klaount Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Η FLB έχει το ζόρι με το ράδιο και την κατανάλωση αυτού σε μπαταρία (στην last rev της rom δεν έβαλε καν το radio μεσα). Δεν είναι ζόρι, αν θες το βάζεις εσύ. Δεν έχει θέμα το ραδιόφωνο με τη ROM. Ποιό σταθερή από την FLB δεν γίνεται να βρεις, γιατί πολύ απλά είναι rock-solid :P Edited March 22, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Δεν είναι ζόρι, αν θες το βάζεις εσύ. Δεν έχει θέμα το ραδιόφωνο με τη ROM. Ποιό σταθερή από την FLB δεν γίνεται να βρεις, γιατί πολύ απλά είναι rock-solid :P EDIT τοτε :P Η ROM δεν έχει ζόρι με το ραδιόφωνο αλλά η μπαταρία μάλλον έχει. Απ'οτι κατάλαβα κρατάει την cpu awake και σε sleep mode. Τώρα με regpon wifi keep alive ή με το advanced wifi lock που έχω (που για να μην κλείσει το wifi κρατάν και αυτά την cpu awake και χρησιμοποιοούν έξτρα μπαταρία) μαζι με το ραδιόφωνο ,την θέλουμε την δεύτερη μπαταρία σε κάποιο ταξίδι . ΥΓ Και δευτερη μπαταρία θα ήθελα για άνεση και άλλο καπάκι γιατί μετά απο μερικά ανοίγματα , ακόμα και με προσοχή και τρόπο ,τρίζει το ρημάδι. Παιζει να του βάλω λουκουμάκι σαν τον Βεγγο :D. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέαΕυχαριστώ τους φίλους που απάντησαν σχετικά με τα game emulators.Ο εξομοιωτής για amiga 500 δουλεύει,παιδεψιάρικα μεν,αλλά δουλεύει. Λοιπόν.Χτες το βραδάκι έβαλα την Cyanogenmod 7 build 28...http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334102/cm7-nightlies-topic-nightly-28-21-03-2011/ Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις κλήσεων βλέπεις ότι έχει ενσωματωμένο πλέον τον sip client,ο οποίος δουλεύει άψογα και με wifi,αλλά το σημαντικότερο,και με 3g. Να θυμίσω ότι με flb10 και sipdroid έτρωγε πολλά γκλίτς το σύστημα.Άλλοτε δρομολογούσε την sip εξερχόμενη κλήση (μπορεί και μετά από 5-10 δευτερόλετα) ή απλά την εξαφάνιζε στα καλά καθούμενα. Όσους dialers και να βαλα το πράγμα δεν έστρωσε. Τώρα βέβαια με την 2.3 βλέπω ότι η διαδικασία δουλεύει άψογα. Να θυμίσω λίγο την διαδικασία ρύθμισης για sip κλήσεις: Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κλήσης->Λογαριασμοί->Προσθήκη Λογαριασμού Ορίζεις όνομα χρήστη,κωδικό πρόσβασης,διακομιστή (από την εμπειρία μου σας λέω χίλιες φορές να προτιμήσετε ελληνική εταιρεία για voip κλήσεις παρά μία του εξωτερικού) Για όσους θέλουν και εισερχόμενη sip κλήση κάνουν τσεκ το αντίστοιχο κουτάκι. (Δηλαδή μπορεί κάποιος δικός μας από το σπίτι του που είναι συνδρομητής στην ίδια εταιρεία voip με μας μπορεί να μας καλεί στο κινητό μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσα από ένα 5ψήφιο ή ένα 6ψήφιο αριθμό χρεώνοντας,αν κάνουμε χρήση του 3G,το mobile data plan του κινητού μας.Για μια σύντομη κλήση γύρω καναλώνεται γύρω στο 1-3mb. Φαντάσου ότι 5 λεπτά κλήσης με καρτοκινητό χρεώνεσαι περίπου από 1,10€ και βάλε ενώ με sip κλήση από 0,09€ αστική/υπεραστική, 0,485€ +την χρέωση για τα data που ξόδεψες ή τίποτα αν είναι από WIFI. Συνεχίζουμε τον οδηγό.... Μία Θέση πίσω και τσεκάρεις να ρώτα το σύστημα τον τρόπο δρομολόγησης της εξερχόμενης κλήσης,δηλαδή σαν φτηνή sip κλήση ή μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Επειδή θέλω πάντα να ελέγχω την κίνηση του 3g χρησιμοποιώ το droidwall. Και εδώ είναι που μπερδεύει λίγο το πράγμα. Με την FLB10 έδινες το ελευθέρας στο sipdroid απ΄το droidwall και έτσι κατάλωνα data μόνο για τις κλήσεις μου. Εδώ όμως τώρα με την 2.3 πρέπει να πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις του droidwall ώστε να μην κόβονται οι 3g κλήσεις. Πάμε λοιπόν στην καρτέλα του 3G στο Droidwall και επιτρέπουμε τα εξής: 1016:VPN networking 1001:Κλήσεις,Αποθηκευτικός χώρος........ 1000:Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις λογαριασμού και συγχρονισμού............... Αυτό ήταν,πλέον δέχεσαι και κάνεις και sip κλήσεις στο κινητό σου. Εννοείται ότι αφήνεις απείραχτο το wifi κομμάτι στο Droidwall και όπου κλειδώνεις με wifi οι κλήσεις θα είναι πάμφθηνες. Παρατηρήσεις και διορθώσεις ελεύθερα. Τα λέμε,καλό απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azzazil Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 παιδιά μια βοήθεια για να μην με ποιήσουν κορόιδο... πήρα την Τρίτη 15 Μαρτίου το ZTE Blade και μου έχει βγει προβληματικό στο wi-fi.. έχει ασθενές σιμά μια γραμμή το πολύ και αυτήν δίπλα στο router.. τεσπα το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο... το πήγα σήμερα (Τρίτη 22 Μαρτίου) στο κατάστημα WIND της γειτονιάς μου στην Κρήτη για αντικατάσταση και οι κοπέλες που είναι στο μαγαζί μου τα μασανε... μου λένε ότι δεν πρέπει να έχουν περάσει τις 7 εργάσιμες μέρες και μόλις τους έδειξα την απόδειξη μου (την έβδομη μέρα αλλά όχι εργάσιμες) μου λένε ότι δεν πρέπει να περάσουν 7 μέρες... αυτό με τις εργάσιμες μέρες μου το κατάργησαν σε 1 λεπτό... τεσπα... 7 μέρα όμως οπότε πρόλαβα... και τώρα μου λένε ότι θα το στείλουν πάνω Αθήνα και αν δουν ότι το κινητό δεν έχει υπερβολική χρίση θα μου το αντικαταστήσουν. ΜΑ ΤΗ ΛΕΝΕ??? Αν ξέρει κάποιος να μου πει πια είναι η σωστή διαδικασία για να μην πάω να τους σπάσω το μαγαζί... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosofy Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πριν από 2 εβδομάδες έκανα παραγγελία στη Wind για να παραλάβω και εγώ ένα Blade όταν με το καλό θα ήταν και πάλι διαθέσιμο, και σήμερα μου τηλεφώνησαν να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα. Φαίνεται ότι τελείωσε η αναμονή, γιατί υπήρχαν άλλοι 6 πιο μπροστά από εμένα που είχαν κάνει παραγγελία το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 η αντικατασταση γινεται αμεσα εφοσον η βλαβη μπορει να πιστοποιηθει απο τον υπαλληλο. αμμεσα σημαινει αμεσως αν εχει το μαγαζι, η το συντομοτερο αν δεν εχει. αν ο υπαλληλος δεν μπορει να δει την βλαβη τοτε παει service για να πιστοποιησουν απλα τη βλαβη και να δωσουν τελικα καινουργιο, οχι επισκευασμενο. αν εσυ το κινητο το εχεις γδαρει και το εχεις πεταξει στις λασπες αλλα το προβλημα του wifi δεν εχει να κανει με την κακη χρηση, και παλι περνεις καινουργιο. τι doa ειναι14 ημερων και οχι 7 οπως στις αλλες συσκευες Sent from my ZTE-BLADE Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) παιδιά μια βοήθεια ........................................................ Ευχαριστώ... 14 μέρες DOA έχει το κινητό. Το θέμα είναι πως το χαμηλό σημα πρέπει να το κοιτάξουν αν είναι οντος βλάβη και οι κοπέλες δεν μπορούν να ξέρουν τα πάντα .Εσύ μπορεί να ξέρεις πράγματα αλλά αν ο άλλος δεν σε ξέρει ...χμμμ. Καταλαβαίνεις. Όπως τα είπε ο Kogos: η αντικατασταση γινεται αμεσα εφοσον η βλαβη μπορει να πιστοποιηθει απο τον υπαλληλο. αμμεσα σημαινει αμεσως αν εχει το μαγαζι, η το συντομοτερο αν δεν εχει. αν ο υπαλληλος δεν μπορει να δει την βλαβη τοτε παει service για να πιστοποιησουν απλα τη βλαβη και να δωσουν τελικα καινουργιο, οχι επισκευασμενο. αν εσυ το κινητο το εχεις γδαρει και το εχεις πεταξει στις λασπες αλλα το προβλημα του wifi δεν εχει να κανει με την κακη χρηση, και παλι περνεις καινουργιο. τι doa ειναι14 ημερων και οχι 7 οπως στις αλλες συσκευες Sent from my ZTE-BLADE Edited March 22, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Φίλε BILL, ευχαριστούμε και εμείς για τον αναλυτικό οδηγό! Μπορείς να σχολιάσεις λίγο το πόση μπαταρία καταναλώνει το ενσωματωμένο SIP; Μπορείς να το αφήσεις όλη μέρα να δέχεται εισερχόμενες VoIP κλήσεις και να σου βγάλει τη μέρα απο μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Είμαι ανάμεσα σε Swedish Spring RLS2(συνέχεια της jellyfish) και FLB . Η FLB έχει το ζόρι με το ράδιο και την κατανάλωση αυτού σε μπαταρία (στην last rev της rom δεν έβαλε καν το radio μεσα).Η Spring μοιάζει πιο σταθερή(δεν έχω καταλάβει ακόμα αν έχει ράδιο , όχι πολύ σημαντικό αλλά καλά είναι να υπάρχει option). Αν κάποιος τις έχει δοκιμάσει ας ποστάρει τα συν και πλυν όταν μπορεί; Ναι οι Swedish Spring RLS2 και FLB r11 είναι οι δύο νεώτερες. Η Spring έχει επίσης το apk με RDS radio, αφού υποστηρίζεται από τον kernel της. Έχω βάλει την Spring εδώ και μερικές μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη διάρκεια μπαταρίας και ειδικά με την επανασύνδεση του WiFi μετά από standby. Παίρνει 2-3 δευτερόλεπτα ενώ οι άλλες έπαιρναν γύρω στα 10. Την FLB r11 δεν την έχω βάλει αλλά είχα πριν την r10 από την οποία ήμουν επίσης πολύ ικανοποιημένος. Σχεδόν ίδια διάρκεια μπαταρίας με τη Spring αλλά μεγαλύτεροι χρόνοι επανασύνδεσης του WiFi. Μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις και τις δύο για να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο. Να θυμίσω ότι με flb10 και sipdroid έτρωγε πολλά γκλίτς το σύστημα.Άλλοτε δρομολογούσε την sip εξερχόμενη κλήση (μπορεί και μετά από 5-10 δευτερόλετα) ή απλά την εξαφάνιζε στα καλά καθούμενα. Όσους dialers και να βαλα το πράγμα δεν έστρωσε. Το Sipdroid κι εμένα μου έκανε τα ίδια. Έβαλα όμως το Fring που έχει και SIP addon και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Edited March 22, 2011 by nikosr78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μια ερώτηση βιασύνης.. πιστεύετε θα έχω πρόβλημα αν η πρώτη φόρτιση δεν είναι 8 ώρες αλλά 1;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μια ερώτηση βιασύνης.. πιστεύετε θα έχω πρόβλημα αν η πρώτη φόρτιση δεν είναι 8 ώρες αλλά 1;; δεν χρειαζεται καν 8 ωρες. αυτα ισχυανε την εποχη του 5110 (1998). τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι απλα να δειξει "φορτιση πληρης" Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 δεν χρειαζεται καν 8 ωρες. αυτα ισχυανε την εποχη του 5110 (1998). τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι απλα να δειξει "φορτιση πληρης" Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά το είδα στις οδηγίες και μου φάνηκε πολύ περίεργο... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) rom με CWM βαζουμε ετσι?και πριν κανω wipe stats ε?το ραδιο το εχει ενσωματομενο η spring? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls2-2011-03-17-oled-tft-gen1/ ποια να κατεβασω απο ολες αυτες? Edited March 22, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 έχω το εξής πρόβλημα: με dolphin hd δεν μπορώ να διαβάσω pdf μέσα στον ίδιο τον browser. (δεν θέλω να κατεβάζω κάθε φορά το pdf στη συσκευή) κάποιος??? (γιατί πάλι θάφτηκε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KalhaS Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το ειχα ποσταρει πριν αρκετες σελιδες, και το ξαναποστάρω μηπως εχει καποιος τη λυση: Καλησπέρα σας. Αρχικά να σας πω οτι μεσα στο χαοτικο thread του Blade, δε βρηκα καποια σχετικη απαντηση, οποτε ποσταρω την απορια μου: Μερικες φορες, όχι παντού και πάντα, το κουμπι volume up, λειτουργει οπως το back button, δλδ π.χ μπορει να θελω να ανεβασω την ενταση, να το πατησω 4-5 φορες απανωτά και αυτο να με εχει παει 4-5 οθονες πισω, πιθανοτατα στην home screen δλδ. Δε βρηκα κατι στις ρυθμισεις, και ουτε νομιζω πως ειναι θεμα launcher, τα ιδια με τον ADW, τα ιδια και με τον GO. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το ειχα ποσταρει πριν αρκετες σελιδες, και το ξαναποστάρω μηπως εχει καποιος τη λυση: Καλησπέρα σας. Αρχικά να σας πω οτι μεσα στο χαοτικο thread του Blade, δε βρηκα καποια σχετικη απαντηση, οποτε ποσταρω την απορια μου: Μερικες φορες, όχι παντού και πάντα, το κουμπι volume up, λειτουργει οπως το back button, δλδ π.χ μπορει να θελω να ανεβασω την ενταση, να το πατησω 4-5 φορες απανωτά και αυτο να με εχει παει 4-5 οθονες πισω, πιθανοτατα στην home screen δλδ. Δε βρηκα κατι στις ρυθμισεις, και ουτε νομιζω πως ειναι θεμα launcher, τα ιδια με τον ADW, τα ιδια και με τον GO. Καμια ιδεα; Παράξενο. Ποιά έκδοση του Blade έχεις, την κλασική της Wind; Τι ROM έχει, είναι rooted; Βρήκα πάντως με μια googlo-αναζήτηση αυτό το θέμα, στο οποίο καταλήγουν οτι είναι hardware το πρόβλημα, μήπως να το επιστρέψεις για αντικατάσταση; Στο θέμα αυτό κάποιος προτείνει το Button Remapper ως λύση (αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα κάνεις remap, μπορείς να παίξεις και να δεις μήπως φτιάξει κάτι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 οταν flasharw αλλη rom ολα χανονται?αμα κανω κ wipe πριν? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KalhaS Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ναι, ειναι της WIND, μανισια ρομ, δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως. Ουτε καν root. Δεν το εκανε απο την αρχη. Η αγορα του εγινε στις 14/2, με καλυπτει η εγγυηση ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ναι, ειναι της WIND, μανισια ρομ, δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως. Ουτε καν root. Δεν το εκανε απο την αρχη. Η αγορα του εγινε στις 14/2, με καλυπτει η εγγυηση ετσι; Μήπως θυμάσαι αν έβαλες κάποια εφαρμογή πριν αρχίσει να το κάνει; Αν και ακούγεται hardware issue. Αν αποφασίσεις να το επιστρέψεις πάντως, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Settings > Privacy > Factory data reset) μπας και στρώσει. (Προφανώς θα χαθούν όλα σου τα δεδομένα). Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και κάποια custom ROM για να δεις αν το κάνει εκεί, αλλά είναι περισσότερο μπλέξιμο (και μετά θα πρέπει να το επαναφέρεις στην stock για να το επιστρέψεις στην Wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) κάποιος??? (γιατί πάλι θάφτηκε) Δες αυτό https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.pdfviewer&feature=search_result. Βάλε Dolphin στο market ή και από μεσα από τον browser για να δεις addons που έχει ,μενού>περισσότερα>Ρυθμίσεις>addons>get more addons. Τελικά μου το διορθώσανε το poweramp και είναι αστέρι ο player. Ειδικά αν επιλέξεις το phone speaker loud από τα preset στο equalizer τα σπάει από ένταση. Edited March 22, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Δες αυτό https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.pdfviewer&feature=search_result. Βάλε Dolphin στο market ή και από μεσα από τον browser για να δεις addons που έχει ,μενού>περισσότερα>Ρυθμίσεις>addons>get more addons. το έχω βάλει αυτό το addon αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Φίλε BILL, ευχαριστούμε και εμείς για τον αναλυτικό οδηγό! Μπορείς να σχολιάσεις λίγο το πόση μπαταρία καταναλώνει το ενσωματωμένο SIP; Μπορείς να το αφήσεις όλη μέρα να δέχεται εισερχόμενες VoIP κλήσεις και να σου βγάλει τη μέρα απο μπαταρία; Ξεκιναω μετρήσεις από αυριο το πρωί και τα ξαναλέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Με το hardware acceleration τι παίζει; Βλέπω κάποιες rom το έχουν κάποιες όχι. Προφανώς το να μην έχει είναι κακό ή το φυσιολογικό/μαμίσιο του blade; Πάντως η CM7 ας πούμε έχει τρελό lag και πολύ αργό ui και μάλλον αυτό θα φταίει... ε; Αναγκαστικά 2.2 με HW acceleration enabled για σωστή ρομ; Η jellyfish είναι η πιό popular; Αυτό βασικά που με μπέρδεψε είναι πως υπάρχει jellyfish με hw accel enabled και άλλη χωρίς. Γιατί να μην το ενεργοποιήσεις, ποιά μπορεί να είναι τα αρνητικά του; Πολλές ερωτήσεις και συγγνώμη κι όλας απλά το πήρα σήμερα και βιάζομαι ενώ ξέρω πως είναι λίγο λάθος αυτό :ΡΡ Θα αρχίσω το διάβασμα σιγά σιγά.. Edited March 22, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Ξεκιναω μετρήσεις από αυριο το πρωί και τα ξαναλέμε Ωραία, ευχαριστούμε! Με το hardware acceleration τι παίζει; Βλέπω κάποιες rom το έχουν κάποιες όχι. Προφανώς το να μην έχει είναι κακό ή το φυσιολογικό/μαμίσιο του blade; Πάντως η CM7 ας πούμε έχει τρελό lag και πολύ αργό ui και μάλλον αυτό θα φταίει... ε; Οχι, δεν φταίει αυτό - φταίει (εν μέρει) οτι οι περισσότεροι launchers (LauncherPro, ADW) δεν είναι βελτιστοιποιημένοι για Gingerbread και λαγκάρουν. Αν βάλεις τον Gingerbread Launcher του Eugene είναι πολύ γρήγορος. Επίσης στα παιχνίδια η απόδοση του CM7 είναι καλύτερη απο οποιαδήποτε άλλη ROM για το Blade. Αν δεν σε πειράζει η έλλειψη ραδιόφωνου, σου προτείνω να μείνεις με το CM7 - συνεχώς βελτιώνεται και νομίζω είναι αρκετά καλύτερο απο τις άλλες ROM. Edited March 22, 2011 by Ufufu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ...Αυτό βασικά που με μπέρδεψε είναι πως υπάρχει jellyfish με hw accel enabled και άλλη χωρίς. Γιατί να μην το ενεργοποιήσεις, ποιά μπορεί να είναι τα αρνητικά του;... H Jelly ακουγεται πολυ ναι αλλα εχει σταματησει να αναβαθμιζεται καιρο τωρα. Οι περισσοτεροι τωρα εχουν πιστευω FLB και μετα τη Modaco, εγω δοκιμασα και την Swedish αλλα δεν μπορουσα να συνδεθω σε wifi με τπτ. Ξαναεκανα wipe και install και παλι τα ιδια, ετσι γυρισα στη modaco. Οσο για το HW acceleration απλως αν το εχεις απενεργοποιημενο κερδιζεις σε μπαταρια. Αν παιζεις παιχνιδια μην σκεφτεσαι να το απενεργοποιησεις παντως κανει μεγαλη διαφορα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts