Jump to content

jpf_sote20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jpf_sote20

  1. Το πρωτο μου κινητο. 1998 καλοκαιρι με το πακετο του bfree!!! Το πουλησα περισυ. Δουλευε αψογα ακομα!!!!
  2. Λοιπόν τελικά όλη την μπαταρία μου την έτρωγε το wifi και το mobile data. Έκανα δοκιμή με αυτά στο off, ανοιγοντάς τα περιοδικά για χρήση και με μέτρια λεπτά ομιλίας η μπαταρία μου κράτησε 3 μέρες!!! Όταν έχω ανοιχτό το wifi και to mobile data κρατάει μια!!!
  3. Και εμένα μιαμιση μέρα κρατάει με όλα κλειστά!!!!
  4. Πας στην αρχική οθόνη κάνεις drop down βλέπεις τι τρέχει και το τερματίζεις.
  5. Λίγες 'ωρες χρήσης και νιώθω ότι αγόρασα νεο κινητό!!!!!!!!!!
  6. Μόλις την κατέβασα μέσω pc suite και την εγκατέστησα. Έχω ουγγρικό... Παιδιά είναι ιδέα μου ή το κιμητό πετάει? Μέχρι στιγμής όλα ευχάριστα. Η αννα δεν με είχε ενθουσιάσει το ίδιο...
  7. Ρε παιδιά εμένα εδώ και 1 εβδομάδα δεν λειτουργουν τα widgets του accueweather και των social networks. Τα απεγκατέστησα και τα εγκατέστησα ξανά. Τα ξανακατέβασα απο το νοκια store. Έκανα restart στο κινητό αλλά τίποτα! Έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  8. Ok ευχαριστώ πολύ! Ελπιζω να μην μου κάνουν πρόβλημα για το f2go γιατι μου φαίνεται ότι εναπόκειται στη διάθεση του υπαλλήλου αν θα στο επιτρέψει ή οχι!
  9. Και απο διαδικασία τι λέει; Εμφανιζεται κάποιο ειδικό μενου και μια θα κλεινω το ενα νουμερο και μια το άλλο; Ποση ωρα θέλει;
  10. Η νεα προσφορα με τα 1000 λεπτα θα παιζει;
  11. Επειδή παιδια θα φυγω στρατο και με ενδιαφερει πολύ θα ήθελα να μου πείτε αν μπορω να κάνω 2 in 1 ενα αριθμο συμβολαίου και ένα F2GO (εχω ενεργοποιησει το Non stop και την νεα προσφορα με τα 1000 λεπτα). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δέχομαι κλήσεις στο συμβόλαιο και να παίρνω τηλεφωνα από το F2GΟ. Δεν με ενδιαφέρει να λειτουργουν ταυτόχρονα. Ποσο κοστίζει; Θα πάω σε Wind και αν λειτουργει σε ολα τα κινητα (Νοκια 7610); Γινεται να βγάλω και twin sim και για τα δυο νουμερα ή μπορώ μονο για ένα; Γιατι θα πάρω το παλιό μου κινητο στο στρατο Νοκια 7610) και θέλω την twin για το N95 8GB!
  12. Πρωτα φευγουν τα 1000 λεπτα και sms Και μετα του non stop!
  13. Thanks, γιατί είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχουν!! Αν βρείς κανα λίνκ κάνε ποστ!!!
  14. Οχι bluetooth, ενσύρματα εννοώ, για να ακούω μουσική!!! Γιατι έχω πάρει μνήμη 2GB και θέλω να ακούω μουσική, όχι όμως από το ένα αυτί!!!!
  15. Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Υπάρχουν συμβατά στερεοφωνικά ακουστικά για το 7610; Αν έχει κάποιος ας πεί γιατί όπου και να ρώτησα μου είπαν όχι; Καμμια ιδέα κανείς;
×
×
  • Create New...