Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα τελικά πρέπει να μου άλλαξαν τα μέσα και τα έξω, εκτός από την οθόνη. Η οθόνη είναι 1000% δικιά μου. Βέβαια κάτι παίζει με την κάμερα. Το πρόσεξα χθες που τράβηξα κάτι φωτογραφίες, αλλά το είδα καλύτερα σήμερα που πέρασα κάποιες στο PC. Σε όλες τις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κομμάτι προς τη δεξιά μεριά είναι θολό. Θα ανεβάσω καμια φωτογραφία το βράδυ να μου πείτε και εσείς, αλλά λογικά θα πρέπει να το πάω στη Nokia...πάλι.

Ελληνικο χερι αν το κανε... Να πας και σε αυστηρο τονο επισης,ελαττωματικη επανασυναρμολογηση ειναι απλα τραγικο φαινομενο

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα. δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις εσυ στα symbian^3 ειναι το hard format με συνδιασμο των πληκτρων :(

Αυτό επαναφέρει τον κωδικό κλειδώματος στο 12345; :what:

Edit:

Πολύ παράξενα πράγματα. Έκανα format το Ν8 μου, δεν επαναφέρθηκε ο κωδικός κλειδώματος. Έκανα φλασάρισμα με φοίνικα, ο οποίος μου έδειξε ότι δεν ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία. Παρόλα αυτά το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά. Έχω και OVI Maps και OVI Store. Πολύ περίεργο.

Παρόλα αυτά, ο κωδικός κλειδώματος ΔΕΝ επαναφέρθηκε στο 12345. Μου φαίνεται ότι δε γλιτώνω το Nokia Care. Και το θέμα είναι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς, την έχω βάλει στην εφορία... :cry:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Νομιζω οτι δεν χρειαζεσαι την αποδιξη πατώντας το product code βλεπουν αν το κινητο ειναι νομιμα αγορασμενο κ την ημερομηνια αγορας ετσι ειχε γινει κ με εμενα οταν ειχα παει το ν82 σε ενα νοκια care.

Edit:

Πολύ παράξενα πράγματα. Έκανα format το Ν8 μου, δεν επαναφέρθηκε ο κωδικός κλειδώματος. Έκανα φλασάρισμα με φοίνικα, ο οποίος μου έδειξε ότι δεν ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία. Παρόλα αυτά το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά. Έχω και OVI Maps και OVI Store. Πολύ περίεργο.

Παρόλα αυτά, ο κωδικός κλειδώματος ΔΕΝ επαναφέρθηκε στο 12345. Μου φαίνεται ότι δε γλιτώνω το Nokia Care. Και το θέμα είναι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς, την έχω βάλει στην εφορία... :cry:

Αφού δεν επανήλθε με hard format,(πράγμα ελαφρώς περίεργο γιατί σε άλλα κιν γίνεται στο Ν8 δεν ξέρω) τότε ξανακάνε με προσοχή φλασάρισμα αλλά αυτήν την φορά να γίνει σωστά.

Αν και τότε δεν φτιάξει να ξέρεις ότι έχεις το Ν8 του Ντανκαν Μακλάουντ:lol:

γεια σας παιδια.θελω να ρωτησω κατι για το gps. εσας σας δείχνει τους δρομους σε ολη την Ελλαδα?εμενα δείχνει την μισή. φανταστείτε την Ελλάδα κομμένη στην μεση καθετα. ειμαι Καλαματα διακοπες κ δεν μου δειχνει ουτε εναν δρομο.

Αν αναφέρεσαι στο Ovi Maps τότε διέγραψε καλύτερα τους χάρτες και πέρνα τους από την αρχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ναι αυτο εννοω. οταν πατας χαρτες του Ovi Maps δεν ανοιγει? δεν εχω περασει αλους.

μπορεις να εγινε καποιο λαθος κατα την εγκατασταση , δεν χανεις κατι αν δοκιμασεις να σβησεις αυτους που εχεις τωρα και να τους ξαναπερασεις.. 5 λεπτακια υποθεση ειναι!

Edit:

Για να επαναφέρεις τον εργοστασιακό κωδικό πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση στο phoenix σαν νεκρό. (Σε όλα τα άλλα πιάνει, σε s^3 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λογικά θα γίνει).

:ninja:

Αφού δεν επανήλθε με hard format,(πράγμα ελαφρώς περίεργο γιατί σε άλλα κιν γίνεται στο Ν8 δεν ξέρω) τότε ξανακάνε με προσοχή φλασάρισμα αλλά αυτήν την φορά να γίνει σωστά.

Αν και τότε δεν φτιάξει να ξέρεις ότι έχεις το Ν8 του Ντανκαν Μακλάουντ:lol:

Για να επαναφέρεις τον εργοστασιακό κωδικό πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση στο phoenix σαν νεκρό. (Σε όλα τα άλλα πιάνει, σε s^3 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λογικά θα γίνει).

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Ίσως όντως στο Symbian^3 για λόγους ασφαλείας να μην αλλάζει ο κωδικός ξεκλειδώματος. Όπως και να 'χει, θα επισκεφτώ το Nokia Care και θα δω τι θα μου πουν.

Πάντως είναι πολύ περίεργο που ενώ ο φοίνικας μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ολοκληρώθηκε σωστά το φλασάρισμα, και μάλιστα μου έβγαλε ότι υπάρχουν error blocks στη μνήμη NAND, παρόλα αυτά η 1.1 περάστηκε μια χαρά και το κινητό πάει σφαίρα. :what:

Εννοείται ότι και τα OVI Store και OVI Maps δουλεύουν ρολόι.

EDIT:

Τέλος καλό όλα καλά. :)

Επιβεβαιώνω ότι με φλασάρισμα με φοίνικα ο κωδικός κλειδώματος ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. Προφανώς δεν είχα κάνει σωστά το φλασάρισμα γι' αυτό και μου έβγαζε λάθος. Έκανα άλλο ένα reset, άλλο ένα refurbish και όλα ρολόι. Τώρα τον επανέφερα στον αρχικό 12345 και είμαι ευτυχισμένος. :dance:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

υπαρχει επιλογη να μην φορτίζει κατα την συνδεση με το καλωδιο στο pc??

όχι... Μπορείς να το συνδέεις με κάποιο usb hub αν και δεν υπάρχει λόγος...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οταν έρθει με το καλό η αννα και κάνω update χάνονται όλες οι εφαρμογές και θέλουν πέρασμα από την αρχή?Γιατί στο se aino της κοπέλας μου έτσι έγινε :confused:

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Οχι δεν χανεται τιποτα.

το Αino ειναι εντελως διαφορετικη συσκευη και δεν εχει καμια σχεση με Symbian ή καποιο αλλο smart OS γενικοτερα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

όχι... Μπορείς να το συνδέεις με κάποιο usb hub αν και δεν υπάρχει λόγος...

Ασχετο αλλα ειχα δει ενα ρεπορταζ σε ενα δελτιο ειδησεων στην Νετ και ειχε ως θεμα οτι θα υπαρχει ενας κοινος φορτιστης για ολα τα κινητα και ειχε δειξει ενα Ν8 με το καλωδιο του usb αλλα να συνδεεται με εναν ανταπτορα-πριζα. Εχει βγει κατι τετοιο,στο εξωτερικο ισως? (βασικα ετσι επρεπε να ηταν απο την αρχη γιατι απο το usb δεν γεμιζει γρηγορα)

ειχε δειξει ενα Ν8 με το καλωδιο του usb αλλα να συνδεεται με εναν ανταπτορα-πριζα. Εχει βγει κατι τετοιο,στο εξωτερικο ισως?

Κάτι σαν το τροφοδοτικό που δίνουν με το X7?

Ασχετο αλλα ειχα δει ενα ρεπορταζ σε ενα δελτιο ειδησεων στην Νετ και ειχε ως θεμα οτι θα υπαρχει ενας κοινος φορτιστης για ολα τα κινητα και ειχε δειξει ενα Ν8 με το καλωδιο του usb αλλα να συνδεεται με εναν ανταπτορα-πριζα. Εχει βγει κατι τετοιο,στο εξωτερικο ισως? (βασικα ετσι επρεπε να ηταν απο την αρχη γιατι απο το usb δεν γεμιζει γρηγορα)

Με αυτον τον τροπο φορτιζει το Ν97 και άλλα τηλεφωνα όπως το LG crystall.

σημερα με ρωταγε ενας φιλος αν μπορω να κανω το ν8 να μοιρασει μεσω λαν τη συνδεση του σε αλλο κινητο. ειχε ενα ipod touch αυτος και μου ελεγε αν μπορω να ρυθμισω να συνδεθει με λαν στο δικο μου για να εχει ιντερνετ. γινεται αυτο παιδια?

σημερα με ρωταγε ενας φιλος αν μπορω να κανω το ν8 να μοιρασει μεσω λαν τη συνδεση του σε αλλο κινητο. ειχε ενα ipod touch αυτος και μου ελεγε αν μπορω να ρυθμισω να συνδεθει με λαν στο δικο μου για να εχει ιντερνετ. γινεται αυτο παιδια?

ναι με κάποια εφαρμογή πχ joikuspot... Εκτός και αν έχεις βοντα που το απαγορεύει...

Καποια παιδια ελεγαν οτι το Ν8 εχει ενα θεματακι στις νυχτερινες φωτο και οτι βγαζουν κατι λευκα κυκλακια. Αυτο το φαινομενο ονομαζεται orbs http://en.wikipedia.org/wiki/Orb_%28optics%29 αρα δεν ειναι προβλημα του Ν8.:D

Κάτι σαν το τροφοδοτικό που δίνουν με το X7?

Νομιζω ναι αν θυμαμαι καλα.

Με αυτον τον τροπο φορτιζει το Ν97 και άλλα τηλεφωνα όπως το LG crystall.

Και στο βιβαζ που ειχα γινοταν αυτο και ηταν βολικο.

Edited by Teo010

το ν8 το φορτίζεις και με τους 2 τρόπους οπότε... Ακόμα καλύτερα!

Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα μείνεις ποτέ από φορτίστη...

Καποια παιδια ελεγαν οτι το Ν8 εχει ενα θεματακι στις νυχτερινες φωτο και οτι βγαζουν κατι λευκα κυκλακια. Αυτο το φαινομενο ονομαζεται orbs http://en.wikipedia.org/wiki/Orb_%28optics%29 αρα δεν ειναι προβλημα του Ν8.:D

Νομιζω ναι αν θυμαμαι καλα.

Ισχυει αυτο με τα κυκλακια..Το εχω δει και σε κανονικες φωτογραφικες μηχανες.Παντως το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειδικα σε νυχτερινες ληψεις ειναι να καθαριζουμε την καμερα πριν τραβηξουμε!

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

το ν8 το φορτίζεις και με τους 2 τρόπους οπότε... Ακόμα καλύτερα!

Nαι αλλα και οι 2 τροποι δεν φορτιζουν το ιδιο γιατι αν θελεις να γεμισει full με το usb θα πρεπει να περιμενεις πολλες ωρες.

Βρε παιδιά, μη τα ισοπεδώνουμε όλα...!!!! Αν δεν είναι σημαντικό το να έχεις 2 επιλογές φόρτισης και με πολύ κλασικά βύσματα κιόλας , τι να πω τότε . Παλιά το τι γινόταν συγκρίνεται με τη συγκεκριμένη ευκολία????
Xiaomi Mi 9T 128GB

Nαι αλλα και οι 2 τροποι δεν φορτιζουν το ιδιο γιατι αν θελεις να γεμισει full με το usb θα πρεπει να περιμενεις πολλες ωρες.

αν φιλε μου το φορτισεις με φορτιστη που καταληγει σε usb (οπως ηταν ο φορτιστης του Ν97) τοτε φορτιζει στον ιδιο χρονο με το κλασικο φορτιστη με καρφακι......

αν επιλεξεις απο τον υπολογιστη να το φορτισεις(μεσω της usb) ε ναι κανει περισοτερο χρονο,αλλα παντα εχεις της επιλογη τον 2 τροπων και βεβαια τωρα που κυκλοφορουν και αλλες εταιριες συσκευες με usb βυσμα φορτισης παντα θα βρισκουμε καπου να το φορτισουμε γιατι ολο και καποιος γνωστος η φιλος θα εχει καποιο φορτιστη διαθεσιμο ανεξαρτητως συσκευης που θα κατεχει!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...