Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε.

Εκανα root το desire ολα ωραια, εβαλα την LeeDrOiD V2.3d A2SD+ και παλι ολα ωραια. Το προβλημα ομως που εχω ειναι οτι η διαθεσιμη μνημη του συστηματος ειναι παλι 150 mb παρ'ολο που εκανα ενα partition ext3 512mb.

Tι φταιει ρε παιδια ?

Ευχαριστω

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ή το Desire ή το Legend. Το μόνο android που έχω δοκιμάσει είναι το x10 mini.

Και τα δυο HTC με βολεύουν στο χέρι, διαβάζω όμως για τη μικρή εσωτερική μνήμη, αυτό το πρόβλημα δεν διορθώνετε με κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει τις εφαρμογές στην SD κάρτα; Χρειάζεται να κάνεις root τη συσκευή για να έχεις αυτή τη δυνατότητα;

• Administrators
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ή το Desire ή το Legend. Το μόνο android που έχω δοκιμάσει είναι το x10 mini.

Και τα δυο HTC με βολεύουν στο χέρι, διαβάζω όμως για τη μικρή εσωτερική μνήμη, αυτό το πρόβλημα δεν διορθώνετε με κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει τις εφαρμογές στην SD κάρτα; Χρειάζεται να κάνεις root τη συσκευή για να έχεις αυτή τη δυνατότητα;

Το Desire είναι ανώτερο. Με σωστή χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη. Υπάρχει όντως η δυνατότητα για μεταφορά εφαρμογών στην sd αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είσαι root.

Modpic.gif

Ελληνικό πακέτο για την MIUI 1.03.25 Gingerbread εδώ!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιεί κανείς εδώ το Rom Manager Premium; Όταν λέει πως έχει βγει κάποιο update της Rom που έχουμε, και να κάνουμε update, πως το εννοεί; Θα πρέπει να κάνεις re-format και όλα από την αρχή ή έχει κάποιας μορφή upgrade;

Thnx!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε.

Εκανα root το desire ολα ωραια, εβαλα την LeeDrOiD V2.3d A2SD+ και παλι ολα ωραια. Το προβλημα ομως που εχω ειναι οτι η διαθεσιμη μνημη του συστηματος ειναι παλι 150 mb παρ'ολο που εκανα ενα partition ext3 512mb.

Tι φταιει ρε παιδια ?

Ευχαριστω

Δεν εχει γινει κατι λαθος φιλε μου. Η εσωτερικη μνημη εμφανιζεται σωστα. Οταν ξεκινησεις να περνας εφαρμογες θα δεις οτι το a2sd+ θα τις σπρωχνει μονο του στο partition που εφτιαξες.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιεί κανείς εδώ το Rom Manager Premium; Όταν λέει πως έχει βγει κάποιο update της Rom που έχουμε, και να κάνουμε update, πως το εννοεί; Θα πρέπει να κάνεις re-format και όλα από την αρχή ή έχει κάποιας μορφή upgrade;

Thnx!

Σου βγαζει επιλογη μολις εχει τελειωσει το download αν θελεις να κανει wipe data και backup...Αν δε τα επιλεξεις σε πηγαινει αυτοματα recovery,κανει wipe case,dalvic case και σου flashαρει τη rom...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σου βγαζει επιλογη μολις εχει τελειωσει το download αν θελεις να κανει wipe data και backup...Αν δε τα επιλεξεις σε πηγαινει αυτοματα recovery,κανει wipe case,dalvic case και σου flashαρει τη rom...

Lol, τι άλλο θα βγάλουν :) Και με την δεύτερη επιλογή, δεν χάνεις τπτ και απλά το κάνει upgrade στην τελευταία έκδοση;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Lol, τι άλλο θα βγάλουν :) Και με την δεύτερη επιλογή, δεν χάνεις τπτ και απλά το κάνει upgrade στην τελευταία έκδοση;

Aκριβως...;)....εισαι σε ενα hot spot και σου ερχεται ειδοποιηση για upgrade της rom(σου ερχεται κανονικα ειδοποιηση!);;;;Που να ψαχνεις για pc!!!Τσακ,download και flash!!!Βεβαια αν εισαι σπιτι ειναι καλυτερα μεσω pc για ποιο γρηγορο download...

Follow me on XDA

Δεν εχει γινει κατι λαθος φιλε μου. Η εσωτερικη μνημη εμφανιζεται σωστα. Οταν ξεκινησεις να περνας εφαρμογες θα δεις οτι το a2sd+ θα τις σπρωχνει μονο του στο partition που εφτιαξες.

Εχεις δικιο φιλε μου αλλα και παλι κατι μενει στη μνημη του συστηματος, πχ εβαλα το adobe reader (5.67mb) και η μνημη του συστηματος επεσε απο 120mb στα 116mb (δηλαδη γλυτωσαμε περιπου 1,5mb).

Δε γινεται να πηγαινει ολη η εφαρμογη στο partition? Παντα θα μου αφηνει κατι στη μνημη του κινητου?

Edited by epivitor3

και ξανα λεω : εχω το desire εδω και πολυ καιρο ειναι τελειο μπλα μπλα μπλα μπλα.....να ρωτησω ρε παδια εχει παρατηρησει κανεις στο σκοταδι αμα το δει διαγωνια το κινητο οτι μεσα στο track ball εχει ενα κοκκινο αχνο φως??????????????? εγω εχθες το παρατηρησα...το εχει δει κανεις αλλος???για καντε ενα check

και ξανα λεω : εχω το desire εδω και πολυ καιρο ειναι τελειο μπλα μπλα μπλα μπλα.....να ρωτησω ρε παδια εχει παρατηρησει κανεις στο σκοταδι αμα το δει διαγωνια το κινητο οτι μεσα στο track ball εχει ενα κοκκινο αχνο φως??????????????? εγω εχθες το παρατηρησα...το εχει δει κανεις αλλος???για καντε ενα check

http://www.aolnews.com/2011/03/26/ufo-sighting-north-of-denver-resident-films-mysterious-red-ligh/

Πιό σοβαρά, κοίτα εδώ για το Nexus 1.. http://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=0f0c307d52be653b&hl=en , αν και δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο στο Desire.

Πάντως μόλις μπήκα με το Desire σε απόλυτο σκοτάδι και όχι, δεν υπάρχει κάτι κόκκινο πουθενά. Eκτός αν έχει να κάνει με το επίπεδο της μπαταρίας όπως γράφει κάποιος εκεί, το δικό μου έχει αρκετή ακόμα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

τι να πω ρε παιδια...thanks.....αλλα δεν βλεπω οραματα.....5 ατομα ειμαστε εδω....χαχαχαχαχαχ...λετε να ειναι βλαβη και να σκασει το desire σαν βομβα?αμα ειναι θα τραβηξω photo και θα βαλω link να δειτε...

Ελληνικό πακέτο για την MIUI 1.03.25 Gingerbread εδώ!

finn καλησπερα περναω κανονικα την ρομ με full wipes στο καπακι τη μεταφραση ολα καλα μονο οταν παω ρυθμισεις -διαχειριση εφαρμογων κανει forceclose για δες το λιγο

Υ.Γ. εχω περασει την ρομ 3 φορες το ιδιο

:)οκ

Edited by timos1968

Είναι γνωστό το πρόβλημα και το αναφέρω στο άλλο το forum.Ακόμη ψάψνω να δω τι το προκαλεί :/

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Απλά η leedroid έχει ένα θέμα με τη μπαταρία....

Μπορεις να μου πεις τι θεμα ακριβως ? Εσυ ποια rom θα προτεινες με sense και δυνατοτητα μεταφορας apps σε ext3 ? Αν εχει και καλη αυτονομια με τη μπαταρια ακομα καλυτερα.

Εγώ τελικά, μετά απο 2 μέρες, 8 ROM και πολλές ώρες διαβάσματος κατέληξα να ξαναβάλω την μαμισια που είχα. ΜΑΚΡΑΝ γρηγορότερη από όλες τις ROM (όλες είχαν κουσούρια). Μετά root & install εφαρμογές που επιθυμώ. Έχω αφήσει εχτ3 στην κάρτα μήπως μας καθοδηγήσει κάποιος να βρούμε λύση με την εσωτερική μνήμη που τρώγεται σιγα-σιγά...

Εχεις δικιο φιλε μου αλλα και παλι κατι μενει στη μνημη του συστηματος, πχ εβαλα το adobe reader (5.67mb) και η μνημη του συστηματος επεσε απο 120mb στα 116mb (δηλαδη γλυτωσαμε περιπου 1,5mb).

Δε γινεται να πηγαινει ολη η εφαρμογη στο partition? Παντα θα μου αφηνει κατι στη μνημη του κινητου?

Δυστυχώς με το a2sd+ δεν πηγαίνει πάντα ολόκληρη η εφαρμογή στο partition. Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται αλλά αυτό έχει να κάνει με το πως είναι γραμμένη η εκάστοτε εφαρμογή. Όπως έχει ξαναειπωθεί το a2sd+ δεν είναι λύση για "απεριόριστο" χώρο στο desire αλλα βελτιώνει δραστικά την κατάσταση σε σχέση με το απλό a2sd. Εγώ με την leedroid a2sd+ είχα χωρέσει περίπου 180 εφαρμογές στο τηλέφωνο πριν μου τελειώσει ο χώρος, αριθμός ιδιαίτερα αξιόλογος.

Αν θες το κάτι παραπάνω θα πρεπει να πας σε data2sd / ext ή whatever που όμως θα έχουν μια μικρή επίπτωση στην ταχύτητα και τη σταθερότητα του κινητού.

Αν θες το κάτι παραπάνω θα πρεπει να πας σε data2sd / ext ή whatever που όμως θα έχουν μια μικρή επίπτωση στην ταχύτητα και τη σταθερότητα του κινητού.

Αν ειναι ετσι δεν το συζηταμε, μια χαρα ειναι το a2sd+ :)

Nα πω και κατι που παρατηρησα, με το leedroid οταν εχω ανοιχτο το wifi η συσκευη ζεσταίνεται λιγοτερο στο πισω μερος :!:

Kατι ακομα, οταν στελνουμε sms πως γινεται να ενεργοποιησουμε την επιλογη που αν πληκτρολογησουμε μια λεξη λαθος, το προγραμμα καταλαβαινει τι θελουμε να γραψουμε και μας το προτεινει?

Edited by epivitor3

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο και να ηρεμησει κι ο BOLT, το κόκκινο φως όντως υπάρχει στο OJ (optical joypad) και ο λόγος είναι ακριβώς ο τρόπος που υλοποιείται το joypad.

Δηλαδή ότι είναι οπτικό σαν τα ποντίκια δηλαδή και δέχεται σήματα αναγνωρίζοντας την κίνηση μέσω του lazer που έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δυστυχώς με το a2sd+ δεν πηγαίνει πάντα ολόκληρη η εφαρμογή στο partition. Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται αλλά αυτό έχει να κάνει με το πως είναι γραμμένη η εκάστοτε εφαρμογή. Όπως έχει ξαναειπωθεί το a2sd+ δεν είναι λύση για "απεριόριστο" χώρο στο desire αλλα βελτιώνει δραστικά την κατάσταση σε σχέση με το απλό a2sd. Εγώ με την leedroid a2sd+ είχα χωρέσει περίπου 180 εφαρμογές στο τηλέφωνο πριν μου τελειώσει ο χώρος, αριθμός ιδιαίτερα αξιόλογος.

γιατι δεν του λετε να δομικασει την starburst με το data2whatever να δει την μνημη να ειναι 1024mb....??? κ να πηγαινουν ολες οι εφαγμογες εκει...??? αλλωστε ειναι κ πολυ γρηγορη....... κ χωρις καθολου κολληματα σε μενα...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

γιατι δεν του λετε να δομικασει την starburst με το data2whatever να δει την μνημη να ειναι 1024mb....??? κ να πηγαινουν ολες οι εφαγμογες εκει...??? αλλωστε ειναι κ πολυ γρηγορη....... κ χωρις καθολου κολληματα σε μενα...

Σ'ευχαριστω για την προταση φιλε αλλα απ'ο,τι ειδα και με το a2sd+ μια χαρα ειναι. Εβαλα τις εφαρμογες που ειχα πριν και μου αφηναν 20mb ελευθερα και τωρα πλεον εχω 105mb free.

Σχετικα με αυτο που ρωταω πιο πανω για τα sms μηπως γνωριζεις εσυ κατι? Ηταν πολυ χρησιμο feature.

Σχετικα με αυτο που ρωταω πιο πανω για τα sms μηπως γνωριζεις εσυ κατι? Ηταν πολυ χρησιμο feature.

Μενου-ρυθμισεις-γλωσσα κ πληκτρολογιο-touch input-εισαγωγη κειμενου-προβλεψη...

Follow me on XDA

Ναι σωστη προταση. Η starburst οντως ειναι γρηγορη και πολυ σταθερη αλλα ολες οι rom με data2 script χανουν λιγο στην ταχυτητα. Τουλαχιστον ετσι μ φαινεται εμενα.

Ευχαριστω πολυ φιλε :)

Δεν πρόλαβα να σου απαντήσω γιατί ήμουν εκτός...! Πάντως καλά στα είπε κ ο ethis.. με συγχωρείς..

Ποια ρομ έβαλες τελικά? Εμένα η starburst με το d2w μου είχε κάτσει πολύ καλά κ χωρίς ούτε το παραμικρό πρόβλημα πάντως.. κ ήταν κ αρκετά καλή στην μπαταρία.. αλλά γνώμες είναι αυτές τώρα.. ο καθένας έχει διαφορετικές.

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off