Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Υ.Γ. Όταν τελικά με το καλό έρθει ΟΤΑ το update, θα χάσω data εφαρμογών; Πχ την πρόοδο σε ένα παιχνίδι; Όχι. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί για να δουλέψει το a2sd+ πρέπει η rom να υποστηρίζει init.d scripts κάτι που η official δεν το υποστηρίζει. Αν θέλει όμως οπωσδήποτε stock rom μπορείς να του βάλεις αυτήν και μετά να περάσεις το a2sd+. Εναλλακτικά υπάρχουν αρκετές rom στο xda για να διαλέξει. Aφού το έχει root ίσως δουλέψει το link2sd.Mε τη μεταφορά των apk,dalvik cache και τα libs των εφαρμογών χρήστη στο ext partition,κερδίζεις αρκετό χώρο.Αλλά προσωπικά δε ξέρω αν θα δουλέψει στο desire Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Γιατι οταν το φορτίζω ανοιχτό η ένταση του φωτισμού είναι ποιό χαμηλή αλλά δεν σβήνει. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Κανα νέο για το πότε βγαίνει η official Gingerbread από τα κανονικά κανάλια και όχι από XDA; Έχω αρχίσει να βαριέμαι να τους περιμένω :mad: Χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99,9% στο περιμενε θα μεινεις. :O Εχει ειπωθει και απο στελεχη της HTC οτι το update ειναι ενα και μοναδικο, αυτο απο το developer site, και οτι ΟΤΑ δεν θα υπαρξει, διοτι ειναι πρακτικα-τεχνικα αδυνατο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99,9% στο περιμενε θα μεινεις. :O Εχει ειπωθει και απο στελεχη της HTC οτι το update ειναι ενα και μοναδικο, αυτο απο το developer site, και οτι ΟΤΑ δεν θα υπαρξει, διοτι ειναι πρακτικα-τεχνικα αδυνατο. ;) ναι δε θα βγει OTA, δε γινεται με τιποτα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Έχει κανείς κάποιο νέο για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Κανένα νέο για πότε με το καλό η επίσημη gingerbread από τα επίσημα κανάλια OTA; Μας έχουν γκαστρώσει πια! Κανα νέο για το πότε βγαίνει η official Gingerbread από τα κανονικά κανάλια και όχι από XDA; Έχω αρχίσει να βαριέμαι να τους περιμένω :mad: Υ.Γ. Όταν τελικά με το καλό έρθει ΟΤΑ το update, θα χάσω data εφαρμογών; Πχ την πρόοδο σε ένα παιχνίδι; Δεν σου αρέσει η απάντηση και ξαναρωτάς, δεν εξηγείται αλλιώς!!!!:p Αν ερχόταν ΟΤΑ το update, τότε όχι, δεν θα έχανες τίποτα. Όμως, όπως σου εξήγησε ο tsiftsism, επιβεβαίωσε o coreyhalkis, επιβεβαιώνω κι εγώ, ΟΤΑ δεν πρόκειται να υπάρξει. Αν διαβάσεις και το FAQ που υπάρχει από την HTC για τη ρομ (κάπου το είχα πετύχει αλλά με ένα googlάρισμα θα βρεις την απάντηση), αυτή είναι η official GB για το Desire και ο τρόπος να περαστεί είναι να το φλασάρεις. Έχει κανείς κάποιο νέο για root? Δεν έχει βγει κάτι, αλλά από ότι είδα στο xda φημολογείται ότι ίσως βγει το unrevoked από εβδομάδα. Όπως και να έχει δεν νομίζω πως είναι μακριά το να βγει τρόπος. Edited August 13, 2011 by eltsele Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Με ξενερώσατε απίστευτα τώρα :'( Είχα δεν είχα τελικά δεν το γλιτώνω το φλασαρισμα.... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Με ξενερώσατε απίστευτα τώρα :'( Είχα δεν είχα τελικά δεν το γλιτώνω το φλασαρισμα.... Επ' ευκαιρίας κάνε και root, s-off, πέρνα και κανένα custom hboot να τελειώνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Με ξενερώσατε απίστευτα τώρα :'( Είχα δεν είχα τελικά δεν το γλιτώνω το φλασαρισμα.... Είναι όντως ξενέρωμα, αλλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται.. Κρατάς backup ό,τι χρειάζεσαι και σε 2-3 ωρίτσες έχεις ξεμπερδέψει.. Βέβαια, εγώ δεν ασχολούμαι με games οπότε εκεί δεν ξέρω πόσο ξενέρωμα είναι!! Επ' ευκαιρίας κάνε και root, s-off, πέρνα και κανένα custom hboot να τελειώνεις. Σε αυτό δεν έχεις άδικο.. Όποιος δεν έχει θέμα να είναι με την official, δεν χρειάζεται να περιμένει πότε θα βγει root για την 2.3. Αν θέλει να δει πως είναι περνάει μια custom βασισμένη στη stock. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλημέρα, έκανα τελικά χθες την αναβάθμιση σε2,3 και μέχρι ώρας όλα καλά. Το τηλ. είναι πιο γρήγορο (να μη γράφω πάλι τα ίδια που είναι πιο πάνω). Έχασα όμως όπως είχα ρωτήσει και χθες τις σημειώσεις μαζί με την εφαρμογή oi notepad. Τις εχω βέβαια στο pc αλλά για να μη μπω στην φασαρία να τις γράφω μια-μια, μου είχε υποδείξει κάποιος φίλος (συγνώμη που δεν θυμάμαι ποιος) έναν τρόπο να τις κάνω εξαγωγή στην SD. Επειδή δεν εχω χρόνο για ψάξω το thread για να το βρω εάν δεν σας κάνει κόπο υποδείξετε μου ή παραπέμψετε με στον σύνδεσμο. Βέβαια και τότε που το έκανα τα ελληνικά δεν τα αναγνώρισε οπότε και πάλι θα κάνω χειρόγραφη εργασία αλλά λιγότερη. Ευχαριστώ Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μια ερώτηση. Στις sense roms, όπως η insertcoin που είδα λίγα posts παραπάνω και η rcmix, υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογές της htc όπως πχ το footprints και το tweet; πλέον ψήνομαι και γω να κάνω root το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μια ερώτηση. Στις sense roms, όπως η insertcoin που είδα λίγα posts παραπάνω και η rcmix, υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογές της htc όπως πχ το footprints και το tweet; πλέον ψήνομαι και γω να κάνω root το κινητό. Μπορείς με την βοήθεια του titanium backup Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γεια χαρά, να ρωτήσω κάτι άσχετο. Αν βάλουμε την επίσημη 2.3 χάνεται και η εγγύηση ή όχι,γιατί εφόσον δεν γίνεται με ΟΤΑ μη τυχόν και χάνεται η εγγύηση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν βάλεις επίσημη που προβλέπεται για το region της συσκευής σου δεν χάνεις εγγύηση είτε την βάλεις τρέχοντας το exe είτε μέσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μεγάλη απογοήτευση κατ'εμέ το Gingerbread τελικά. Αφού έχασα τα πάντα από εφαρμογές κλπ (δε με πείραξε αυτό τόσο) συνειδητοποίησα ότι ούτε τις ρυθμίσεις στο notification bar πήραμε από το καινούριο Sense, ούτε το app drawer που έχει το Desire S ούτε τίποτα... Μόνο το animated clock (πάλι καλά). Και τώρα ξανά πάλι με παλιό Google Maps που το Market δεν το βλέπει για να το ενημερώσει όπως δεν είδε γενικά τι apps είχα εγκατεστημένα για να τα ξαναβάλει... Από ταχύτητα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο ενώ μένει να δω και με τη μπαταρία τι έγινε. Κατά τα άλλα ένα ψιλοαδιάφορο αίσθημα. Εν ολίγοις δεν αξίζει να σκοτωθείτε να το βάλετε αν δεν το θέλετε όπως και δήποτε να λέτε ότι έχετε Gingerbread... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μια ερώτηση. Στις sense roms, όπως η insertcoin που είδα λίγα posts παραπάνω και η rcmix, υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογές της htc όπως πχ το footprints και το tweet; πλέον ψήνομαι και γω να κάνω root το κινητό. Μπορεις οντως με το Titanium να τα βγαλεις αλλα πιστεψε με αν εχεις συνηθησει με την παλια ποσοτητα της μνημης και κανεις root... δεν θα χρειαστει να τα αφαιρεσεις αν ειναι ο χωρος που σε ενδιαφερει!!! ;-) Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μεγάλη απογοήτευση κατ'εμέ το Gingerbread τελικά. Αφού έχασα τα πάντα από εφαρμογές κλπ (δε με πείραξε αυτό τόσο) συνειδητοποίησα ότι ούτε τις ρυθμίσεις στο notification bar πήραμε από το καινούριο Sense, ούτε το app drawer που έχει το Desire S ούτε τίποτα... Μόνο το animated clock (πάλι καλά). Και τώρα ξανά πάλι με παλιό Google Maps που το Market δεν το βλέπει για να το ενημερώσει όπως δεν είδε γενικά τι apps είχα εγκατεστημένα για να τα ξαναβάλει... Από ταχύτητα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο ενώ μένει να δω και με τη μπαταρία τι έγινε. Κατά τα άλλα ένα ψιλοαδιάφορο αίσθημα. Εν ολίγοις δεν αξίζει να σκοτωθείτε να το βάλετε αν δεν το θέλετε όπως και δήποτε να λέτε ότι έχετε Gingerbread... Α, ναι..αυτό Το είπαμε.. δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ή καινούργιο.. αυτό που κερδίζεις είναι λίγο παραπάνω λειτουργικότητα και κυρίως μπαταρία και κάποιες μικροβελτιώσεις. Έχει αναφερθεί από όσους την έχουμε περάσει ότι μεγάλες διαφορές δεν έχει. Εν ολίγοις: αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει να rootάρει με το official gingerbread έχει 2-3 πράγματα παραπάνω από ότι με το official froyo. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εγώ πάλι θα έλεγα η HTC έπραξε σωστά που δεν ενσωμάτωσε το νέο Sense και τα σχετικά γιατί η συσκευή θα "σερνόταν" και τότε θα υπήρχαν άλλα παράπονα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εγώ πάλι θα έλεγα η HTC έπραξε σωστά που δεν ενσωμάτωσε το νέο Sense και τα σχετικά γιατί η συσκευή θα "σερνόταν" και τότε θα υπήρχαν άλλα παράπονα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση αλλά δεν διαφωνούμε.. Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει κάτι eye candy που θα ήθελε κάποιος που ακούει απλά τη λέξη "αναβάθμιση" και θέλει να αναβαθμίσει γιατί περιμένει κάτι εντυπωσιακό. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει κάτι eye candy που θα ήθελε κάποιος που ακούει απλά τη λέξη "αναβάθμιση" και θέλει να αναβαθμίσει γιατί περιμένει κάτι εντυπωσιακό. Σε όλες τις συσκευές το ίδιο συμβαίνει, οι αλλαγές δεν είναι eye candy αλλά η ουσία βρίσκεται στην έκδοση του λειτουργικού και όχι σε εμφανισιακές αλλαγές. Στο κάτω κάτω το update λέγεται αναβάθμιση σε 2.3 και όχι αναβάθμιση του htc sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Σχετικό είναι αυτό και εξαρτάται απο την συσκευή.π.χ. στο acer liquid mt η acer δεν καλύπτει τελείως με το ui της το ui της 2.3 και ετσι υπάρχουν και αισθητικές διαφορές σε σχέση με την 2.2.το λάθος της htc στο πρωτο desire ήταν τα 512mb rom. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Σχετικό είναι αυτό και εξαρτάται απο την συσκευή.π.χ. στο acer liquid mt η acer δεν καλύπτει τελείως με το ui της το ui της 2.3 και ετσι υπάρχουν και αισθητικές διαφορές σε σχέση με την 2.2.το λάθος της htc στο πρωτο desire ήταν τα 512mb rom. Sent from my HD2 Ακριβώς. Κακά τα ψέματα είναι πολύ λίγη και υπάρχει θέμα με τη μνήμη αν δεν κάνεις πλήρως εξορθολογισμένη χρήση εφαρμογών. Δε λέω ότι δεν υπάρχει η λύση του root. Απλώς, επειδή συνήθως η htc δεν δίνει προβληματικές rom και η official froyo είναι μια πολύ καλή ρομ, αν είχε μεγαλύτερη internal το desire όλοι αυτοί που δεν ξέρουν, δεν θέλουν, δε μπορούν ή οτιδήποτε άλλο "δεν" ώστε να κάνουν root, δεν θα είχαν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Σε όλες τις συσκευές το ίδιο συμβαίνει, οι αλλαγές δεν είναι eye candy αλλά η ουσία βρίσκεται στην έκδοση του λειτουργικού και όχι σε εμφανισιακές αλλαγές. Στο κάτω κάτω το update λέγεται αναβάθμιση σε 2.3 και όχι αναβάθμιση του htc sense. Το πόσο eye-candy είναι μια αναβάθμιση σίγουρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν π.χ., το Desire είχε την απαιτούμενη μνήμη ώστε να πάρει την αναβάθμιση στη μορφή που επιθυμούσαμε όλοι (χωρίς τους περιορισμούς που τέθηκαν) τότε θα υπήρχαν πολλές εμφανισιακές διαφορές. Προσωπικά, επειδή ασχολούμαι χρόνια με το σπορ, πια ξέρω τι κάνω, πότε και γιατί οπότε σαφώς ήξερα τι να περιμένω και τι σήμαινε η αναβάθμιση. Αλλά ο περισσότερος κόσμος ακούει αναβάθμιση και περιμένει εντυπωσιακή αλλαγή. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως το ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους αλλαγές δεν είναι λόγος για να μην κάνει κάποιος το Update. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εγώ προσωπικά το νιώθω το τηλέφωνο πως πετάει με το Gingerbread. Μου αρέσει που έχει γίνει τόσο smooth στα transitions από επιλογή σε επιλογή. Απλά ένα δύο πραγματάκια στο Sense μπορούσαν να τα χωρέσουν εγώ πιστεύω. Κι ένα άσχετο, η πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά sms πού είναι; Δε μπορώ να την ενεργοποιήσω με τίποτα ενώ την ίδια στιγμή εδώ στο forum γράφω κανονικά.... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Κι ένα άσχετο, η πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά sms πού είναι; Δεν υπάρχει για να έχεις τη δυνατότητα για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts