Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Ο αδερφός μου είναι κάτοχος του Desire. Εχθές και χωρίς να καταλάβει το πως (προφανώς είναι δικό του λάθος) διαπίστωσε ότι η οθόνη εσωτερικά είχε σπάσει. Το touch λειτουργούσε κανονικά (γιατί μπόρεσε και το ξεκλείδωσε χωρίς πρόβλημα). Απλά μετά το ξεκλείδωμα δεν φαινόταν τίποτα. Το θέμα είναι το εξής, μέχρι πριν λίγο καιρό το service των HTC γινόταν στην αντιπροσωπεία που βρισκόταν στην Αγ. Παρασκευή. Σήμερα που πήγα από κει για να το αφήσω μου είπαν ότι έχει μεταφερθεί στα ΚΤΕΛ Κηφισού και ότι πλέον ονομάζεται ARVATO η εταιρεία. Πήρα τηλ (210-5197500) και τους ρώτησα αν είναι η επίσημη αντιπροσωπεία, απαντώντας μου ότι είναι εξουσιοδοτημένο service. Οι τιμές που μου έδωσαν είναι:

για την εσωτερική οθόνη: €124 (με ΦΠΑ+την εγκατάσταση)

για την εσωτερική οθόνη + το touch (αν έχει πάθει κάτι): €200 (!!!!!!)

ο απλός έλεγχος για να δουν τι έχει πάθει: €18,50

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος φίλος από δω έχει πάει το κινητό του εκεί, αν έμεινε ευχαριστημένος και αν υπάρχει κάποιος πιο οικονομικός τρόπος έτσι ώστε να επισκευαστεί το κινητό (εννοώ αν έχετε κάποιο μαγαζί που έχετε πάει τα desire σας και έχετε μείνει ικανοποιημένοι).

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πιάνουν τα ΄χερια σας; αν ναι, τσεκάρεις ebay για οθόνη, youtube/google για οδηγούς και ξεκινάτε εγχείρηση!

πιάνουν τα ΄χερια σας; αν ναι, τσεκάρεις ebay για οθόνη, youtube/google για οδηγούς και ξεκινάτε εγχείρηση!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε mol! Η αλήθεια είναι πως τα χέρια μας πιάνουν (ειδικά του αδερφού μου) αλλά τέτοια εγχείρηση δεν ξέρω αν θα την επιχειρούσαμε. Δεν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο ξανά και φοβάμαι ότι ένα λάθος θα μπορούσε να του κάνει ενδεχομένως χειρότερη ζημιά.

Παιδιά εδώ και 3 μέρες δουλεύω με την 4.0.4 του Sandvold ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660 ) η οποία μου φαίνεται αρκετά σταθερή. Επίσης έχω βάλει και a2sd με την μαμα κάρτα και όλα τρέχουν ομαλά. Μόνο στο καινούριο μάρκετ κάνει μερικά μικρά κολληματάκια, απ' ότι φαίνεται είναι απο τις ποιό απαιτητικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ :lol:

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν ξέρει κανείς κάποιο πληκτρολόγιο σε στύλ τηλεφώνου που να δουλέυει σε ics ? Δεν μπορώ με τίποτα να γράψω με το μαμισιο που είναι σε ανεπτυγμένη μορφή και βαριέμαι να γράφω αφού κάνω πολλά λάθη. Εγκατέστησα το go keyboard έχωντας την ενύπωση πως θα μεταμορφώνεται και σε στυλ τηλεφώνου αφού το είχα χρησιμοπουήσει και στο froyo αλλά απο οτι μου φαίνεται στο ics δεν μεταμορφώνεται σε στυλ τηλεφώνου!! Κρίμα!! Στο froyo ήμουν είχα βολευτεί με ένα custom mod της htc, ήταν πολύ βολικό! Μηπως εκείνο να κάνει; Εαν ξέρει κάποιος για πέστε να μην παιδεύομαι άδικα... :rolleyes:

Καλησπέρα,

Πριν 2 εβδομάδες αναβάθμισα την Froyo σε Gingerbread από το Htc dev.

Παρατηρώ στο widget καιρού της htc τώρα στην Gingerbread ότι εμφανίζει πολύ συχνά "Αττική" όταν δεν είμαι κοντά σε κάποιες μεγάλες πόλεις ενώ πριν με την Froyo μου εμφάνιζε στον καιρό την πλησιέστερη πόλη του σημείου όπου βρισκόμουν.

Ακόμα και μέσα στην Αθήνα π.χ. στα όρια του Δ.Αθηναίων, μου βγάζει κάποιες φορές "Αττική" αντί για "Αθήνα" που έβγαζε με την Froyo.

Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο όσοι έχετε την Froyo με το official widget καιρού ή είναι πρόβλημα της Gingerbread; :blink:

Υπάρχει και για ics το htc_ime mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594642

Ευχαριστώ πολύ φιλαρακο. Δουλεύει τέλεια και με βολεύει αρκετά το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο :clap::up:

Καλησπέρα παιδιά. Ως noob με το άθλημα θα ήθελα να ρωτήσω αν το Desire παίρνει και άλλες μπαταρίες εκτός από την S 410, δηλαδή ίσως και τις 450 κτλ κτλ που απ' ότι φαίνεται είναι συμβατές με άλλα Desire (S κτλ.) αλλά οπτικά τουλάχιστον μοιάζουν πολύ με την εργοστασιακή. Αν όχι τι μπαταρία μου προτείνετε για το desire μου καθώς η αρχική έχει σε μη επιτρεπτό σημείο πια ψοφήσει?

Δεύτερον, αν θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει έναν εύκολο οδηγό για να κάνω root τη συσκευή μου χωρίς πολλά πολλά, θα του ήμουν ευγνώμων.

Καλώς σας βρήκα.

• Administrators
Δεύτερον, αν θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει έναν εύκολο οδηγό για να κάνω root τη συσκευή μου χωρίς πολλά πολλά, θα του ήμουν ευγνώμων .

Στο πρώτο post κοίταξες;

Modpic.gif

γεια σας! Έχω ενα HTC desire και ένας γνωστος μου το έκανε root και μου έβαλε μια άλλη rom. Όμως η κάμερα του είναι άθλια και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορώ να γυρίσω στην εργαστασιακη ή να βάλω μια άλλη με καλη κάμερα και φωτογραφία... Πως το κάνω γιατί είμαι άσχετος.... Help?

γεια σας! Έχω ενα HTC desire και ένας γνωστος μου το έκανε root και μου έβαλε μια άλλη rom. Όμως η κάμερα του είναι άθλια και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορώ να γυρίσω στην εργαστασιακη ή να βάλω μια άλλη με καλη κάμερα και φωτογραφία... Πως το κάνω γιατί είμαι άσχετος.... Help?

Δες στο market για lgcamera

εχω την Runnymade Aio v6.04 S.E.

(2.3.5)

απλά σε αυτή τη rom δεν λειτουργει η καμερα καλά...

αν βάλω αυτα τα προγράμματα θα εχω καλό αποτέλεσμα?

ή θα πρεπει να βάλω άλλη rom? αν ναι πως θα το κάνω και ποια?

καλημερα παιδια!πως μπορω να παω απο stock gingerbread 2.3 σε stock froyo 2.2?με ruu μπορω να το κανω?

Δεν ξέρω γιατί θες να πας πίσω, αλλά είναι κακή ιδέα. Το Froyo ήταν χάλια.

Δεν ξέρω γιατί θες να πας πίσω, αλλά είναι κακή ιδέα. Το Froyo ήταν χάλια.

θελω να το rootαρω για αυτο ρε.με το revolutionary γινεται?

Κάνε root, δεν χρειάζεται να αλλάξεις σε froyo. Δες το 1ο post για οδηγίες!

νομιζα πως δεν δουλευει για την 2.3.σιγουρα μπορω να το κανω ετσι?

Παράτησε κανείς πρόβλημα στον καιρό από το HTC sense? Όπου κ να είμαι κεντρική Μακεδονία δείχνει ότι είμαι.. ενώ πριν εννοείται ότι έδειχνε ακριβώς το μέρος που είμαι.. ξέρουμε πως μπορώ να το κάνω εκκαθαριση μπας κ στρώσει?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Και εγω το εχω παρατηρησει αυτο τωρα τελευταια με το κεντρικη μακεδονια.

Ισως ( υποθετω ) το κανει αυτο οταν ενημερωνει μεσω ιντερνετ κινητης τηλεφωνιας , γιατι με το που το συνδεω με το wifi και κανω ανανεωση του καιρου μου το γυρναει απ ευθειας στην περιοχη που μενω .

Και το δικό μου πάντως εδώ και κάποιες βδομάδες έχει σταματήσει να μου αναφέρει ακριβή τοποθεσία και δείχνει μόνο "Attica", ανεξάρτητα από το αν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi ή 3G. Με εκκαθάριση του Sense δεν έστρωσε πάντως.

Ευτυχώς στις υπόλοιπες εφαρμογές που γίνεται χρήση της ακριβής τοποθεσίας μου (GPS/GMaps) δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την τοποθεσία.

Τη Δευτέρα ξαφνικά μού έγραφε Salonika, αντί για Thessalonika που έγραφε πάντα και από την Τρίτη και μέχρι σήμερα γράφει Central Macedonia.

Δεν ασχολήθηκα να κάνω clear cache και τέτοια, γιατί και στο παρελθόν έγραφε κάτι χαζά όπως Pylaia για λίγη ώρα, μετά διορθωνόταν από μόνο του. Τώρα όχι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καλησπέρα πάιδες, τον τελευταίο καιρό κάνει πολλές επαννεκινήσεις το κινητό και κυρίως μόλις σερφάρω για μόλις λίγα λεπτά με κάποιον browser. σε twiter και facebook δεν το κάνει.....αυτή την στιγμή έχω oficial rom ...το έκανε και με custom roms που είχα..φαντάζομαι πως είναι θέμα αύξησης θερμοκρασίας στο κινητό. παλαιότερα βέβαια δεν το έκανε. καμία άποψη? το κινητό έχει κλήσει 2 χρόνια.

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Καλησπέρα και από έναν νέο κάτοχο Desire!

Το πηρα για δευτερο, για να μη ταλαιπωρω το Razr μου στις αμμουδιες (τωρα απο παραλια γραφω!).

Και εγω παρατηρησα το θεμα με την ενημερωση του καιρου στο Sense. Ειμαι στην Κερκυρα και ως locale ποτε μου γραφει "Ιονια Νησια", ποτε "Ηπειρος", ποτε "Ελλαδα". Αυτο με την LeeDroid ROM. Ομως τωρα εχω την CronMod (CM7 based) και το Beautiful Widget μου γραφει κανονικοτατα "Κερκυρα". Οποτε προφανως ειναι θεμα της database του server που χρησιμοποιει το Sense...