Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ναι με κανονικη rom ειμαι.Οχι δεν δοκιμασα αλλη καρτα και μαλλον θα παρω μια σημερα.Αυτη που εχω, την εχω και στο pc ...Αν αντιγραψω τα περιεχομενα σε καινουργια πιο μεγαλη θα ειμαι ενταξει ? Ευχαριστω. Όντως, ένα απλό copy/paste αρκεί. Απλά φρόντισε να το κάνεις αυτό από το PC σου και να περαστούν όλα τα αρχεία (και τα hidden). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όντως, ένα απλό copy/paste αρκεί. Απλά φρόντισε να το κάνεις αυτό από το PC σου και να περαστούν όλα τα αρχεία (και τα hidden). Εχω επιλογη να φαινοντε ολα τα αρχεια...Θα δοκιμασω το απογευμα και θα γραψω εδω.Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα περασω την Rcmix... Την μαμα rom το kernel που εχω τωρα και τα υπολοιπα που θα τα βρω να τα κατεβασω μολις παει κατι στραβα να τα περασω παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα περασω την Rcmix... Την μαμα rom το kernel που εχω τωρα και τα υπολοιπα που θα τα βρω να τα κατεβασω μολις παει κατι στραβα να τα περασω παλι; Στο κινητό σου.Δεν θα κάνεις nandroid backup; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Στο κινητό σου.Δεν θα κάνεις nandroid backup; εχω κανει back up με το titanium δεν ξερω αν κραταει τετοια πραγματα ομως γινε λιγο ποιο σαφης οταν λες nandroid back up (πως γινεται δηλαδη;) τι αλλο πρέπει να κρατησω; ετσι ωστε αν παει κατι στραβά να το ξαναπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εχω κανει back up με το titanium δεν ξερω αν κραταει τετοια πραγματα ομως γινε λιγο ποιο σαφης οταν λες nandroid back up (πως γινεται δηλαδη;) τι αλλο πρέπει να κρατησω; ετσι ωστε αν παει κατι στραβά να το ξαναπεράσω; Είτε με το clockwork mod (recovery) είτε με το rom manager, πας στο backup και κάνεις... Backup. Αυτό σου κρατάει τα πάντα. Kernel, rom, applications.. τα πάντα όλα. Αν κάτι πάει στραβά, μπαίνεις στο recovery και κάνεις restore. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Είτε με το clockwork mod (recovery) είτε με το rom manager, πας στο backup και κάνεις... Backup. Αυτό σου κρατάει τα πάντα. Kernel, rom, applications.. τα πάντα όλα. Αν κάτι πάει στραβά, μπαίνεις στο recovery και κάνεις restore. λοιπον εγω εχω κανει back up με το titanium και το αρχειο απο την sd το εχω παρει και το εχω στο pc μου. τωρα ..θα κανω back up μεσω του rom manager. το αρχειο που θα δημιουργηθει που θα βρισκεται; (λογικα στην sd) και μετα full wipe μολις flasharο καινουρια την ρομ πρεπει μετα να ξανακανω ροοτ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδία να κάνω μια ερώτηση.πέρασε κανείς την RCMix 1.7? ξέρει κάνείς αν εμφανίζονται σε αυτή την έκδοση οι φωτογραφίες του προφίλ στο Lockscreen? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδία να κάνω μια ερώτηση.πέρασε κανείς την RCMix 1.7? ξέρει κάνείς αν εμφανίζονται σε αυτή την έκδοση οι φωτογραφίες του προφίλ στο Lockscreen? ελα εδω για αρχη αν εχεις αποροιες...! ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304354&page=20 κ ναι δουλευει με το iconfix κ κατι αλλες ιστοριες..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 λοιπον εγω εχω κανει back up με το titanium και το αρχειο απο την sd το εχω παρει και το εχω στο pc μου. τωρα ..θα κανω back up μεσω του rom manager. το αρχειο που θα δημιουργηθει που θα βρισκεται; (λογικα στην sd) και μετα full wipe μολις flasharο καινουρια την ρομ πρεπει μετα να ξανακανω ροοτ ; παω να κανω back up μεσω του ρομ manager και μολισ παταω back up με πεταει σε μια οθονη που λεει πανω clockworkmodrecovery v2.5.0.7 επιλεγω απο εκει back up μολις ξεκιναει backing up boot... Error while dumping boot image! E:Can't mount CACHE :recovery log E:Can't find MISC τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παω να κανω back up μεσω του ρομ manager και μολισ παταω back up με πεταει σε μια οθονη που λεει πανω clockworkmodrecovery v2.5.0.7 επιλεγω απο εκει back up μολις ξεκιναει backing up boot... Error while dumping boot image! E:Can't mount CACHE :recovery log E:Can't find MISC τι να κάνω; Μου φαίνεται δεν είσαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μου φαίνεται δεν είσαι root... ειμαι root πειρα back up με το τιτανιυμ me to rom manager Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μην πας να κάνεις το backup μέσω του Rom Manager, αντιθέτως μπες στο recovery και πήγαινε στο backup and restore και κάν' το. Αν σου βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα πήγαινε advanced και κάνε reboot recovery. Επίσης πιστεύω να χρησιμοποιείς ClockworkMod recovery κι όχι Amon-RA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μην πας να κάνεις το backup μέσω του Rom Manager, αντιθέτως μπες στο recovery και πήγαινε στο backup and restore και κάν' το. Αν σου βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα πήγαινε advanced και κάνε reboot recovery. Επίσης πιστεύω να χρησιμοποιείς ClockworkMod recovery κι όχι Amon-RA. το εκανα και παλι τα ιδια ναι cloworkmod χρησιμοποιω υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τα βρω αυτα αν παει κατι χαλια και χρειαστει να τα ξαναπερασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλο μεσημέρι και χρειάζομαι βοήθεια. Εχω απο φιλο το κινητό το οποιο απο οτι ειδα ειναι κλειδωμενο στον παροχο, το ειχε με συμβολαιο Κοσμοτε και δεν παιρνει καρτες Q, whats up κλπ, το διαπιστωσα οταν δουλεψα το κινητο χωρις καρτα σιμ και ειναι μια χαρα. Οταν βαλω καρτα επανεκκινει και δεν δεχεται την καρτα, στην αρχη ειχα βλαει Q δουλεψε λιγο και μετα επανκκινηση με κολλημα στην αρχικη οθονη... ΤΟ ερωτημα ειναι: Τωρα πρεπει να το ρουταρω και πως για να βλαω οτι καρτα σιμ θελω? Θα χρειαστω βοηθεια για τον ευκολο τροπο ωστε να εχω προσβαση στο κινητο. Φοραει την 2.2. ΕΙΝΑΙ Ελληνικα και οκ. Δεν εχει μεσα καρτα microsd οποτε τι προτεινετε να κανω γιατι εχω πελαγωσει. Να δουλεψει θελω με οποιαδηποτε σιμ! Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να βγάλω τον ADW Launcher και να βάλω τον LauncherPro από την CyanogenMod 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να βγάλω τον ADW Launcher και να βάλω τον LauncherPro από την CyanogenMod 7; Αν είσαι S-off με το root explorer πας στο /system/app και σβήνεις τον ADW. Κατεβάζεις τον LAuncherpro που θα είναι στο /data/app λογικά και τον κάνεις move στο /system/app Εναλλακτικά, πριν φλασάρεις ρομ ανοίγεις το ζιπ αρχείο και σβήνεις το apk του adw από το system/app και βάζεις του LP. Η απλά το κατεβάζεις από το market και απλά έχεις 1mb παραπάνω στην συσκευή σου. Μικρό το κακό! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδια, δεν μου απαντησε κανεις. Το κινητο δεν μπουταρει και προσπαθω τωρα να βαλω την official ROM για το κινητο, ακολουθω τα βηματα και βαση του οδηγου ακολουθω τα βηματα. Παροτι στον bot loader εχω FASTBOOTUSB και τρεχω την εφαρμογη βγαζει σφαλμα 170 δηλαδη οτι δεν εχει συνδεθει. Παροτι στο κινητο αναγνωριζεται κανονικα δεν τρεχει η αναβαθμιση. Το κινητο ειναι για την Ελληνικη αγορα παντως. Τι να κανω τωρα αφου δεν εχω κινητο πλεον? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδια, δεν μου απαντησε κανεις. Το κινητο δεν μπουταρει και προσπαθω τωρα να βαλω την official ROM για το κινητο, ακολουθω τα βηματα και βαση του οδηγου ακολουθω τα βηματα. Παροτι στον bot loader εχω FASTBOOTUSB και τρεχω την εφαρμογη βγαζει σφαλμα 170 δηλαδη οτι δεν εχει συνδεθει. Παροτι στο κινητο αναγνωριζεται κανονικα δεν τρεχει η αναβαθμιση. Το κινητο ειναι για την Ελληνικη αγορα παντως. Τι να κανω τωρα αφου δεν εχω κινητο πλεον? αυτη την εκδοση εχεις κατεβασει? RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 @serfistas1: Αν είναι ελληνικό όπως λες αποκλείεται να είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο. Επίσης χαλάρωσε λίγο και μην παίρνεις φορά γιατί έτσι συνήθως χαλάνε τα τηλέφωνα από την βιασύνη την χρηστών και την ημιμάθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 magisian φίλε ναι αυτή ειναι η επισημη ΡΟΜ. Το κινητό οταν το πήρα δουλεψε με καρτα Q και ξαφνικα εκανε επιναεκκινηση οποτε ειχα προβλημα. Εχω διαβασει ολες τις οδηγιες στο σχετικο τόπικ φυσικα. Μπορεις να με βοηθήσεις τι να κάνω απο την στιγμη που το κινητο βλεπει τη USB αλλα δεν την αναγνωριζει ο οδηγος. kollatos φιλε μου δεν εκανα ποτε κατι βιαστικο εχοντας γνωση υπολογιστων και των οδηγων που ειναι κατατοπιστικοι στο φορουμ. Το θεμα φιλε μου να διαπιστωσω τι συμβαινει καθως δεν εχω κινητο. Το κολλημα και οι επανεκκινησεις μου μυριζουν προβλημα υλικου. Ο φιλος που το ειχε το δουλευει μηνες με συμβολαιο κοσμοτε αλλα οταν εβαλε καρτα whats ειχε απο οτι μου ειπε προβλημα και δε δουλευε το κινητο με ολες τις καρτες. Οποτε εχω πελαγωσει και αναζητω λυση. Ειναι αψογο και ομορφο κινητο και αν δεν βρω λυση θα του το στειλω πισω. Αναμενω βοηθεια σας. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μήπως είναι με την AMOLED; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ΝΑΙ, ειναι το κινητό με την AMOLED οθόνη όπως γράφει και στο κουτί του. Τι να κάνω? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μάλλον είναι προβληματικό αν κάνει restarts. Είναι κλασικό πρόβλημα σε αυτά με την AMOLED, πρέπει να το πας για service. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ΝΑΙ, ειναι το κινητό με την AMOLED οθόνη όπως γράφει και στο κουτί του. Τι να κάνω? σου εστειλα pm..... Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts