wolf13 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αυτο εδω πως το περναω στο δικο μας? (JJ 7) Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzef Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω γεννεθλια σε με μια επαφη αυτοματα απο το κινητο η πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα και ποιο ειναι αυτο!!!????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 και γω σε αυτην κατεληξα.περιμενω να με την παραγγειλουν.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αυτο εδω πως το περναω στο δικο μας? (JJ 7) Γιατί δε δουλεύουν οι οδηγίες που λέει στο λινκ; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Οταν παω στην διαδρομη που λεει, δεν βρισκω το bootanimation.rar Σκεφτομαι να το φλασαρω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια μ***κια και το κανω τουβλο! Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 εγω παλι με τον vplayer advanced οταν ανοιγω βιντεο κολλανε,πρεπει να τα βλεπω οσο πιο μικρα γινετε γιατι αλλιως σερνονται μονο ηχος παιζει.λετε να φταιει που ειναι αναλυση 240x320? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Οταν παω στην διαδρομη που λεει, δεν βρισκω το bootanimation.rar Σκεφτομαι να το φλασαρω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια μ***κια και το κανω τουβλο! Η JJ7 έχει το "μαμα" bootanimation για αυτό δεν το βρίσκεις. Στην flb10 Που έχει αυτό του nexus υπάρχει .Πάρε ένα backup με cwm και μετά αποθήκευσε το αρχείο bootanimation.zip στο φάκελο system\media με το root explorer και μετά σταυρωσε τα δάχτυλα και κάνε reboot!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Οταν παω στην διαδρομη που λεει, δεν βρισκω το bootanimation.rar Σκεφτομαι να το φλασαρω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια μ***κια και το κανω τουβλο! Ρε συ wolf τι μασάς;;; :p Πάρε ένα nandroid backup πριν να κάνεις την μόντα και θα είσαι αρχηγός! :cool: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω γεννεθλια σε με μια επαφη αυτοματα απο το κινητο η πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα και ποιο ειναι αυτο!!!????? Ψάξε στο gmail γιαυτό που θες. Κάτι μπορεί να γίνεται. Θα το κοιτάξω και θα σου πω Sent from my ZTE Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Αυτο εδω πως το περναω στο δικο μας? (JJ 7) Οταν παω στην διαδρομη που λεει, δεν βρισκω το bootanimation.rar Σκεφτομαι να το φλασαρω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια μ***κια και το κανω τουβλο! Η JJ7 έχει το "μαμα" bootanimation για αυτό δεν το βρίσκεις. Στην flb10 Που έχει αυτό του nexus υπάρχει .Πάρε ένα backup με cwm και μετά αποθήκευσε το αρχείο bootanimation.zip στο φάκελο system\media με το root explorer και μετά σταυρωσε τα δάχτυλα και κάνε reboot!!! Πρόσεξε !!! αν το περάσεις με root explorer να διορθώσεις τα permissions του bootanimation.zip. μην έχεις κανα πρόβλημα!!!! edit: Περάστηκε επιτυχώς στην flb10b. wolf13 να 'σαι καλά για το link. Edited March 20, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 εχω ξαναρωτηση αν ξερει καποιος ας βοηθηση οταν εχω συνδεμενα τα ακουστικα της μανας του και κτυπηση το τηλεφωνο παταω το κουμπακι που εχει στο καλωδιο και δεν ανοιγει την γραμμη να μιλήσω αν πατησω στην οθονη ανοιγει η γραμμη και μιλαω πως θα απαντησω στο τηλεφωνο πατωντας το κουμπι που εχει στο καλωδιο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 εχω ξαναρωτηση αν ξερει καποιος ας βοηθηση οταν εχω συνδεμενα τα ακουστικα της μανας του και κτυπηση το τηλεφωνο παταω το κουμπακι που εχει στο καλωδιο και δεν ανοιγει την γραμμη να μιλήσω αν πατησω στην οθονη ανοιγει η γραμμη και μιλαω πως θα απαντησω στο τηλεφωνο πατωντας το κουμπι που εχει στο καλωδιο ευχαριστω Τι rom έχεις? Έχεις δοκιμάσει με άλλο handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak111 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Λογικότατο. Τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας την κάνει η οθόνη και μετά το WiFi, με το 3G να έρχεται αρκετά πίσω. 400mA ίσως είναι λίγο μια και η μπαταρία του Blade έχει 2 modes φόρτισης, το USB Mode στα 500mA και το AC Mode στα 700-750mA. Το ποιο mode χρησιμοποιείται, μπορείς να το δεις στο About Phone > Status, ενώ το φορτίζεις. Φαντάζομαι στη δική σου περίπτωση θα γράφει, Charging (USB). Και σαφώς θα δεις διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας αν φορτίζεται στα 500mA. Αυτό ισχύει για όλες τις μπαταρίες. Αλλά τα 400mA είναι ίσως λίγα, όχι επειδή παθαίνει κάτι η μπαταρία αλλά επειδή "ζορίζεται" ο φορτιστής. Καλύτερα να βρεις φορτιστή στα 500mA ή να το φορτίζεις μέσω USB του υπολογιστή σου. Όχι δε φταίει ο φορτιστής. Τα κυκλώματα της μπαταρίας του Blade, θα τραβάνε ρεύμα 500μΑ (από USB) ή 700-750mA (από φορτιστές), ανεξάρτητα το ρεύμα που μπορεί να δώσει ο κάθε φορτιστής. Ακόμα και φορτιστή 5000mA να συνδέσεις, η μπαταρία θα παίρνει 700-750mA. Η μπαταρία ίσως σου κρατήσει περισσότερο, αν φορτίζεις σε USB Mode (δες παραπάνω). Δεν ισχύει αυτό. Οι σύγχρονες μπαταρίες έχουν κυκλώματα για να παίρνουν ακριβώς το ρεύμα που πρέπει από οποιονδήποτε φορτιστή, ανεξάρτητα τι ρεύμα μπορεί να δώσει ο κάθε φορτιστής. Εμένα ο φορτιστής που είχε το blade μου ειναι στα 250mah εχω προβλήμα ;αν ναι γιατι το δινουν στη wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Πρόσεξε !!! αν το περάσεις με root explorer να διορθώσεις τα permissions του bootanimation.zip. μην έχεις κανα πρόβλημα!!!! edit: Περάστηκε επιτυχώς στην flb10b. wolf13 να 'σαι καλά για το link. Θα το δοκιμασω αυριο και βλεπουμε, αυτο με τα δικαιωματα δεν πολυεπιασα για εξηγα... Μαφιοζε αδερφε μου το εχω φερει στα μετρα μου και φοβαμαι ρε :p Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έχω βρεί αυτό, αλλά είναι λίγο παλιό και ζητάει ένα αρχείο το οποίο δε μπορώ να βρω γιατί το link που έχει δεν δουλεύει... Έχετε βρει/κάνει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Περασα το bootanimation με την πολυ απλη διαδικασια του kandilak. Danke :) Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια μολις μου επεσε το κινητο στο νερο... θα παθει τιποτα? χαχαχα... το σκουπισα καλα καλα ενω εβγαλα την μπαταρια και το φυσιξα πολυ καλα με το κομπρεσερ... υπαρχει τιποτα αλλο να του κανω? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω γεννεθλια σε με μια επαφη αυτοματα απο το κινητο η πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα και ποιο ειναι αυτο!!!????? Γενικά πέρνα τα όλα στο Outlook και χρησιμοποίησε το MyPhoneExplorer για να τα περάσεις όλα ωραία και όμορφα στο Blade... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια μολις μου επεσε το κινητο στο νερο... θα παθει τιποτα? χαχαχα... το σκουπισα καλα καλα ενω εβγαλα την μπαταρια και το φυσιξα πολυ καλα με το κομπρεσερ... υπαρχει τιποτα αλλο να του κανω? Βαλε το σε ενα κουτι με ρυζι για κανα διημερο. Ζωζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Βαλε το σε ενα κουτι με ρυζι για κανα διημερο. Ζωζει ! ρυζι??????????????? γιατι? και μολις ανακαλυψα οτι δεν λειτουργει η αφη... ξερει καποιος κανεναν οδηγο να το ανοιξω απο μεσα? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 21, 2011 by navi55 Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 1ον μην διπλοποσταρεις 2ον το ρυζι θα παρει την υγρασια του κινητου απο την βουτια. 3ον βιαστηκες πολυ να το ενεργοποιησεις απο οταν εφαγε την βουτια, κανονικα θελει ενα καλο στεγνωμα και να το αφησεις για καμια μερα να στεγνωσει ΕΝΤΕΛΩΣ και μετα να δοκιμασεις να το ενεργοποιησεις να δεις αν παιζει. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ξερει καποιος κανεναν οδηγο να το ανοιξω απο μεσα? Υπαρχει το βιντεο στο Youtube. Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 το ανοιξα φιλοι μου, το σκουπισα και το εφτιαξα, αλλα θα σας δειξω σε λιγο τι επαθα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εμένα ο φορτιστής που είχε το blade μου ειναι στα 250mah εχω προβλήμα ;αν ναι γιατι το δινουν στη wind; 250mA? Μήπως κοιτάς το input κι όχι το output? Ο Blade φορτιστής μου δείχνει Input: 200mA και Output: 700mA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Περασα το bootanimation με την πολυ απλη διαδικασια του kandilak. Danke :) Και γω που ήμουν έτοιμος να φτιάξω οδηγό για τα permissions....τελικά τα κατάφερες μόνος σου...εύγε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts