Makinen Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Σε μένα όλα ΟΚ, μήπως έχετε καμιά εφαρμογή που έκανε update και χάλασε τις regional ρυθμίσεις τπτ; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 το ιδιο κ εγω..... καλα τι εγινε...??? για update εκανα το color note μονο σημερα.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδιά εγώ δεν έκανα καμιά ενημέρωση εφαρμογής εδώ και 2-3 μέρες οπότε δε μπορεί να είναι εφαρμογή. Παρατήρησα ότι μόνο στην προβολή για κινητά του Google υπάρχει το πρόβλημα, αν πατήσεις κλασική προβολή διορθώνεται. Μόλις το ξαναγυρίσεις όμως σε προβολή κινητού πάλι μόνο αγγλικά μπορείς να πληκτρολογήσεις. :( Αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι το προκάλεσε... Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδιά εγώ δεν έκανα καμιά ενημέρωση εφαρμογής εδώ και 2-3 μέρες οπότε δε μπορεί να είναι εφαρμογή. Παρατήρησα ότι μόνο στην προβολή για κινητά του Google υπάρχει το πρόβλημα, αν πατήσεις κλασική προβολή διορθώνεται. Μόλις το ξαναγυρίσεις όμως σε προβολή κινητού πάλι μόνο αγγλικά μπορείς να πληκτρολογήσεις. :( Αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι το προκάλεσε... να βρουμε καμια λυση ομως...!!! οκ δεν ειναι τοσο συμαντικο αλλα να δουμε τι φταει..!! το εχει κανεις αλλος...??? για τσεκαρετε το....! ;) Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Εμένα ακόμα δουλεύει κανονικά... μην το ματιάσω 2 off topic: ήρθε η θήκη της Case Mate που τα σπάει, και είχε και screen protector ωραίο μέσα που δεν παραμορφώνει την οθόνη οπότε είπα να το βάλω και το κανα... μαντάρα. Και το άλλο: είδα το LG Optimus 2X σήμερα από κοντά πρώτη φορά και η ποιότητα κατασκευής μετά το HTC μου μοιαζε σαν πλαστικό παιχνιδάκι. Once you go HTC, you never look back, εγώ αυτό κατάλαβα έχοντας το Desire 2-3 βδομάδες. EDIT: ΑΚΥΡΟ! Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε, στο google.com δεν έχει ελληνικά όντως ούτε μένα! :wacko: Όπως φαίνεται κάποιο πρόβλημα με τα DNS είναι που δείχνει να μη βγαινουμε από Ελλάδα και απενεργοποιεί την επιλογή; Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο :wacko: Edited May 3, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πάντως το widget του Google search δουλεύει κανονικότατα οπότε κανένα πρόβλημα Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13420752&postcount=3018 Φαίνεται είναι γενικευμένο το πρόβλημα. Είναι πρόβλημα του android browser. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13420752&postcount=3018 Φαίνεται είναι γενικευμένο το πρόβλημα. Είναι πρόβλημα του android browser. δεν εδωσαν ακομα λυση εε......? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 να βρουμε καμια λυση ομως...!!! οκ δεν ειναι τοσο συμαντικο αλλα να δουμε τι φταει..!! το εχει κανεις αλλος...??? για τσεκαρετε το....! ;) Τώρα μπήκα και εγώ να δω τι παίζει και όντως όταν γράφω στη μηχανή αναζήτησης της google μου βγάζει τα γράμματα με αστεράκι κωδικού....ωστόσο εγώ μπορώ να γράφω Ελληνικά κανονικά! Πρέπει να είναι πρόβλημα της Google γιατί δεν έχω κάνει κάποιο update τις τελευταίες μέρες.:confused: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τώρα μπήκα και εγώ να δω τι παίζει και όντως όταν γράφω στη μηχανή αναζήτησης της google μου βγάζει τα γράμματα με αστεράκι κωδικού....ωστόσο εγώ μπορώ να γράφω Ελληνικά κανονικά! Πρέπει να είναι πρόβλημα της Google γιατί δεν έχω κάνει κάποιο update τις τελευταίες μέρες.:confused: εμενα τωρα ειναι μια χαρα....! δουλευει.....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 και εγω μια απο τα ιδια. πουθενα ελληνικα απο χτες το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν δεν κάνω λάθος εξαρτάτε τη rom (ή το Sense). Στην Leedroid 3.0.5 δεν έχει επιλογή για εμφάνιση των επαφών ανά επώνυμο. Στην InsertCoin GB v.16 και στην CM7 έχει επιλογή για εμφάνιση επαφών με επώνυμο πρώτα. Όχι μιλάμε εγώ τουλάχιστον για μαμά ρομ και δεν εχω κάνει root. Μάλιστα είδα σήμερα σε Samsung με Android ενός φίλου μου στις επαφές είχε επιλογή προβολής με όνομα ή επίθετο. Στο desire πρέπει να πηγαίνεις σε κάθε μία επαφή και να αλλάζεις από ρυθμίσεις το όνομα ή το επώνυμο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια βγηκε official rom οπως στο desire hd 2,3 gingerbread που την περνας απο τον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια βγηκε official rom οπως στο desire hd 2,3 gingerbread που την περνας απο τον υπολογιστη? Θα βγει , υπομονη ισως μεσα στον μηνα αλλα δυστηχως με το Sense 1.0 :mad: και οχι το 2,1 ή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν δεν αναφέρεται το δίκτυο ως eduram τότε πρέπει να πας στις σύνθετες ρυθμίσεις και να δηλώσεις ip, μάσκα δικτύου, προεπιλεγμένη πύλη, DNS κτλ. Και τις τιμές αυτές θα τις ζητήσω απο τη βιβλιοθήκη να φανταστώ ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μήπως ξέρουμε μέχρι ποτε περίπου θα κυκλοφόρει στις αγορές το desire καινούργιο; Συγνώμη αν είμαι λίγο εκτός κλίμτατος. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αυτο το ξερω. Με ενδιαφερει ομως για ποσο ακομα θα κυκλοφορει αν και λογικα αυτο τον καιρο θα σταματησει... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ολα οκ τωρα, μια διευκρινηση μονο, στην εκδοση του λειτουργικου μου λεει android 2.2 και οχι 2.2.1, οπως λεει ο Panosfx, χωρις παρολ' αυτα να μου εμφανιζει καποιο update, οποτε θεωρω οτι ειμαι πληρως αναβαθμισμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Και τις τιμές αυτές θα τις ζητήσω απο τη βιβλιοθήκη να φανταστώ ε; ναι πρέπει να σου δώσουν ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ρε παιδια καποιος που να ξερει πως θα αλλαξω το recovery απο το fastboot.....???? ειμαι s-off....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τώρα μπήκα και εγώ να δω τι παίζει και όντως όταν γράφω στη μηχανή αναζήτησης της google μου βγάζει τα γράμματα με αστεράκι κωδικού....ωστόσο εγώ μπορώ να γράφω Ελληνικά κανονικά! Πρέπει να είναι πρόβλημα της Google γιατί δεν έχω κάνει κάποιο update τις τελευταίες μέρες.:confused: Και εμένα το κάνει και δεν μπορώ να γράψω με το default πληκτρολόγιο ελληνικά. Ας είναι καλά το swype ;) Από ότι καταλαβαίνω για κάποιο λόγο στη σελίδα της google στην έκδοση για τα κινητά το πεδίο εισαγωγής αναγνωρίζεται σαν πεδίο για εισαγωγή password και απενεργοποιείται η εναλλαγή γλώσσας και εμφανίζονται κουκκίδες αντί για γράμματα. Και μάλλον είναι θέμα της σελίδας γιατί και με άλλον browser που δοκίμασα το ίδιο κάνει... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εμένα από σήμερα το πρωί διορθώθηκε το πρόβλημα με τη σελίδα της Google. Οι χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά και γίνεται εναλλαγή γλώσσας. Λογικά πρέπει να έχει διορθωθεί σε όλους. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ρε παιδια καποιος που να ξερει πως θα αλλαξω το recovery απο το fastboot.....???? ειμαι s-off....! fastboot flash recovery recovery.img Αλλά θέλει να έχεις το sdk στο pc και να μετονομάσεις το recovery σε recovery.img Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εμένα από σήμερα το πρωί διορθώθηκε το πρόβλημα με τη σελίδα της Google. Οι χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά και γίνεται εναλλαγή γλώσσας. Λογικά πρέπει να έχει διορθωθεί σε όλους. Επιβεβαιώνω τα ίδια κι εδώ, όλα ΟΚ. Ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε τι παίχτηκε για ακαδημαϊκούς λόγους :shifty: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ο οδηγος της 1ης σελιδας για το root ισχυει ακομα ή θα πρεπει να προσεξω κατι πρωτα σε σχεση με το τηλεφωνο ? Υπαρχει καποιο μειονεκτημα του rooting, πχ μηπως δε θα μπορω να κανω επισημα updates ΟΤΑ απο την HTC μετα ας πουμε ? Και τελευταια ερωτηση, ειναι αναστρεψιμο ? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts