Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 και να χρησιμοποιήσεις ένα από τα product codes τα οποία βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα τους παρόντος θέματος. Λογικά θα μπορούν να στο κάνουν και κάποιο nokia care κατάστημα.

To phoenix το κανω εγκατασταση και μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει λογω καποιου αρχειου.Σε nokia care μου αλλαζουν το product code η μου βγαζουν μονο το cosmote;

Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 και να χρησιμοποιήσεις ένα από τα product codes τα οποία βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα τους παρόντος θέματος. Λογικά θα μπορούν να στο κάνουν και κάποιο nokia care κατάστημα.

Eκανα ακριβως οπως λεει ο οδηγος που μου εδωσες.Ολα καλα αλλα μολις παταω για refurbish γραφει failed.Δεν ξερω αν φταει που εχω win 7 64.Καποια αλλη λυση;

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To phoenix το κανω εγκατασταση και μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει λογω καποιου αρχειου.Σε nokia care μου αλλαζουν το product code η μου βγαζουν μονο το cosmote;

Eκανα ακριβως οπως λεει ο οδηγος που μου εδωσες.Ολα καλα αλλα μολις παταω για refurbish γραφει failed.Δεν ξερω αν φταει που εχω win 7 64.Καποια αλλη λυση;

Τελικα ολα καλα εβγαλα το cosmote αλλα το product code δεν αλλαξε.Τις αναβαθμισεις τωρα πρεπει να τις κανω με το wifi η κανονικα με καλωδιο;Φοβαμαι οτι θα μου βαλει την αναβαθμιση του cosmote:confused:

Edited by gjimmys

Αγορασα πριν 2 μερες απο αθηνα σε μαγαζι με μεταχειρισμενα ενα νοκια Ν8-00 και επειδη δεν το ελεγχα λεπτομερως γιατι δεν ειχα και ιδιαιτερες γνωσεισ σε αυτο διαπιστωσα οτι το δεν μπορει να συνδεθει με υπολογιστη και δεν το αναγνωριζει μονο ως web camera, mass storage , com port. ΔΕΝ ανοιγει η εφαρμογη ovi. του εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεισ αλλα παλι τα ιδια και πηγα να κανω φορματ με το *#7370# και τον τροπο με τα πληκτρα και δεν το κανει. τι να κανω. και δεν ειμαι και αθηνα να το παω παλι στο μαγαζι που το πηρα.:( Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

Αγορασα πριν 2 μερες απο αθηνα σε μαγαζι με μεταχειρισμενα ενα νοκια Ν8-00 και επειδη δεν το ελεγχα λεπτομερως γιατι δεν ειχα και ιδιαιτερες γνωσεισ σε αυτο διαπιστωσα οτι το δεν μπορει να συνδεθει με υπολογιστη και δεν το αναγνωριζει μονο ως web camera, mass storage , com port. ΔΕΝ ανοιγει η εφαρμογη ovi. του εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεισ αλλα παλι τα ιδια και πηγα να κανω φορματ με το *#7370# και τον τροπο με τα πληκτρα και δεν το κανει. τι να κανω. και δεν ειμαι και αθηνα να το παω παλι στο μαγαζι που το πηρα.:(

το κινητο ειναι μαιμου.δεν ειναι γνησιο Ν8.ποσο το πηρες?πατα *#0000# και πες μου το product code.

Edited by impreza_sti

στην ομονοια το πηρα. για κανονικο μου το εδωσε . αυτο δεν περνει φορματ και τετοια... θα με κανει να κατεβω παλι αθηνα... τιμη τι να σου πω τωρα το μονο που θα δειξει ειναι ποσο κοροιδο ετυχα....

δεν ειναι καν symbian.ουτε καν νοκια.το πληρωσες για 300 ευρω?

και τι ειναι;;;;; φτιαχνετε μπορω να το διορθωσω καθολου,, 150 εδωσα και ενα jaga που ειχα και δεν το παλευα.

μπορεισ να βοηθησεισ να μου πεισ αν μπορω να το κανω κατι??

το jaga μπροστα του ειναι κινηταρα.κινεζικο του κιλου ειναι.εχεις αποδειξη με το ιμει της συσκευης γραμενο πανω?αν ναι ισως βρεις ενα δικιο.αλλιως θα σου πει οτι το αλλαξες εσυ με αυτο το κινεζικο.

και τι ειναι;;;;; φτιαχνετε μπορω να το διορθωσω καθολου,, 150 εδωσα και ενα jaga που ειχα και δεν το παλευα.

μπορεισ να βοηθησεισ να μου πεισ αν μπορω να το κανω κατι??

μα πως να φτιαχτει αφου ειναι μαιμου :lol: :ninja: ??? τελικα το πηρες απο καταστημα η απο τον δρομο ? αν το πηρες απο καταστημα ειναι πολυ σοβαρο αυτο που εγινε!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

το jaga μπροστα του ειναι κινηταρα.κινεζικο του κιλου ειναι.εχεις αποδειξη με το ιμει της συσκευης γραμενο πανω?αν ναι ισως βρεις ενα δικιο.αλλιως θα σου πει οτι το αλλαξες εσυ με αυτο το κινεζικο.

oxi δεν εχει το ΙΜΕΙ επανω η αποδειξη. αυτο τι ειναι τι λογισμικο σπαει ξερεις???

απλο κινητο ειναι.δεν εχει καν καποιο λογισμικο.το κουτι της συσκευης ειναι μπλε?το ιμει που γραφει το κουτι ειναι το ιδιο με το ιμει του κινητου?

Παρεθεσε μας καποια φωτογραφια να σου πουμε την γνωμη μας. Και γραψε μας αναλυτικα τι γραφει οταν πατας *#0000#

Oneplus 5 - 128GB

ισως βρεις ενα δικιο..απο buy and sell το πηρες?

Αν είναι από αυτούς θα χαλαστώ πολύ! Έχω ανταλλάξει αρκετά κινητά εκεί και ομολογώ πως μέχρι τώρα ήταν άψογη η εξυπηρέτηση τους και τα προϊόντα που παρέλαβα. Ελπίζω αν έκαναν τέτοια πατάτα τουλάχιστον να το παραδεχτούν και να δώσουν άλλη original συσκευή στον φίλο. Αν είναι αυτοί, γιατί στην Ομόνοια έχει ένα σωρό μαγαζιά με μεταχειρισμένα...και τα περισσότερα είναι αμφιβόλου ποιότητας κι εμπιστοσύνης! Τουλάχιστον το buy & sell έχει κάποιο όνομα...

Kαλησπέρα! Μετά απο πολλές συγκρίσεις κ διάβασμα στο φόρουμ κατέληξα στο n8,το οποίο θα είναι το πρώτο μου smartphone. Οι συγκρίσεις ήταν μεταξύ c6-01/n8/700. Eπαιξε ρόλο η κάμερα & η ποιότητα.Ηθελα να μου πείτε αν δεν είναι ελληνικής εισαγωγής,η διαδικασία μετά από αναβάθμιση (anna/belle), για να του βάλω ελληνικά ποιά είναι? & υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν δεν κάνω κάτι σωστά να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη συσκευή?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Edited by bill971
Samsung S8

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ovi store 2.12.043

Ovi Maps 3_06_11wk10_b01_tb9_2_195660

Κατέβασέ τα και εγκατέστησε τα

σε ευχαριστω και εγω παρα πολυ φιλε μου.

ειχα προβλημα και δεν μπορουσα να μπω στο store. εγκατεστησα το αρχειο που δινεις και εφτιαξε.

να εισαι καλα!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλημερα, γνωριζει κανεις τι ειναι το nokia analytics collector και αν δεν ειναι απαραιτητο αν μπορω να το απεγκαταστησω για να μην τρωει μνημη?

nokia N8 type rm-505 date 15-3-2011 v10.0.012

Rm-505 είναι το Ν97. Καλά γίνεται να σου πούλησε Ν97 για Ν8 ???? Και μάλιστα το firmware που έχεις επάνω είναι το 1ο που βγήκε. Μετά από το v10.0.012 έχουν βγει άλλα 8 firmware και το τελευταίο είναι το ν22.0.110.

Edited by GeorgeChios

Moλις εβαλα και την Anna update 1/2

απ'ο,τι βλεπω υπαρχει και η 2/2 αλλα δεν μου τη βγαζει. την εχει βαλει κανεις σας?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

για πιο λογο μετα απο ανοιγμα κλεισιμο του κινητου μου ,μου πεταξε οτι ειχα μεσα στους φακελους ,χυμα απεξω?

εχω την αννα και εχω κανει και hard reset.ειναι bug?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

για πιο λογο μετα απο ανοιγμα κλεισιμο του κινητου μου ,μου πεταξε οτι ειχα μεσα στους φακελους ,χυμα απεξω?

εχω την αννα και εχω κανει και hard reset.ειναι bug?

πολυ παραξενο αυτο. Μαλλον πρεπει να το φλασαρεις .

Oneplus 5 - 128GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...