Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να βλέπουμε κατά τη διάρκεια του Boot, το Boot Up του Linux, αντί για τα animation του Android?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια θα με τρελανετε εσεις.Σημερα το πρωι κατεβασα την CM7 stable και μεχρι στιγμης δεν ειχα ουτε ενα FC.Με Launcher pro παει σφαιρα κι σε σχεση με τις nightlies τωρα εφαρμογες που πανε στην SD πανε σχεδον ολοκληρες κι αφηνει μονο καποια kb στο τηλεφωνο.Με 2.2 froyo και με τις ιδιες εφαρμογες ειχα υπολοιπο στην μνημη του τηλεφωνου περιπου 75mb και τωρα εχω 120 mb!Ολα δουλευουν σχεδον ρολοι και λεω σχεδον γιατι οκ εχει κατι μικροθεματακια αλλα δεν ενοχλουν.Ουτε οποτε ανοιγω το wifi εχω επανεκκινηση ουτε με το gps.Α και τα παιχνιδια πανε κι αυτα σφαιρα!

Επισης σε μενα ειχε προεγκατεστημενα τα google apps.Δεν χρειαστηκε να βαλω καποιο αρχειο.Και να φανταστειτε πριν ειχα την Ν38 κι ειχα απογοητευτει.

Πιστευω wipe data/cache και kavlik cache κανατε ολοι ε;

σε σχεση με την RLS4 ειναι καλυτερη?το ραδιο δουλευει?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

σε σχεση με την RLS4 ειναι καλυτερη?το ραδιο δουλευει?

Οχι δεν ειναι καλυτερη και δεν εχει καθολου ραδιο.Ποτε δεν ειχε η CM7.Φυσικα η RLS4 ειναι πιο σταθερη αλλα απο την ωρα που την εβαλα δυσκολα με βλεπω να την βγαζω.Την ερωτευτηκα..

Επισκέπτης
Εχω RLS4b gen 1 και δεν μου τρεχει καποια HD παιχνιδια.Ξεκιναει και γραφει ''η αναπαραγωγη του video δεν ειναι δυνατη''.Μπορω να κανω κατι?

Εχω RLS4b gen 1 και δεν μου τρεχει καποια HD παιχνιδια.Ξεκιναει και γραφει ''η αναπαραγωγη του video δεν ειναι δυνατη''.Μπορω να κανω κατι?

Και εμενα το ιδιο γινετε, τα παιχνιδια της gameloft εχουν καποιο ιντρο και αυτο φαινεται σαν να μην υποστηριζεται απο τον player του κινητου. Νομιζω ειναι θεμα "κρακ" (ας πουμε) και οχι ρομ...

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να βλέπουμε κατά τη διάρκεια του Boot, το Boot Up του Linux, αντί για τα animation του Android?

Θα πρεπει να βρεις το boot animation που σε ενδιαφερει (θα ειναι σε μορφη zip)

και θα το περασεις στην διαδρομη //system/media

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Ρε παιδια θα με τρελανετε εσεις.Σημερα το πρωι κατεβασα την CM7 stable και μεχρι στιγμης δεν ειχα ουτε ενα FC.Με Launcher pro παει σφαιρα κι σε σχεση με τις nightlies τωρα εφαρμογες που πανε στην SD πανε σχεδον ολοκληρες κι αφηνει μονο καποια kb στο τηλεφωνο.Με 2.2 froyo και με τις ιδιες εφαρμογες ειχα υπολοιπο στην μνημη του τηλεφωνου περιπου 75mb και τωρα εχω 120 mb!Ολα δουλευουν σχεδον ρολοι και λεω σχεδον γιατι οκ εχει κατι μικροθεματακια αλλα δεν ενοχλουν.Ουτε οποτε ανοιγω το wifi εχω επανεκκινηση ουτε με το gps.Α και τα παιχνιδια πανε κι αυτα σφαιρα!

Επισης σε μενα ειχε προεγκατεστημενα τα google apps.Δεν χρειαστηκε να βαλω καποιο αρχειο.Και να φανταστειτε πριν ειχα την Ν38 κι ειχα απογοητευτει.

Πιστευω wipe data/cache και kavlik cache κανατε ολοι ε;

εγώ έκανα wipe data/cache (πάντα κάνω) αλλά πάλι δεν δούλευε σωστά η Ρομ...

το kavlik cache τι είναι?

Με το ραδιοφωνο υπαρχει καποια λυσει για την cm7? Δεν μιλαω για stream... Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δοκιμασετε την cm7 παρ ολα τα μικροπροβληματακια της δεν θα την αλλαξετε ευκολα διοτι το κανει αλλο κινητο!! :)

Edit: Διαβασα παραπανω για ενα φιλο που ελεγε οτι του ειχε προεγκατεστημενα τα google aps...Μηπως τα ειχες περασει σε καποια προηγουμεη εκδοση ? Γιατι σε μενε ενω δεν τα ειχε οταν τα περασα και μετα χρειαστεικε να ξανακανω wipe το κινητο και να περασω ξανα την rom τα ειχε κρατησει, οποτε πρεπει να λειτουργουν καπως σαν το σπασιμο της μνημης κι αυτα.

Edited by ntsingos

Και εγώ είχα προβλήματα με την cm7 και έκανα κανονικά wipe data/cache κτλ κτλ

Δεν ξέρω γιατί. Ίσως το ξαναδοκιμάσω. Που μπορώ να δω τι αλλαγές έχουν οι εκδόσεις; Μήπως δοκίμαζα την προηγούμενη beta ξέρωγω.

Να την κατεβαζεις απ το επισημο site της cyanogemode και δε θα εχεις κανενα προβλημα.Τωρα για τις διαφορες ριξε μια ματια εδω http://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-2-froyo-and-android-2-3-gingerbread/

Όχι βασικά, εννοούσα διαφορές μεταξύ των εκδόσεων των cyanogen mod.

Από το official το κατέβασα. Τέσπα θα ξαναπροσπαθήσω γιατί όντως, φαίνεται ξεχωριστή περίπτωση η 2.3, ψιλοανανέωση για το κινητό.

https://github.com/CyanogenMod/android_vendor_cyanogen/blob/gingerbread/CHANGELOG.mkdn

χαιρετω :)

εχει κανεις καποιο προβλημα με την εφαρμογη του ebay?ειμαι με rls4b και δεν μπορω να την περασω...υπαρχει αλλος τροπος?

Άθλια εφαρμογή είναι φίλε. Γιατί δε μπαίνεις απ τη σελίδα?

Και εμενα το ιδιο γινετε, τα παιχνιδια της gameloft εχουν καποιο ιντρο και αυτο φαινεται σαν να μην υποστηριζεται απο τον player του κινητου. Νομιζω ειναι θεμα "κρακ" (ας πουμε) και οχι ρομ...

δεν είναι θέμα κράκ παιδιά. Ενδέχεται να είναι θέμα Ηardware acceleration όμως κάτι που σε μένα δουλεέυει μια χαρά.

Μπορείτε απο το μενού στα extra settings να απενεργοποιήσετε το Hardware accelerated ui και να δοκιμάσετε πάλι? (υπάρχει μόνο στην RLS4b αυτή η εφαρμογή - extra Settings)

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Έτσι κι αλλιώς καλύτερα να το έχετε off το hardware acceleration παιδιά.. Τα πάντα χειρότερα τα κάνει εκτός ίσως του 3d που εκεί το blade έτσι κι αλλιώς καλά τα πάει, αξιοπρεπή gpu έχει.

Έτσι κι αλλιώς καλύτερα να το έχετε off το hardware acceleration παιδιά.. Τα πάντα χειρότερα τα κάνει εκτός ίσως του 3d που εκεί το blade έτσι κι αλλιώς καλά τα πάει, αξιοπρεπή gpu έχει.
Μα για να εκμεταλλευτεί κάποιος τη gpu πρέπει να το έχει on, αλλιώς φορτώνονται όλα στη cpu...

Θα πρεπει να βρεις το boot animation που σε ενδιαφερει (θα ειναι σε μορφη zip)

και θα το περασεις στην διαδρομη //system/media

Μάλλον δεν εξήγησα σωστά αυτό που ψάχνω, εννοώ να φαίνεται το linux boot up console, όπως όταν ξεκινάνε τα windows σε safe mode, όπου βλέπεις να να τρέχει το dos console, αυτό θέλω να να μπορώ να βλέπω, και όχι κάποιο animation.

Thanks again :)

Μάλλον δεν εξήγησα σωστά αυτό που ψάχνω, εννοώ να φαίνεται το linux boot up console, όπως όταν ξεκινάνε τα windows σε safe mode, όπου βλέπεις να να τρέχει το dos console, αυτό θέλω να να μπορώ να βλέπω, και όχι κάποιο animation.

Thanks again :)

Κατι σαν αυτο δεν μου λες?

Boot animation ειναι και η διαδικασια για να το περασεις ειναι οπως σου ειπα πριν.

edit

Δες και αυτο

Edited by wolf13

Boot animation ειναι και η διαδικασια για να το περασεις ειναι οπως σου ειπα πριν.

edit

Δες και αυτο

θελει την πραγματικη κονσολα οχι καποιο boot animation (σειρα απο εικονες)

edit

Δες και αυτο

το ζιπ το περναμε μεσω CWM?η με αλλο τροπο?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ο ενας τροπος ειναι μεσω CWM και ο αλλος με copy-paste στην διαδρομη //system/media

αναλογα ποιο θα κατεβασεις ειναι και η διαδικασια.

Είμαι ο μόνος που έχει το θέμα με την οθόνη που δεν ανταποκρίνεται στην αφή με οποιόδηποτε custom rom?

Γενικά είναι γνωστό θέμα (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331696/maybe-solved-touchscreen-does-not-react-after-flashing-an-new-rom/) αλλά δεν έχω δει εδώ τίποτα. Δουλεύει μόνο το stock rom της wind. Ούτε cyanogen ούτε κανένα άλλο. Έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα;

Edited by mario85
Ρε παιδιά, όχι άλλα post που ξεκινάνε με "ρε παιδιά..." :chair:

Ειμαι μεταξύ 2 καρτών και θα ήθελα καμιά γνώμη αν ξέρει κάποιος.

Transcend

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm

ή SanDisk

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971

Αν ξέρετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη γύρω στα 30 ευρώ και να μην έχει προβλήματα με το blade πείτε μου. θα προτιμούσα να γίνει η αγορά από Αθήνα και από κατάστημα απ'ευθείας(οχι online αγορά δηλαδή-φίλη θα την πάρει για μένα οποτε...). Ευχαριστώ για όποια βοήθεια πάνω στο θέμα .

edit: Απαντήστε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3587500#post3587500αν γίνετε. Λάθος thread.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

υπαρχει καποιο widget που να ειναι σαν φακελος και να μπορω να βαζω προγραμματα και εφαρμογες μεσα και να τον εχω σε καποια απο τις αρχικες οθονες? οχι σαν το simi folder,θελω να ειναι ανοιχτος ο φακελος να και μπορω να σερνς προς τα κατω ας πουμε για να βλεπω αυτα που εχω βαλει.

καλησπερα εγω παιδια το πηρα μεταχειρισμενο το τηλ κ εχει μεσα xenorom R3 ειναι καλη αυτη?να βαλω καποια αλλη ρομ?η τα αφηνω οπωσ ειναι?κ πως θα δω εαν εχει ξεκλειδωμενει ρομ?

καλησπερα εγω παιδια το πηρα μεταχειρισμενο το τηλ κ εχει μεσα xenorom R3 ειναι καλη αυτη?να βαλω καποια αλλη ρομ?η τα αφηνω οπωσ ειναι?κ πως θα δω εαν εχει ξεκλειδωμενει ρομ?

Ειναι μια πειραγμενη jf.. Αρκετα παλια καλυτερα φλασαρε ξανα :cool:

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)