Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cheers παιδιά και συγγνώμη που έγινα κουραστικός..!!!!

Φιλικά,

Γιώργος

Edited by George_Batzis

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η stable που έχω περάσει εγω το έχει και δουλεύει...

αλλά γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο, να βάλεις από το μάρκετ το tunein που μέσω ντάτα έχεις ραδιοφωνικούς σταθμούς απ' ολο τον κόσμο & στάνταρ εκεί μέσα θα είναι κ αυτός που θες να ακούσεις.

δουλευει αλλα πιανει οτι να ναι.δηλαδης απο το 88.1 παει 88.3 κτλπ,δεν πιανει συχνοτητα που θελω.δεν θελω ραδιο με ντατα η γουφι.εβαλα και ο σπιριτ αλλα δεν το ανοιξε

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

δουλευει αλλα πιανει οτι να ναι.δηλαδης απο το 88.1 παει 88.3 κτλπ,δεν πιανει συχνοτητα που θελω.δεν θελω ραδιο με ντατα η γουφι.εβαλα και ο σπιριτ αλλα δεν το ανοιξε

Την τοπική κλίμακα την έχεις ρυθμίσει?

δηλαδη????????????????

Ανοίγεις το ραδιόφωνο πατάς το πλήκτρο Μenu μετά πατάς "Τοπική κλίμακα" και δοκίμασε "Ελλάδα" ή "Ευρώπη"

Ανοίγεις το ραδιόφωνο πατάς το πλήκτρο Μenu μετά πατάς "Τοπική κλίμακα" και δοκίμασε "Ελλάδα" ή "Ευρώπη"

μεγαλε kandilac....................

τι θερμοκρασίες πιάνει το δικό σας Λεπίδι??? (και το app που έχετε για να συνεννοούμαστε καλύτερα)

γινε λιγο πιο συγκεκριμενος

Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα παρέλαβα την νέα μου μπαταρία 1500mAh. H ερώτησή μου είναι τι διαδικασία πρέπει α ακολουθήσω έτσι ώστε να εκμεταλευτώ το maximum της μπαταρίας. Πόσες ώρες να την φορτίσω, κάποιο πρόγραμμα απο market που θα πρέπει να κατεβάσω και τα σχετικά..Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..!!!!

Φιλικά,

Γιώργος

Φίλε απο που αγόρασες τη μπαταρία και πόσο? Είδες διαφορά στην αυτονομία?

Στείλε κανένα link απο εκεί που το πήρες.

γινε λιγο πιο συγκεκριμενος

εγώ πχ με το perfect system monitor ή το elixir βλέπω μια θερμοκρασια (νομίζω είναι μπαταρίας) και μου φαίνεται ανεβασμένη κ με την αφή για αυτό ρωτάω κ τις δικές σας

Πτώση face down , ύψος μέσης, σε ανάγλυφο μάρμαρο. Ούτε γρατσουνιά.

Gorilla glass k @@. Κινέζικο πλαστικό rulZZ. HiC.... :)

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλημέρα! battery calibration δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα πλήρως τι είναι, αλλά διάβασα πως πρέπει μετά απο αλλαγή ρομ να γίνεται... Εγώ βέβαια έχει μήνες που άλλαξα κ δεν καλίμπραρα τπτ, ωστόσο είπα να το μελετήσω τώρα. Βρήκα εφαρμογή που λέει απλά να φορτίσω πλήρως, να καλιμπράρω και μετά να το αφήσω να ξεμείνει από μπαταρία. έτσι πρέπει ?? και τελικά τι κερδίζω με κάτι τέτοιο?

* ας απαντήσει κάποιος χριστιανός και για το θέμα της θερμοκρασίας (2 απαντήσεις παραπάνω) να μου φύγει η απορία ;)

• Administrators
Καλημέρα! battery calibration δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα πλήρως τι είναι, αλλά διάβασα πως πρέπει μετά απο αλλαγή ρομ να γίνεται... Εγώ βέβαια έχει μήνες που άλλαξα κ δεν καλίμπραρα τπτ, ωστόσο είπα να το μελετήσω τώρα. Βρήκα εφαρμογή που λέει απλά να φορτίσω πλήρως, να καλιμπράρω και μετά να το αφήσω να ξεμείνει από μπαταρία. έτσι πρέπει ?? και τελικά τι κερδίζω με κάτι τέτοιο?

Μην περιμένεις να δεις τρομερές διαφορές, απλά ενδέχεται να δεις μια βελτίωση στην απόδοση. Το κάνεις όποτε θέλεις.

Modpic.gif

Θέλω να πάρω μια μπαταρία για το ZTE BLADE με μεγαλύτερη αυτονομία και βρήκα αυτήν εδώ:

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4978

αξίζει να την αγοράσω? θα έχει καλύτερη αυτονομία το κινητό?

Απο που αλλού μπορώ να πάρω μπαταρία?

Στείλτε κανένα link

Θέλω να πάρω μια μπαταρία για το ZTE BLADE με μεγαλύτερη αυτονομία και βρήκα αυτήν εδώ:

Στείλτε κανένα link

Μπορείς να ψάξεις και στο ebay. Απ ότι έχω διαβάσει στα forum , δεν κυκλοφορεί καλύτερη μπαταρία από την original, οι noname αναφέρουν περισσότερα mh απο τα πραγματικά.

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

• Administrators

Στείλτε κανένα link

Έχεις ήδη απευθύνει την ερώτησή σου στο σχετικό θέμα, δεν ενδείκνυται να επαναλαμβανόμαστε.

Modpic.gif

το facebook app δεν μου δουλεύει. Μου βγάζει μήνυμα οτι απέτυχε ο έλεγχος ασφάλειας. Τι να κάνω για να παίξει;; :X

διαγραφη δεδομενων,απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.μου το εκανε και μενα

Xiaomi 12 Pro

Πτώση face down , ύψος μέσης, σε ανάγλυφο μάρμαρο. Ούτε γρατσουνιά.

Gorilla glass k @@. Κινέζικο πλαστικό rulZZ. HiC.... :)

Πτώση face down και σύρσιμο από ύψος αυτιού (είμαι και 1.93μ) στην άσφαλτο. Το κινητό άνοιξε στα δύο (έφυγε το πίσω καπάκι -έχω την glossy ελβετική έκδοση μπρος-πίσω). Το ακριβό (10€) προστατευτικό οθόνης 3M Vikuiti, που και καλά δε χαράζεται, γέμισε χαρακιές. Το glossy πλαστικό του Blade ούτε μία χαρακιά! :D

Για σύγκριση, το iPhone 3GS μου που κόστισε 7 φορές περισσότερο, δεν έχει πέσει ούτε μία φορά, είναι πάντα σε θήκη και σε λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίασε εμφανέστατες ρωγμές στις γωνίες του (επίσης glossy) πλαστικού.

Δίδαγμα: μην ακούσω ξανά για "φτηνή" ποιότητα στα πλαστικά των "κινέζικων" κινητών σε σχέση με την "ακριβή" ποιότητα των 7 φορές ακριβότερων κινητών. :rolleyes:

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)