epivitor3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Έχει κανένας πρόβλημα με το market? όταν πάω να δω τις καινούργιες εφαρμογές κρασάρει και κάνει επανεκίνηση (το market). Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Εχει βρεθει λυση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038195 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Και για μας που μαστε με επίσημη Rom; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Και για μας που μαστε με επίσημη Rom; Και σε διαφορες cooked rom υπαρχει αυτο θεμα...Σε αλλες οχι...αρα λυση ουσιαστικα δε βρεθηκε...και συμβαινει και σε αλλες χωρες επισης... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 αυτό το patcaki κάνει δουλειά? flash από recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 αυτό το patcaki κάνει δουλειά? flash από recovery? Αν εχεις leedroid 3.0.3 πρεπει να κανει δουλεια αλλιως μην το επιχειρησεις Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 αλλη μια ερωτηση αφου δεν πηρα απαντηση ακομα.... ποιο ειναι το αρχειο εκεινο που βγαζεις το hboot...????? κ κανεις δεν ξερει πως θα βαλω στην cm7 το data2whatever...? Αν κατάλαβα καλά θέλεις το αρχείο που χρησιμοποιούμε αλλαγή hboot. Θα το βρείς στο site http://alpharev.nl/. Πηγαίνεις στο πινακάκι που έχουν και επιλέγεις το αρχείο που σε ενδιαφέρει από τη στήλη PB99IMG. Δίνεις στο αρχείο κατάληξη zip και το βάζεις στο root της κάρτας σου. Κατόπιν μπαίνεις σε hboot και από τη στιγμή που είσαι soff θα το βρεί μόνο του. Σου σημειώνω ότι με το hboot της oxygen είχα πρόβλημα καθώς όσες μετονομασίες και να έκανα δεν το έβλεπε.. Δεν ξέρω γιατί. Τελικά δοκίμασα της cm7 και όλα πήγαν ok. Πρώτον ο Κώστας μου το έστειλε με screen protector, το οποίο είναι σαν τις οθόνες τις TFT κάπως ματ στην υφή, και ωραίο για να γλιστράνε τα δάχτυλα όμορφα πάνω στην οθόνη χωρίς να αφήνουν δαχτυλιές. Όμως έχει ένα μεγάλο μείον: αλλοιώνει τα χρώματα σε μεγάλο βαθμό, γιατί λειτουργεί σα μεγεθυντικός φακός και βλέπω τα pixels με χρώματα κόκκινα και πράσινα, ειδικά σε οθόνες με λευκό φόντο με πιάνει ζαλάδα :lol: Σκέφτομαι λοιπόν να το αντικαταστήσω, αλλά δεν ξέρω με ποιο για να μην έχω το ίδιο θέμα; Ποια προτείνετε ώστε πρώτον να μην αλλοιώνει την εικόνα και δεύτερον να μην επηρεάζει το touch; Μια καλή λύση σε screen protector είναι ο brando crystal clear. Δεν επηρεάζει καθόλου ούτε την απεικόνιση ούτε το touch. Το αρνητικό σε σχέση με αυτόν που σου έδωσε ο Κώστας (ο οποίος έτσι όπως τον περιγράφεις είναι μάλλον antiglare) είναι ότι είναι πιο ευάλωτος σε δαχτυλιές και θα πρέπει να το καθαρίζεις συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλησπέρα παιδια! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά του κινητού; Δεν έχω κάνει root την συσκευή, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλησπέρα παιδια! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά του κινητού; Δεν έχω κάνει root την συσκευή, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Όχι, δυστυχώς θέλεις root για τέτοια πειράγματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εγω για screen protector χρησιμοποιώ αυτο και ειμαι παααρα πολυ ικανοποιημένος http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003QH8B2S/ref=oss_product Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Είμαι σχεδόν πεπεισμένος να αγοράσω θήκη που αγκαλιάζει το κινητό γύρω γύρω και όχι την οθόνη... Νομίζω ότι είναι και λίγο μάρκετινγκ για κάτι που δε χρειάζεται αφού έχουμε ήδη gorilla glass... Τέλος πάντων, ξέρει κανείς πώς βγαίνει το screen protector; Είναι πολύ καλά κολλημένο σαν ενιαίο κομμάτι, σχεδόν δε φαίνεται. Πάντως οντως το anti-glare τα σπάει για δαχτυλιές, δε μένει τίποτα πάνω, αλλά τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν σα να έχω μεγεθυντικό φακό και να βλέπω το κάθε pixel με όλα του τα χρώματα :wacko: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παίδες θέλω να κρατήσω ένα νέο backup του τηλεφώνου μου, κυρίως για τις επαφές. Το θέμα είναι ότι στο HTC Sync πατώντας συγχρονισμό μου περνάει ένα προηγούμενο backup. Τι πρέπει να κάνω? Την επιλογή Privacy γιατί δεν την βρίσκω? Τα φώτα σας, ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Στον φακελο .android_secure τι ακριβως ειναι τα αρχεια που αποθηκευονται εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παίδες θέλω να κρατήσω ένα νέο backup του τηλεφώνου μου, κυρίως για τις επαφές. https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εμένα το screen protector που είχα βάλει πέρυσι (το martin fields) έχει χαραχτεί από την πολλή χρήση και μου σπάει τα νεύρα! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 ξερουμε ποτε ερχεται η 2.3 εκδοση για εμας??? ( η αυθεντικη??? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εδω ειναιη λυση που δινει ο φιλος απο το navimania... οποιος το καταφερει ας το πει κ σε μενα...! 1)Uninstall Updates Android Market 2)Εγκατάσταση της εφαρμογής Startup Cleaner (Free) 3)Επιλογη απο το Startup Cleaner να μην τρεχει στο Boot το πρόγραμμα Update Market 4)Reboot 5)Εγκατασταση Αndroid Μarket 2.3.4.apk http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27273 το 5 πως το κανω? που το βρισκω? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ξερουμε ποτε ερχεται η 2.3 εκδοση για εμας??? ( η αυθεντικη??? ) Άγνωστο ακόμη...μάλλον μέσα στον Ιούνιο. Ρε παιδιά επειδή είδα που το έγραψε ένας φίλος πιο πάνω, το Desire έχει Gorilla glass??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Άγνωστο ακόμη...μάλλον μέσα στον Ιούνιο. Ρε παιδιά επειδή είδα που το έγραψε ένας φίλος πιο πάνω, το Desire έχει Gorilla glass??? Yeap, μπορεις να το δεις στο link. http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ρε παιδιά επειδή είδα που το έγραψε ένας φίλος πιο πάνω, το Desire έχει Gorilla glass??? Και όχι μόνο το Desire... http://www.corninggorillaglass.com/#featured-products Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ήρθε η ώρα μου και εμένα... Αρχίσαν τα restarts! Και πάνω που έλεγα ότι την είχα σκαπουλάρει με αυτό το θέμα. :lol: Για πείτε ρε παίδες όσοι το έχετε κάνει: Με αλλαγή μητρικής από το service το πρόβλημα εξαφανίζεται; Προφανώς το κινητό το παίρνω πίσω σε εργοστασιακή μορφή, οπότε το backup είναι επιβεβλημένο, σωστά; Να κάνω κάτι άλλο πριν το πάω; (δεν είμαι root, γενικά η συσκευή είναι τελείως μαμά) Πόσο καιρό στο κρατάνε περίπου; Πού ακριβώς το πήγατε; (για περιοχή Αθήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ήρθε η ώρα μου και εμένα... Αρχίσαν τα restarts! Και πάνω που έλεγα ότι την είχα σκαπουλάρει με αυτό το θέμα. :lol: Για πείτε ρε παίδες όσοι το έχετε κάνει: Με αλλαγή μητρικής από το service το πρόβλημα εξαφανίζεται; Προφανώς το κινητό το παίρνω πίσω σε εργοστασιακή μορφή, οπότε το backup είναι επιβεβλημένο, σωστά; Να κάνω κάτι άλλο πριν το πάω; (δεν είμαι root, γενικά η συσκευή είναι τελείως μαμά) Πόσο καιρό στο κρατάνε περίπου; Πού ακριβώς το πήγατε; (για περιοχή Αθήνα) 1.Ναι 2.Μονο backup 3.Καμια 10αρια εργασιμες το πολυ 4.http://www.ace-hellas.gr/support/support_new.asp?by_sup=101&lang=el Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 το 5 πως το κανω? που το βρισκω? ουτε εγω το βρηκα....! :wacko: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Παιδιά καλησπέρα Έκανα σήμερα αλλαγή προγράμματος και ενεργοποιήθηκε το Cosmote mobile internet με τα 300 mb το μήνα. Ενεργοποιήθηκε σχεδόν άμεσα, όμως δεν έχω τις ρυθμίσεις... Πού τις βρίσκω; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Παιδιά καλησπέρα Έκανα σήμερα αλλαγή προγράμματος και ενεργοποιήθηκε το Cosmote mobile internet με τα 300 mb το μήνα. Ενεργοποιήθηκε σχεδόν άμεσα, όμως δεν έχω τις ρυθμίσεις... Πού τις βρίσκω; Εδω! :):) τις περνας χειροκινητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εδω! :):) τις περνας χειροκινητα Τα είχε όλα έτοιμα!:confused: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts