Jump to content

Cosmote 3G Boosters


dpap73
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω θεμα απο την πεμπτη το βραδυ ενω το booster δουλευει κανονικα και η συσκευη στο παραθυρο εχει 2 γραμμες σημα και μεσα η συσκευη γραφει 9 δεν εχω καθολου 3g στο κινητο και δεν ειμαι μονο εγω αλλα ολοι στο σπιτι μου. Μαλιστα οσο ειχα σε λειτουργια το booster μου εκοβε το gsm αλλα αυτο μονο στο galaxy s μου τα υπολοιπα τηλεφωνα δουλευαν κανονικα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο?

Υπαρχει περιπτωση το booster να κοβει το gsm?

υπογραφή εκτός ορίων
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον μετρισα την μια συσκευη που περνει το σημα απο εξω και μου δινει 89 dbm 12 asu. Η συσκευη που στελνει το σημα μου δινει 51 dbm 31 asu. Τι συμπερασμα βγαζουμε γιατρε μου? :)

 

Ε, σήμα καμπάνα :)

Είναι αρκετά δυνατούλι το -51 dbm, δεν θα το είχα στο υπνοδωμάτιό μου...

Link to comment
Share on other sites

Μόλις μίλησα με Cosmote και μου είπαν για το έτυμα μου κτλ ότι όντως δεν υπάρχει καλό σήμα Cosmote στην περιοχή μου κτλ και ότι κάνουν ενέργειες για να το φτιάξουν, τότε τους είπα για το bosster και αφού με είχαν στην αναμονή για 2-3 λεπτά μου είπαν ότι έχει τελειώσει το εμπορικό απόθεμα και αναμένετε στα καταστήματα.....δεν ξέρω τι να πω, 7 μήνες τώρα μιλάω μόνο στο μπαλκόνι!!!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
παιδια μια βοηθεια και σε εμενα οσοι γνωριζετε.Στη δουλεια μου εχουν βαλει το λεγομενο Mobile phone jammer που μπλοκαρει το σημα απο το κινητο για λογους και καλα ησυχιας,ανν και πιστευω ειναι παρανομο.Δε μπορω να δεχτω ουτε μια κληση.Τους εχω πει πολλες φορες να το βγαλουν αλλα τιποτα.Να κινηθω νομικα δε θελω για αυτονοητους λογους.Υπαρχει καποιο μηχανημα το οποιο να μην ειναι προφανως πολυ μεγαλο ωστε τοπικα εκει στο γραφειο μου να εχει δραση anti-jammer και να εχω σημα?Η εστω αν ξερετε καποια αλλη λυση?Ευχαριστω:)
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Αν έχεις πρόσβαση σε Android συσκευή είναι πολύ εύκολο.
Σε iPhone ξέρεις παίζει καμιά εφαρμογή για τέτοια μέτρηση?

 

μου είπαν ότι έχει τελειώσει το εμπορικό απόθεμα και αναμένετε στα καταστήματα.....δεν ξέρω τι να πω, 7 μήνες τώρα μιλάω μόνο στο μπαλκόνι!!!
Αυτά είναι μπούρδες, εξαρτάται από τα πόσα σκας κάθε μήνα σε λογαριασμούς.

 

Το repeater αυτό λέγεται Cel-Fi RS1 της Nextivity (το RS1 δίνει η COTE, η Nextivity έχει βγάλει νέο μοντέλο RS2). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο http://cel-fi.com και αν και δεν το βρήκα να το πουλάει κανείς λιανική στην Ελλάδα στο internet (USA) το βρήκα $530. Πάντως έχοντας εμπειρία από τέτοια μαραφέτια, αν δεν στηθεί σε σωστό σημείο -που να μην έχει σοβαρό πρόβλημα σήματος- δεν παίζει σωστά, έως... καθόλου!

Link to comment
Share on other sites

Η Cosmote πάντως έχει το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή.

Εκτός από femto δίνει και repeaters που είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερη λύση. Βέβαια το repeater είναι για μηδενική κάλυψη και πρέπει να το βάλει κάποιος προσεκτικά για να αποδώσει άψογα. Το femto σε αντίθεση με το repeater μπορεί να μπει σε περιοχές με ήδη υψηλή κάλυψη για αύξηση χωρητικότητας.

Άψογη η Cosmote σε αυτό το θέμα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Αυτα τα BOOSTER που αναφερετει ειναι στην ουσια φορητες κεραιες. Αφου δεν επιτρεπεται και υπαρχει αντιδραση στην τοποθετηση μεγαλης κεραιας μεσα στις πολεις, βρηκαν αυτη την λυση για το προβλημα του σηματος. Οι βλαβερες συνεπειες είναι οι ιδιες αλλα σε μικροτερο ευρος περιοχης. Να ξερετε οτι λογικα ο πομπος εξω απο το σπιτι εκπεμπει το σημα στον δεκτη μεσα στο σπιτι αλλα ο δεκτης το αποδιδει σφαιρικα για να καλυπτει ολο το σπιτι. Αρα σημα παιρνουν και ολοι οι γυρω σας απο το δικο σας booster. Και φυσικα στο δινουν δωρεαν, γιατι εκει που πληρωναν ιδωτη για να στησουν κεραια στην ταρατσα του, τωρα την βαζουν δωρεαν μεσα στο σπιτι του καλυπτοντας οχι 1000 συνδρομητες αλλα 100. Και βαζουν 10 booster πχ σε τετοιες θεσεις που κλεινουν ολα τα κενα του δικτυου μεσα στην πολη. Ακομα καλυτερη λυση απο μια μεγαλη κεντρικη κεραια που φυσικα θα ενισχυε το σημα στα προβληματικα σημεια αλλα θα το υπερενισχυε χωρις λογο σε σημεια που ηδη υπηρχε. Τωρα το κανουν χειρουργικα και ολοι ειναι ευχαριστημενοι.
Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις what's up και δεν καλύπτεσαι σωστά στον χώρο σου, η μόνη λύση είναι αυτή: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Telio_Sima/section/At_Home

 

Κοστίζει βέβαια 90 ευρώ και προυποθέτει ηλεκτρικό ρεύμα για την λειτουργία της και σύνδεση ADSL. Δυστυχώς, δεν δίνεται δωρεάν ή σε προνομιακή τιμή, σε συνδρομητές καρτοκινητής.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις what's up και δεν καλύπτεσαι σωστά στον χώρο σου, η μόνη λύση είναι αυτή: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Telio_Sima/section/At_Home

 

Κοστίζει βέβαια 90 ευρώ και προυποθέτει ηλεκτρικό ρεύμα για την λειτουργία της και σύνδεση ADSL. Δυστυχώς, δεν δίνεται δωρεάν ή σε προνομιακή τιμή, σε συνδρομητές καρτοκινητής.

 

Επιπλέον, πρέπει να έχεις 3G συσκευή και 3G λειτουργία στο κινητό σου... Το what's+3G συνήθως δε πάνε μαζί. Τρελή χαζομάρα να μη δίνουν την ίδια συσκευή σε GSM.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

πηρα ενα 3g bosoter που ειναι για ολες τις εταιρειες αλλα φοβαμαι την ακτινοβολια μεσα στο σπιτι διοτι ειχα ακουσει οτι μπορεις να εμφανισεις καρκινο , θελω να μαθω εαν καποιος που το χρησιμοποιει εχει ακουσει κατι αλλο; ή εαν κανει κακο να το χρησιμοποιουμε ή να το εχουμε κοντα μας;. Σιγουρα και η κεραια του wifi εκπεμπει αλλα αυτη ειναι μικροτερη σε σχεση με τα 5dbι που εχω στο ρουτερ του adsl , στο 3g booster ειναι 3dpi δηλαδη πιο μικρη. Τελος ειχα ακουσει οτι το booster χρησιμοποιει wireless τι σημαινει αυτο;.

Επισης εχω παρατηρησει οτι ασυρματο τηλεφωνο εχει μεγαλυτερη εμβελεια απο ολα το εχω στον 2 οροφο και καλυπτει και ισογειο και πρωτο οροφο κανονικα , μηνπως αυτο ειναι χειροτερο σε εκπομπη ακτινοβολιας ; σε συγκριση με το booster; . που στο ισογειο δεν φτανει το σημα του ή φτανει και χανεται; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλημέρα! το ξέρω πως είναι παλιό θεμα αλλα για να μην ανοιγω αλλο! πρόσφατα ο αδερφος μου μετακομισε σε μονοκατοικια και δεν εχει καλο σημα εκει, και να μιλας ειναι δυσκολο πολυ, πρεπει να βγαινεις στην αυλη και να σε ακουνε οι γειτονες! και αυτος και η γυναικα του εχουν παγιο και αυτος προσφατα το εχει κανει μαλιστα. Τι να κανει να ζητησει booster-repeater? θελει και για 3G ομως, οχι μονο ομιλια, ελεγα να φερω απο κινα αλλα δεν ξερω τις συχνοτητες, εχω δει 900, 1800 και 2100 και σπανια για ολες μαζι! 900 σιγουρα ειναι ΜΟΝΟ ομιλια, 2100 ειναι 3G το 1800 τι ειναι? για 4G αν θελουν καμια φορα τι συχνοτητα εχει?

Σε Ελληνικα μαγαζια ειδα καποια μοντελα στην 2100 και λενε ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι ΜΟΝΟ για 3G και ΟΧΙ ομιλια!!!

Για την 900 ξερω πως ειναι μονο ομιλια αναφερεται και GSM, η 1800 δεν ξερω τι ακριβως ειναι....

Μη πει κανεις να αλλαξει εταιρια γιατι εγω επαθα ιστορια με προβλημα σηματος στην ιδια εταιρια και ειχα 18μηνο συμβολαιο, τοτε που ο δημαρχος Αθηναιων Κος Κακλαμανης αποξηλωσε πολλες κεραιες κινητης και μαρτύρησα για να μην πληρωνω!!! και μιλαμε σπιτι μου σημα ΜΗΔΕΝ! 1 τετραγωνο παρακατω αρχιζε το σημα!!! δλδ τι να εκανα να εστηνα κεραιες στην ταρατσα???? τελικα δεν με αφησαν να διακοψω αλλα για πολλους μηνες δεν το δουλευα κιολας και ειχα μηδενικους λογαριασμους (με βαλανε σε μηδενικο παγιο) και δεν εδινα μια, και εντωμεταξυ ειχα βαλει wind παγιο. Τωρα χαλασε αυτη και η Cosmote παει καλυτερα εκει! και η Wind επισης με αφησε μηδενικο παγιο και την σταματησα μετα....οταν δεν εχουμε σημα στον τοπο μονιμης κατοικιας μας εχουμε δικαιωματα για να το ξερετε!!!! ΔΕΝ πληρωνουμε με τσαμπουκα μεχρι να δικαιωθουμε και τους ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ συνεχεια! εγω και με τις 2 τα καταφερα....ετσι για να μην μας πιανουν κοτσους!!!!

Edited by Nikifoross
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...