Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
υπάρχει κάποιος τρόπος να την αυξήσω χωρίς να αλλάξω rom (Πχ να σβήσω άχρηστα πράγματα) ;

Μόνο αν είσαι s-off και root... https://market.android.com/details?id=com.danesh.system.app.remover&feature=search_result

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Μόλις σήμερα απόκτησα το Desire. :)

Δυστυχώς είναι η Ευρωπαική έκδοση (χωρις Ελληνικό μενού). :(

Κάπου είχα δει 'οτι γίνετε να έχει και Ελληνικά.

Το θυμάται κανείς??? ;)

Καλησπέρα.

Μόλις σήμερα απόκτησα το Desire. :)

Δυστυχώς είναι η Ευρωπαική έκδοση (χωρις Ελληνικό μενού). :(

Κάπου είχα δει 'οτι γίνετε να έχει και Ελληνικά.

Το θυμάται κανείς??? ;)

morelocale2 από το market..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

morelocale2 από το market..

Ευχαριστώ.

Το εγκατέστησα, αλλά το settings δεν εγινε ρυθμίσεις και ότι έχει μέσα έμεινε στα Αγγλικά. (Κάτι λίγα έγιναν Ελληνικά όπως Μέρη, Ειδήσεις, Πλοηγηση, Αναζήτηση).

Εκανα κάτι λάθος???

Edited by artinpet

Ελληνικo πληκτρολογιο για oxygen 2.0.3 που μπορω να βρω? Για το Gingerbread πληκτρολογιο ομως.

multiling λέγεται και κατεβάζεις και λεξικά για κάθε γλώσσα που θες

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

το εγραψε καποιος στο Oxygen thread στο xda πως οταν πατας συνεχομενα το android 2.3.3 στο about στις ρυθμισεις τοτε εμφανιζεται αυτο... :p :p

οκ αχρηστο αλλα εχει φαση..απεικονιζει ενα γλυκακι gingerbread και ενα android.

http://img269.imageshack.us/img269/7283/030411.png

Κατεβάζεις το rom manager απο market και εχει επιλογη flash CWM recovery...

...και το CWM recovery που το βρίσκουμε;; ή το έχει μέσα του το rom manager;;

...και το CWM recovery που το βρίσκουμε;; ή το έχει μέσα του το rom manager;;

Πηγαινεις rom manager και επικεγεις τη 1η επιλογη flash clockworkmod(CWM) recovery...;)

Sent from my Desire HD

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το CWM recovery που έχει ήδη το κινητό σου δε σου αρέσει; Γιατί θέλεις να το αλλάξεις; ; Όλες οι custom roms μπαίνουν με το 2.5.0.7 που έχεις τώρα.

Που έχω ρε παιδιά το CWM recovery και δεν το ξέρω;

Μέχρι στιγμής έχω την μαμά ROM.

Το έχω κάνει root.

Έχω εγκαταστήσει το Rom Manager.

Έχω κάνει στην κάρτα 2 partition: fat32 + ext3 1024 mb

Στο xperia X10 mini ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. (Αλλά καμία σχέση το ένα κινητό με το άλλο...)

Που έχω ρε παιδιά το CWM recovery και δεν το ξέρω;

Μέχρι στιγμής έχω την μαμά ROM.

Το έχω κάνει root.

Έχω εγκαταστήσει το Rom Manager.

Έχω κάνει στην κάρτα 2 partition: fat32 + ext3 1024 mb

Στο xperia X10 mini ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. (Αλλά καμία σχέση το ένα κινητό με το άλλο...)

Πηγαινε rom manager και επελεξε reboot into recovery....Προφανως εχει εγκατασταθει.Δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...

Follow me on XDA

ΩΧ, ΩΧ μην του λες τέτοια και κάνει και κάτι άλλο και μετά δε διορθώνεται!!!!!:lol:

Απλά πάνω πάνω στο rom manager λέει την έκδοση του cwm απλά διαβασέ την......μετά διάβασε και την πρώτη σελίδα,αν θέλεις να αλλάξεις rom και όλα καλά!!!

Ε,καποια στιγμη θα το κανει για 1η φορα!!!Απλα να μπει και μετα να επιλεξει reboot system!Τωρα που το εχει τι να το κανει δηλ;;Να το καμαρωνει;;;;;;...:)

Follow me on XDA

λοιπον... με την βοηθεια του kollatos παντα, εβαλα κ εγω το hboot με την incertcoin....

εντυπωσεις:απιστευτα γρηγορη κ ελαφρυα αλλα οχι τοσο μεγαλη διαφορα απο την απλη insertcoin.... ειναι κ οι δυο πολυ γρηγορες... απο χωρο δεν τον βρηκα ικανοποιητικο γτ με τις ιδιες εφαρμογες εχω παλι 80mb free... γνωμη μου ειναι οτι αν θες incertcoin η καποια αλλη hd rom καλυτερα να κανεις τα partition κ να εχεις 800mb εσωτερικη...

βεβαια αν θες aosp rom τοτε το hboot ειναι οτι καλυτερο... γτ κ ειναι μικρες οι rom κ ελαφριες κ το κινητο ειναι πραγματικα σαν δυπηρυνο οπως ειπε κ καποιος αλλος....

ολα αυτα βεβαια ειναι αναλογα στην κριση του καθενος.... εγω την γνωμη μου ειπα απλα....!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

1) Για να μεγαλώσεις τον χώρο της συσκευής, κάνεις ext3 partition στην sd card (όπως πολύ σωστά έκανες) και περνάς μία rom η οποία υποστηρίζει d2ext, data2whatever κτλ. Τότε το software θα ενσωματώσει το partition που έκανες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.

2) Αυτό μπορείς να το δεις κατεβάζοντας το Quick System Info από το Market. Στις πληροφορίες θα δεις ότι η εσωτερική μνήμη δεν είναι πλέον 120Mb που ήταν νωρίτερα, αλλά 120MB+ο χώρος που δημιουργήσες στην sd card ;)

3) Μετά απ' αυτό δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ. Οι εφαρμογές μόνες τους θα μπαίνουν στο ext3 που υπάρχει.

εκανα ext3 partition στην καρτα μου 1024MB και με το Quick System Info βλεπω PHone free:99.67MB-SD card free:4.84GB

Να υποθεσω οτι κατι δεν εγινε σωστα και βλεπω μονο τοσο λιγη εσωτερικη μνημη?

εκανα ext3 partition στην καρτα μου 1024MB και με το Quick System Info βλεπω PHone free:99.67MB-SD card free:4.84GB

Να υποθεσω οτι κατι δεν εγινε σωστα και βλεπω μονο τοσο λιγη εσωτερικη μνημη?

Ποια rom έβαλες; Στο A2SD τι σου δείχνει το quick system info;

AuraxTSense_8.4_Official_OTA_2.2_FRF91_A2SD+.zip

στο quick system info βλεπω μονο phone free και sd card free

βασικα εχεις δυο εκδοσεις το quick system info, το απλο και το pro..μηπως εβαλες το 1ο και δε δειχνει αυτες τις πληροφοριες; δεν ξερω...φανταζομαι ενα λογο.

βασικα εχεις δυο εκδοσεις το quick system info, το απλο και το pro..μηπως εβαλες το 1ο και δε δειχνει αυτες τις πληροφοριες; δεν ξερω...φανταζομαι ενα λογο.

εχεις δικιο.. δεν το ειχα παρατηρησει σωστα. στο A2SD storage βλεπω total 0.97BG και ελευθερο 809ΜΒ αλλα το Internal γιατι μειωνεται? απο 148 ΜΒ ειναι στα 97ΜΒ?

το system storage ειναι απο 398ΜΒ στα 97ΜΒ ελευθερα

Λοιπόν το Desire ήταν σε δερμάτινη θήκη και έφαγε πτώση 50εκατοστά περίπου, το κινητό δεν έχει τίποτα εξωτερικά το πρόβλημα όμως το είδα όταν το άνοιξα.

Κάτι έπαθε η οθόνη και στις αποχρώσεις του γκρί γίνεται χαμός βγάζει έντονες γραμμές ρόζ. Γνωρίζω για το θεματάκι των amoled οθονών του Desire αλλα είναι εντελώς διαφορετικό, πολύ έντονο και πριν δεν το είχε. τί λέτε να πειράχτηκε?

Το έχω απο expansys.com.gr απο 09 Απρ. 2010 να το στείλω για service η εγγύηση ισχύει? και πού?

Φωτογραφίες :01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Youtube βιντεο σε λίγο....

Ευχαριστώ!

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• Administrators

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βάλε και τη stock rom αν δεν την έχεις. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται επικοινώνησε με την ACE Hellas.

Αν η συσκευή δεν έχει σημάδια που να αποδεικνύουν την πτώση ίσως να είσαι τυχερός.

ΑΘΗΝΑ

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

info@ace-hellas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.gr

Modpic.gif

Λοιπόν το Desire ήταν σε δερμάτινη θήκη και έφαγε πτώση 50εκατοστά περίπου, το κινητό δεν έχει τίποτα εξωτερικά το πρόβλημα όμως το είδα όταν το άνοιξα.

Κάτι έπαθε η οθόνη και στις αποχρώσεις του γκρί γίνεται χαμός βγάζει έντονες γραμμές ρόζ. Γνωρίζω για το θεματάκι των amoled οθονών του Desire αλλα είναι εντελώς διαφορετικό, πολύ έντονο και πριν δεν το είχε. τί λέτε να πειράχτηκε?

Το έχω απο expansys.com.gr απο 09 Απρ. 2010 να το στείλω για service η εγγύηση ισχύει? και πού?

Φωτογραφίες :01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Youtube βιντεο σε λίγο....

Ευχαριστώ!

Αυριο πρωι-πρωι παρε τηλ την ace να δωσεις το imei και να σου πουν αν ισχυει η εγγυηση....Αν επισης το κουτι που εχεις ειναι στα Ελληνικα εχεις σιγουρα εγγυση...στο χρονικο διαστημα μεσα εισαι παντως...και φυσικα μη τους αναφερεις οτι σου επεσε...

Υ.Γ.:Μου αρεσει που εβγαλες και τα benchmark φωτο....:p

Υ.Γ.2:Ο Γιαννης με προλαβε και προσθεσε και τα απαραιτητα...;)

Follow me on XDA

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, έχω αλλάξει τρείς διαφορετικές ROM (Froyo και Gingerbread) μπας και αλλα τίποτα. Κανένα link RUU για να έρθει όπως το αγόρασα?

Το κουτί είναι στα Αγγλικά. Έχω ακούσει διάφορες περιπέτειες για εγγυήσεις και ανχώνομαι. :)

Ανανέωση,

Απο εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667

Αυτή η RUU θα αλλάξει και hboot θα υπάρχει πρόβλημα για μελλοντικό root?

RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release

Edited by Dreamw
προσθήκη πληροφοριών
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, έχω αλλάξει τρείς διαφορετικές ROM (Froyo και Gingerbread) μπας και αλλα τίποτα. Κανένα link RUU για να έρθει όπως το αγόρασα?

Το κουτί είναι στα Αγγλικά. Έχω ακούσει διάφορες περιπέτειες για εγγυήσεις και ανχώνομαι. :)

Eδω εισαι για official RUU....Προσπαθησε λοιπον να τους πιεσεις αφου η συσκευη δεν ειναι Ελληνικη...Βεβαια δωσε imei να σιγουρευτεις...

Follow me on XDA

εχεις δικιο.. δεν το ειχα παρατηρησει σωστα. στο A2SD storage βλεπω total 0.97BG και ελευθερο 809ΜΒ αλλα το Internal γιατι μειωνεται? απο 148 ΜΒ ειναι στα 97ΜΒ?

το system storage ειναι απο 398ΜΒ στα 97ΜΒ ελευθερα

Νομίζω ότι η εσωτερική μνήμη μειώνεται γιατί είσαι με A2SD. Για να αξιοποιείς αποκλειστικά το partition που εφτιαξες θέλεις data2 script. Μπορείς να δοκιμάσεις το data2whatever.

link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049

Απλά έχε στο νού σου ότι θα έχεις μια μικρή πτώση στην ταχύτητα (δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα).

Νομίζω ότι η εσωτερική μνήμη μειώνεται γιατί είσαι με A2SD. Για να αξιοποιείς αποκλειστικά το partition που εφτιαξες θέλεις data2 script. Μπορείς να δοκιμάσεις το data2whatever.

link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049

Απλά έχε στο νού σου ότι θα έχεις μια μικρή πτώση στην ταχύτητα (δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα).

Δεν χρειάζεται να αγχώνεται εκτός κι αν σκοπεύει να βάλει πάνω απο΄150-200 εφαρμογές.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης