Jump to content

Gio1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gio1979

  1. Ουτε με αυτο....Δεν πειραζει,εβαλα αλλη πολη και ισως αλλαξω widget.
  2. Το δοκιμασα αλλα τιποτα....:-( Δεν πειραζει,σας ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!
  3. Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μου βγαζει κανονικα την τοποθεσια,αλλα πρεπει να κανω ανανεωση για να μου βγαλει τον καιρο στο κλασσικο widget της htc.Παταω το μενου του καιρου και βρισκω απενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση!Την ενεργοποιω αλλα απενεργοποιειται μονη της καθε φορα!Τις τελευταιες 2 μερες μαλιστα δεν βγαζει καθολου τον καιρο,αναφερει δηλαδη πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα δεδομενα καιρου για την περιοχη μου.Τι να κανω;Ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Οχι φιλε μου,δεν ειναι σκετοι φακελοι,εχουν σημαντικο μεγεθος,δεν ειναι αδειοι!Το κακο ειναι πως τις εχω αγορασει τις εφαρμογες αυτες..Το θεμα με το market ok,εβαλα αγγλικα και ολα ενταξει!Ευχαριστω και παλι!
  5. Φίλε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σου.Εχω 2 εφαρμογές σε Apk και τις ανέβασε κανονικά.Οι υπόλοιπες όμως βρίσκονται σαν φάκελοι στην sd card και με το Es δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τις τρέξω, απλά βλέπω το αρχείο.Τις εφαρμογές αυτές τις είχα περάσει στην κάρτα μέσω της διαχείρισης εφαρμογών.
  6. Προσπαθω να αγορασω εφαρμογες απο το market,αλλα τις περισσοτερες φορς μου βγαζει οτι εγινε σφαλμα κατα την παραγγελια.Τι συμβαινει;
  7. Ευχαριστώ φίλε μου! Για την δεύτερη ερώτηση;
  8. Εχθές έλαβα μία αναβάθμιση για το Desire μου. Δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω λόγω έλλειψης χώρου στη μνήμη του τηλεφώνου(μου ζητούσε τουλάχιστον 25 MB ελεύθερα!) και έτσι την έσβησα.Από σήμερα όμως, όταν είμαι στο ιντερνετ, μου εμφανίζεται συνέχεια η εξής ειδοποίηση: Λυπούμαστε!Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.htc.bgp.Προσπαθήστε αργότερα.Αναγκαστικό κλείσιμο. Επικοινώνησα με την Htc Hellas και αρχικά μου ζητήθηκε να σβήσω τα πάντα, ενεργοποιώντας τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Το έκανα αλλά το μήνυμα συνέχιζε να εμφανίζεται!Στη συνέχεια μου ζητήσανε κάποια στοιχεία της συσκεύης και παραδέχτηκαν πως υπάρχει πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα τι συμβαίνει.Εχει συμβεί σε πολύ κόσμο, πρόσθεσαν, και θα μου στείλουν την καινούρια αναβάθμιση όταν βγει.Γνωρίζετε κάτι;Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός του να περιμένω; Και κάτι τελευταίο γιατί ακόμα μαθαίνω το κινητό μου:Εχω αποθηκεύσει τα περισσότερα στην sd card (χάρτες πλοήγησης, επαφές, εφαρμογές κτλ), αλλά τώρα δεν ξέρω πως θα τις επαναφέρω σε λειτουργία.Τα βρίσκω όλα στο File Explorer, αλλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω.Οποιος μπορεί να βοηθήσει πραγματικά θα με σώσει!!!
×
×
  • Create New...