Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hey,

Πρόσφατα ανακάλυψα πως στο αναβαθμισμένο σε Gen2 Froyo απο την Wind Blade μου δε μπορώ να συνδεθώ σε mobile data. Όσο κι αν προσπάθησα μάταια. Στην αρχή πίστευα πως είναι θέμα της stock ROM (αν και αδικαιολόγητο) και έβαλα μια άλλη ROM, τη GSF. Όσο κι αν περίμενα πως θα δουλέψει, δε δούλεψα. Κοίταψα τις APN ρυθμίσεις και όλα ήταν σωστά. Δε συνδέθηκα. Μου είπαν στο IRC (στο #zteracer στο irc.freenode.org οπου είναι όλοι οι ενεργοί ROM/kernel developers για το blade) πως στη CM7 θα δούλευε. Εγκατέστησα τη nightly μα μάταια. Πάλι δε δουλεύει.

Έχω Cosmote What's Up και πλεον καταλήγω στο οτι είναι θέμα hardware. Το κινητό το αγόρασα τον περασμένο Δεκέμβρη, μπορώ να το στείλω RMA;

Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία; Ιδέες;

μήπως είχες εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα "φραγής" ιντερνετ? πχ apndroid οπου αν το απεγκαταστησεις πριν ξαναεπαναφερεις τις ρυθμίσεις του "κολλαει" το θέμα και δεν έχεις data μετά?

μήπως έχεις ζητήσει φραγή ιντερνετ απευθείας απο την cosmote? ή sim σου σε άλλο κινητό έχει κανονικά mobile data πρόσβαση;

τέλος, στις ρυθμίσεις, "Δικτυα Κιντης...." είναι ενεργό το "ενεργοποίηση δεδομένων" αλλά και το "αυτόματο" στην "λειτουργία δικτύου" :blink::blink:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω?

• Administrators
υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να παρακολουθω των ογκο των δεδομενων ιντερνετ που χρησιμοποιω μηνιαιως, γιατι εχω βαλει ενα προγραμμα και θελω να το ελεγχω?

Call meter, traffic counter pro, κτλ...

Ενημερωτικά ωστόσο, για εφαρμογές τέτοιου είδους απευθυνόμαστε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921

Modpic.gif

Εγώ χρησιμοποιώ το 3G Watchdog, το έχω συγκρίνει με το ενημερωτικό sms της vodafone και λειτουργεί άψογα.

Lazy :shifty:

παιδια θελω μια καλη εκδοση 2.3+ ,γιατι οσες εχω βρει ειναι χωρις market πως γινετε αυτο?

ακομα και με την cyanogenmod ?:confused:

παιδια θελω μια καλη εκδοση 2.3+ ,γιατι οσες εχω βρει ειναι χωρις market πως γινετε αυτο?

ακομα και με την cyanogenmod ?:confused:

Για την cyanogenmod χρειάζεται να εγκαταστήσεις επιπλέον το Google applications (gapps) , εάν βάλεις την GSF το έχει το market σίγουρα.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Για την cyanogenmod χρειάζεται να εγκαταστήσεις επιπλέον το Google applications (gapps) , εάν βάλεις την GSF το έχει το market σίγουρα.

Sent from my ZTE-BLADE

φιλε ευχαριστω θα δοκιμασω και θα σου πω

Δοκίμασε το 3G Watchdog

Edit: Δεν είχα δει ότι απαντήθηκε...σόρρυ.

υπαρχει τροπος οι εφαρμογες στο μενου να μην ειναι σε λιστα αλλα να κινουνται δεξια αριστερα;

εβλεπα ενα hands on βιντεο πριν λιγο και ακουσα να λεει οτι θα ηθελε να το εχει σε ενα καινουργιο κινητο. Μηπως γινεται στο δικο μας με καποια ρυθμιση;

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

υπαρχει τροπος οι εφαρμογες στο μενου να μην ειναι σε λιστα αλλα να κινουνται δεξια αριστερα;

εβλεπα ενα hands on βιντεο πριν λιγο και ακουσα να λεει οτι θα ηθελε να το εχει σε ενα καινουργιο κινητο. Μηπως γινεται στο δικο μας με καποια ρυθμιση;

δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι ζητας αλλα νομιζω αμα βαλεις τον go launcher θα σε βολεψει!

δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι ζητας αλλα νομιζω αμα βαλεις τον go launcher θα σε βολεψει!

ακριβως.ο go launcher το κανει αυτο και πολλα αλλα μαζι!!

Xiaomi 12 Pro

εχω launche pro και ημουν ευχαριστημενος. θα δοκιμασω και τον go launcher και θα δω. ευχαριστω παιδες

εχω launche pro και ημουν ευχαριστημενος. θα δοκιμασω και τον go launcher και θα δω. ευχαριστω παιδες

Μπορεί να έχω λάθος εντύπωση, αλλά νομίζω ότι και στο Launcher pro υπάρχει αυτή η επιλογή.

Μπορεί να έχω λάθος εντύπωση, αλλά νομίζω ότι και στο Launcher pro υπάρχει αυτή η επιλογή.

αν υπαρχει καποιος που την χρησιμοποιει και το εχει βρει θα με βοηθουσε πολυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο στο launcher pro

αν υπαρχει καποιος που την χρησιμοποιει και το εχει βρει θα με βοηθουσε πολυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο στο launcher pro

Το έψαξα τώρα και δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση, οπότε λάθος εντύπωση είχα για τον Launcher pro....sorry:(

• 2 weeks later...

Μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ΖΤΕ Blade με περασμένη μία 2.3.4 rom, την Ginger Stir Fry Beta 19.

Τα προβλήματα που έχω μετά από λίγα λεπτά ενασχόλησης είναι:

1) Δε μπορώ να βρω πώς μπορώ να γράψω αγγλικά!

2) Δε βρίσκω το market.

Καμιά ιδέα;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

γινεται να χρησιμοποιοισω το blade μου σαν μοντεμ για να εχω ιντερνετ στον υπολογιστη?

Βέβαια γίνεται. Δεν ξέρω για την αυθεντική ROM που βασίζεται σε Android 2.2 Froyo, αλλά στις ανεπίσημες μπορείς, ενεργοποιώντας την επιλογή USB tethering και συνδέοντας το κινητό σου με το καλώδιο USB.

Γίνεται και μέσω Bluetooth, αλλά με USB είναι πιο εύκολη και γρήγορη η σύνδεση.

Καλησπερα

Μολις πηρα το ΖΤΕ blade απο WIND με FROYO απο την μανα του.

Οταν μπαινω στην "πλοηγηση" στην αρχη μου βγαζει "εντοπισμος τοποθεσιας" σχεδόν αμέσως "ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης"

μένει εκεί και δεν κάνει τίποτα άλλο. Το φωτάκι του GPS αναβοσβηνει και αν παω στους χάρτες βλέπει σωστα που είμαι.

Μπορει κανεις να βοηθήσει.???

Ευχαριστω :)

Καλησπερα

Μολις πηρα το ΖΤΕ blade απο WIND με FROYO απο την μανα του.

Οταν μπαινω στην "πλοηγηση" στην αρχη μου βγαζει "εντοπισμος τοποθεσιας" σχεδόν αμέσως "ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης"

μένει εκεί και δεν κάνει τίποτα άλλο. Το φωτάκι του GPS αναβοσβηνει και αν παω στους χάρτες βλέπει σωστα που είμαι.

Μπορει κανεις να βοηθήσει.???

Ευχαριστω :)

πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το GPS και να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να "πιάσει" το σήμα από τους δορυφόρους. Τέλος η φωνητική πλοήγηση δεν παρέχεται ακόμα στα ελληνικά. Οπότε και δεν λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή στην Ελλάδα.

To GPS ειναι ενεργοποιημενο. Πρωτα βγάζει "εντοπισμος τοποθεσιας" και αν δεν την βρει δεν παει παρακάτω. Μολις την βρεί βγαζει το μήνυμα " ελεγχος διαθεσημοτητας πλοηγησης " και κολάει. Το ιδιο κάνει και σε εξωτερικό χωρο.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)