syd77 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 η αληθεια ειναι πως δεν ειχα πειραξει κατι απλα εβαλα το frequi και δοκιμαζα τις συχνοτητες. μαλλον ideal θα ηταν anyway, εβγαλα το προγραμμα και το εκανα μεσω xterminal εβαλα lv μιν 500 - μαξ 805 και ειναι μια χαρα! τελικα και η τιμη του μιν βελτιωνει την σπιρταδα της συσκευης οταν ειναι στα 500 το εκανα και default ωστε να παραμενουν τα settings μετα απο καποια δικη μου ηθελημενη επαννεκινηση θα ηθελα την αποψη σου σχετικα με την επιλογη μου (lv 500-805) :) πέρυσι το καλοκαίρι το δούλευα lv 250-850 χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα το έχω ideal 500-850. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να έχει ελάχιστη συχνότητα 500 γιατί μπαίνει πιο γρήγορα σε αδράνεια ο επεξεργαστής και εξοικονομείς μπαταρία. Από την άλλη αν βάλεις πολύ ψηλή μέγιστη συχνότητα (πάνω από 1000) θα τρέχει μεν πιο ομαλά αλλά ειδικά τώρα το καλοκαίρι αν υπερθερμανθεί θα αρχίσει να κολλάει. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τον ideal γιατί δεν είναι προεπιλεγμένος και δίνει χαμηλότερες τάσεις στις αντίστοιχες συχνότητες, οπότε αν δεν σου κολλάει μπορεί να εξοικονομεί μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Eιπα σημερα να βαλω το webos games. ετσι κι εγινε. κατεβασα ως πρωτο παιχνιδι το NFS Undercover. σκεφτομαι "oc στα 805Mhz ειμαι , θα παιζει κομπλε". ηταν χαλια...σαν powerpoint. Καμια σχεση με ο,τι εβλεπα στο youtube απο αλλα Ν900. το ειχα στα 500mhz / 805mhz ειπα να το ανεβασω στα 550mhz / 900mhz παιδια...δεν περιμενα τετοια διαφορα. τρεχει αψογα!! :D Ωρα για Earthworm Jim! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Παιδια καλησπερα.Μιας και μιλουσατε ποιο πανω για την θερμοκρασια.Εχει βαλει κανεις το προγραμμα save cpu?Αν ναι τι ακριβος κανει?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 παιδια τα φωτα σας.προσπαθω να κανω overclock συμφωνα με τον οδηγο του 1ου ποστ αλλα δεν βρισκω στα extras τον kernel power 42.δεν υπαρχει.ποιος αλλος τροπος ειναι ασφαλης?κατα προτιμιση χωρις χρηση x-term. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Πλέον το kernel-power είναι στην έκδοση 50. Όσο για πρόγραμμα βάλε το qcpufreq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) μηπως σου ειναι ευκολο να μπεις στον κοπο να μου πεις ποια αρχεια ακριβως πρεπει να εγκαταστησω μην κανω καμμια πατατα; καμμια βοηθεια παιδια; Edited April 19, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Στο παραπανω μηνυμα εγραφα οτι δεν ηξερα πως να κανω overclock.αφου το εμαθα και το δουλευα τοσους μηνες μια χαρα,τωρα μου ρθε να το αφαιρεσω,αλλα σε καθε προσπαθεια,πατωντας στο εικονιδιο Nokia kernel μου βγαζει συνεχεια Error during uninstallation.τι να φταιει αραγε;ειμαι με STABLE. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλημερα gaiosgf , ετυχε το ιδιο και σενα δεν θυμαμαι ακριβως με πιο τροπο το αφαιρεσα , ειμαι σιγουρος ομως οτι το εψαξα στο google και πιο σιγουρος οτι δεν το φλασαρα. Προσπαθησε λιγο μεσω του google , ηταν απο x-terminal που το εκανα. Ελπιζω κατι να εκανα :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλημερα gaiosgf , ετυχε το ιδιο και σενα δεν θυμαμαι ακριβως με πιο τροπο το αφαιρεσα , ειμαι σιγουρος ομως οτι το εψαξα στο google και πιο σιγουρος οτι δεν το φλασαρα. Προσπαθησε λιγο μεσω του google , ηταν απο x-terminal που το εκανα. Ελπιζω κατι να εκανα :) οκ φιλαρακι θα το ψαξω αυριο βραδυ με την ησυχια μου. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 gaiosgf για δες εδω http://talk.maemo.org/showthread.php?t=65545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 gaiosgf για δες εδω http://talk.maemo.org/showthread.php?t=65545 χμμμ...να σου πω την αληθεια φοβαμαι λιγο με τα κερνελ.τελευταια φορα που «επαιξα» μ αυτα το τηλεφωνο κατεληξε στο εξωτερικο και ηρθε μετα απο ενα μηνα.θα το ψαξω λιγο αυριο.σ ευχαριστω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 ξερει κανεις πως να απεγκαταστησω το kernel power 52 ;οσες φορες κι αν προσπαθησα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα:Error during uninstallation.....κτλ.Τι να κανω; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts