dantekavala Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Πήρα καινούργια κάρτα μνήμης και είπα πριν την περάσω να κάνω ένα φορματάκι. Θα ξανα περάσω την CM7. Δυο ερωτήσεις Ποια googles app να περάσω; Διαβάζω πως τα τελευταία έχουν πολλά προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος να δώσει λινκ Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μεταφέρω εκτός των προγραμμάτων στην SD για να μην κολλάει το κινητό; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Πήρα καινούργια κάρτα μνήμης και είπα πριν την περάσω να κάνω ένα φορματάκι. Θα ξανα περάσω την CM7. Δυο ερωτήσεις Ποια googles app να περάσω; Διαβάζω πως τα τελευταία έχουν πολλά προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος να δώσει λινκ Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μεταφέρω εκτός των προγραμμάτων στην SD για να μην κολλάει το κινητό; Εγώ χρησιμοποιώ αυτά του Μήτσου από εδώ. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 είναι αυτά που έχω κατεβάσει και είναι σε stand by αν δεν βρεθούν άλλα. Λέω να ξεκινήσω με το φορμάτ και αν βρεθεί κάτι για να περάσω στην SD το κάνω στην συνέχεια Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 είναι αυτά που έχω κατεβάσει και είναι σε stand by αν δεν βρεθούν άλλα. Λέω να ξεκινήσω με το φορμάτ και αν βρεθεί κάτι για να περάσω στην SD το κάνω στην συνέχεια Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ποτέ με τα συγκεκριμένα. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 τι το ήθελα; forse closed από το πουθενά. Εκεί που είμαι στον αρχική οθόνη και αλλάζω οθόνες μου πετάει forse closed. Και δεν έφτανε αυτό. Κάθε λίγο και λιγάκι δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στο πάτημα. Ενώ τα hard button κάνουν. Μετά από λίγο φτιάχνει μόνη της. Είχα CM7 stable και την πέρασα ξανά με wipe,cache,dalciv με αυτή τη σειρά Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το IMEI στο blade μου.Δηλαδη να μπορω να βάλω οτι IMEI θελω εγώ; Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το IMEI στο blade μου.Δηλαδη να μπορω να βάλω οτι IMEI θελω εγώ; Υποθέτω πως αποκλείεται. Μήπως όμως μπορεί να το κάνει να φαίνεται διαφορετικό με κάποια εφαρμογή? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πήρα και εγώ καινούριο το zte blade και δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο android. κατέβασα απο το market ενα slide-it αλλά δεν με βολεύει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια του μαμά αγγλικού πληκτρολογίου είναι πιο καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πήρα και εγώ καινούριο το zte blade και δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο android. κατέβασα απο το market ενα slide-it αλλά δεν με βολεύει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια του μαμά αγγλικού πληκτρολογίου είναι πιο καλά.. το καινούργιο blade έχει XT9 πληκτρολόγιο που έχει και ελληνικά... για να το ενεργοποιήσεις ψάξε στο forum για "αλλαγή μέθοδος εισόδου" γιατί έχει απαντηθεί αρκετές φορές. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ναι ευχαριστώ! το βρήκα. σε χ9 εχει Ελληνικά, στο android keyboard δεν έχει. επίσης για ξεκλείδωμα της ram επειδή δεν το πήρα απο κατάστημα wind δεν είμαι σίγουρος εαν κάνει το mod που είναι στην 1η σελίδα...... (αν και έχει εγγύηση απο wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Πέρασα μια cm7 (την 7.0.3.) και δεν μπορώ να βρω την επιλογή που απενεργοποιεί το USB charging. Ξερετε αν υπάρχει; Αν όχι που μπορώ να βρώ κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 πήρα και εγώ καινούριο το zte blade και δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο android. κατέβασα απο το market ενα slide-it αλλά δεν με βολεύει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια του μαμά αγγλικού πληκτρολογίου είναι πιο καλά.. δοκίμασε το Smart keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 πήρα και εγώ καινούριο το zte blade και δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο android. κατέβασα απο το market ενα slide-it αλλά δεν με βολεύει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια του μαμά αγγλικού πληκτρολογίου είναι πιο καλά.. https://market.android.com/details?id=com.jb.gokeyboard&hl=el Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Πέρασα μια cm7 (την 7.0.3.) και δεν μπορώ να βρω την επιλογή που απενεργοποιεί το USB charging. Ξερετε αν υπάρχει; Αν όχι που μπορώ να βρώ κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ! Επιλογή για απενεργοποίησης φόρτισης με usb δεν υπάρχει. Αλλά μπορείς πιθανόν να μπορείς να βάλεις προγραμματάκι για να κάνεις την δουλειά σου. σε κάποιες εκδόσεις CM δουλεύει το USB charging commander. Το συγκεκριμένο προγραμματάκι δουλεύει μια χαρά σε όλες τις gsf based roms, καθώς και στις froyo. Στις CM δουλεύει αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο της δίπλα από την ώρα, επομένως, αν και το κινητό θα σου δείχνει πως φορτίζει, στην πραγματικότητα δεν φορτίζει. Μπορείς να σιγουρευτείς αν πας στην κατάσταση του τηλεφώνου στις ρυθμίσεις που θα δεις πως δεν έχει "Φορτίζει". Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 πήρα και εγώ καινούριο το zte blade και δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο android. κατέβασα απο το market ενα slide-it αλλά δεν με βολεύει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια του μαμά αγγλικού πληκτρολογίου είναι πιο καλά.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3737237 Προτελευταιο ποστ στη σελιδα από τον stinger. Ελληνικό swype για το sgs χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό έχω στο blade και δουλεύει απροβλημάτιστα. Απλή εγκατάσταση και τέλος! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 με ποιο τρόπο ακριβώς εαν προστέσω επαφή στο τηλέφωνο γίνεται αυτόματα sync στο gmail ? ή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δουλεύει μόνο το ανάποδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 με ποιο τρόπο ακριβώς εαν προστέσω επαφή στο τηλέφωνο γίνεται αυτόματα sync στο gmail ? ή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δουλεύει μόνο το ανάποδο; όταν προσθέτεις μια επαφή, σε ρωτά αν θέλεις να την βάλεις στον λογαριασμό gmail σου ή στο τηλέφωνο. εάν επιλέξεις gmail, τότε, μόλις συγχρονισεις το τηλέφωνο θα περάσει και στο gmail. μπορείς να έχεις αυτόματο συγχρονισμό ή χειροκίνητο. το ορίζεις απο το Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και συγχρονισμός > Αυτόματος Συγχρονισμός Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 κάνω add επαφή επιλέγοντας προσθήκη στο gmail και οχι στο τηλέφωνο. Εν τέλει φαίνεται στο τηλέφωνο αλλά όχι στο gmail. πάτησα και για συγχρονισμό αλλά τίποτα κάτι κάνω λάθος μάλλον. επίσης με το handcent sms θα ηθελα να το χρησιμοποιώ μόνο για να στέλνω ενώ όταν λαμβάνω μήνυμα να μου δουλεύει το σύστημα του android. Γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 κάνω add επαφή επιλέγοντας προσθήκη στο gmail και οχι στο τηλέφωνο. Εν τέλει φαίνεται στο τηλέφωνο αλλά όχι στο gmail. πάτησα και για συγχρονισμό αλλά τίποτα κάτι κάνω λάθος μάλλον. επίσης με το handcent sms θα ηθελα να το χρησιμοποιώ μόνο για να στέλνω ενώ όταν λαμβάνω μήνυμα να μου δουλεύει το σύστημα του android. Γίνεται κάτι τέτοιο; δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό, Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί & Συγχρονισμός > koko@gmail.com πατάς μενού και ζητάς να γίνει συγχρονισμός τώρα. γίνεται. η database με τα μηνύματα είναι ίδια, είτε χρησιμοποιείς handcent είτε το μανίσιο πρόγραμμα.. θέλει λίγο ψάξιμο, ίσως όταν σου κοινοποιεί το νέο μνμ, στην κουρτίνα, και το κάνεις κλίκ, να μπορείς να επιλέξεις με τι θα το βλέπεις... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 με το handcent εχει κάτι επιλογές που έκανα disable και ολα οκ στα notification settings. με το άλλο έσβηασ ολες τις επαφές απο το gmail - κάνω sync και σβήνονται απο το κινητό (ήθελα να δώ εαν απο το κινητό μεταφέρει τις επαφές στο gmail.) μετά επανέφερα τις επαφές στο gmail έκανα sync και μεταφέρθηκαν στο κινητό. Απο το κουμπί που λές το δοκίμασα αλλά δεν .. Θα το ψάξω και αμα βρώ λύση ενημερώνω. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά καποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ! Θέλω να περάσω μια Blue ginger stir αλλά δεν βρισκω link για να την κατεβάσω . Όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) έβαλα καινούρια ρομ cyanogenmod v7 , μπήκε οκ ... ψάχνω όμως στο μάρκετ και δεν το βάζει- τους χαρτες της google μαζί με αυτό το "μέρη" που είχε. Μάλλον δεν υπάρχει εκεί ε; τα υπολοιπα google apps μπήκαν .. να συμπληρώσω οτι το σήμα του wifi δεν είναι τόσο καλό οσο πριν με την stock. Edited September 30, 2011 by androu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπέρα και από μένα... Έχω ένα ΖΤΕ από τον Δεκέμβρη του 2010 με custom rom κλπ κλπ, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούσα ήταν το HTC_IME, και σήμερα πέρασα το GO Keyboard που οφείλω να παραδεχτώ ότι μου φαίνεται καλύτερο! Πώς κάνω uninstall το HTC_IME γιατί δεν το βρίσκει στην λίστα με τις εφαρμογές? Και όταν το βρει στις τρέχουσες εφαρμογές, δεν μου δίνει επιλογή unintall. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αν βρέθει κάποιος να βοηθήσει ας στείλει μια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Καλησπέρα και από μένα... Έχω ένα ΖΤΕ από τον Δεκέμβρη του 2010 με custom rom κλπ κλπ, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούσα ήταν το HTC_IME, και σήμερα πέρασα το GO Keyboard που οφείλω να παραδεχτώ ότι μου φαίνεται καλύτερο! Πώς κάνω uninstall το HTC_IME γιατί δεν το βρίσκει στην λίστα με τις εφαρμογές? Και όταν το βρει στις τρέχουσες εφαρμογές, δεν μου δίνει επιλογή unintall. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αν βρέθει κάποιος να βοηθήσει ας στείλει μια απάντηση. Δεν χρειάζεται να το βγάλεις.΄Αν όμως θέλεις δεν μπορείς με απλό unistaller επειδή εγκαταστάθηκε με την rom και θεωρέιται μέρος του συστήματος. Με "system toolbox" από το μάρκετ πιστέυω να κάνεις δουλειά. Edited October 2, 2011 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Εγκαταστάθηκε με την ROM. Το είχα ξεχάσει... Είχα κάνει διάφορες αλχημείες πριν καταλήξω τελικά στην Σουηδέζα RLS5 και δεν θυμόμουν ότι έρχεται pre-installed από την μάνα της, Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts