lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Στην JJ9 δε βρίσκω πουθενά την επιλογή για Automount της SD card. Ξέρει κανείς που πήγε ή πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 10€ το 1MB? Ειναι τρελοι αυτοι εκει περα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Και format που εκανα τιποτα...Αυτο με την Sd ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια αλλα επειδη ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την Flb r10b κυριως με την μπαταρια λεω να μεινω εδω μεχρι να βγει η final CM7,η οποια τα σπαει. Οντος η CM7 πετάει αλλά την RC1 Που δοκίμασα ραδιόφωνο γιόκ... Τουλ να βγεί η RC2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 http://www.cyanogenmod.com/blog/cyanogenmod-7-0-0-rc2-is-here Bγήκε χθες η rc2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 10€ το 1MB? Ειναι τρελοι αυτοι εκει περα??? Αν απαντας σε 'μενα, με το ΦΠΑ και το φορο κινητης, ειναι γυρω στα 15€ το ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 http://www.cyanogenmod.com/blog/cyanogenmod-7-0-0-rc2-is-here Bγήκε χθες η rc2 ;) Όχι για το Blade όμως ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά ,χθες πήγα στο Ελ. Βενιζέλος,και είπα να χρισημοποιήσω navigon k ndrive.Το ξεκινησα λοιπόν από Καλλιρόης και μέχρι και το αεροδρόμιο δεν κλέιδωσε σήμα.Ναι,συμφωνώ,κινιόμουν συνεχώς,δεν είχε κίνηση,αλλά μιλάμε (και για να καταλάβουν οι μη Αθηναίοι) για 35-40 λεπτά.Σταματάω λοιπόν αεροδρόμιο,φεύγω, σιγα-σιγά επίτηδες και λόκαρε σε ένα λεπτό. Ψιλοαπογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια. Ερώτημα λοιπόν:Θυμάμαι στο htc που είχα ,είχε μια εφαρμογή Quick gps ,που κατέβαζε από το νετ κάποια δεδομένα,και λόκαρε πιο γρήγορα.Έχετε κάτι αντίστοιχο να προτείνετε ή κάποια ρύθμιση εκτός από a-gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Όχι για το Blade όμως ακόμη... Για το Blade http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334092/rom-cyanogenmod-7-for-zte-blade-san-francisco-v7-0-0-rc2-08-03-2011/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά ,χθες πήγα στο Ελ. Βενιζέλος,και είπα να χρισημοποιήσω navigon k ndrive.Το ξεκινησα λοιπόν από Καλλιρόης και μέχρι και το αεροδρόμιο δεν κλέιδωσε σήμα.Ναι,συμφωνώ,κινιόμουν συνεχώς,δεν είχε κίνηση,αλλά μιλάμε (και για να καταλάβουν οι μη Αθηναίοι) για 35-40 λεπτά.Σταματάω λοιπόν αεροδρόμιο,φεύγω, σιγα-σιγά επίτηδες και λόκαρε σε ένα λεπτό. Ψιλοαπογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια. Ερώτημα λοιπόν:Θυμάμαι στο htc που είχα ,είχε μια εφαρμογή Quick gps ,που κατέβαζε από το νετ κάποια δεδομένα,και λόκαρε πιο γρήγορα.Έχετε κάτι αντίστοιχο να προτείνετε ή κάποια ρύθμιση εκτός από a-gps; Αν έχεις ίντερνετ βρίσκει αυτόματα στο περίπου τη θέση σου απ το δίκτυο κινητής και κλειδώνει σε μερικά secs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Το G είναι gprs και δουλεύει σε δίκτυο 2G Το Η είναι HSDPA (κάπως έτσι) και δουλεύει σε δίκτυο 3G. Μπορεί να πετύχεις και E καμια φορα. Τώρα από ταχύτητες ακριβώς δεν θυμάμαι θα σου πει κάποιος άλλος το 2G πιάνει Kbps και το 3G Mbps. Οποτε κάτσε να το ξανασκεφτείς για το αν θες το G. Ποιος είναι αυτός ο "ΙΚΑΣ" και γιατί τον πληρώνω; o να σαι καλα φιλε. Το ειχα συνδιασε G-->3G και δεν ασχοληθηκα. Μια χαρα με το Η τοτε. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά ,χθες πήγα στο Ελ. Βενιζέλος,και είπα να χρισημοποιήσω navigon k ndrive.Το ξεκινησα λοιπόν από Καλλιρόης και μέχρι και το αεροδρόμιο δεν κλέιδωσε σήμα.Ναι,συμφωνώ,κινιόμουν συνεχώς,δεν είχε κίνηση,αλλά μιλάμε (και για να καταλάβουν οι μη Αθηναίοι) για 35-40 λεπτά.Σταματάω λοιπόν αεροδρόμιο,φεύγω, σιγα-σιγά επίτηδες και λόκαρε σε ένα λεπτό. Ψιλοαπογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια. Ερώτημα λοιπόν:Θυμάμαι στο htc που είχα ,είχε μια εφαρμογή Quick gps ,που κατέβαζε από το νετ κάποια δεδομένα,και λόκαρε πιο γρήγορα.Έχετε κάτι αντίστοιχο να προτείνετε ή κάποια ρύθμιση εκτός από a-gps; Και εγώ είχα htc πριν το blade και το gps (navigon+igo8) κλείδωνε συνήθως στα 2-5 λεπτά.Αν άνοιγα το ιντερνετ τότε κλείδωνε σε 3-4 sec.To blade χωρίς χρήση νετ κλειδώνει συνήθως σε χρόνο λιγότερο του λεπτού.Το έχω χρησιμοποιήσει σε ταξίδια και δεν έχανε το στίγμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ας μην συνεχιστεί άλλο η συζήτηση για τις χρεώσεις της wind στο παρόν θέμα. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο παρακάτω forum: Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πριν παρατήρησα ότι αν δεχθώ μια κλήση με απόκρυψη, και δεν την απαντήσω, δεν καταγράφεται καν στα logs... Βλέπω μόνο από το notification ότι έχω μια χαμένη κλήση, αλλά τίποτε άλλο. Πατώντας επάνω στην ειδoποίηση με πηγαίνει στο call log, όπου δεν φαίνεται τίποτα καταγεγραμμένο... Σαν να μην δέχθηκα ποτέ κλήση... Any ideas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γεια σας παιδιά! Καιρό τώρα διαβάζω το topic ώσπου ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια... Είμαι με stock ROM και έχω το εξής θεμα, όταν tickάρω το Data Connection στο Mobile Network Settings δεν ενεργοποιείται πλέον, μου γράφει connection failed. Τι προτείνετε; Θα πρέπει να αρχίσω τα μονταρίσματα τα οποία επιμέλως αποφεύγω μέχρι να βγει η επίσημη αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Δεν έχεις δίκιο φίλε μου. Το ότι δίνεις άδεια σε μια εφαρμογή να χρησιμοποιεί το δίκτυο δε σημαίνει ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί συνέχεια για πάντα. Τη δικαιοδοτείς για όσο τρέχει. Εφόσον έχεις κάποιο widget δικαιούται αλλά όταν δεν μπορείς να την κλείσεις και κατεβάζει συνέχεια αυτό είναι πρόβλημα και δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του android ή οποιουδήποτε άλλου smartphone os. Πρέπει να υπάρχει κουμπί exit όπως και στα windows mobile το ίδιο πρόβλημα υπήρχε με τα Minimized tasks. Τρέξε ένα Igo, κάντο Minimize και συνέχισε να δουλεέυις το κινητό σου και μετά πες για διαχείριση μνήμης και απόδοση. Όλες οι εφαρμογές πρέπει να έχουν επιλογή exit. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς. Στο αρχικό σου μήνυμα που απάντησα έγραφες "Δεν είναι καθόλου λάθος η πλατφόρμα, σίγουρα θα διορθωθεί σε νέα ρόμ.". Που σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά των εφαρμογών θα διορθωθεί με νέα έκδοση του Android. Τώρα γράφεις ότι "δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του android" αλλά είναι θέμα της εκάστοτε εφαρμογής. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να "διορθωθεί σε νέα ρόμ" οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το προτείνεις στο επίσημο http://code.google.com/p/android/ και αν θεωρηθεί σημαντικό απ' τους developers, θα το λύσουν. Αν θέλεις το αντίστοιχο και για τις εφαρμογές πέρα από το λειτουργικό, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις από τον developer της κάθε εφαρμογής. Μεταξύ μας όμως, δε νομίζω πολλοί να ασχοληθούν να βάλουν κουμπί exit στις εφαρμογές τους για τους λόγους που ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου. ;) παρα πολλα ειναι ρε φιλε . καλα ποσο το εχει το ΜΒ η Wind ? 6,3Ε/ΜΒ Θα σας πω εγω τι σημαινει "ΧΡΕΩΣΗ". ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΤΑ 25,47mb ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ VODAFONE ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 365 € Κακώς χρεώνεστε υπερβολικά. Στα αντίστοιχα θέματα της Vodafone, Cosmote και Wind αλλά και στις επίσημες ιστοσελίδες τους, υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Για παράδειγμα και οι τρεις εταιρίες προσφέρουν τώρα και ως 31/3 πακέτα internet 500ΜΒ με 5€. Γεια σας παιδιά! Είμαι με stock ROM και έχω το εξής θεμα, όταν tickάρω το Data Connection στο Mobile Network Settings δεν ενεργοποιείται πλέον, μου γράφει connection failed. Καλωσήρθες chrissy. Τσέκαρε ξανά τα στοιχεία του APN καθώς και ποιο APN έχεις ενεργοποιημένο. Είσαι μήπως με κάποια καρτοκινητή της Wind και σου έχει τελειώσει το υπόλοιπο; Ή έχεις κάποιο συγκεκριμένο πακέτο internet; Edited March 9, 2011 by nikosr78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς. Στο αρχικό σου μήνυμα που απάντησα έγραφες "Δεν είναι καθόλου λάθος η πλατφόρμα, σίγουρα θα διορθωθεί σε νέα ρόμ.". Που σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά των εφαρμογών θα διορθωθεί με νέα έκδοση του Android. Τώρα γράφεις ότι "δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του android" αλλά είναι θέμα της εκάστοτε εφαρμογής. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να "διορθωθεί σε νέα ρόμ" οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το προτείνεις στο επίσημο http://code.google.com/p/android/ και αν θεωρηθεί σημαντικό απ' τους developers, θα το λύσουν. Αν θέλεις το αντίστοιχο και για τις εφαρμογές πέρα από το λειτουργικό, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις από τον developer της κάθε εφαρμογής. Μεταξύ μας όμως, δε νομίζω πολλοί να ασχοληθούν να βάλουν κουμπί exit στις εφαρμογές τους για τους λόγους που ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου. ;) Κακώς χρεώνεστε υπερβολικά. Στα αντίστοιχα θέματα της Vodafone, Cosmote και Wind αλλά και στις επίσημες ιστοσελίδες τους, υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Για παράδειγμα και οι τρεις εταιρίες προσφέρουν τώρα και ως 31/3 πακέτα internet 500ΜΒ με 5€. Καλωσήρθες chrissy. Τσέκαρε ξανά τα στοιχεία του APN καθώς και ποιο APN έχεις ενεργοποιημένο. Είσαι μήπως με κάποια καρτοκινητή της Wind και σου έχει τελειώσει το υπόλοιπο; Ή έχεις κάποιο συγκεκριμένο πακέτο internet; Έχει διορθωθεί ήδη στην 2.3 cyanogen. Πατώντας παρατεταμένα το back κάνει Kill την εφαρμογή. Αν δεν προνοήσει ο developer να βάλει κουμπί exit και είναι άπληστος ή έχει κάτι κακόβουλο στο λογισμικό του, ένα Kill τον φέρνει στα ίσα του. Όσο για προτάσεις κλπ προτιμώ να τα γράψω μόνος μου αυτά φίλε μου. Κανένας δε κάθεται να κάνει αυτό που θές όπως το θές. Το android είναι open πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες και άφθονο documentation. Άσε που ήδη τους το έχουν προτείνει πάρα πολλοί χρήστες όπως έχω δεί στα forums. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Έχει διορθωθεί ήδη στην 2.3 cyanogen. Πατώντας παρατεταμένα το back κάνει Kill την εφαρμογή. Αν δεν προνοήσει ο developer να βάλει κουμπί exit και είναι άπληστος ή έχει κάτι κακόβουλο στο λογισμικό του, ένα Kill τον φέρνει στα ίσα του. Όσο για προτάσεις κλπ προτιμώ να τα γράψω μόνος μου αυτά φίλε μου. Κανένας δε κάθεται να κάνει αυτό που θές όπως το θές. Το android είναι open πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες και άφθονο documentation. Άσε που ήδη τους το έχουν προτείνει πάρα πολλοί χρήστες όπως έχω δεί στα forums. Καλώς ή κακώς το λειτουργικό δίνει τη γραμμή κι όχι οι εφαρμογές. Μια καλογραμμένη εφαρμογή δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ Kill. Από εκεί και πέρα έχεις κι εσύ τις επιλογές σου σαν χρήστης, μπορείς να γράψεις μόνος σου τη λύση όπως είπες, μπορείς να βρεις έτοιμες εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες κλπ. Αν όμως η google υιοθετούσε αυτό που λες στο λειτουργικό και τις εφαρμογές της θα δημιουργούσε νέο standard, το οποίο δεδομένου του τρόπου που δουλεύει το λειτουργικό είναι λάθος. Εξίσου ένας dev που ακολουθεί κάποια guidelines δεν θα το βάλει στην εφαρμογή του. Αυτό που λες για το cyanogen δεν είναι το ίδιο. Δεν υπάρχει για να κάνεις kill οτι εφαρμογή σταματάς να χρησιμοποιείς, αλλά για misbehaving apps. Π.χ. angry birds, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να το αφήνεις να τρέχει στο background. Edited March 9, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλώς ή κακώς το λειτουργικό δίνει τη γραμμή κι όχι οι εφαρμογές. Μια καλογραμμένη εφαρμογή δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ Kill. Από εκεί και πέρα έχεις κι εσύ τις επιλογές σου σαν χρήστης, μπορείς να γράψεις μόνος σου τη λύση όπως είπες, μπορείς να βρεις έτοιμες εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες κλπ. Αν όμως η google υιοθετούσε αυτό που λες στο λειτουργικό και τις εφαρμογές της θα δημιουργούσε νέο standard, το οποίο δεδομένου του τρόπου που δουλεύει το λειτουργικό είναι λάθος. Εξίσου ένας dev που ακολουθεί κάποια guidelines δεν θα το βάλει στην εφαρμογή του. Αυτό που λες για το cyanogen δεν είναι το ίδιο. Δεν υπάρχει για να κάνεις kill οτι εφαρμογή σταματάς να χρησιμοποιείς, αλλά για misbehaving apps. Π.χ. angry birds, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να το αφήνεις να τρέχει στο background. Μα σου εξήγησα είναι πολύ εύκολο όταν αφήνεις όλες τις εφαρμογές να τρέχουν στο background να τραβάνε και να στέλνουν δεδομένα κ αυτό κάνει το τηλέφωνο ανοιχτό σε κακόβουλο λογισμικό και έκθεση προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορείς να κουβαλάς ένα server 24 ώρες μαζί σου και μάλιστα να σε χρεώνει όποτε θέλει ο κάθε developer χωρίς την άδειά σου. Πρέπει να επιλέγεις αν κάποια εφαρμογή πρέπει ή όχι να ξεκινάει στο boot time όπως και αν θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει στο Background ή όχι. Αλλιώς δε μιλάμε καθόλου για security και προσωπικά δεδομένα κλπ. Η google σίγουρα δεν δίνει τέτοιο guideline και σχεδόν όλες οι εφαρμογές από μόνες τους κλείνουν με το κουμπί Back και κάνουν Minimize με το home. task manager υπάρχει ήδη εγκατεστημένος default στο android και σου επιτρέπει να κλείσεις οτιδήποτε ούτως ή άλλως. Το πιο εύκολα είναι το ζήτημα. Αυτό απαιτεί τρίτες εφαρμογές και φυσικά λύνεται εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 παιδια πως μποτώ να βάλω το power widgets στο notification bar (μόνιμα)? αν βάλω clockworkmod 3 (χρειάζεται για ένα θέμα απ'οτι κατάλαβα) μπορώ κανονικά να περάσω την official(μετά)? Τέλος ,για να είμαι οκ με την εγγυηση (να μην ερθει αυτή η ώρα )τι πρέπει να διαγράψω? Ξερω οτι clockworkmod δεν πειραζει και να υπαρχει.Τα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μάλλον είναι και σχετική η ερώτηση που θα κάνω.Νέος λοιπόν στον χώρο των androids,με zte blade,θέλω να ρωτήσω το εξής: Παρατηρώ λοιπόν ότι ανοίγω μια βαριά εφαρμογή,πχ angry birds ή navigon κλπ...και το κλείνω.Δεν φαίνεται στον advanced killer να τρέχει όμως το τηλέφωνο έχει χάσει απόδοση αισθητά,κ ας έχω περίπου 250mb free (βάσει task killer).Άρα θα τρέχουν στο bacground.Αυτά πως τα σταματάμε ή καλύτερα να τα κάνουμε να σταματάνε αυτόματα έστω με κάποια εφαρμογή από μάρκετ;Να καθαρίζω γενικότερα...μμμ την κρυφή μνήμη να το πω(?) με ασφάλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Λοιπόν έχω περάσει εδώ και κάνα 2 ώρες την Cyanogenmod RLS7 RC2 και φαίνεται πραγματικά υπέροχη. Άπειρες νέες επιλογές, customizations, γρήγορη και σε πρώτη φάση φαίνεται σταθερή. Κάμερα, GPS, γωνιόμετρο, πυξίδα και WIFI φαίνεται να δουλεύουν οκ. Το ραδιόφωνο λείπει εντελώς και το ψάχνω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Λοιπόν έχω περάσει εδώ και κάνα 2 ώρες την Cyanogenmod RLS7 RC2 και φαίνεται πραγματικά υπέροχη. Άπειρες νέες επιλογές, customizations, γρήγορη και σε πρώτη φάση φαίνεται σταθερή. Κάμερα, GPS, γωνιόμετρο, πυξίδα και WIFI φαίνεται να δουλεύουν οκ. Το ραδιόφωνο λείπει εντελώς και το ψάχνω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Μην το ψάχνεις άδικα νομίζω δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Εγώ είχα δοκιμάσει την πιο παλιά που δεν είχε ούτε camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temer Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλησπέρα! Το κινητό απ'ότι διάβασα έχει ραδιόφωνο ME RDS. Που είναι το RDS? Δεν μου εμφανίζει τίποτα όταν ακούω ραδιόφωνο. Το κινητό το χω όπως ακριβώς το πουλάει η Wind (δεν έχω πειράξει τίποτα, ακόμα). Γνωρίζει κανένας τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ρε παιδια αυτη κανει για το blade?? θα χωραει και θα κλεινει καλα στο επανω μερος?http://cgi.ebay.com/Leather-Case-Pouch-LCD-Film-HTC-Desire-Bravo-b1-/110650443917?pt=PDA_Accessories&hash=item19c347c88d#ht_1744wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ρε παιδια αυτη κανει για το blade?? θα χωραει και θα κλεινει καλα στο επανω μερος?http://cgi.ebay.com/Leather-Case-Pouch-LCD-Film-HTC-Desire-Bravo-b1-/110650443917?pt=PDA_Accessories&hash=item19c347c88d#ht_1744wt_1139 Στο ύψος είναι 3cm μεγαλύτερη απο to blade καιστο φάρδος 1cm. Γιατί δεν παιρνεις μία για blade? http://cgi.ebay.com/Leather-Case-Pull-Up-Black-Pouch-Pocket-Zte-Blade-/150571277166?pt=PDA_Accessories&hash=item230ebf5b6e#ht_2472wt_758 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts