johnko1 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Θα είμαι σύντομος γιατί έχω τα νεύρα μου.Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο τη wind και μου ζητάν 45 ευρώ για να φτιάξουν το digitizer επειδή λένε ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτεί!!!Έγώ από τη μεριά μου είμαι καθαρός οπότε όταν πάω να τους τα ψάλω τι επιχειρήματα να χρησιμοποιήσω γτ δεν θέλω να πιαστώ κορόιδο.Ξέρω ότι εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι,αντίθετα αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι η ζημιά οφείλεται σε μένα... Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ και αν γινεται ας ποσταρει και πηγή (νομίζω στον αστικο κώδικα πρέπει να έχει αυτό που χρειάζομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Αν ανοίξεις το πίσω καπάκι , λογικά σε κάποια βίδα απο πάνω υπάρχει ενα ασπρο αυτοκόλλητο που την καλύπτει. Τώρα τι να σου πω ,αν εχει φύγει αυτο το αυτοκόλλητο η το εβγαλες εσυ κατα λάθος ακυρώνεται η εγγυηση. Ζήτα τους να σου δείξουν το τηλέφωνο για να δείς αν υπάρχει αυτο το αυτοκόλλητο. Δες στο δικο μου κινητό παρακατω που βρίσκεται. Edited October 17, 2011 by jonskil Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Αν ανοίξεις το πίσω καπάκι , λογικά σε κάποια βίδα απο πάνω υπάρχει ενα ασπρο αυτοκόλλητο που την καλύπτει. Τώρα τι να σου πω ,αν εχει φύγει αυτο το αυτοκόλλητο η το εβγαλες εσυ κατα λάθος ακυρώνεται η εγγυηση. Ζήτα τους να σου δείξουν το τηλέφωνο για να δείς αν υπάρχει αυτο το αυτοκόλλητο. Δες στο δικο μου κινητό παρακατω που βρίσκεται. φίλε αυτό το αυτοκόλλητο ξεκόλλησε και το πέταξα.Αλλά νομίζω ότι δεν ακυρώνεται μόνο από αυτό δηλαδή πρέπει να βρουν κάτι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 φίλε αυτό το αυτοκόλλητο ξεκόλλησε και το πέταξα.Αλλά νομίζω ότι δεν ακυρώνεται μόνο από αυτό δηλαδή πρέπει να βρουν κάτι αλλο... Τι να σου πω μακαρι να βγαλεις ακρη, αλλα το συγκεκριμενο αυτοκολλητο υπαρχει για αυτον ακριβως το λογο. Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Κάποιο τρόπο για αναφορές παράδοσης που να λειτουργούν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Κάποιο τρόπο για αναφορές παράδοσης που να λειτουργούν υπάρχει? Δοκίμασε το Handcent SMS. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 το εχω βάλει δεν βλέπω κατι διαφορετικό .... εχω επιλέξει πάντως τις αναφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Εμένα μου δουλεύει πάντως. Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις ειδοποίησης -> Ειδοποίηση αποστολών -> Ειδοποίηση κατά τη λήψη και έχω απενεργοποιημένο την Εμφάνιση υπενθύμισης. Cyanogenmod 7.1 Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 τώρα δουλεύει και εμένα μετά την εγκατάσταση αυτού εδω-> ! gsf b14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 παιδιά λέτε να βγει custom rom, android 4 (ice cream) για το blade? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 παιδιά λέτε να βγει custom rom, android 4 (ice cream) για το blade? Γιατί αμφιβάλεις?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 στο blade με 2.2 πάνω, έχω την στοκ εφαρμογή για sms! πως στο καλό γίνεται να ορίσω ως ήχο sms, ένα δικό μου mp3 αρχείο?? αν είναι δυνατόν δηλ, για κάτι τόσο απλό... εκτός κ αν είμαι τυφλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 στο blade με 2.2 πάνω, έχω την στοκ εφαρμογή για sms! πως στο καλό γίνεται να ορίσω ως ήχο sms, ένα δικό μου mp3 αρχείο?? αν είναι δυνατόν δηλ, για κάτι τόσο απλό... εκτός κ αν είμαι τυφλός Έχει ειπωθεί πολλές φορές --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3791982#post3791982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) Έχει ειπωθεί πολλές φορές --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3791982#post3791982 έτσι χύμα μέσα σε τόσες σελίδες χλωμό να το έβρισκα. πάντως επειδή το σκέφτηκα μόνος μου κ το εκανα ήδη αυτό που δίνεται σαν λύση, δεν λύθηκε το πρόβλημα :wacko: edit: ok δούλεψε!! ευχαριστώωω Edited October 19, 2011 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 έτσι χύμα μέσα σε τόσες σελίδες χλωμό να το έβρισκα. πάντως επειδή το σκέφτηκα μόνος μου κ το εκανα ήδη αυτό που δίνεται σαν λύση, δεν λύθηκε το πρόβλημα :wacko: edit: ok δούλεψε!! ευχαριστώωωreboot έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 έχω πρόβλημα μεγάλο! χάνω κλήσεις! με καλούν και εγώ δεν βρίσκω ούτε καν αναπάντητη. δεν συμβαίνει πάντα, αλλά είναι μέγα πρόβλημα για ένα κινητό. είχε γίνει κ πριν καιρό και δεν έδωσα σημασία, αλλά τώρα χτες έχασα πάλι 2 κλήσεις... μου παν ότι χτύπησε μια φορά και τους το έκλεισα στα μούτρα. εγώ φυσικά ούτε που ειδοποιήθηκα για κλήση, ούτε καν χαμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ποιά rom έχεις? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Ποιά rom έχεις? 2.2 official της wind (από εδώ ) Edited October 20, 2011 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παίδες τα φώτα σας... εχω βρεί πολλά κουμπιά (πχ. αυτά). Θεωρητικά κάπου πρέπει να τα αποθηκεύσω για να τα "ανασύρω" όταν θα θέλω. Που το σώζω αυτό, οπουδήποτε μέσα στην κάρτα, ή έχει συγκεκριμένη θέση που πρέπει να είναι για να μπορέσεις να τους κάνεις χρήση; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Παίδες τα φώτα σας... εχω βρεί πολλά κουμπιά (πχ. αυτά). Θεωρητικά κάπου πρέπει να τα αποθηκεύσω για να τα "ανασύρω" όταν θα θέλω. Που το σώζω αυτό, οπουδήποτε μέσα στην κάρτα, ή έχει συγκεκριμένη θέση που πρέπει να είναι για να μπορέσεις να τους κάνεις χρήση; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μέσα στην SD , όπου θέλεις. Ψάξε στο google για xda icon packs και θα βρείς ακόμα περισσότερα στο xda site.. Edited October 20, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αυτό ήταν.Η wind δεν φτιάχνει το κινητό μου τους δίνω διορία μέχρι Δευτέρα αλλιώς προχοράω σε μύνηση.Αντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) Σημερα εκανα μια βλακεια και εκανα format system μεσω clockworkmod .... Το κινητο τωρα οταν το ανοιγω δειχνει μονο το πρασινο ανδροειδες ...! Υπαρχει καποιος τροπος να περασω τη ρομ ?... EDIT: Τελικα βρηκα λυση... Περασα μεσω του card reader στην SD τη rom , και μετα απλα την εγκατεστησα ! Edited October 22, 2011 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Σημερα εκανα μια βλακεια και εκανα format system μεσω clockworkmod .... Το κινητο τωρα οταν το ανοιγω δειχνει μονο το πρασινο ανδροειδες ...! Υπαρχει καποιος τροπος να περασω τη ρομ ?... EDIT: Τελικα βρηκα λυση... Περασα μεσω του card reader στην SD τη rom , και μετα απλα την εγκατεστησα ! Επίσης από cwm μπορούσες να κανεις το εξης: Mounts & storage, βάζεις usb,mount usb,και σου βγάζει κανονικα την κάρτα μνημης στο πσ για να περάσεις οτι θέλεις. (μετα πατάς unmount και βγάζεις usb) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) edit, ολα καλά ;) Edited October 22, 2011 by Asta_La_Vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3827244#post3827244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts