Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ΌΛΑ εκτός του Nexus S το οποίο το είχα για πολύ λιγο. Αλλα μου φάνηκε ίδιο σε ταχύτητα. Πόση ελεύθερη rom έχεις για προγράμματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πάντως παιδιά αν και δεν είμαι πολύ σχετικός με προγραμματισμό, ξεκλειδώματα κλπ, νομίζω ότι όσο καλά και να το έχουν κλειδώσει, κάποια στιγμή θα ξεκλειδώσει από τους xda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 νομίζω ότι όσο καλά και να το έχουν κλειδώσει, κάποια στιγμή θα ξεκλειδώσει από τους xda. Πιθανό αλλά όχι σίγουρο (βλέπε Motorola). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πόση ελεύθερη rom έχεις για προγράμματα; 900Mb υπόλοιπο μέ μπόλικα προγράμματα και παιχνίδια εγκατεστημένα. Είναι 1100Mb στο σύνολο. Αλλα υπάρχει και η μετακίνηση στην SD αμα το γεμίσω κάποια στιγμη. Εκεί εχω πάρει μια Kingston 32Gb class 4 μέ 75€ Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Στο techblog.gr ειχε πει οτι ειναι αμφιβολη η κυκλοφορια του στην Ελλαδα αλλα την περασμενη βδομαδα εδω http://techblog.gr/mobile/htc-8-5-million-units-8841/ κατω στα comments, λεει οτι ειναι επιβεβαιωμενο. Anyway , εμενα δεν μου αρεσει καθολου η εμφανιση του παρολο που ειναι πολυ ωραια τα specs του. Για καποιο λογο με ενοχλει πολυ αυτη η μονοτονη μαυρη πλαστικη οψη του και το περιεργο πισω καλυμμα του. Τοσο που σκεφτομαι το Desire S αντι αυτου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Αλλα υπάρχει και η μετακίνηση στην SD αμα το γεμίσω κάποια στιγμη. Γιατί... το έχεις κάνει root; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αν έρθει πάντως η εμπορική επιτυχία του είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμη... Με 500€ το desire S, αυτό θα παίζει στα λεφτά του DHD και δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος μπορεί να το προτιμήσει... Παντως εδω http://www.expansys.com.gr/htc-incredible-s-eu-black-209303/ το εχει με 505 :rolleyes: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σήμερα το έριξε 10 ευρώ. Το παρακολουθώ και εκτιμώ πως θα πέσει κι άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Eχει αρχισει ηδη να πεφτει αρκετα παντως και γρηγορα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Eχει αρχισει ηδη να πεφτει αρκετα παντως και γρηγορα. Λογικό δεν είναι; Άργησε κιόλας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Λογικό δεν είναι; Άργησε κιόλας. Λογικο ειναι γιατι η αρχικη του τιμη ηταν τουλαχιστον παραλογη.Οπως ειναι και του desire S [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_one Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ξερουμε αν θα ερθει ελλαδα και ποτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ξερουμε αν θα ερθει ελλαδα και ποτε? Δεν έχουμε νέα ακόμα. To θετικό βέβαια είναι ότι υπάρχει στην ελληνική έκδοση του site της HTC... http://www.htc.com/gr/product/incredibles/overview.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 μακαρι να ερθει ελλαδα γιατι η τιμη του ειναι λογικη Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 το πηρα και γω σημερα ερχομαι κ απο nexus one και αν και ειχα και το nexus s αυτο με εχει τρελανει,ειναι ακριβως αυτο που ζητουσα,σφαιρατο (με 2,2 δυστηχως) καλη καμερα καλο ηχειο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ (μου θυμιζει το προφιλ του nexus s στην oficiall 2,3,3) φωτεινοτατη, και γενικα δειχνει τηλεφωνακι που αντεχει στη χρηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (με 2,2 δυστηχως) Φήμες λένε ότι μάλλον θα κάνει skip τη 2.3 η HTC και θα βάλει κατευθείαν την 2.4 όταν βγει. Ενημέρωσε μας αν θέλεις όταν και αν γίνει root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 root μαλλον εγινε σημερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010050 αλλα ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποσες συσκευες η htc εχει κλειδωσει ανεπιτυχως τα τηλεφωνα της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποσες συσκευες η htc εχει κλειδωσει ανεπιτυχως τα τηλεφωνα της Είναι κανόνας το ότι κλειδώνει... ξεκλειδώνει. Για να το πούμε όμως με απλά λόγια, είναι λίγο περίεργη αυτή η κίνηση της HTC με τέτοιου είδους κλείδωμα και δείχνει τις μελλοντικές προθέσεις της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 root μαλλον εγινε σημερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010050 αλλα ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποσες συσκευες η htc εχει κλειδωσει ανεπιτυχως τα τηλεφωνα της δεν έγινε root.. απ'ότι λένε ο κινέζος που το ανακοίνωσε το έκανε με τη βοήθεια XTC clip (τα οποία και πουλάει αφού έχει κατάστημα..) τέλος πάντων περιμένουμε και το xda να δούμε.. --------------- έστειλα mail στην HTC από περιέργεια για το αν θα έρθει Ελλάδα.. η απάντηση: Dear χχχχχχχχχχ, Thank you for contacting us, In regards to your enquiry kindly be informed that we cannot comment on the speculation of rumours , however please keep an eye on our website for any latest updates as we cannot confirm when the HTC Incredible S will be available in your country . .................................... Sincerely, James HTC δε λένε και τίποτα.. ούτε ναι, ούτε όχι.. :mad: ------------------- σχετικά με ένα άλλο θέμα.. το δικό μου IS το περιμένω μέσα στην εβδομάδα.. ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν (είναι το πρώτο μου Android) με τα ελληνικά τι παίζει? θα πρέπει να βάλω κάτι σαν το HTC_IME για να έχω ελληνικά στα SMS και systemwide? :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 δεν έγινε root.. απ'ότι λένε ο κινέζος που το ανακοίνωσε το έκανε με τη βοήθεια XTC clip (τα οποία και πουλάει αφού έχει κατάστημα..) τέλος πάντων περιμένουμε και το xda να δούμε.. Άσχημα τα πράγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Και για ποιο λογο συγκεκριμενα αυτο το κινητο να μην κυκλοφορησει απο τα "S". Οτι δεν θα πουλησει στην Ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το πηρα και γω σημερα ερχομαι κ απο nexus one και αν και ειχα και το nexus s αυτο με εχει τρελανει,ειναι ακριβως αυτο που ζητουσα,σφαιρατο (με 2,2 δυστηχως) καλη καμερα καλο ηχειο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ (μου θυμιζει το προφιλ του nexus s στην oficiall 2,3,3) φωτεινοτατη, και γενικα δειχνει τηλεφωνακι που αντεχει στη χρηση καλοριζικο...το nexus s πωλειται τωρα η αργει???οντως παντως το incredible ειναι κινηταρα αλλα εγω δεν θα πουλαγα αμα ειχα το nexus s:p Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καπου διαβασα οτι η μπροστινη του καμερα δε μπορει να χρησιμοποιηθει για video κλησεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Και για ποιο λογο συγκεκριμενα αυτο το κινητο να μην κυκλοφορησει απο τα "S". Οτι δεν θα πουλησει στην Ελλαδα? Έλα μου ντε! καλοριζικο...το nexus s πωλειται τωρα η αργει???οντως παντως το incredible ειναι κινηταρα αλλα εγω δεν θα πουλαγα αμα ειχα το nexus s:p Ας μην βγαίνουμε off-topic. Καπου διαβασα οτι η μπροστινη του καμερα δε μπορει να χρησιμοποιηθει για video κλησεις? http://www.htc.com/sea/faqs.aspx?p_id=389&cat=&id=163372 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 λογικα θα κυκλοφορισει γιατι ολα της htc θα τα φερει η voda που φερνει συσκευες..δεν νομιζω να κανει εξαιρεση γιατι θα κανει καλες πωλησεις Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts