SaintPetrouil Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει και άλλος εδώ μέσα το εξής πρόβλημα. Ενώ το κινητό έχει κανονικά σήμα, ξαφνικά μηδενίζεται. Του παίρνει μάλιστα πολύ ώρα να επανέλθει και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι να το βάλω σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και μετά επαναφορά στο "γενικό", ή ,να περιμένω να επανέλθει μόνο του. Αυτό είναι θέμα κινητού(hardware) ή θέμα της κάρτας sim ? Είμαι συνδρομητής vodafone. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αυτό είναι θέμα κινητού(hardware) ή θέμα της κάρτας sim ? Είμαι συνδρομητής vodafone. Εμενα κανα 2 φορες εχει χαζεψει η καρτα σιμ και δεν εχω καθολου σημα, διορθωνεται μονο αν βγαλω και ξαναβαλω την σιμ στο κινητο. Ισως ειναι θεμα σιμ, δεν εχω καταλαβει ακομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αυτό είναι θέμα κινητού(hardware) ή θέμα της κάρτας sim ? Είμαι συνδρομητής vodafone. Κι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με σιμ της cosmote. Τώρα 2 μέρες μου λέει ότι δεν βρέθηκε σιμ και μετά από λίγο την αναγνωρίζει πάλι και κάνει επανεκκίνηση (Σε αυτές τις 2 μέρες μου έβγαλε το πρόβλημα όταν έπαιζα το fragger). Πριν καιρό για ένα διάστημα 3-4 ωρών ενώ έβλεπε την σιμ δεν είχε σήμα με τίποτα. Είναι καινούρια η σιμ, την οποία την έβαλα όταν μου έκαψε την παλιά σιμ που είχα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE1988 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αν είναι έτσι, τότε σου έδωσαν άλλο. Τα κινητά που δίνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι μόνα τους, χωρίς τη συσκευασία (εφόσον φορτιστές κλπ τα έχεις ήδη από το προηγούμενο). Δεν είναι μεταχειρισμένα, είναι κάποια κομμάτια που προορίζονται για αντικατάσταση όταν η επισκευή είναι αδύνατη. Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι πρόβλημα είχε το N8 σου. Τι εννοείς «όταν έβγαινες έξω δεν λειτουργούσε όταν σε καλούσαν»; Που έξω; Και ποιος αισθητήρας ήταν «μπλοκαρισμένος»; το προβλημα μου ηταν το εξης μεσα στο σπιτι το κινητο αναβε κανονικα εξω απο το σπιτι οταν με καλουσαν νεκρωνε η οθονη δεν μπορουσα να απαντησω σε κανεναν ουτε και να καλεσω καποιον με λιγα λογια λειτουργουσε μονο σε σκοτεινα μερη με λιγο φως κουλο ε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει και άλλος εδώ μέσα το εξής πρόβλημα. Ενώ το κινητό έχει κανονικά σήμα, ξαφνικά μηδενίζεται. Του παίρνει μάλιστα πολύ ώρα να επανέλθει και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι να το βάλω σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και μετά επαναφορά στο "γενικό", ή ,να περιμένω να επανέλθει μόνο του. Αυτό είναι θέμα κινητού(hardware) ή θέμα της κάρτας sim ? Είμαι συνδρομητής vodafone. Η SIM που έχεις είναι μήπως παλιά; Αν ναι, δοκίμασε να την αντικαταστήσεις με μία καινούργια, κατά προτίμηση 3G, ώστε να λειτουργεί και καλύτερα με δίκτυα UMTS. ;) Edited November 19, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά λίγη βοήθεια. Το Ν8 ενός φίλου αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με το ρούτερ του και ενώ βάζουμε κανονικά το κλειδί δε συνδέεται,τι μπορεί να φταίει; Το αναγνωρίζει κανονικά αλλά δε συνδέεται!! Δείχνει ότι έχει συνδεθεί όταν βάζετε το κλειδί; Μπορεί να φταίει το ρούτερ, τρώει κολλήματα καμια φορά... κάνε το μια επανεκκίνηση η βγάλ'το απ΄την πρίζα και ξαναβάλ'το! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Το ρούτερ συνδέεται κανονικά με το λαπτοπ που έχει ασύρματα. Στο τηλέφωνο βάζουμε το κλειδί λέει συνδεση και μετά από λίγο, η σύνδεση απέτυχε δεν υπάρχει wilan σύνδεση ή κάτι τέτοιο. Το κουφό είναι ότι το δικό μου τηλέφωνο συνδέεται κανονικά.Θα έκανα αυτά που είπες αν δε συνδεόταν το δικό μου και ξέρω οτι τα ρούτερ τρώνε κολλήματα. Αν έχεις περιορίσει τις IP που μπορεί να πάρει και δεν έχει ελεύθερη, το κάνει. Επίσης μια ακόμα περίπτωση είναι να έχεις κλείδωμα με MAC address. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το wifi. Είναι ανοικτό, κλειστό, έχει DHCP? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπέρα! Έπεσε στα χέρια μου ένα N8, το οποίο υποθέτω πως είναι brickαρισμένο. Μου είπαν ότι κάτι πήγε στραβά με update και έμεινε έτσι. Το κινητό δεν ανάβει. Το έβαλα να φορτίσει ώρες και έμεινε σβηστό. Πατάω το power, κάνει μια σύντομη δόνηση και τίποτα πάλι. Πατάω το power για 8'' που διάβασα κάπου, κάνει 3 σύντομε δονήσεις και πάααααλι τίποτα. Έχω φλασάει διάφορα κινητά και έχω παίξει με roms αλλά είναι η πρώτη φορά που παίζω με ΝΟΚΙΑ και δεν έχω ιδέα πως να το φτιάξω. Έχει κανείς ιδέα τι να κάνω; Κάτι να δοκιμάσω; Κάποιο οδηγό για όταν το κινητό είναι σε τέτοια φάση; :rolleyes: http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ [ΟΔΗΓΟΣ] Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπέρα! Έπεσε στα χέρια μου ένα N8, το οποίο υποθέτω πως είναι brickαρισμένο. Μου είπαν ότι κάτι πήγε στραβά με update και έμεινε έτσι. Το κινητό δεν ανάβει. Το έβαλα να φορτίσει ώρες και έμεινε σβηστό. Πατάω το power, κάνει μια σύντομη δόνηση και τίποτα πάλι. Πατάω το power για 8'' που διάβασα κάπου, κάνει 3 σύντομε δονήσεις και πάααααλι τίποτα. Έχω φλασάει διάφορα κινητά και έχω παίξει με roms αλλά είναι η πρώτη φορά που παίζω με ΝΟΚΙΑ και δεν έχω ιδέα πως να το φτιάξω. Έχει κανείς ιδέα τι να κάνω; Κάτι να δοκιμάσω; Κάποιο οδηγό για όταν το κινητό είναι σε τέτοια φάση; :rolleyes: Με τον οδηγό που σου είπε ο impreza_sti νομίζω θα το επαναφέρεις. Αρκεί να βάλεις τo scandinavia test firmware 11.5 και μετά να βάλεις το ελληνικό. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ [ΟΔΗΓΟΣ] Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής Με τον οδηγό που σου είπε ο impreza_sti νομίζω θα το επαναφέρεις. Αρκεί να βάλεις τo scandinavia test firmware 11.5 και μετά να βάλεις το ελληνικό. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!!!! Έχω ξεκινήσει και κατεβάζω τα απαραίτητα! :D Ελπίζω να είναι εύκολο και να μη σα κουράσω άλλο! http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Eυχαρστώ κατ' αρχήν για τις απαντήσεις σας. Το ρούτερ το βλέπω στο τηλέφωνο κανονικά, το πατώ για να συνδεθεί,βγάζει το εικονίδιο για να περάσω το κλειδί,οκ,συνδεση και μετά από καποια δευτερόλεπτα δε συνδέθηκε γράφει...υπάρχει κανονικά στη λίστα των ρούτερς της γειτονιάς που βρίσκει...οπότε; Δεν έχει κλείδωμα με mac adrdress, εκτός κι αν το είχε από την αρχή....Τ υπόλοιπα δεν τα ξέρω ανοιχτο ή κλειστό.¨Ενα oxygen μαύρο της tellas είναι....αν βοηθάει αυτό....σε επικοινωνία μου δε και με την tellas και με τη wind μου είπαν ότι πρέπει να κοιτάξω το κινητό. Όπως είπα το δικό μου τηλέφωνο συνδέεται κανονικά. Και κάτι άλλο,αν βρεθεί λύση πείτε μου την αναβάθμιση σε anna πως την περνάμε; Ούτε το ovi δεν είναι αναβαθμισμένο... με τη wind μπαινει κανονικά και διαβάζω emails...με wifi δεν μπορεί να συνδεθεί! με το συγκεκριμενο ρουτερ ειχα και γω κατα καιρους θεματακια... διεγραψε το απο σημειο και τραβα επανεκινηση στο ρουτερ... μετα ξανασυνδεσου αν δεν πιασει, ξανακαντο απλα κανε επανεκινηση και στο κινητο :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Πόση μνήμη © έχετε στο N8 σας με την Αnna; Εγω έχω 120 mb. Είναι πολύ η λίγο; Εχω κάνει όλες τις ενημερώσεις λογισμικού και έχω εγκαταστήσει καμιά 10 προγράμματα.. Πολλές φορές βάζω και βγάζω προγράμματα...Υπάρχει πρόγραμμα που να "καθαρίζει" το κινητό, να σβήνει υπολείμματα απο παλιά προγράμματα και να μεγαλώνει τη ©; Edited November 20, 2011 by LELELO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Επανεκίνηση πες μου είναι η επαναφορά εργοστασιακών ή κάποια άλλη επανεκίνηση;Στο γράφω γιατί εγώ έχω και επενεκίνηση με το power κουμπί και από τις ρυθμίσεις επαναφορά. Και πώς γίνεται αν υπάρχει απλή επανεκίνηση.Με δυσκολεύει λίγο το λειτουργικό,συγγνώμη. Οπότε το διαγράφω από το τηλέφωνο,κάνω επανεκίνηση στο ρούτερ και μετά αναζήτηση για ρούτερ από το τηλέφωνο; Θα το βρει αν το διαγράψω πριν; Τα κατάλαβα καλά; εννοειται θα το βρεις, απο τους αποθηκευμενους προορισμους.... επανεκινηση=κλεισε απο πανω το κινητο και ανοιξε το παλι :lol: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 δε πειραζει :) πατωντας απλα μια φορα εχει επιλογη σβησιμο,εξοικ. ενεργειας, κλειδωμα και διαφορα προφιλ, συνεχομενο για 2-3 δευτερα το κλεινει... επιλογη για επανεκινηση μονο με mod Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αν τελικά τα καταφέρω και συνδεθεί έναν κόπο πώς περνάμε την αναβάθμιση anna; Γίνεται over air όπως σε εμάς ή χρειάζεται κάτι άλλο δηλαδή να κατεβάσω κάτι στο pc ή κάτι παρόμοιο; Μέχρι τωρα η αννα δεν ειναι διαθεσιμη ota.. Που σημαινει οτι πρεπει να συνδεσεις το κινητο με usb στο pc σου.. Μετα μπαινεις ovi και η διαδικασια συνεχιζει να ειναι πολυ ευκολη.. Απλα να ξερεις οτι αν δεν εχεις ελληνικο κωδικο προιοντος με την αναβαθμιση θα χασεις τα ελληνικα..:Χ My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ωχ, έτσι γίνεται; :cry::cry::cry: Νόμιζα ότι με το power κουμπι θα είχε τις επιλογές απενεργοποίηση και επανεκίνηση και μέσα από το menu την επαναφορά, έτσι έμαθα εγώ με το HTC :rolleyes::rolleyes: Πατάτα ρώτησα,συγγνώμη.Αν τελικά τα καταφέρω και συνδεθεί έναν κόπο πώς περνάμε την αναβάθμιση anna; Γίνεται over air όπως σε εμάς ή χρειάζεται κάτι άλλο δηλαδή να κατεβάσω κάτι στο pc ή κάτι παρόμοιο; Μπορεί να γίνει και με επιλογή από το μενού, αν έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα (πχ Jbak Task Manager). Αν δεν έχεις τίποτα, κλείσιμο και ξανά άνοιγμα. Όσο για το OTA update που γίνεται «σε σας», να σε πληροφορήσω ότι κι αυτό όπως και πάρα πολλά άλλα ξεκίνησαν από το Symbian. :D Βέβαια όπως λέει και η @Pitsikoulina από πάνω, η Anna δεν έχει δοθεί OTA. Συνεπώς κατεβάζεις το Nokia Suite και προχωράς. Αρκεί να έχει ελληνικό product code το κινητό, ώστε να μη χάσεις τα ελληνικά. Διαφορετικά φλασάρισμα. Edited November 21, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μπορεί να γίνει και με επιλογή από το μενού, αν έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα (πχ Jbak Task Manager). Αν δεν έχεις τίποτα, κλείσιμο και ξανά άνοιγμα. Όσο για το OTA update που γίνεται «σε σας», να σε πληροφορήσω ότι κι αυτό όπως και πάρα πολλά άλλα ξεκίνησαν από το Symbian. :D Βέβαια όπως λέει και η @Pitsikoulina από πάνω, η Anna δεν έχει δοθεί OTA. Συνεπώς κατεβάζεις το Nokia Suite και προχωράς. Αρκεί να έχει ελληνικό product code το κινητό, ώστε να μη χάσεις τα ελληνικά. Διαφορετικά φλασάρισμα. διαφωνώ, στο διαφορετικά... αν δεν είναι ελληνικό (το δικό μου είναι Ουγγρικό από Wind) πήγαινέ το σε κάποιο Nokia Store και θα σου κάνουν αναβάθμιση στην Αννα δωρεάν... αυτό έκανα εγώ στο Nokia Store Πατησίων. πρέπει να λέμε και τα καλά, όχι μόνο να γκρινιάζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 διαφωνώ, στο διαφορετικά... αν δεν είναι ελληνικό (το δικό μου είναι Ουγγρικό από Wind) πήγαινέ το σε κάποιο Nokia Store και θα σου κάνουν αναβάθμιση στην Αννα δωρεάν... αυτό έκανα εγώ στο Nokia Store Πατησίων. πρέπει να λέμε και τα καλά, όχι μόνο να γκρινιάζουμε. ΔΕΝ κάνουν όλα τα Νοκια CARE φλασάρισμα δωρεάν . Κανονικά κοστίζει 30 € . Εσύ έπεσες σε υπάλληλο με καλή διάθεση. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ΔΕΝ κάνουν όλα τα Νοκια CARE φλασάρισμα δωρεάν . Κανονικά κοστίζει 30 € . Εσύ έπεσες σε υπάλληλο με καλή διάθεση. Φλασάρισμα όχι, αναβάθμιση ναι, δωρεάν και υποχρεωτικά. Από εκεί και πέρα αν πάρεις συσκευή με ξένο product code και κάνεις αναβάθμιση και χάσεις τα ελληνικά, το πας στο κατάστημα που το αγόρασες και σου τα ξαναπερνάνε δωρεάν αυτοί. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 τα ελληνικά στα περνάνε με 16 ευρω αν ειναι παραεισαγωγης και τα χασεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 τα ελληνικά στα περνάνε με 16 ευρω αν ειναι παραεισαγωγης και τα χασεις Αυτό λέω και εγώ, στα nokia care. Αλλά αν πας στο μαγαζί που το αγόρασες στα περνάνε δωρεάν. Τουλάχιστον έτσι κάνει το birdphone που έχω αγοράσει 3 ροζ.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αυτό λέω και εγώ, στα nokia care. Αλλά αν πας στο μαγαζί που το αγόρασες στα περνάνε δωρεάν. Τουλάχιστον έτσι κάνει το birdphone που έχω αγοράσει 3 ροζ.. 3 ροζ???? εισαι θεος ,μια ερωτηση απο που ειναι τα κιν τι προντακτ κουντ εχουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 3 ροζ???? εισαι θεος ,μια ερωτηση απο που ειναι τα κιν τι προντακτ κουντ εχουν? Χαχαχα για αδερφή, κοπέλα και κολητή μου αντίστοιχα... Εγώ μάυρο έχω :D Είναι switzerland. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE1988 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις που μπορω να βρω προγραμματα για το νοκια ν8 μου?Στο οβι εχει ωραια αλλα δεν μπαινουν στο κινητο τα καλα και λεει σφαλμα ληψεις στα πιο πολλα ξερετε γιατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts