klaount Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το ραδιόφωνο της CM7? Είμαι κολλημένος στην SS5 και δεν αλλάζω μέχρι να το φτιάξουν. Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω hands free με radio να τελειώνω. Στον bug tracker το έχουν ως "enhancement" και δεν τους πολυνοιάζει κιόλας να το φτιάξουν, που σημαίνει μην το περιμένεις πριν κάποια επόμενη major stable version, π.χ. 7.1.0/7.2.0. Αν σε καίει τόσο πολύ είτε μένεις SS5 που μια χαρά rom είναι, είτε αγοράζεις fm handsfree που λες, από την CM7 μην περιμένεις πολλά πολλά. Η 7.0.2 απ' ότι λένε έχει ακόμη το bug με το reboot στο φόρτισμα :( Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Παιδια για gen2 χρησιμοποιήστε το TPT του wbaw.Εγω το εχω βάλει και δουλεύουν ολα μια χαρα. Μόλις σήμερα περασα και 7.0.2 stable. Επισης ο rommanager υποστηριζει gen2 κανονικα (τουλαχιστον το δικο μου με την αλλαγη με ΤΡΤ). http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ οταν μετετρεψα το κινητο σε gen2 απο τα windows, περασα την cm7 nigthly 41 και μπορουσα να κανω ολα κανονικα εμπαινα κανονικα σε recovery mod αλλα οταν πηγα να περασω την nigthly 42 διεγραψα το backyp της 41 και τοτε εκανα εγκατασταση την 42 μετα απο αυτο δεν μπορω να βαλω αλλη rom δεν με αφηνει να μπω σε recovery mode Κολαι στο πρασινο ανδροιδες πια εκδοση clockwork εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Χθες έσπασα κάθε ρεκόρ. 3: 30 ώρες άντεξε η μπαταρία. Αλλά το ελιωσα σε ίντερνετ και τηλέφωνα. Ήταν βέβαια η δεύτερη φορά που το φορτισα μετά την rls5 Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ερώτηση, έχει και κανείς άλλος πρόβλημα με το διακόπτη άνοιξε/κλείσε ??? Να το συνδιάσω με το ότι δεν "άκουγε" ο διακόπτης α' την στιγμή που του πέρασα την RLS5 ? ? Κανείς καμιά ιδέα? Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω wake up το κινητό απο άλλο hard button πέραν του On/Off? αυτό θα με βοηθούσε μέχρι να το πάω για φτιάξιμο. και άλλη μια ερώτηση , η συσκευή δεν είναι αγορασμένη απο Wind αλλά απο άλλο κατάστημα λιανικής,έχω βέβαια απόδειξη με σφραγίδα του καταστήματος ...γνωρίζει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ? δλδ να το πάω στην Wind? κατευθείαν στην αντιπροσωπεία? υπάρχει περίπτωση αν είναι παραεισαγωγής να έχω θέμα με την εγγύηση και οι σφραγιδες του μαγαζιού να ήταν για το θεαθήναι? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ρε παιδιια γιατι τελειωνει τοσο γρηγορα η μπαταρια με rls5?? με το ζορι 1,5 μερα κραταει.με flb που ημουν κραταγε αρκετα παραπανω η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω wake up το κινητό απο άλλο hard button πέραν του On/Off? αυτό θα με βοηθούσε μέχρι να το πάω για φτιάξιμο. και άλλη μια ερώτηση , η συσκευή δεν είναι αγορασμένη απο Wind αλλά απο άλλο κατάστημα λιανικής,έχω βέβαια απόδειξη με σφραγίδα του καταστήματος ...γνωρίζει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ? δλδ να το πάω στην Wind? κατευθείαν στην αντιπροσωπεία? υπάρχει περίπτωση αν είναι παραεισαγωγής να έχω θέμα με την εγγύηση και οι σφραγιδες του μαγαζιού να ήταν για το θεαθήναι? button remapper αλλαζει τη χρηση ολων των πληκτρων απαιτι root. Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 οταν μετετρεψα το κινητο σε gen2 απο τα windows, περασα την cm7 nigthly 41 και μπορουσα να κανω ολα κανονικα εμπαινα κανονικα σε recovery mod αλλα οταν πηγα να περασω την nigthly 42 διεγραψα το backyp της 41 και τοτε εκανα εγκατασταση την 42 μετα απο αυτο δεν μπορω να βαλω αλλη rom δεν με αφηνει να μπω σε recovery mode Κολαι στο πρασινο ανδροιδες πια εκδοση clockwork εχεις? Κατεβασε το rom manager απο το market και κανε εγκατασταση του clockworkmode απο το rom manager εινα η πρωτη επιλογη που σου βγαζει οταν ανοιγεις το προγραμμα. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgate4 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω περάσει την RLS4b αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το WIFI.Συγκεκριμένα σε κάποια δίκτυα ενώ συνδέεται κανονικά αρχικά,μετά για ξανασυνδεθεί πρέπει να γίνει reboot το router.Aπό λίγο ψάξιμο στο νετ είδα οτι είναι κλασσικό πρόβλημα στο blade και πέρασα και το Blade Wifi Fix και ένα άλλο πρόγραμμα Fix my Wifi,αλλά δυστηχώς το πρόβλημα παραμένει.Να σημειώσω οτι ακριβώς το ίδιο συνέβαινε και με την rom της Wind.Φαντάζομαι θα έχει ξανασχολιαστεί ανάλογο πρόβλημα,απλά ο όγκος των σελίδων είναι πολύ μεγάλος για να τις ψάξω.Εφόσον κάποιος γνωρίζει και έχει κάποια ιδέα,αν μπορεί ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αναβάθμισα πριν από λίγο το Clockwork Recovery στην 3.0.2.7 μέσα από το Rom Manager αλλά πλέον δεν μπαίνει είτε επιλέγοντας μέσα από το Rom Manager->Reboot into Recovery είτε με συνδυασμό Power+Volume Down.Όλα αυτά σε Gen1 blade. Άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αναβάθμισα πριν από λίγο το Clockwork Recovery στην 3.0.2.7 μέσα από το Rom Manager αλλά πλέον δεν μπαίνει είτε επιλέγοντας μέσα από το Rom Manager->Reboot into Recovery είτε με συνδυασμό Power+Volume Down.Όλα αυτά σε Gen1 blade. Άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Εμενα σε Gen2 δουλευει ρολοι η 3.0.2.7 δεν ξερω μηπως ειναι μονο για Gen2 blade. Κανε downgrade στην προηγουμενη εκδοση η ξαναδοκιμασε μηπως δεν εκατσε καλα!! Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω wake up το κινητό απο άλλο hard button πέραν του On/Off? αυτό θα με βοηθούσε μέχρι να το πάω για φτιάξιμο. και άλλη μια ερώτηση , η συσκευή δεν είναι αγορασμένη απο Wind αλλά απο άλλο κατάστημα λιανικής,έχω βέβαια απόδειξη με σφραγίδα του καταστήματος ...γνωρίζει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ? δλδ να το πάω στην Wind? κατευθείαν στην αντιπροσωπεία? υπάρχει περίπτωση αν είναι παραεισαγωγής να έχω θέμα με την εγγύηση και οι σφραγιδες του μαγαζιού να ήταν για το θεαθήναι? Γνωρίζει κανείς? με καίει το θέμα... :wacko: Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Αναβάθμισα πριν από λίγο το Clockwork Recovery στην 3.0.2.7 μέσα από το Rom Manager αλλά πλέον δεν μπαίνει είτε επιλέγοντας μέσα από το Rom Manager->Reboot into Recovery είτε με συνδυασμό Power+Volume Down.Όλα αυτά σε Gen1 blade. Άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Αυτή η έκδοση είναι για gen2 μόνο. Βάλε την 3.0.1.4 Εμενα σε Gen2 δουλευει ρολοι η 3.0.2.7 δεν ξερω μηπως ειναι μονο για Gen2 blade. Κανε downgrade στην προηγουμενη εκδοση η ξαναδοκιμασε μηπως δεν εκατσε καλα!! Αυτό το "δεν έκατσε καλά" που λέτε και ξαναλέτε κάποιοι εδώ το ξέρετε ότι δεν έχει καμία βάση έτσι; :) Δεν μιλάμε για μηχανικά μέρη εδώ αλλά για software, πάντα υπάρχει ένας λόγος, εκτός αν είναι ένας τρόπος να πείτε ευγενικά ότι πρόκεται περί βλακείας του χρήστη :P Γνωρίζει κανείς? με καίει το θέμα... :wacko: Πάρε ένα τηλεφωνάκι στην υποστήριξη της wind ή στην αντιπροσωπεία της zte να μάθεις :) Αν είναι το κλασσικό zte blade με τα 256 mb ram δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παραεισαγωγής. Edited April 25, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Παιδιά το blade μου είναι από τις νέες παρτίδες της wind. Υπάρχει κάπου ο αντίστοιχος οδηγός για το ξεκλείδωμα της ραμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πάρε ένα τηλεφωνάκι στην υποστήριξη της wind ή στην αντιπροσωπεία της zte να μάθεις :) Αν είναι το κλασσικό zte blade με τα 256 mb ram δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παραεισαγωγής. Αυτό που πουλάει και η Wind είναι με την TFT και τα 256 ram, απλά δεν το πήρα απο κατάστημα Wind αλλά απο άλλο κατάστημα με κινητά...τηλέφωνο θα πάρω αύριο κιόλας αλλά έλεγα μήπως έχει πάρει και άλλος συσκευή εκτός Wind και έχει χρειαστεί service και γνωρίζει τι και πώς... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω περάσει την RLS4b αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το WIFI.Συγκεκριμένα σε κάποια δίκτυα ενώ συνδέεται κανονικά αρχικά,μετά για ξανασυνδεθεί πρέπει να γίνει reboot το router.Aπό λίγο ψάξιμο στο νετ είδα οτι είναι κλασσικό πρόβλημα στο blade και πέρασα και το Blade Wifi Fix και ένα άλλο πρόγραμμα Fix my Wifi,αλλά δυστηχώς το πρόβλημα παραμένει.Να σημειώσω οτι ακριβώς το ίδιο συνέβαινε και με την rom της Wind.Φαντάζομαι θα έχει ξανασχολιαστεί ανάλογο πρόβλημα,απλά ο όγκος των σελίδων είναι πολύ μεγάλος για να τις ψάξω.Εφόσον κάποιος γνωρίζει και έχει κάποια ιδέα,αν μπορεί ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:) Έχει ξανασχολιαστεί αυτό το πρόβλημα και δεν οφείλοταν στο κινητό αλλά στο router και τις ρυθμίσεις του. Δοκίμασε με άλλο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Όσοι έχετε την νέα παρτίδα (Gen 2) μπορείτε να μου πείτε αν το Wi-Fi "βλέπει" δίκτυα Ad-Hoc? Υποστιρίζεται το Ad-Hoc από την 2,2 και μετά αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί σε Custom Rom δεν το εμφανίζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Όσοι έχετε την νέα παρτίδα (Gen 2) μπορείτε να μου πείτε αν το Wi-Fi "βλέπει" δίκτυα Ad-Hoc? Υποστιρίζεται το Ad-Hoc από την 2,2 και μετά αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί σε Custom Rom δεν το εμφανίζει ... Τι να το κάνεις ρε αδερφέ το adhoc? Αν θές να συνδέσεις κινητό με pc μέσω wifi ή να δώσεις ίντερνετ στο κινητό πέρνα στο pc το conectify Θα το βρεις με google search είναι δωρεάν και φτιάχνει ένα εικονικό hotspot στο laptop σου. Τα κινητά που δεν έχουν απόδειξη από τη wind δεν καλύπτονται ούτε από εγγύηση ούτε από επισκευές. Οι επισκευές αν χρεωθούν μάλλον θα κοστίζουν ασύμφορες τιμές για να δεχτεί κανείς επισκευή. Αν αγοράστηκε από μεταπωλητή της wind τότε ο μεταπωλητής ευθύνεται για την κάλυψη της εγγύησης. Αν είναι απ το εξωτερικό τόε πρέπει να σταλεί εκεί. Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι να κάνετε τα κινητά σας gen2 με αμφίβολο κέρδος και μεγάλο ρίσκο να τα τουβλιάσετε όταν η διαδικασία ακόμα είναι ασταθής και θα σας αφήσει χωρίς εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι να κάνετε τα κινητά σας gen2 με αμφίβολο κέρδος και μεγάλο ρίσκο να τα τουβλιάσετε όταν η διαδικασία ακόμα είναι ασταθής και θα σας αφήσει χωρίς εγγύηση? Vivere pericolosamente:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι να κάνετε τα κινητά σας gen2 με αμφίβολο κέρδος και μεγάλο ρίσκο να τα τουβλιάσετε όταν η διαδικασία ακόμα είναι ασταθής και θα σας αφήσει χωρίς εγγύηση? Γιατί εσύ έχεις φαγωθεί ναι λες ΟΤΙΝΑΝΑΙ και να "τρομοκρατείς" άλλους χρήστες χωρίς λόγο; Για δες εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γιατί εσύ έχεις φαγωθεί ναι λες ΟΤΙΝΑΝΑΙ και να "τρομοκρατείς" άλλους χρήστες χωρίς λόγο; Για δες εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Η πιθανότητα να brickαρεις το κινητό σου με την διαδικασία TPT πάντως υπάρχει και αν δεν προσέξεις μπορεί εύκολα να την πατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Η πιθανότητα να brickαρεις το κινητό σου με την διαδικασία TPT πάντως υπάρχει και αν δεν προσέξεις μπορεί εύκολα να την πατήσεις. βασικα ολες αυτες οι παραμετροποιησεις που κανουμε στο κινητο μπορουν να το αφησουν τουβλο στην θεωρια!το θεμα ειναι σε ποιον θα κατσει η στραβη... φυσικα καλο ειναι πριν λεμε καποια καινουρια ειδηση,να λεμε και τους πιθανους κινδυνους που κρυβουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Η πιθανότητα να brickαρεις το κινητό σου με την διαδικασία TPT πάντως υπάρχει και αν δεν προσέξεις μπορεί εύκολα να την πατήσεις. Ο καθένας κρίνει και κάνει, εγώ δεν λέω σε κανένα ούτε να κανει upgrade ούτε να μην. Αλλά: "αμφίβολο κέρδος": δεν ισχύει, ξέρουμε τι κερδίζεις "bricking": όσο και να κάνεις το ξεκλείδωμα στα 512, στο Modaco btw όσες φορές έχω δει νήμα για bricking στο τέλος πάντα βρίσκεται ένας τρόπος για unbrick "εγγύηση": εδώ γελάμε, ζήτημα να υπάρχει 1 χρήστης στο νήμα που να δικαιούται ακόμη εγγύηση Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ο καθένας κρίνει και κάνει, εγώ δεν λέω σε κανένα ούτε να κανει upgrade ούτε να μην. Αλλά: "αμφίβολο κέρδος": δεν ισχύει, ξέρουμε τι κερδίζεις "bricking": όσο και να κάνεις το ξεκλείδωμα στα 512, στο Modaco btw όσες φορές έχω δει νήμα για bricking στο τέλος πάντα βρίσκεται ένας τρόπος για unbrick "εγγύηση": εδώ γελάμε, ζήτημα να υπάρχει 1 χρήστης στο νήμα που να δικαιούται ακόμη εγγύηση καλα σιγουρα δεν θα βρεις καποιον εδω μεσα να δικαιουτε εγγυηση. αλλα γιατι να κανεις το "κοπο"(μονο κοπος δεν ειναι:D) να κανεις το blade gen 2 μονο και μονο για μια ρομ?οτι και να κανεις ουτε galaxy s θα γινει ποτε ουτε superphone. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 καλα σιγουρα δεν θα βρεις καποιον εδω μεσα να δικαιουτε εγγυηση. αλλα γιατι να κανεις το "κοπο"(μονο κοπος δεν ειναι:D) να κανεις το blade gen 2 μονο και μονο για μια ρομ?οτι και να κανεις ουτε galaxy s θα γινει ποτε ουτε superphone. Για τον ίδιο λόγο που ξεκλείδωσα τα 512, που έχω μόνιμα root, που έχω αλλάξει τόσες roms...δεν έγινε superphone με όλα αυτά αλλά τα έχουμε κάνει όλοι εδώ μέσα :) Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Για τον ίδιο λόγο που ξεκλείδωσα τα 512, που έχω μόνιμα root, που έχω αλλάξει τόσες roms...δεν έγινε superphone με όλα αυτά αλλά τα έχουμε κάνει όλοι εδώ μέσα :) ειναι σα να μου λες οτι το κανεις "επιδη το κανανε και οι αλλοι" τελος παντων κακο δεν ειναι να το κανουμε και πιστευω πως καποια στιγμη 8α χρειαστει οπως και να ναι,απλα το λεω με την ενοια οτι χρειαζετε μονο για μια ρομ ας πουμε ολος αυτος ο κοπος Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts