Wearside Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 έχω πρόβλημα με το 3g με το blade..το χω καιρό το κινητό αλλά μόλις πριν λίγες μέρες έβαλα πρόγραμμα που δίνει MB οπότε δεν είχα χρησημοποιήσει.Έχω βάλει σωστά τις ρυθμίσεις της Wind και έχω ενεργοποιήσει 3g και την επιλογή με τα δεδομένα και όλα, αλλά αρνείται και να μπει και δε δείχνει ούτε σήμα 3g ή gprs ή οτιδήποτε στην αρχική οθόνη..γνωρίζει κανείς τίποτα για κάτι τέτοιο; P.S έχω βάλει τα 2.2 τα froyo απ'το σάιτ της Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Μπορει καποιος να μ πει εαν μπορω να κραταω back up των εφαρμογων μου ετσι οταν αλλαζω ρομ μεσω του rom manager να μπορω να επαναφερω τις εφαρμογες και να μη χρειαζεται να τις ξανακατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Μπορει καποιος να μ πει εαν μπορω να κραταω back up των εφαρμογων μου ετσι οταν αλλαζω ρομ μεσω του rom manager να μπορω να επαναφερω τις εφαρμογες και να μη χρειαζεται να τις ξανακατεβαζω? Βάλε το Titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) έχω πρόβλημα με το 3g με το blade..το χω καιρό το κινητό αλλά μόλις πριν λίγες μέρες έβαλα πρόγραμμα που δίνει MB οπότε δεν είχα χρησημοποιήσει.Έχω βάλει σωστά τις ρυθμίσεις της Wind και έχω ενεργοποιήσει 3g και την επιλογή με τα δεδομένα και όλα, αλλά αρνείται και να μπει και δε δείχνει ούτε σήμα 3g ή gprs ή οτιδήποτε στην αρχική οθόνη..γνωρίζει κανείς τίποτα για κάτι τέτοιο; P.S έχω βάλει τα 2.2 τα froyo απ'το σάιτ της Wind Δοκίμασες να τις βάλεις τις ρυθμίσεις χειροποίητα (add apn);;; έχω την εντύπωση πως το stock update της wind έχει σοβαρό σφάλμα στο xml των apn, μέσα στη rom... υπάρχει προσωρινό fix αν θες να βάλεις το root explorer, και αν δεν σου δουλέψει η χειροποίητη εισαγωγή του apn. Θες root στο κινητό με το z4root, μετά κάνεις install το root explorer και κατεβάζεις αυτό το αρχείο που το βάζεις στο system/etc (και αντικαθιστάς αυτό που έχει το κινητό). Κάνεις restart και είσαι έτοιμος (τα παραπάνω είναι για stock wind 2.2 rom) edit: κράτα και ένα backup κάπου του apns-conf.xml μπας και σου χρειαστεί να το ξαναπεράσεις. Edited May 19, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αυτό δουλεύει στο Blade http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) thanks.χειροποίητα έβαλα τις ρυθμίσεις οπότε θα δοκιμάσω όλο αυτό με το rooting.ελπίζω να μη κάνω ******* επειδή τελικά είμαι άμπαλος..εγκατέστησα το z4,τώρα κάνω πρώτα temp root i permanent;μετά που βρίσκω το root explorer και το αρχειάκι στο οποίο με είπες να κανω backup και να το αντικαταστήσω, το βρίσκω μέσω αυτού ή και αλλιώς; νομίζω το βρήκα! Το κανα αλλά στο systems/etc δεν δείχνει το νέο apns..δοκίμασα και με copy paste και με move με το root explorer.ευχαρηστώ για τη βοήθεια. Ομάδα Διαχείρισης: Πρέπει να χρησιμοποιείς την τροποποίηση ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Edited May 19, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το δοκίμασα και εγώ αυτό αλλά δε δουλεύει Sent from my ZTE-BLADE εγώ πάντως δοκίμασα το Hawx της gameloft και είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το δοκίμασα και εγώ αυτό αλλά δε δουλεύει Sent from my ZTE-BLADE Δες και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=303398&page=2 . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 παίδες καλησπέρα το blade μου "αγορασμένο από wind με 2.1" φορά την ss5 σε gen1 το "imei sv" μου δείχνει "00" στα δικά σας το ίδιο δείχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 παίδες καλησπέρα το blade μου "αγορασμένο από wind με 2.1" φορά την ss5 σε gen1 το "imei sv" μου δείχνει "00" στα δικά σας το ίδιο δείχνει; ναι... και είναι και λογικό. Το πρόβλημα θα ήταν αν ακριβώς από πάνω, το ΙΜΕΙ άρχιζε με 00 με imei sv 00 είσαι μια χαρά... σαν stock Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Αγορασε καποιος αυτες τις ημερες απο wind το κινητο για να μας πει εαν ειναι περασμενη η 2.2 ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Αγορασε καποιος αυτες τις ημερες απο wind το κινητο για να μας πει εαν ειναι περασμενη η 2.2 ; ναι... είναι περασμένη Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παρατηρησα σημερα στο extra settings της ss5 οτι το hardware acceleration ειναι απενεργοποιημενο και απενεργοποιειται καθε φορα που κανω επανεκινηση του κινητου.το εχει και καποιος αλλος αυτο? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ναι... είναι περασμένη Mια χαρα , το μονο που μενει ειναι να βρω και καποιο καταστημα να το γιατι οπου κι αν ρωτησα ειναι σε ελλειψη.... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παρατηρησα σημερα στο extra settings της ss5 οτι το hardware acceleration ειναι απενεργοποιημενο και απενεργοποιειται καθε φορα που κανω επανεκινηση του κινητου.το εχει και καποιος αλλος αυτο? Καλύτερα είναι απενεργοποιημένο... Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παρατηρησα σημερα στο extra settings της ss5 οτι το hardware acceleration ειναι απενεργοποιημενο και απενεργοποιειται καθε φορα που κανω επανεκινηση του κινητου.το εχει και καποιος αλλος αυτο? Όχι δεν συμβαίνει σε εμενα είναι ενεργοποιημένο και μετά από reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παρατηρησα σημερα στο extra settings της ss5 οτι το hardware acceleration ειναι απενεργοποιημενο και απενεργοποιειται καθε φορα που κανω επανεκινηση του κινητου.το εχει και καποιος αλλος αυτο? Τσέκαρε το superuser αν του δινει αδεια γιατι μπορει να μην περνει root access Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τσέκαρε το superuser αν του δινει αδεια γιατι μπορει να μην περνει root access δε παιρνει access και δε το βγαζει στις εφαρμογες στο super user... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Οι τελευταίες εκδόσεις της cyanogenmod τί λένε? Όταν είχα βάλει την 61 έκδοση μου έτρωγε όλη τη μπαταρία στην καθισιά το κινητό. Τώρα μου κρατάεικαι δύο μέρες αν προσέχω την κατανάλωση Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stgroup Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Είναι το BLADE Gen1 λόγω οτι το πήρα περίπου αρχές Απριλίου. Μετά απο επιτυχημένες παρεμβάσεις για ξεκλείδωμα της κρυφής μνήμης το κινητό άρχισε να μην ανταποκρίνετε η οθόνη στις κινήσεις των δακτύλων μου . Μετά απο RESET λειτουργούσε κανονικά με αποτέλεσμα σκέφτηκα να το αναβαθμίσω σε μια νεα ROM . Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η οθόνη του κινητού δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο με αρκετή πίεση δείχνει οριακά να κινεί το slide που ξεκλειδώνει την οθόνη!! Εχω κάνει καμμιά πατάτα ή είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης οθόνης το αποτέλεσμα αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Οι τελευταίες εκδόσεις της cyanogenmod τί λένε? Όταν είχα βάλει την 61 έκδοση μου έτρωγε όλη τη μπαταρία στην καθισιά το κινητό. Τώρα μου κρατάεικαι δύο μέρες αν προσέχω την κατανάλωση Έχει βελτιωθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια battery drains. Συμβαίνουν πιο σπάνια όμως και χωρίς αυτά η διάρκεια ζωής είναι εξαιρετική, καλύτερη από οποιαδήποτε 2.2. Θα έλεγα να την ξαναδοκιμάσεις, οι εκδόσεις από 57-66 είχαν ένα τρομερό batt drain issue που διορθώθηκε. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Είναι το BLADE Gen1 λόγω οτι το πήρα περίπου αρχές Απριλίου. Μετά απο επιτυχημένες παρεμβάσεις για ξεκλείδωμα της κρυφής μνήμης το κινητό άρχισε να μην ανταποκρίνετε η οθόνη στις κινήσεις των δακτύλων μου . Μετά απο RESET λειτουργούσε κανονικά με αποτέλεσμα σκέφτηκα να το αναβαθμίσω σε μια νεα ROM . Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η οθόνη του κινητού δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο με αρκετή πίεση δείχνει οριακά να κινεί το slide που ξεκλειδώνει την οθόνη!! Εχω κάνει καμμιά πατάτα ή είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης οθόνης το αποτέλεσμα αυτό?? Πριν εγκαταστήσεις νέα ROM κάνεις wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Τελικα μετα απο σημερινο ψαξιμο διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει το κινητο σε wind... και ουτε ξερουν ποτε θα παραλαβουν... αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει γιατι εχω μεινει απο κινητο και με ενδιαφερει να το αγορασω..... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Τελικα μετα απο σημερινο ψαξιμο διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει το κινητο σε wind... και ουτε ξερουν ποτε θα παραλαβουν... αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει γιατι εχω μεινει απο κινητο και με ενδιαφερει να το αγορασω..... Και εγώ δεν μπορούσα να το βρώ σε κανένα κατάστημα WIND, το βρήκα όμως εδώ http://www.skroutz.gr/s/296694/ZTE-Blade.html . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stgroup Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 wipe? Τι εννοεις ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts