Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κράτα nandroid backup με το CWM, μετά flashαρε αυτό με το CWM και θα σου εξαφανίσει το CWM και θα μπορείς να μπεις FTM... την συνέχεια μάλλον την ξέρεις

Δεν ξέρω τι να πω είσαι καταπληκτικός. τώρα το κινητό είναι gen 2 και 512 ram με την rls5.

κάτι ακόμα εύκολο ελπίζω. πως βάζω στην rls5 να έχει ελληνικά και αγγλικά στο πληκτρολόγιο?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω τι να πω είσαι καταπληκτικός. τώρα το κινητό είναι gen 2 και 512 ram με την rls5.

κάτι ακόμα εύκολο ελπίζω. πως βάζω στην rls5 να έχει ελληνικά και αγγλικά στο πληκτρολόγιο?

να θυμάσαι πως αν έχεις κρατήσει nandroid της official wind 2.2, μπορείς με το CWM να την κάνεις restore, και θα έχεις 512RAM με official 2.2

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

να θυμάσαι πως αν έχεις κρατήσει nandroid της official wind 2.2, μπορείς με το CWM να την κάνεις restore, και θα έχεις 512RAM με official 2.2

έχω κρατήσει. απλά θέλω να δω τι λέει αυτή η έκδοση γιατί έχει κάτι καλούδια παραπάνω. τελικά το πληκτρολόγιο της δεν έχει ελληνικά; γιατί από τις πολλές ώρες κάτι έχω πάθει και δεν το βρίσκω

Καλησπέρα σε όλους.

Τόσο καιρό περίμενα την αναβάθμιση της wind σε 2.2 και θα ήθελα από κάποιον ειδικό (καθότι άσχετος εγώ) να μου πει βήμα προς βήμα...

1. Ποιά είναι η διαδικασία αναβάθμισης? Θα συνδέσω το κινητό με το pc μέσω usb και θα τρέξω το σετάπ?

2. Τι να κάνω με εφαρμογές και επαφές για να μην χαθούνε? Θα κάνω με κάποιο τρόπο μπακάπ?

Αυτά τα λίγα :p

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

δοκιμασες να το αποσυνδεσεις να το κλεισεις και να ξαναπροσπαθησεις ;

τι επεμβασεις εχεις κανει στο κινητο μεχρι τωρα ;

το δοκιμασα 3 φορες το ολο θεμα και οπως προειπα το εβρισκε και το εχανε το τηλεφωνο και οταν το πετυχαινα (αρχη) μου κολλαγε στο 1%

το δοκιμασα 3 φορες το ολο θεμα και οπως προειπα το εβρισκε και το εχανε το τηλεφωνο και οταν το πετυχαινα (αρχη) μου κολλαγε στο 1%

πιο πιθανό μου ακούγεται να έχεις πρόβλημα με το PC παρά με το κινητό... δοκίμασε και σε κανά άλλον υπολογιστή αν έχεις διαθέσιμο.

έκανα επαναφορά την nandroid και κολλάει στο boot μετά το ξεκλείδωμα της ram

έκανα επαναφορά την nandroid και κολλάει στο boot μετά το ξεκλείδωμα της ram

αυτό είναι κουφό. Δηλαδή, τι εννοείς κολλάει; Μένει στο πράσινο android?

Θα σου πρότεινα να δοκίμαζες να αντικαταστήσεις το boot.img του nandroid με αυτό (boot.img των gen2 blade), αλλά περιμένω να δω τι εννοείς κολλάει

Edited by kogos

αυτό είναι κουφό. Δηλαδή, τι εννοείς κολλάει; Μένει στο πράσινο android?

Θα σου πρότεινα να δοκίμαζες να αντικαταστήσεις το boot.img του nandroid με αυτό (boot.img των gen2 blade), αλλά περιμένω να δω τι εννοείς κολλάει

μένει στο σήμα της zte και το κουμπί back αναβοσβήνει

βασικά αν υπάρχει τρόπος στην RLS5 να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο μένω με αυτήν και τελειώνει εδώ το θέμα.

Edited by lefstef

μένει στο σήμα της zte και το κουμπί back αναβοσβήνει

δοκίμασε αυτό που έγραψα παραπάνω, μάλλον έτσι θα σου παίξει. Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις τα boot.img και recovery.img από αυτό, να τα αντικαταστήσεις στο nandroid και να κάνεις restore.

Πάντως είναι παράξενο που δεν δούλεψε με την μία... μήπως έφαγε κανα σκάλωμα το CWM και δεν έκανε σωστό backup... παράξενο. Η έκδοση του CWM που χρησιμοποιείς για το restore πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που είχες όταν έκανες το backup, αλλά μάλλον η ίδια θα είναι.

Edited by kogos

δοκίμασε αυτό που έγραψα παραπάνω, μάλλον έτσι θα σου παίξει. Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις τα boot.img και recovery.img από αυτό, να τα αντικαταστήσεις στο nandroid και να κάνεις restore.

Πάντως είναι παράξενο που δεν δούλεψε με την μία... μήπως έφαγε κανα σκάλωμα το CWM και δεν έκανε σωστό backup... παράξενο. Η έκδοση του CWM που χρησιμοποιείς για το restore πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που είχες όταν έκανες το backup, αλλά μάλλον η ίδια θα είναι.

μάλλον η έκδοση θα είναι το ενημερώνω και ξαναπροσπαθώ. (με το το δικό σου boot.ini δεν δουλεψε γιατί έχει άλλο md5)

μάλλον η έκδοση θα είναι το ενημερώνω και ξαναπροσπαθώ. (με το το δικό σου boot.ini δεν δουλεψε γιατί έχει άλλο md5)

σωστό, βλακεία μου που σου το πρότεινα κιόλας, έπρεπε να το είχα σκεφτεί πως έχει άλλο md5.

βασικά αν υπάρχει τρόπος στην RLS5 να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο μένω με αυτήν και τελειώνει εδώ το θέμα.

Κοίτα αν το έψαχνες λίγο αντί να κάνεις τόσα ποστ θα το είχες βρει :p

Πρέπει να βάλεις input method το HTC_IME που έχει και ελληνικά. Διαφορετικά βάζεις άλλο πληκτρολόγιο της επιλογής σου από το market, πάντως το στοκ android keyb δεν έχει ελληνικά, είναι έλλειψη της SS αυτή κι όχι του πληκτρολογίου.

σωστό, βλακεία μου που σου το πρότεινα κιόλας, έπρεπε να το είχα σκεφτεί πως έχει άλλο md5.

πρέπει να είναι πρόβλημα στο backup. βαριέμαι τώρα να τα κάνω όλα από την αρχή για να κρατήσω άλλο backup

Κοίτα αν το έψαχνες λίγο αντί να κάνεις τόσα ποστ θα το είχες βρει :p

Πρέπει να βάλεις input method το HTC_IME που έχει και ελληνικά. Διαφορετικά βάζεις άλλο πληκτρολόγιο της επιλογής σου από το market, πάντως το στοκ android keyb δεν έχει ελληνικά, είναι έλλειψη της SS αυτή κι όχι του πληκτρολογίου.

τελικά βρήκα το HTC_IME μέσα από τα μηνύματα. από το γλώσσα και πληκτρολόγιο δεν κατάφερα να το ρυθμίσω

τελικά βρήκα το HTC_IME μέσα από τα μηνύματα. από το γλώσσα και πληκτρολόγιο δεν κατάφερα να το ρυθμίσω

Πατάς παρατεταμένα πανω στο πεδιο που προκειται να γραψεις και επιλεγεις απο το pop up "Μεθοδος εισόδου".Μετα επιλέγεις το Htc_ime.Για να το ρυθμισεις πατας παρατεταμένα το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας (στο πληκτρολγιο) και μπαινεις στο μενου των ρυθμισεων

Edited by antreasa18

Καλησπέρα σε όλους.

Τόσο καιρό περίμενα την αναβάθμιση της wind σε 2.2 και θα ήθελα από κάποιον ειδικό (καθότι άσχετος εγώ) να μου πει βήμα προς βήμα...

1. Ποιά είναι η διαδικασία αναβάθμισης? Θα συνδέσω το κινητό με το pc μέσω usb και θα τρέξω το σετάπ?

2. Τι να κάνω με εφαρμογές και επαφές για να μην χαθούνε? Θα κάνω με κάποιο τρόπο μπακάπ?

Αυτά τα λίγα :p

Εντάξει, έτρεξα το αρχείο της wind και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω.

Το μόνο που θέλω να μάθω είναι με ποιό τρόπο θα κάνω μπακάπ της εφαρμογές και επαφές μου? :confused:

Edited by thant

Εντάξει, έτρεξα το αρχείο της wind και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω.

Το μόνο που θέλω να μάθω είναι με ποιό τρόπο θα κάνω μπακάπ της εφαρμογές και επαφές μου? :confused:

1. Titanium backup 2. Google

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Εμενα δε βγαζει το FTM...... Με γυρναει σε clockwork και δε μπορω να βαλω την αναβαθμιση της Wind. Ειμαι με FLB r10. Πως το γυρναμε ρε πατριωτες???????? :confused:

1. Titanium backup 2. Google

Αν χρησιμοποιήσω το Titanium backup από μάρκετ και κάνω μπακάπ, θα πρέπει πριν την αναβάθμιση να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης και μετά την αναβάθμιση να εγκαταστήσω πάλι το Titanium για να μπορέσω να κάνω restore?

Εμενα δε βγαζει το FTM...... Με γυρναει σε clockwork και δε μπορω να βαλω την αναβαθμιση της Wind. Ειμαι με FLB r10. Πως το γυρναμε ρε πατριωτες???????? :confused:

Κράτα nandroid backup με το CWM, μετά flashαρε αυτό (credits: hecatae@modaco) με το CWM και θα σου εξαφανίσει το CWM και θα μπορείς να μπεις FTM... την συνέχεια μάλλον την ξέρεις...

Κράτα μας ενήμερους

λίγα μηνύματα πριν

To Titanium backup μου βγάζει ότι η "πρόσβαση root απέτυχε". Πως κάνω μπακάπ? Να διευκρινίσω ότι είμαι με την μαμά ρομ.

λίγα μηνύματα πριν

Το εκανα κι επιασε.

Αλλα ειναι πολλη ωρα στο 1/100.

Τουλαχιστον κανα 25λεπτο......... Το εβαλα σε ενα παααααααααρα πολυ παλιο λαπτοπ που εχω (10ετιας και βαλε) επειδη εχω μονο εκει windows.

Στο κυριως μηχανημα εχω Ubuntu.

Το εκανα κι επιασε.

Τουλαχιστον κανα 25λεπτο......... Το εβαλα σε ενα παααααααααρα πολυ παλιο λαπτοπ που εχω (10ετιας και βαλε) επειδη εχω μονο εκει windows.

δοκίμασε να το ξανακάνεις

Το εκανα κι επιασε.

ή δοκίμασε μέσω virtualbox να περάσεις win μπας και δουλέψει

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)