Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε καποιο νεοτερο σχετικα με την BillGates εκδοση? Δεν ειναι πραγματικη RTM????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pls explain. Τι εννοεις?

Καποια αρχεια τα αλλαζεις (2 αρχεια απο την RC1/RC2) για να κανεις το activation.

ποιο το προβλημα δεν καταλαβαινω ?

Na exigisw.

Den yparxei tipota to kako me tin BillGates ekdosi. Apla periexei files apo tin RC2 gia thema activation. EINAI i pragmatiki RTM. Apla periexei files apo tin RC2 pou evalan skopima oi "hackers/coders" opws thelete peste tous tis omadas "BillGates" gia na mporei to leitourgiko na kanei activate me serials apo tin RC2.

To thema einai na perimenoume na vgei mia KATHARI ekdosi RTM xwris na periexei kodika apo RC2.. auta.. :happy:

Έχω κατεβάσει την final έκδοση του ΙΕ7 αλλά όταν πατάω πάνω σε ένα βιντεάκι από το internet μου το κατεβάζει και ανοίγει αυτόματα τον media player.Αυτό που θέλω όμως είναι να μου βγάζει το dialog για να επιλέξω αν θέλω να το κατεβάσω ή να το δω εκείνη τι στιγμή.Έχετε κάποια ιδέα πως θα γίνει αυτό?

Tools > Internet Options > Security > Internet > Custom Level > Downloads

:ninja:

Na exigisw.

Den yparxei tipota to kako me tin BillGates ekdosi. Apla periexei files apo tin RC2 gia thema activation. EINAI i pragmatiki RTM. Apla periexei files apo tin RC2 pou evalan skopima oi "hackers/coders" opws thelete peste tous tis omadas "BillGates" gia na mporei to leitourgiko na kanei activate me serials apo tin RC2.

To thema einai na perimenoume na vgei mia KATHARI ekdosi RTM xwris na periexei kodika apo RC2.. auta.. :happy:

ομως αυτή η έκδοση που λες... ΔΕΝ θα μπορεί να ξεκλειδωθεί.

απλό είναι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

όσον αφορά τα Starter: δεν θα διανεμηθούν σε αγορές όπως ΕΕ ή US, αλλά σε αγοράς του BRIC (αναδυώμενες αγορές: Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα) και όχι μόνο.

θα επιτρέπου 3 παράθυρα ή/και 3 εφαρμογές μόνο ανοιχτές, θα είναι μόνο για 32bit συστήματα, θα έχουν συνδεσιμότητα Ιντερνετ αλλά χωρίς εισερχόμενες network communications, ΔΕΝ θα παρέχουν κωδικούς logon ή FUS. είναι κάτι αντίστοιχο με τα ΧΡ Starter (υποπροϊόν των Home).

τα Home Premium είναι κάτι αντίστοιχο με τα MCE.

τα Home Basic είναι αντίστοιχα με τα Home.

και τα Business με τα Pro.

το ίδιο και τα Enterprise με τη διαφορά της άδειας ανάλογα με την ποσότητα.

για τα Ultimate ΔΕΝ υπάρχει προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση.

αυτά αναφέρει η Μ$.

Υ.Γ. τα ΧΡ Tablet ΔΕΝ υπάρχουν μιας και το Tablet PC functionality & Touch screen support παρέχονται σε όλες τις εκδόσεις πλην της Home Basic (από και πέρα δεν θα μιλάω για Starter μιας και δεν υπάρχουν σε αγορές όπως η δική μας).

Οκ θενκς, αυτό δεν το ήξερα όσο και αν ήλπιζα ότι δε θα γίνει η πατάτα να κυκλοφορήσουν. Θα ήταν χαζό, κοστίζοντας ελάχιστα στις εταιρίες και ευτυχώς έχεις πληροφορηθεί ότι δεν πρόκειται να γίνει σε εμάς αυτό.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Na exigisw.

θα βαλουμε καθαρη εκδοση - οταν παρουμε τα corp. κλειδια μας!:D

Για την ωρα, τα RTΜ ειναι καταπληκτικα! Δεν εχω γυρισει σε XP απο το Σαββατο το απογευμα. Κανω τα παντα απο τα VISTA / Office 2007 !:D

Na exigisw.

Το "να περιέχει κώδικα" είναι βαριά κουβέντα.

Η BillGates release δεν περιλαμβάνει "κώδικα" από RC1 (όχι από 2, από την 1 είναι τα αρχεία, και πάλι πειραγμένα).

Όπως ακριβώς το πιο πετυχημένο "γλυκάκι" για XP, δεν άλλαζε τίποτα ουσιαστικό (βλ. winlogon αρχεία που κολούσαν, oobe που έσκαγαν κάθε 3 και λίγο) αλλά έκανε το ΠΟΛΥ απλό να νομίζει το PC ότι τρέχει σε Safe Mode σε ότι αφορά το Activation και έτρεχε άψογα άσχετα με updates κλπ, κάτι παρόμοιο έκαναν κι εδώ.

Είναι προφανές ότι "κάτι" έπρεπε να κάνουν για να μπορεί να Ενεργοποιηθεί το προϊόν και κατά τη γνώμη μου, αυτή η αλλαγή των καταχωρήσεων για το Activation (μπορείτε να δείτε τα αρχεία με κειμενογράφο... δεν είναι τίποτα σπουδαίο... κωδικοποιημένες αλφαριθμητικές καταχωρήσεις περιλαμβάνουν απλώς) ήταν το πιο ακίνδυνο σε σχέση με το να μπουν binary κώδικες από τη RC1.

Επίσης, έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι μπορεί το συγκεκριμένο λογισμικό, όπως και οι RC2 και προηγούμενες, να ΛΗΓΟΥΝ όποτε λήγει το κλειδί μας (νομίζω 7/2007) αλλά μέχρι τότε θα έχει σίγουρα βγει πολύ πιο μελετημένη χακιά και θα κοντέυει να λήξει ο πόλεμος μεταξή χακερς και Μ$ με κερδισμένους τους πρώτους φυσικά, βρίσκοντας το κατάλληλο λειτουργικό γλυκάκι.

Τέλος, ΥΠΑΡΧΕΙ και κώδικας που κυκλοφορεί στα τορεντάδικα που μετατρέπει την BillGates release ακριβώς στην MSDN release, κάνοντας πρώτα ένα MD5 έλεγχο, αλλάζοντας στο iso τον κώδικα που χρειάζεται, και εκτελώντας πάλι νέο MD5 για να ελεγχθεί η ακεραιότητα. Προσωπική μου άποψη, δεν αξίζει η κίνηση όταν το πρώτο διάσημο γλυκάκι των 2 αρχείων παίζει καλά για την ώρα.

Και κάτι ακόμη, προσωπική μου άποψη, για μένα είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα που αξίζει τα λεφτά του. Συνεπώς, κάντε ένα γκρουπ των 3-4 με τα ξαδέρφια σας, τους μπατζανάκηδές σας και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο ;-) και αγοράστε μια Ultimate License. Την M$ δεν θα την πειράξει (πολύ, και ούτε σκοπεύει να σας τα κλειδώσει) αν π.χ. το εγκαταστήσετε και το λειτουργείτε σε 3 μηχανήματα. Οπότε με περίπου 80 ευρώ ο καθένας, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μια ζωή (βαριά κουβέντα... ή τέλος πάντων μέχρι το επόμενο Διαστημικό Λειτουργικό Σύστημα του Billy)...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

@BrokenPhonez

πολύ σωστά αυτά με τον "κώδικά" που γράφεις.

αλλά εγώ το βλέπω από μια άλλη οπτική γωνία: :)

όταν βγουν στην αγορά ας τα αγοράσει ο καθένας (αξίζουν τα λεφτά τους τα Home Premium - δεν πιστεύω κανείς μέσος χρήστης να θέλει κάτι άλλο) για να νιώθει καλά και ΓΙΑ να δουλεύει το πισί του.

μιας και η Μ$ ξεκαθάρισε ότι όποιο pc δεν έχει valid vista απλά θα υπολειτουργεί... και η νομοθεσία δεν έχει σοβαρές ενστάσεις.

στο κάτω κάτω εδώ και με το validation των ΧΡ δεν κατάφεραν τπτ οι "χάκερς". μερικές σκιτζίδηκες λύσεις για IE7, WMP11... και όχι για το σύνολο.

και αν νομίζει κάποιος ότι χωρίς valid vista απλά δεν θα έχει extra free software... γελάστηκε. απλά θα έχει ένα zombie-pc.

μέχρι να βγουν στην αγορά θα μπορεί ο καθείς να τα βάλει. τι και αν λίγουν (το κλειδί του RC1/2) το 2007? μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί το validation lock.

αυτά για να έχουν γνώση η φύλακες. (προς θεού δεν είμαι δικηγόρος της Μ$... απλά γράφω ότι διαβάζω - επεξεργασμένα πάντα :) )

Alex = the best!

Καλησπερα. Αντικατεστησα τα 2 αρχεια με αυτα που δινονται στο C....k, επειτα πηγα στο site της MS και ζητησα κλειδι για την RC1 και εκανα activation. Τωρα στο system properties μου γραφει windows activated χωρις να αναφερει ημερομηνια ληξης. Που ακριβως γραφει οτι ειναι για 180 μερες?

Μεχρι στιγμης εχω εγκαταστησει τα εξης προγραμματα:

• Windows live messenger 8
    Microsoft office 2007 enterprise edition
    CA Antivirus 8.2.013
    Adobe reader 7.0.8
    LimeWire PRO 4.12.6
    μtorrent 1.6
    Nokia PC Suite 6.81.13.0
    myTV 2.4.12
    CCleaner 1.34.407
    Registry mechanic 6.0.0.750
    Microsoft Encarta 2007 Premium
    Nero 7.5.7.0 Premium
    Power ISO 3.4
    WinRAR 3.60
    K-Lite Codec Pack 2.78

Καλησπερα. Αντικατεστησα τα 2 αρχεια με αυτα που δινονται στο C....k, επειτα πηγα στο site της MS και ζητησα κλειδι για την RC1 και εκανα activation. Τωρα στο system properties μου γραφει windows activated χωρις να αναφερει ημερομηνια ληξης. Που ακριβως γραφει οτι ειναι για 180 μερες?

Μεχρι στιγμης εχω εγκαταστησει τα εξης προγραμματα:

• Windows live messenger 8
    Microsoft office 2007 enterprise edition
    CA Antivirus 8.2.013
    Adobe reader 7.0.8
    LimeWire PRO 4.12.6
    μtorrent 1.6
    Nokia PC Suite 6.81.13.0
    myTV 2.4.12
    CCleaner 1.34.407
    Registry mechanic 6.0.0.750
    Microsoft Encarta 2007 Premium
    Nero 7.5.7.0 Premium
    Power ISO 3.4
    WinRAR 3.60
    K-Lite Codec Pack 2.78

Ούτε στις παλαιότερες εκδόσεις αναφέρεται καταληκτική ημερομηνία. Λογικά θα σε ειδοποιήσει κανένα μήνα πριν τη λήξη του κλειδιού, εικασίες βέβαια όλα αυτά. Που ξέρεις, μπορεί και να το θεωρήσει νόμιμο. :-Ρ

Πάντως έχεις ακόμη κανένα 7μηνο να το ανακαλύψεις. ;-)

EDIT: Προτείνω να Βγάλεις το Registry Mechanic, ποτέ δεν ξέρεις τι ασυμβατότηες μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα διαχείρισης της Registry σε ένα νέο Λειτουργικό Σύστημα, ίσως και τραγικές.

Επίσης, τώρα που είπες MyTV, ποιά κάρτα τηλεόρασης έχεις. Βρήκε κανείς πρόγραμμα που να παίζει ΟΚ τις παλιές κάρτες της Pinnacle (Pinnacle PCTV Pro/Rave κλπ)???????? Το κανονικό δεν παίζει. Το ChrisTV δεν έχει ήχο, το k!Tv δεν τρέχει καν... Για το δε πρόγραμμα του Media Center μη μιλήσω καν, ούτε τη βλέπει ενώ τους drivers τους πέρασε αυτόματα. :-( Ίσως είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω τα Vista ακόμη για Μόνιμο λειτουργικό...

Δεν εχω καρτα τηλεορασης, το MyTV ειναι προγραμμα παρακολουθησης τηλεοπτικων προγραμματων μεσω ιντερνετ (με πληρωμη).

από 30 του μήνα τα Vista Business στο CompUSA. για όσους από μας έχουν άκρες στην "Μητρόπολη" είναι άριστο νέο :)

http://feeds.engadget.com/~r/weblogsinc/engadget/~3/48981512/

με $300 τα τρέχεις σε το πολύ 5 διαφορετικά PC (αυτό και αν είναι νέο).

για αναβάθμιση από Pro, Tablet ... $200.

ΠΡΟΣΟΧΗ! όσοι έχουν XP Home δεν μπορούν να βάλουν την Business ως upgrade, αντιστοίχως και αυτοί που έχουν XP Pro, Tablet μπορούν μόνο την Business - αν θέλουν MCE τότε πρέπει να βάλουν την Ultimate (όχι την Home Premium). με λίγα λόγια όσοι είναι home users και αγοράζουν PC τώρα και σκέφτονται την αναβάθμιση ας πάρουν το PC τους με XP Home!

Alex = the best!

Από όσους έχετε εγκαταστήσει τα Vista κανείς δεν έχει controler/δίσκο SATA ?

Εγώ έχω τον 964 της SIS και δεν τον βλέπει ... Καμοία ιδέα ?

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Να πω ότι τα Vista είδαν και την κάρτα τηλεόρασής μου, με τους BtWinCap drivers και παίζει μια χαρούλα με το DScaler. :)

Επίσης έβαλα και την τελευταία έκδοση του ffdshow με την οποία παίζουν όλα τα video άψογα, και οι υπότιτλοι εμφανίζονται σωστά.

Κάτι που δε μου άρεσε είναι το μπέρδεμα που έχει γίνει με το φάκελο Application Data που υπήρχε στο /Documents and Settings/username στα XP. Στα Vista ο φάκελος ονομάζεται /Users/username/AppData/Roaming, ενώ ο παλιός φάκελος έχει μετατραπεί σε Junction για backwards compatibility. Το ίδιο συμβαίνει και για διάφορους άλλους φακέλους στο /Users/username...

Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ ενα κολπο ενος τυπου. Πριν τα εγκαταστησει, λεει, εβαλε την ημερομηνια του bios στο 2099. Επειτα εκανε φορματ στο σκληρο, καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου και μεσα απο το περιβαλλον vista πλεον γυρισε το συστημα στη σωστη ημερομηνια. Το αποτελεσμα ειναι λεει οτι στο system properties απομενουν ΠΑΝΤΑ 30 μερες μεχρι το activation. Επισης το ιδιο εκανε και στα Windows ΧΡ RTM οπου επι ενα χρονο εκανε κανονικα τα updates, κατεβαζε απο το site της MS κτλ.

Τον κατέβασα κι εγώ χθες. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, άψογα όλα. Ούτε με το forum αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ ενα κολπο ενος τυπου. Πριν τα εγκαταστησει, λεει, εβαλε την ημερομηνια του bios στο 2099. Επειτα εκανε φορματ στο σκληρο, καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου και μεσα απο το περιβαλλον vista πλεον γυρισε το συστημα στη σωστη ημερομηνια. Το αποτελεσμα ειναι λεει οτι στο system properties απομενουν ΠΑΝΤΑ 30 μερες μεχρι το activation. Επισης το ιδιο εκανε και στα Windows ΧΡ RTM οπου επι ενα χρονο εκανε κανονικα τα updates, κατεβαζε απο το site της MS κτλ.

Χαχα. Καλό. Στέκει πάντως σαν διαδικασία. Δεν περίμενα ότι θα ισχύει και στα Vista, μια και κατά το Activation θα μπορούσε να ελέγχεται κανονικά η ημερομηνία κλπ, αλλά από ότι φαίνεται... :-)

iTunes 7.02 δουλευουν μια χαρα και το sync με το iPod μου εγινε με επιτυχια !:)

Ναι, μου έχουν πει ότι δουλεύει καλύτερα και από τα XP. ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ APPLE - BILL.

Θα προκύψει και νέος όρος για τη συνεργασία. Billapple (Πώς λέμε Pineapple?)... αν και κάποιοι προτείνουν το Applegate (όπως Watergate). ;-) POWER!

sta vista dokimase kaneis voip?mhpws kanw tpt lathos,alla bgazei sinexeia parasita.

Δύσκολο να ευθύνεται το λειτουργικό γι'αυτό το θέμα. Κοίταξε και τις δρομολογήσεις (NAT) από το router σου.

Η άλλη εκδοχή, είναι να χρειάζονται ΚΑΙ τα Vista (το απεύχομαι...) χακιές για μικρότερα πακέτα και περισσότερες half-open connections.

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Υπενθυμίζω ότι για να κάνετε πολλαπλές παραθέσεις στο ίδιο post, υπάρχει πλέον το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif

κατι παιζει με το quicktime και δεν μου παιζει σωστα, αλλα ισως να εχω κανει εγω πατατα με τα Plugin που ειχα βαλει.

Θα το δω εκτενεστερα το βραδυ και θα σας πω.

μιας και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν βάλει τα RTM (για πολλούς λόγους). μήπως θα μπορούσε κάποιο καλό παιδί :) να ανεβάσει κάπου μερικά από τα HD wallpapers? (που είναι νέα σε σχέση με την RC1).

ευχαριστώ πολύ.

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...