Jump to content

nikosofy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosofy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikosofy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. nikosofy

    LG G Flex2 (H955)

    Σε σημερινή επικοινωνία με την Procordia, μου είπαν ότι έχουν παραλάβει μπαταρίες για το κινητό, αλλά ταυτόχρονα θα κάνουν και αλλαγή πλακέτας, γιατί μετά από έλεγχο βρέθηκε με πρόβλημα. Η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, Σε αναμονή λοιπόν...
  2. nikosofy

    LG G Flex2 (H955)

    Το έστειλα και εγώ χθες στην LG με πρόβλημα συνεχόμενων επανεκκινήσεων. Να δούμε αν θα είμαι τυχερός να αποκτήσω καινούργιο τηλέφωνο ή θα εμφανιστούν από το πουθενά καινούργιες μπαταρίες.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Θα επικοινωνήσω με Wind και θα ζητήσω τις ρυθμίσεις, όπως μου προτείνετε. Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα, είχαν χαθεί εντελώς οι ρυθμίσεις για το mobile internet. Έγινε μια επαναφορά ρυθμίσεων και όλα έστρωσαν. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  4. Στο λογαραισμό μου στη Wind φαίνονται κανονικά τα MBs αλλά από το Σάββατο το τηλέφωνο φαίνεται να μην μπορεί να ανοίξει τη λήψη δεδομένων.
  5. Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει και άλλος αυτό το πρόβλημα (ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη), αλλά ενώ στο καρτοκινητό μου υπάρχουν 500MB δεδομένων, είναι αδύνατο να τα εκμεταλλευτώ, επειδή το Samsung δεν μπορεί να κάνει λήψη δεδομένων - δεν εμφανίζεται το σηματάκι με τα βελάκια, ούτε σε 3G ούτε σε 2G. Το κινητό είναι με την αρχική ρομ 2.3. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
  6. Κανένα πρόβλημα. Οπότε μάλλον σύντομα θα είμαι και εγώ κάτοχος του G Pro, ελπίζοντας ότι θα πετύχω και μια ικανοποιητική επιδότηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου.
  7. Δηλαδή μου προτείνεις να μείνω με την εργοστασιακή έκδοση και να μην επιχειρήσω αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος.
  8. Γεια σας. Μου προτάθηκε το συγκεκριμένο κινητό από κατάστημα WIND στην ειδική τιμή, όπως μου είπαν, των 199 ευρώ. Ξέρω ότι είναι παλιό μοντέλο, αλλά αξίζει κατά τη γνώμη σας να το αγοράσει κάποιος σε αυτήν την τιμή;
  9. Πριν από 2 εβδομάδες έκανα παραγγελία στη Wind για να παραλάβω και εγώ ένα Blade όταν με το καλό θα ήταν και πάλι διαθέσιμο, και σήμερα μου τηλεφώνησαν να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα. Φαίνεται ότι τελείωσε η αναμονή, γιατί υπήρχαν άλλοι 6 πιο μπροστά από εμένα που είχαν κάνει παραγγελία το κινητό.
  10. Μετά από 1 μήνα χρήσης, κάποιες πρώτες εντυπώσεις: πολύ καλή κατασκευή, εξαιρετική οθόνη ακόμη και σε μεσημεριανό ήλιο, καλή διάρκεια μπαταρίας ( 5 μέρες κατά μέσο όρο ), απλώς ικανοποιητική ποιότητας φωτογραφιών. Γενικά μια συσκευή που αξίζει τα λεφτά της.
  11. Το αγόρασα σήμερα από το vodefone.gr με επιδότηση αντικατάστασης συσκευής. Να δούμε πότε θα μου το στείλουν...
×
×
  • Create New...