μεγαλη αποσταση που διανυσαμε ειναι Βολος-Θεσσαλονικη...245km;) \ Τι μαρκα ποδηλατο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 να υποθεσω κανενα fisusa?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 εγω μεγιστο ε κατι παιδια σε προπονηση εχουμε κανει αποσταση 56 χιλιομετρα αναβαση σε βουνο και επιστροφη με μια αλλη μικροτερη αναβαση.τρεξαμε μια φορα στο Λουρο Πρεβεζας θα ετρεχα και περισυ αλλα μολις ειχα αγορασει το fidusa και δεν ηθελα να το ζορισω.μεγιστη ταχυτητα που εχω πιασει ειναι 82 χιλιομετρα.η πλακα ειναι με τοση ταχυτητα οτι λιγο να πλαγιασεις στριβη απο μονο του και η ηδονη ειναι το φρεναρισμα οταν ακους το γρατσουνισμα απο τα λαστιχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 \ Τι μαρκα ποδηλατο εχεις? Τα ποδηλατα που μας δινει η ομοσπονδια ναι ειναι Fidusa αλλα αν θελεις περνεις εσυ δικο σου... Εγω το μεγιστο που εχω πιασει ειναι 101χλμ/ωρα κολλιτιρι πισω απο το αυτοκινητο του προπονητη μου στην κατηφορα της Καρδίας-Γεφυρα WaterLand(Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη οσοι ειναι Θεσσαλονικεις θα καταλαβουν)... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 @Dynamic_125 καταλαβα που λες... τελος παντων..με τετοιοιες ταχυτητες δεν ειναι πολυ επικυνδυνο???λιγο να στριψεις με το ποδηλατο..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 @Dynamic_125 καταλαβα που λες... τελος παντων..με τετοιοιες ταχυτητες δεν ειναι πολυ επικυνδυνο???λιγο να στριψεις με το ποδηλατο..:what: Ειναι οντως επικινδυνο...αλλα το καναμε μια-δυο φορες και πισω απο το αυτοκινητο του προπονητη μου οποτε αυτος ετρωγε τον αερα...αλλο να σε χτυπαει εσενα και να πεσεις και αλλο να μην σε χτυπαει καθολου...:happy: Χμμμ...Βουλγαρη μενεις ε?Απο το τερμα του 31 εχουμε αφετηρια-τερματισμο στις προπονησεις μας...!Αν εχεις δει καμια φορα κανα τσουρμο...εμεις ειμαστε:lol: :lol: :lol: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 στον περιφερειακο βλεπω καμια φορα..:) θα σας ξαναπετυχω..που θα παει..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 αυριο μαλλον θα παρω ενα bulletακι που εχω βαλει στο ματι.ξερει κανεις site της bullet??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 τελικα δν πηρα bullet, πηρα αυτο, 290 ευρω http://www.gtbikes.com/freestyle/catalog/detail.php?id=1823&country=int&brand=free Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Οχι πως το bullet ειναι κακο,(εχω ενα με πισω δισκοφρενο)αλλα το ποδηλατακι που πηρες ειναι αλλη κλαση.Καλα εκανες!Και μ'ενα set χωματινα λαστιχα το ριχνεις και στο dirt!:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Οχι πως το bullet ειναι κακο,(εχω ενα με πισω δισκοφρενο)αλλα το ποδηλατακι που πηρες ειναι αλλη κλαση.Καλα εκανες!Και μ'ενα set χωματινα λαστιχα το ριχνεις και στο dirt!:happy: μηπως ξερεις κανενα σιτε με κολπακια να παρω καμια ιδεα??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Δυστυχως δεν ξερω κατι!Το σιγουρο ομως ειναι πως οσο κυκλοφορεις και ασχολησαι θα μαθεις!Δες για παρεες που ασχολουνται πραγματικα και αγαπουν το σπορ(κανουν μπαμ απο μακρια!) και μην το αφησεις οπως σου ειπα!:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 τελικα δν πηρα bullet, πηρα αυτο, 290 ευρω http://www.gtbikes.com/freestyle/catalog/detail.php?id=1823&country=int&brand=free φοβερο αυτο το θαλασσι...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts