jpf_sote20 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ρε παιδιά εμένα εδώ και 1 εβδομάδα δεν λειτουργουν τα widgets του accueweather και των social networks. Τα απεγκατέστησα και τα εγκατέστησα ξανά. Τα ξανακατέβασα απο το νοκια store. Έκανα restart στο κινητό αλλά τίποτα! Έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με το δωρεάν Mp3Tag φτιάχνετε εύκολα τα τραγούδια σας όπως θέλετε. Εχει δυνατότητα να του προσθέτετε ολόκληρο φάκελο με mp3 για ομαδική επεξεργασία. Πιο καλή και συμβατή μορφή είναι το ID3v2.3 για να παίζουν όσο γίνεται περισσότερα Mp3 σωστά. Ακου φιλε τι μου κανει εμενα:εχω εναν φακελο με τον ιδιο τραγουδιστη,21 τραγουδια.Ενω τα περναω κανονικα,στην ανανεωση μετα της βιβλιοθηκης μου τα βγαζει 15 στον εναν φακελο κ 6 σε αλλον με το ιδιο ονομα ομως!!Με το προγραμμα αυτο τα φτιαχνω με ελληνικες γραμματοσειρες.Θελει εκει καποια ρυθμιση αλλη; Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής-λειτουργικού αυτό.Κάπου στην ονοματολογία έχεις κάνει κάποιο λάθος. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής-λειτουργικού αυτό.Κάπου στην ονοματολογία έχεις κάνει κάποιο λάθος. Ο φακελος που τα εχω μεσα ειναι ο ιδιος(ονομα) με αυτο που γραφω στο προγραμμα.Εκει στο προγραμμα τι ακριβως βαζουμε; Οκ ηταν ρυθμιση του προγραμματος!Ευχαριστω. Edited January 18, 2012 by giorgos1966 Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 για καποι λογο το κινητο σημερα ανεβασε θερμοκρασια και τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια του....εψαξα να δω αν ηταν καποια εφαρμοφη ανοιχτη στο backround αλλα ηταν μονο ανοιχτος ο music player... Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 για καποι λογο το κινητο σημερα ανεβασε θερμοκρασια και τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια του....εψαξα να δω αν ηταν καποια εφαρμοφη ανοιχτη στο backround αλλα ηταν μονο ανοιχτος ο music player... Μήπως έχεις βάλει custom firmware; Ψάξε και τις εφαρμογές σου. Ίσως να φταίει κάποια εφαρμογή εκτός Nokia Store. ;) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 οχι....οτι εχω κατεβασει ειναι απο το νοκια store Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 οχι....οτι εχω κατεβασει ειναι απο το νοκια store Χμ. Μήπως κάποια εφαρμογή συνδέεται συνέχεια στο ίντερνετ; Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 για καποι λογο το κινητο σημερα ανεβασε θερμοκρασια και τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια του....εψαξα να δω αν ηταν καποια εφαρμοφη ανοιχτη στο backround αλλα ηταν μονο ανοιχτος ο music player... Μήπως έχεις βάλει custom firmware; Ψάξε και τις εφαρμογές σου. Ίσως να φταίει κάποια εφαρμογή εκτός Nokia Store. ;) Οτιδήποτε χρησιμοποιεί εντατικά τη σύνδεση δεδομένων καταναλώνει μπαταρία. Οτιδήποτε καταναλώνει μπαταρία ανεβάζει τη θερμοκρασία. Δεν είναι ανάγκη να είναι εκτός Nokia Store και δεν είναι κάτι μη φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εγώ υποψιάζομαι το gps. Πιο ενεργοβόρο από τη σύνδεση δεδομένων. Άσε που μπορεί να τη χρησιμοποιεί κιόλας. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εγώ υποψιάζομαι το gps. Πιο ενεργοβόρο από τη σύνδεση δεδομένων. Άσε που μπορεί να τη χρησιμοποιεί κιόλας. Το Battery Monitor δεν συμφωνεί. http://img233.imageshack.us/img233/4332/batterymonitor.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδιά, υπάρχει θέμα με τους χάρτες που δεν έχει διορθωθεί ακόμα! Η εφαρμογή άπαξ και ανοιχτεί, συνεχίζει να τρέχει στο background ακόμα και όταν την κλείσουμε, πράγμα που φαίνεται μόνο μέσα στο app stop...από το οποίο επίσης δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το κινητό!! Αυτό ίσως καταναλώνει μπαταρία χωρίς να το καταλάβουμε...να το θυμάστε όποτε ανοίγετε το gps! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά, υπάρχει θέμα με τους χάρτες που δεν έχει διορθωθεί ακόμα! Η εφαρμογή άπαξ και ανοιχτεί, συνεχίζει να τρέχει στο background ακόμα και όταν την κλείσουμε, πράγμα που φαίνεται μόνο μέσα στο app stop...από το οποίο επίσης δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το κινητό!! Αυτό ίσως καταναλώνει μπαταρία χωρίς να το καταλάβουμε...να το θυμάστε όποτε ανοίγετε το gps! αιώνιο bug των Nokia Maps(aka ovi maps) ... Όποτε ανοίγω αυτό ή το weather μετά κάνω restart :p Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Σε εμένα δε συμβαίνει πάντως.. Κλείνει κανονικά και το δουλεύω αρκετά συχνά. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά, υπάρχει θέμα με τους χάρτες που δεν έχει διορθωθεί ακόμα! Η εφαρμογή άπαξ και ανοιχτεί, συνεχίζει να τρέχει στο background ακόμα και όταν την κλείσουμε, πράγμα που φαίνεται μόνο μέσα στο app stop...από το οποίο επίσης δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το κινητό!! Αυτό ίσως καταναλώνει μπαταρία χωρίς να το καταλάβουμε...να το θυμάστε όποτε ανοίγετε το gps! αιώνιο bug των Nokia Maps(aka ovi maps) ... Όποτε ανοίγω αυτό ή το weather μετά κάνω restart :p καλημερα. βαλτε το killme για να βλεπετε ολα οσα "τρεχουνε" στο κινητο σας, και να μπορειτε να τα "σκοτωνετε" χωρις restart :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλημερα. βαλτε το killme για να βλεπετε ολα οσα "τρεχουνε" στο κινητο σας, και να μπορειτε να τα "σκοτωνετε" χωρις restart :) Καλημέρα. Δεν μου το εγκαθιστά γιατί έχει κάποιο πρόβλημα το πιστοποιητικό. Κάποια βοήθεια; Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλημερα. βαλτε το killme για να βλεπετε ολα οσα "τρεχουνε" στο κινητο σας, και να μπορειτε να τα "σκοτωνετε" χωρις restart :) Kαι πως δουλευει αυτο,τι κοιταζουμε;:confused: Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλημέρα. Δεν μου το εγκαθιστά γιατί έχει κάποιο πρόβλημα το πιστοποιητικό. Κάποια βοήθεια; δυστυχως πρεπει να χακαρεις το κινητο σου για να δουλεψει:( Kαι πως δουλευει αυτο,τι κοιταζουμε;:confused: τρεχεις το προγραμμα και θα δεις την παρακατω εικονα. πατας μια φορα στην εφαρμογη που θελεις να "σκοτωσεις" -επιλογες-terminate ή terminate all αν θελεις να τις "σκοτωσεις" ολες μαζι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 δυστυχως πρεπει να χακαρεις το κινητο σου για να δουλεψει:( τρεχεις το προγραμμα και θα δεις την παρακατω εικονα. πατας μια φορα στην εφαρμογη που θελεις να "σκοτωσεις" -επιλογες-terminate ή terminate all αν θελεις να τις "σκοτωσεις" ολες μαζι :) Αυτες οι εφαρμογες που ειναι με 2 αστερακια(αριστερα) τρεχουνε;Γιατι ολες εχουνε 1 κ μερικες 2 αστερακια! Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 1.πως μπορω να δω σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι φωτος?και ποιος ειναι ο default και πως τον οριζω?(δεν μπορω να δω τις φωτος στην εκθεση,παρα μονο τα βιντεο) 2.οταν με καλουν πρεπει να ξεκλειδωσω τη συσκευη για να απαντησω(πως διορθωνεται αυτο)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά, υπάρχει θέμα με τους χάρτες που δεν έχει διορθωθεί ακόμα! Η εφαρμογή άπαξ και ανοιχτεί, συνεχίζει να τρέχει στο background ακόμα και όταν την κλείσουμε, πράγμα που φαίνεται μόνο μέσα στο app stop...από το οποίο επίσης δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το κινητό!! Αυτό ίσως καταναλώνει μπαταρία χωρίς να το καταλάβουμε...να το θυμάστε όποτε ανοίγετε το gps! Μένει ανοιχτό αλλά ούτε τη σύνδεησ δεδομένων χρησιμοποιεί ούτε το GPS. Και τα δύο έχουν ένδειξη όταν χρησιμοποιούνται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 1.πως μπορω να δω σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι φωτος?και ποιος ειναι ο default και πως τον οριζω?(δεν μπορω να δω τις φωτος στην εκθεση,παρα μονο τα βιντεο) 2.οταν με καλουν πρεπει να ξεκλειδωσω τη συσκευη για να απαντησω(πως διορθωνεται αυτο)? Περίεργα αυτά που γράφεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Να ρωτησω κ εγω κατι ξεχασμενο για μενα:θελω στην εκθεση μου να φτιαξω φακελους κ να ταξινομησω εκει διαφορες φωτο.Και οταν την ανοιγω(εκθεση) να βλεπω τους φακελους κ να διαλεγω απο κει!Γινετε; Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 οταν με καλουν πρεπει να ξεκλειδωσω τη συσκευη για να απαντησω(πως διορθωνεται αυτο)? Σίγουρα έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα και επηρεάζει τη σωστή λειτουργία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) 1.πως μπορω να δω σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι φωτος?και ποιος ειναι ο default και πως τον οριζω?(δεν μπορω να δω τις φωτος στην εκθεση,παρα μονο τα βιντεο) 2.οταν με καλουν πρεπει να ξεκλειδωσω τη συσκευη για να απαντησω(πως διορθωνεται αυτο)? 1. E: mass memory - received files/ληφθέντα αρχεία, εδώ αποθηκεύονται αυτόματα. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις όμως που θα πηγαίνουν τα αρχεία μετά τη λήψη. 2. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο κανονικά. Καμιά εφαρμογή που πέρασες θα κάνει τη ζημιά. Έλεγξέ το. θελω στην εκθεση μου να φτιαξω φακελους κ να ταξινομησω εκει διαφορες φωτο.Και οταν την ανοιγω(εκθεση) να βλεπω τους φακελους κ να διαλεγω απο κει!Γινετε; Αν κατάλαβα καλά, θες να δημιουργείς φακέλους με εικόνες στην έκθεση, και αυτόματα να δημιουργούνται οι ίδιοι φάκελοι στην εφαρμογή προβολής εικόνων/videos; Αν εννοείς αυτό, τότε όχι δεν μπορείς. Εναλλακτικά όμως, μπορείς να φτιάξεις albums στην εφαρμογή. Edited January 19, 2012 by Pitsikoulina My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts