Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει επιστρεψει κανεις απο την flb11(b) σε flb10(b);Χρειαζεται wipe;ή απλα flashαρουμε την 10αρα και τελος;Η 11 μου κανει το προβλημα με το σημα και ο launcher της μου lagαρει παρα πολυ και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει προοπτικη για την λυση τους...

Το έκανα εγώ χωρίς wipe. Απλά θα πρέπει μετά να γίνει upgrade το gmail από το market για να μην σκάει συνέχεια.

Βέβαια σήμερα φεύγω κι εγώ από την flb και πάω στα ήρεμα νερά της swedish... :D

Akism :wacko:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω σκεφτομαι ειτε να περιμενω για καποια επισημη απο τη wind(που δεν το βλεπω και πολυ) ή για καποια τελικη της 2.3.Δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο για ξαναστησιμο του τηλεφωνου για καποια 2.2 και δυστηχως η flb11 με απογοητευσε τελειως οποτε ελπιζω με την επιστροφη στην προηγουμενη να ειμαι παλι OK!

Edit:Το ξαναγυρισα παλι στην flb10b και ολα δουλευουν οπως πριν εκτος το gmail αλλα με ενα update απο το μαρκετ δουλευει και αυτο σωστα!

Edited by marnick

1) Το handfree που αναφέρθηκε παραπάνω (Sony Ericsson MW600) δουλεύει άψογα, ο ήχος ακούγεται τούμπανο, με το πρόγραμμα της μουσικής το default τα χειριστήρια πάνω δουλεύουν κανονικότατα (ff-rew-play/pause).

Μπορει καποιος να μου δωσει εναν πιθανο λογο που το δικο μου δε συνδεεται..???

Ουτε το τηλ βρισκει το ΒΤ ουτε το ΒΤ το τηλεφωνο...

Εχει προβλημα το ΒΤ της συσκευης...??Φταιει μηπως η ΡΟΜ...??

Δε φανταζεσται ποσο εκνευριστικο ειναι να δουλευει σε ολους τους αλλους και οχι σε μενα...!!!

Εχει επιστρεψει κανεις απο την flb11(b) σε flb10(b);Χρειαζεται wipe;ή απλα flashαρουμε την 10αρα και τελος;Η 11 μου κανει το προβλημα με το σημα και ο launcher της μου lagαρει παρα πολυ και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει προοπτικη για την λυση τους...

Απλά την φλασάρεις. Εγώ έβαλα ήδη swedish spring rls3 και με πρώτη ματιά είναι αρκετά πιο smooth από FLB r10/11. Τόσο που σκέφτομαι να πετάξω και το launcher pro. Δεν είναι και τόσο μανίκι να κάνεις wipe data/cache αφού έχεις πάρει backup με το Titanium, απλά λίγο χρονοβόρο. Και σπαστικό γιατί το Titanium δε δουλεύει πολύ καλά στην FLB λόγω του superuser bug.

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το blade.εχω το samsung galaxy 3 με αλλαγμενη ρομ και τα σχετικα και το κινητο πεταει πλεον δεν εχω κανενα παράπονο αλλα σκεφτομαι να το πουλησω αξιζει η αντικατασταση του με το blade απο ολες τις απόψεις και αντικειμενικά???

Απλά την φλασάρεις. Εγώ έβαλα ήδη swedish spring rls3 και με πρώτη ματιά είναι αρκετά πιο smooth από FLB r10/11. Τόσο που σκέφτομαι να πετάξω και το launcher pro. Δεν είναι και τόσο μανίκι να κάνεις wipe data/cache αφού έχεις πάρει backup με το Titanium, απλά λίγο χρονοβόρο. Και σπαστικό γιατί το Titanium δε δουλεύει πολύ καλά στην FLB λόγω του superuser bug.

Με την flb10b ημουν πολυ ευχαριστημενος,ενταξει εκανε καποια κολληματα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο λιγο ο launcher αλλα το bug με το superuser δεν με απασχολησε γιατι δεν χρησιμοποιω και πολυ τις rooted εφαρμογες,Μαλλον βιαστηκα να βαλω την 11 γιατι δεν προλαβα να δω τα προβληματα που εβγαλε.Παντως θα περιμενω λιγο καιρο να δω την πορεια της spring και μετα μπορει να μου την βαρεσει και να κανω clean install να δω τι λεει και αυτη.Τοσες εχω δοκιμασει σε αυτη θα κολλησω :p

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το blade.εχω το samsung galaxy 3 με αλλαγμενη ρομ και τα σχετικα και το κινητο πεταει πλεον δεν εχω κανενα παράπονο αλλα σκεφτομαι να το πουλησω αξιζει η αντικατασταση του με το blade απο ολες τις απόψεις και αντικειμενικά???

Δεν έχω ιδέα από galaxy 3 αλλά με ένα... αντικειμενικό compare στο gsmarena το blade είναι καθαρά ανώτερο και το galaxy 3 δεν υπερτερεί σε κανένα σημείο. Καλό θα ήταν βέβαια να τα συγκρίνεις και από κοντά για ποιότητα οθόνης στο μάτι και κατασκευής.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3391&idPhone2=3395

Ρε παιδιά έχω θέμα με το gps! Με τις ρομ FLB και SS3 που χρησιμοποιω τον τελευταίο καιρό δεν κλειδώνω δορυφορους στο ndrive. Ειδικά με SS3 δεν μπορεσα να κλειδώσω ούτε με την βοήθεια των data. Σε Flb κατι γινόταν με ενεργοποιημένα data, στην SS3 δεν γίνετε τπτ!

Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Δεν έχω ιδέα από galaxy 3 αλλά με ένα... αντικειμενικό compare στο gsmarena το blade είναι καθαρά ανώτερο και το galaxy 3 δεν υπερτερεί σε κανένα σημείο. Καλό θα ήταν βέβαια να τα συγκρίνεις και από κοντά για ποιότητα οθόνης στο μάτι και κατασκευής.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3391&idPhone2=3395

Το Galaxy 3 υπερτερεί σε 2 σημεία:

1.Αυτονομία

2.Αναπαραγωγή μουσικής

Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνουμε και σύγκριση στις cpu, υπάρχει κανένα benchmark;

• Administrators

1.Αυτονομία

2.Αναπαραγωγή μουσικής

Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνουμε και σύγκριση στις cpu, υπάρχει κανένα benchmark;

Ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση μιας και είναι off-topic. Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

1.Αυτονομία

2.Αναπαραγωγή μουσικής

Ναι, έχει και χαμηλότερο SAR. Για αναπαραγωγή μουσικής δεν ξέρω, ελπίζω να μην δοκίμασες μόνο με τα ακουστικά που έχει το blade από το κουτί του (και είναι ψιλοχάλια). Παίζει ρόλο και ο Player.

Benchmark υπάρχει, το Quadrant. Δύσκολο να βγαίνει το Galaxy 3 πρώτο, μην ξεχνάς ότι το Blade έχει και Adreno gpu.

Πάντως σε ένα πολύ βασικό σημείο υστερεί το Galaxy 3, έχει ακριβώς την μισή ανάλυση. Και όλα αυτά τα λιγότερα pixels είναι λίγο deal breaker μπροστά στις άλλες λεπτομέρειες...

το setgpu χρειαζεται η να το σβησω αφου εχει το μανισιο η ss3?

Μαλλον εννοεις το SetCPU και να σβηστο αν δεν το χρειαζεσαι.

Ρε παιδιά έχω θέμα με το gps! Με τις ρομ FLB και SS3 που χρησιμοποιω τον τελευταίο καιρό δεν κλειδώνω δορυφορους στο ndrive. Ειδικά με SS3 δεν μπορεσα να κλειδώσω ούτε με την βοήθεια των data. Σε Flb κατι γινόταν με ενεργοποιημένα data, στην SS3 δεν γίνετε τπτ!

Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

κλείσε data 3g wifi,κατέβασε και το "gps fix" που θα βοηθήσει λίγο.

Την πρώτη φορα μπορεί να σου αργήσει λίγο 1-2-5 λεπτά.

Μετά θα σου κλειδώνει σε 30 sec.

CyanogenMod 7 RC3 σήμερα, αν την περάσει κάποιος ας μας πει κι εμάς πως πάνε τα πράγματα εκεί :)

κλείσε data 3g wifi,κατέβασε και το "gps fix" που θα βοηθήσει λίγο.

Την πρώτη φορα μπορεί να σου αργήσει λίγο 1-2-5 λεπτά.

Μετά θα σου κλειδώνει σε 30 sec.

gps fix για SS3???

gps fix για SS3???

Ναι με βοηθησε εμενα στην FLB και τώρα με την SS το έχω μέσα το πρόγραμμα αν και δεν μου έχει χρησιμεύσει ακόμα.

Μαλλον εννοεις το SetCPU και να σβηστο αν δεν το χρειαζεσαι.

πανο διαβαζω οτι το μανισιο οταν κλεινεις το κινητο θελει να το ανοιγεις καθε φορα,δεν ανοιγει αυτοματα οπως το setCPU.

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

πανο διαβαζω οτι το μανισιο οταν κλεινεις το κινητο θελει να το ανοιγεις καθε φορα,δεν ανοιγει αυτοματα οπως το setCPU.

Στο Modaco ο ιδιος ο kallt_kaffe (ο δημιουργος της ss3) απανταει σε ερωτηση ιδια με την δικη σου "Yes, you can uninstall SetCPU if you want to."

Ποστ 523 ειναι αμα θες να το δεις κι ο ιδιος.

Μόνο του τρέχει και το NoFrills.

It's worth noting that Nofrills CPU has a nice feature that actually has a downside and so I ended up going back to SetCPU. Namely, it detects if the phone hasn't powered off properly and if so it refuses to auto-overclock on the next boot. In a way this is a great idea because if your phoen crashes from overclocking then its forced to default speeds next boot. In reality what happens is everytime you do a reboot it resets your CPU to default speeds because a reboot doesn't count as a clean shutdown apparently

It's worth noting that Nofrills CPU has a nice feature that actually has a downside and so I ended up going back to SetCPU. Namely, it detects if the phone hasn't powered off properly and if so it refuses to auto-overclock on the next boot. In a way this is a great idea because if your phoen crashes from overclocking then its forced to default speeds next boot. In reality what happens is everytime you do a reboot it resets your CPU to default speeds because a reboot doesn't count as a clean shutdown apparently

Μμμ ναι μάλλον δεν κατάλαβες. Κανονικά ξεκινάει, μόνο του, απλώς ο τύπος λέει ότι δεν κάνει το overclock, βάζει δλδ max speed τα 600 MHz. Επίσης άλλο είναι το reboot κι άλλο το "κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω", αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο reboot προγραμματάκι δεν σε αφορά αυτό που λέει.

Μμμ ναι μάλλον δεν κατάλαβες. Κανονικά ξεκινάει, μόνο του, απλώς ο τύπος λέει ότι δεν κάνει το overclock, βάζει δλδ max speed τα 600 MHz. Επίσης άλλο είναι το reboot κι άλλο το "κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω", αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο reboot προγραμματάκι δεν σε αφορά αυτό που λέει.

αααα μαλιστα.tnx klaount.;) πως μπορω να δω αν σηκωνει 710 το λεπιδι μου?τι πρεπει να κανω και να παρατηρησω?:p

αααα μαλιστα.tnx klaount.;) πως μπορω να δω αν σηκωνει 710 το λεπιδι μου?τι πρεπει να κανω και να παρατηρησω?:p

Θα βάλεις 710 max speed στο NoFrills και θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο κανονικά. Αν δεν έχεις κολλήματα και crashes είσαι οκ. Μην βάλεις set on boot.

Ναι με βοηθησε εμενα στην FLB και τώρα με την SS το έχω μέσα το πρόγραμμα αν και δεν μου έχει χρησιμεύσει ακόμα.

Έχεις κάποιο link?

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)