gorillaz_gr Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Hey, Πρόσφατα ανακάλυψα πως στο αναβαθμισμένο σε Gen2 Froyo απο την Wind Blade μου δε μπορώ να συνδεθώ σε mobile data. Όσο κι αν προσπάθησα μάταια. Στην αρχή πίστευα πως είναι θέμα της stock ROM (αν και αδικαιολόγητο) και έβαλα μια άλλη ROM, τη GSF. Όσο κι αν περίμενα πως θα δουλέψει, δε δούλεψα. Κοίταψα τις APN ρυθμίσεις και όλα ήταν σωστά. Δε συνδέθηκα. Μου είπαν στο IRC (στο #zteracer στο irc.freenode.org οπου είναι όλοι οι ενεργοί ROM/kernel developers για το blade) πως στη CM7 θα δούλευε. Εγκατέστησα τη nightly μα μάταια. Πάλι δε δουλεύει. Έχω Cosmote What's Up και πλεον καταλήγω στο οτι είναι θέμα hardware. Το κινητό το αγόρασα τον περασμένο Δεκέμβρη, μπορώ να το στείλω RMA; Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία; Ιδέες; μήπως είχες εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα "φραγής" ιντερνετ? πχ apndroid οπου αν το απεγκαταστησεις πριν ξαναεπαναφερεις τις ρυθμίσεις του "κολλαει" το θέμα και δεν έχεις data μετά? μήπως έχεις ζητήσει φραγή ιντερνετ απευθείας απο την cosmote? ή sim σου σε άλλο κινητό έχει κανονικά mobile data πρόσβαση; τέλος, στις ρυθμίσεις, "Δικτυα Κιντης...." είναι ενεργό το "ενεργοποίηση δεδομένων" αλλά και το "αυτόματο" στην "λειτουργία δικτύου" :blink::blink: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω? Call meter, traffic counter pro, κτλ... Ενημερωτικά ωστόσο, για εφαρμογές τέτοιου είδους απευθυνόμαστε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω? Εγώ χρησιμοποιώ το 3G Watchdog, το έχω συγκρίνει με το ενημερωτικό sms της vodafone και λειτουργεί άψογα. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ευχαριστω. το εβαλα εδω γιατι νομιζα οτι αφορουσε το blade. δεν ειχα δει οτι υπηρχε θεμα με ιντερνετ και android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jt24 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 παιδια θελω μια καλη εκδοση 2.3+ ,γιατι οσες εχω βρει ειναι χωρις market πως γινετε αυτο? ακομα και με την cyanogenmod ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 παιδια θελω μια καλη εκδοση 2.3+ ,γιατι οσες εχω βρει ειναι χωρις market πως γινετε αυτο? ακομα και με την cyanogenmod ?:confused: Για την cyanogenmod χρειάζεται να εγκαταστήσεις επιπλέον το Google applications (gapps) , εάν βάλεις την GSF το έχει το market σίγουρα. Sent from my ZTE-BLADE Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jt24 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Για την cyanogenmod χρειάζεται να εγκαταστήσεις επιπλέον το Google applications (gapps) , εάν βάλεις την GSF το έχει το market σίγουρα. Sent from my ZTE-BLADE φιλε ευχαριστω θα δοκιμασω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω? Δοκίμασε το 3G Watchdog Edit: Δεν είχα δει ότι απαντήθηκε...σόρρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 υπαρχει τροπος οι εφαρμογες στο μενου να μην ειναι σε λιστα αλλα να κινουνται δεξια αριστερα; εβλεπα ενα hands on βιντεο πριν λιγο και ακουσα να λεει οτι θα ηθελε να το εχει σε ενα καινουργιο κινητο. Μηπως γινεται στο δικο μας με καποια ρυθμιση; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 υπαρχει τροπος οι εφαρμογες στο μενου να μην ειναι σε λιστα αλλα να κινουνται δεξια αριστερα; εβλεπα ενα hands on βιντεο πριν λιγο και ακουσα να λεει οτι θα ηθελε να το εχει σε ενα καινουργιο κινητο. Μηπως γινεται στο δικο μας με καποια ρυθμιση; δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι ζητας αλλα νομιζω αμα βαλεις τον go launcher θα σε βολεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι ζητας αλλα νομιζω αμα βαλεις τον go launcher θα σε βολεψει! ακριβως.ο go launcher το κανει αυτο και πολλα αλλα μαζι!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εχω launche pro και ημουν ευχαριστημενος. θα δοκιμασω και τον go launcher και θα δω. ευχαριστω παιδες Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εχω launche pro και ημουν ευχαριστημενος. θα δοκιμασω και τον go launcher και θα δω. ευχαριστω παιδες Μπορεί να έχω λάθος εντύπωση, αλλά νομίζω ότι και στο Launcher pro υπάρχει αυτή η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μπορεί να έχω λάθος εντύπωση, αλλά νομίζω ότι και στο Launcher pro υπάρχει αυτή η επιλογή. αν υπαρχει καποιος που την χρησιμοποιει και το εχει βρει θα με βοηθουσε πολυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο στο launcher pro Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 αν υπαρχει καποιος που την χρησιμοποιει και το εχει βρει θα με βοηθουσε πολυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο στο launcher pro Το έψαξα τώρα και δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση, οπότε λάθος εντύπωση είχα για τον Launcher pro....sorry:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 υπάρχει αυτή η επιλογή, αλλά δεν τη θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 υπάρχει αυτή η επιλογή, αλλά δεν τη θυμάμαι. Δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ΖΤΕ Blade με περασμένη μία 2.3.4 rom, την Ginger Stir Fry Beta 19. Τα προβλήματα που έχω μετά από λίγα λεπτά ενασχόλησης είναι: 1) Δε μπορώ να βρω πώς μπορώ να γράψω αγγλικά! 2) Δε βρίσκω το market. Καμιά ιδέα; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Εγκατάστησε manually to market. Και μετά κατέβασε το HTC_IME :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theophilos13 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 γινεται να χρησιμοποιοισω το blade μου σαν μοντεμ για να εχω ιντερνετ στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 γινεται να χρησιμοποιοισω το blade μου σαν μοντεμ για να εχω ιντερνετ στον υπολογιστη? Βέβαια γίνεται. Δεν ξέρω για την αυθεντική ROM που βασίζεται σε Android 2.2 Froyo, αλλά στις ανεπίσημες μπορείς, ενεργοποιώντας την επιλογή USB tethering και συνδέοντας το κινητό σου με το καλώδιο USB. Γίνεται και μέσω Bluetooth, αλλά με USB είναι πιο εύκολη και γρήγορη η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjkor Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπερα Μολις πηρα το ΖΤΕ blade απο WIND με FROYO απο την μανα του. Οταν μπαινω στην "πλοηγηση" στην αρχη μου βγαζει "εντοπισμος τοποθεσιας" σχεδόν αμέσως "ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης" μένει εκεί και δεν κάνει τίποτα άλλο. Το φωτάκι του GPS αναβοσβηνει και αν παω στους χάρτες βλέπει σωστα που είμαι. Μπορει κανεις να βοηθήσει.??? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλησπερα Μολις πηρα το ΖΤΕ blade απο WIND με FROYO απο την μανα του. Οταν μπαινω στην "πλοηγηση" στην αρχη μου βγαζει "εντοπισμος τοποθεσιας" σχεδόν αμέσως "ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης" μένει εκεί και δεν κάνει τίποτα άλλο. Το φωτάκι του GPS αναβοσβηνει και αν παω στους χάρτες βλέπει σωστα που είμαι. Μπορει κανεις να βοηθήσει.??? Ευχαριστω :) πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το GPS και να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να "πιάσει" το σήμα από τους δορυφόρους. Τέλος η φωνητική πλοήγηση δεν παρέχεται ακόμα στα ελληνικά. Οπότε και δεν λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή στην Ελλάδα. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjkor Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 To GPS ειναι ενεργοποιημενο. Πρωτα βγάζει "εντοπισμος τοποθεσιας" και αν δεν την βρει δεν παει παρακάτω. Μολις την βρεί βγαζει το μήνυμα " ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης " και κολάει. Το ιδιο κάνει και σε εξωτερικό χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts