tomahawk1989 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια ICS που να λειτουργεί καλά; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Δοκίμασε να αλλάξεις recovery και να το γυρίσεις σε clockworkmod να δεις αν θα στο κάνει κι εκεί το σφάλμα. Κατεβάζεις το img από εδώ και φλασάρεις με το android flasher. Νομίζω και το rom manager αν κατεβάσεις μπορεί να γίνει κι απο κει το φλασάρισμα. Πέρασα το clockworkmod και όταν μπαίνω στο recovery δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα.λές να ήταν απλώς ανωμαλία του 4ext? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 μια ερωτηση οταν κανω wipe data cache/factory reset το ext3 της καρτας μου χανεται????????πρεπει να την ξανακανω ext3 για να φορτωσω την rom????την ιδια θελω να φορτωσω απλα απο την αρχη γιατι τρωει κατι κοληματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Λογικά έχεισ το 2.3.3 android.οπότε πρέπει να γίνεις πρώτα s-off και μετά root. s-off γίνεσαι απο το http://www.revolutionary.io θα διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες.πριν κάνεις οτιδήποτε.στη σελίδα με τις οδηγίες σου λέει ότι δεν σε κάνει και root,αλλά γίνεσαι με μία διαδικασία ακόμη.διάβασε το προσεκτικά και θα καταλάβεις. όσο για το partition πρέπει πρώτα να το δημιουργήσεις και μετά να εγκαταστήσεις τη νέα σου ρομ.αναλόγως ποια ρομ θες να βάλεις κάνεις και το ανάλογο partition ext3 ή ext4. Ευχαριστώ. Τελικά κατάφερα και πέρασα μια ρομ, την cronmod 1.0.5, αν και στο ενδιάμεσο δοκίμασα και την mildwild cm 5.0 και V 4.3 και μια oxygen. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν χάνει για κάποιο λόγο το σήμα, δεν επανέρχεται. κάπου διάβασα ότί ίσως χρειάζεται αναβάθμιση το RADIO, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 οταν παταω a2sd reinstall μου βγαζει : a2sd not found κατι δεν εχω μαλλον ε; Προφανώς δεν έχει a2sd script η ρομ σου, οπότε καλύτερα θα σε βοηθήσουν στο thread της rom στο xda. Πέρασα το clockworkmod και όταν μπαίνω στο recovery δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα.λές να ήταν απλώς ανωμαλία του 4ext? Αφού όλα σου δουλεύουν σωστά, άφησέ το έτσι. Πιθανώς κατί να μη καθότανε καλά σε σένα στο 4ext. :worry: μια ερωτηση οταν κανω wipe data cache/factory reset το ext3 της καρτας μου χανεται????????πρεπει να την ξανακανω ext3 για να φορτωσω την rom????την ιδια θελω να φορτωσω απλα απο την αρχη γιατι τρωει κατι κοληματα Tο partition συνεχίζει να υπάρχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Αφού όλα σου δουλεύουν σωστά, άφησέ το έτσι. Πιθανώς κατί να μη καθότανε καλά σε σένα στο 4ext. :worry: Καλημέρα.προσπάθησα σήμερα να περάσω την rsk special edition. με stock hboot και ext4.πέρασε κανονικά.αλλά και πάλι έκανε τα κλασσικά κολλήματα που είχα και πριν.στην μία ώρα λειτουργίας με τη νεα ρομ να κλείνει το τηλέφωνο.....υπάρχει κάποιος άλλος έλεγχος να κάνω αν λειτουργεί σωστά το κινητό ή μπορεί να φταίει η sd ?έχω την bicolour class6 Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε μια Deodexed and Odexed rom....? Βγηκε η νεα rsk και να ξερω ποια να βαλω.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε μια Deodexed and Odexed rom....? Βγηκε η νεα rsk και να ξερω ποια να βαλω.... Συνοπτικότατα, οι deodexed δεν έχουν τα αρχεία .odex και είναι εύκολο να περάσεις θέματα και ιστορίες. Οι odexed είναι οι στοκ, έχουν λίγο καλύτερη απόδοση (μπορεί και αμελητέα) αλλά είναι δύσκολο το moding γιατί πρέπει να γίνουν deodex,να μονταρίστουν και να γίνουν ξανά odex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες και δεν ξερω αν γινεται...Ενας φιλος πηρε για δευτερο κινητο ενα nokia 5800 και θελει να περασει τις επαφες ολες μαζι και στο nokia απο το desire. Γινεται και πως ? Ευχαριστω.Εχω το desire S αλλα δεν βλεπω τροπο... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες και δεν ξερω αν γινεται...Ενας φιλος πηρε για δευτερο κινητο ενα nokia 5800 και θελει να περασει τις επαφες ολες μαζι και στο nokia απο το desire. Γινεται και πως ? Ευχαριστω.Εχω το desire S αλλα δεν βλεπω τροπο... Απο το desire θα μπει στις επαφες και θα τις κανει ολες εξαγωγη στην καρτα μνημης σε αρχειο .csv Μετα θα περασει το αρχειο στην καρτα μνημης του 5800 και μεσα απο το μενου των επαφων του nokia θα κανει εισαγωγη απο καρτα μνημης. Εαν θελει επισης, μπορει να τις συγρονισει με το gmail του ωστε να υπαρχουν παντοτε ως backup... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Απο το desire θα μπει στις επαφες και θα τις κανει ολες εξαγωγη στην καρτα μνημης σε αρχειο .csv Μετα θα περασει το αρχειο στην καρτα μνημης του 5800 και μεσα απο το μενου των επαφων του nokia θα κανει εισαγωγη απο καρτα μνημης. Εαν θελει επισης, μπορει να τις συγρονισει με το gmail του ωστε να υπαρχουν παντοτε ως backup... Ευχαριστω πολυ. Με το desire υπαρχει συγγρονισμος σε gmail αλλα το symbian Nokia υποσηριζεται κατι τετοιο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ευχαριστω πολυ. Με το desire υπαρχει συγγρονισμος σε gmail αλλα το symbian Nokia υποσηριζεται κατι τετοιο ? Φυσικά και υποστηρίζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Φυσικά και υποστηρίζει.. Ευχαριστω.Το Nokia ειναι ενος φιλου που εχει και desire και θα κοιταξω αυριο στο Nokia για την δυνατοτητα αυτη.Προφανως θα εχει κατι σαν συγχρνισμο λογαριασμων που εχει το desire και δεν το ειδα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ευχαριστω.Το Nokia ειναι ενος φιλου που εχει και desire και θα κοιταξω αυριο στο Nokia για την δυνατοτητα αυτη.Προφανως θα εχει κατι σαν συγχρνισμο λογαριασμων που εχει το desire και δεν το ειδα Γίνεται από το exchange. Αν δεν το βρεις προεγκατεστημένο στο κινητό τότε ίσως χρειαστεί να το κατεβάσεις από το Ovi Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Γίνεται από το exchange. Αν δεν το βρεις προεγκατεστημένο στο κινητό τότε ίσως χρειαστεί να το κατεβάσεις από το Ovi Store. Σε ευχαριστω και παλι.Εκανε εργοστασακη επαναφορα οποτε και να ηταν θα χαθηκε.θα το δοκιμασω αυριο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Θα το ξανά γράψω άλλη μια φορά.. με την ROM που έχω χάνω SMS.. μου λένε ότι μου έστειλαν κ δεν μου έρχονται ποτέ.. Άρα θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι.. στην καλύτερη, έρχονται τα μηνύματα κ δεν κάνει ούτε ήχο ούτε δόνηση.. απλά πρέπει να μπω για τα δω.. πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά πολλά δεν μου έχουν έρθει καθόλου.. τι μπορεί να φταίει. ? Το έχει κανείς άλλος με αυτή την ROM? Έβαλα και την νέα που έβγαλε αλλά πάλι τα ίδια.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδια Βοήθεια το desire ξαφνικά δεν κανει τιποτα έχει κολλησει στην αρχη με τσεκαρισμενο το Hboot αλλά δεν εκτελεί καμια εντολή απο τα κουμπία ειναι σαν νεκρό σβήνει μονο ανα βγάλω την μπαταρία σημ. δεν το έχω κανει τιποτα μόνο του πήγε εκει (δεν δοκίμαζα ρομ, ή εκκαθάριση, ή φορμάτ ή οτιδήποτε άλλο) ειναι σε S-on κατασταση. βοηθείστε ρε παιδιά μπας και το σωσουμε!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 αυτό που υποπτεύομαι ότι γίνεται είναι πως κόλλησε πατημένο το volume down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα φτηνό/αξιόπιστο πακέτο dock & μπαταρίας? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio1979 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μου βγαζει κανονικα την τοποθεσια,αλλα πρεπει να κανω ανανεωση για να μου βγαλει τον καιρο στο κλασσικο widget της htc.Παταω το μενου του καιρου και βρισκω απενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση!Την ενεργοποιω αλλα απενεργοποιειται μονη της καθε φορα!Τις τελευταιες 2 μερες μαλιστα δεν βγαζει καθολου τον καιρο,αναφερει δηλαδη πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα δεδομενα καιρου για την περιοχη μου.Τι να κανω;Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μου βγαζει κανονικα την τοποθεσια,αλλα πρεπει να κανω ανανεωση για να μου βγαλει τον καιρο στο κλασσικο widget της htc.Παταω το μενου του καιρου και βρισκω απενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση!Την ενεργοποιω αλλα απενεργοποιειται μονη της καθε φορα!Τις τελευταιες 2 μερες μαλιστα δεν βγαζει καθολου τον καιρο,αναφερει δηλαδη πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα δεδομενα καιρου για την περιοχη μου.Τι να κανω;Ευχαριστω εκ των προτερων! Πωπω τι μου θύμισες τώρα !!! είχα αρρωστήσει για πολύ καιρό μ'αυτό το πράγμα και δεν είχα βρει τελικά λύση. Τώρα πλεον το έχω "πειράξει" και έχω άλλο widget. Αλλά θα με φάει η περιέργεια να δώσει κάποιος εδώ μια λύση . . . :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μου βγαζει κανονικα την τοποθεσια,αλλα πρεπει να κανω ανανεωση για να μου βγαλει τον καιρο στο κλασσικο widget της htc.Παταω το μενου του καιρου και βρισκω απενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση!Την ενεργοποιω αλλα απενεργοποιειται μονη της καθε φορα!Τις τελευταιες 2 μερες μαλιστα δεν βγαζει καθολου τον καιρο,αναφερει δηλαδη πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα δεδομενα καιρου για την περιοχη μου.Τι να κανω;Ευχαριστω εκ των προτερων! Αν πας ρυθμισεις, εφαρμογες, διαχείριση εφαρμογων και τραβηξεις μια εκαθαρηση εκει που λεει htc sense και εχει τον καιρο σαν εικονίδιο δεν θα στρωσει? Δεν το δοκιμαζεις? Εγω αυτο θα εκανα.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio1979 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Το δοκιμασα αλλα τιποτα....:-( Δεν πειραζει,σας ευχαριστω για τη βοηθεια παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δοκίμασες να έχεις ανοιχτό το GPS αλλά και το 3G και να κανείς ανανέωση μέσω 3g κ όχι μέσω WiFi? Δοκίμασε κ αυτό καλού κακού.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio1979 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ουτε με αυτο....Δεν πειραζει,εβαλα αλλη πολη και ισως αλλαξω widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts