Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθεια.

Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως απενεργοποιειται τουλαχιστον ο ηχος απο το nokia welcome logo σε Nokia N8 Anna?

Ευχαριστω.

Motorola V8160, Siemens S45, Siemens SX1, Nokia N80, Nokia N8

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, θέλω να σβήσω κάποια θέματα που είχα κατεβάσει απο το ovi αλλά στην διαχείριση εφαρμογών δεν βρίσκω κανένα. Κάποια βοήθεια ?

Την βρήκα και την κατεβάζω αυτή τη στιγμή

Η ελλάδα και το product code μας θεωρείται "Middle east"? έχει βγεί κανονικά για ελλάδα δηλαδη?

Καλημέρα, θέλω να σβήσω κάποια θέματα που είχα κατεβάσει απο το ovi αλλά στην διαχείριση εφαρμογών δεν βρίσκω κανένα. Κάποια βοήθεια ?

Ρίξε μια ματιά εδώ Διαχείριση εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του Ν8 αλλά με wifi? Όπως γίνετε με το δίκτυο που κάνει την σύνδεση από το Nokia Suite.Το ρωτάω διότι δεν έχω αντάπτορα για ασύρματη σύνδεση.

Η ελλάδα και το product code μας θεωρείται "Middle east"? έχει βγεί κανονικά για ελλάδα δηλαδη?

Ναι κανονικά και την πέρασα ήδη..όλα μια χαρά..και σίγουρα είναι πιο γρήγορο! Το σκαλίζω τώρα..ευχάριστη έκπληξη οι πέντε οθόνες!

Υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του Ν8 αλλά με wifi? Όπως γίνετε με το δίκτυο που κάνει την σύνδεση από το Nokia Suite.Το ρωτάω διότι δεν έχω αντάπτορα για ασύρματη σύνδεση.

Ορίστε. Με κάποια από αυτά θα κάνεις άνετα την δουλειά σου.

Joikuspot

Racing because all other sports require one ball only!

Ναι κανονικά και την πέρασα ήδη..όλα μια χαρά..και σίγουρα είναι πιο γρήγορο! Το σκαλίζω τώρα..ευχάριστη έκπληξη οι πέντε οθόνες!

Που ειναι ακριβως βρε φιλε(ονομασια)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

έχεις ελληνικό Product code και σου έβγαλε διαθέσιμο update?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ρε παιδια , εμενα το Nokia Suite δεν μου εβγαλε τιποτα...Που ειναι η Belle , οεο?? Εδω , αν καταλαβα , λεει οτι εχει βγει!
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

@ agstamy Κατεβαζεις κανονικα την αναβαθμιση μεσω Suite δηλαδη?
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Μόλις την κατέβασα μέσω pc suite και την εγκατέστησα. Έχω ουγγρικό... Παιδιά είναι ιδέα μου ή το κιμητό πετάει? Μέχρι στιγμής όλα ευχάριστα. Η αννα δεν με είχε ενθουσιάσει το ίδιο...

Ορίστε. Με κάποια από αυτά θα κάνεις άνετα την δουλειά σου.

Joikuspot

to joikuspot το ξέρω αλλά κάνει σύνδεση μόνο με πακέτα δεδομένων.Εγώ θέλω να συνδεθώ στο ιντερνετ στον υπολογιστή αλλά με το wifi απο το κινητό.Το κινητό είναι συνδεδεμένο με wifi κάποιου άλλου

πρέπει να έχει βγει μόνο σε vodafone branded ελληνικά Ν8. (έχει 6 homescreens και όχι 5! :p)

Όχι εμένα είναι cocmote branded...την πέρασα κανονικά μέσω Nokia Suite

Ναι έχει έξι αρχικές οθόνες, εμένα μου είχε πέντε και μπορείς να φτιάξεις και άλλη μια

Edited by impreza_sti

πρέπει να έχει βγει μόνο σε vodafone branded ελληνικά Ν8. (έχει 6 homescreens και όχι 5! :p)

δε το κοιταξα ακομα... λες εμεις που πηραμε την αννα τελευταια να παρουμε πρωτοι Belle :D :D :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μονο μεσω suite , απ'οτι βλεπω και νομιζω οτι τα χανεις (αλλα εδω ας απαντησει καποιος εμπειροτερος)Εγω στο suite εξακολουθω να μην βλεπω belle :/

ΑΑ, να ρωτησω παλι , θυμαμαι για να μου βγαλει την anna ειχα κανει κατι με την επιλογη ''reinstall software''? Μηπως την εκανε την αναβαθμιση κανεις ετσι?

Edited by mikekap

μεσω suite μπορω να μεταφερω επαφες απο το n82 μου στο n8?λογικα με synq θα γινετε αλλα ας μου πει καποιος που γνωριζει στανταρ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...