RAVER Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 εγω προτιμω Carib και ειμαι ετοιμος να ακουσω σχολια...:p Eγω την Carib δεν την θεωρω μπυρα ποιοτητας,ειναι για να πιεις το πολυ 2 και τιποτα παραπανω! βεβαια σε αυτην την κατηγορια μπορω να πω οτι η Sol ειναι καπως καλυτερη(αποψη μου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ότι να' ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Kaiser και heineken! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Kaiser και heineken! Kaiser ναι :up: Ηαινεκεν την θεωρω πολυ ψευτικη :heat: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ψηφίστε... Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Kaiser και heineken! Kaiser !!! Heineken όχι είναι πολύ "πράσινη" :p!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Heineken και Stella Artois draft αλλά και εμφιαλωμένες. Hoegaarden μόνο draft. Dreher έχει δοκιμάσει κανείς στην Ουγγαρία; :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! :p Αν και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη μαύρη Kostrizter Schwarzbier και γενικότερα στη μαύρη Hefebier, π.χ. Paulaner. Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 voll damm και τα μυαλα στα καγκελα Αχ ευτυχως που Σαββατο θα μαι παλι πανω και θα την ξεσκισω. Λατρεμενη χωρα.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εγώ προτιμώ Heineken για κάθε μέρα Carib sol με λεμονάκι το καλοκαίρι στην παραλία Fisher για ειδικές περιπτώσεις. Η σαμπάνια της μπύρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εγώ πίνω πολύ Στέλλα. Πίνω 1 κιβώτιο την εβδομάδα.:dizzy::dizzy: είχα μια duvel μέσα στο ψυγείο και είπα να την δοκιμάσω και έπαθα πλάκα με τον αφρό που βγάζει:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: μιλάμε για πολύ αφρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 PAULANER weiss Φοβερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 μπύρα νάνε κ οτι νάνε.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Lucifer οταν μπορω να τη βρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Διακοπες πηγα στην Τσεχια. Οταν γυρισα κατι Χαινεκεν και κατι τετοιες ουτε που ηθελα να τις ξερω. Ειδικα εκεινες οι μαυρες ηταν απιστευτες. Εδω προτιμω βαρελισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εγω παλι δεν αντεχω τη γευση της.Μονο μια με λεμονι που ειχα δοκιμασει ηταν σχετικα υποφερτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εγώ πίνω πολύ Στέλλα. Πίνω 1 κιβώτιο την εβδομάδα.:dizzy::dizzy: είχα μια duvel μέσα στο ψυγείο και είπα να την δοκιμάσω και έπαθα πλάκα με τον αφρό που βγάζει:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: μιλάμε για πολύ αφρό. η Duvel επειδη ειναι αγαπημενη μου μπυρα,θελει τον τροπο της..και στο δικο της ποτηρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Στην καθημερινότητα πίνω Heineken. Αλλά η πιο ευχάριστη μπύρα που έχω πιει ποτέ είναι η τούρκικη Εφες πίλσεν. Έπινα τα μεγάλα τα ποτήρια σαν νερό.... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Heineken γενικά αλλά και καμοιά κορόνα ή carib το καλοκαίρι δεν με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 amstel pulse ,carlsber αλλα γενικα οτι τυχει σε μπυρα δεν με απασχολει :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monic Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Amstel / Mythos για κοπροσκυλιασμα σε παγκακια και πλατειες, Heineken για κοπροσκυλιασμα σε παγκακια και πλατειες αμα εχω κανα φραγκο παραπανω, Kaiser αμα δεν εχω πολλα λεφτα και ειμαι σε κανα μαγαζι, Paulaner αμα εχω πολλα λεφτα και ειμαι σε κανα μαγαζι, Fisher αμα κερναει κανεις, Carlsberg / Βud / Guinness / McFarland αμα γουσταρω ποιοτητα. Γενικα χαλαω πολλα λεφτα στα ξυδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dirtybluesman Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 http://www.sommernaechte.com/images/erdinger.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Παιδιά, εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, δηλαδή ότι και να μου δώσεις το πίνω. Αλλά αν έχω να διαλέξω ότι θέλω, προτιμώ McFarland. ΑΠΑΙΧΤΗ ΜΠΥΡΑ !!! :up::up::up: Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 amstel,mythos,kaiser,stella και pilsner. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Παιδιά, εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, δηλαδή ότι και να μου δώσεις το πίνω. Αλλά αν έχω να διαλέξω ότι θέλω, προτιμώ McFarland. ΑΠΑΙΧΤΗ ΜΠΥΡΑ !!! :up::up::up: συμφωνω και γω η καλυτερη μπυρα:D Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts