Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC Desire S

hellogadgetman78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας,ενδιαφερομαι να αγορασω την εν λογω συσκευη και θα θελα να μαθωαν υπαρχει καποιο εκπτωτικο κουπονι για expansys ή handtec.

Ευχαριστω...

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπερα σας,ενδιαφερομαι να αγορασω την εν λογω συσκευη και θα θελα να μαθωαν υπαρχει καποιο εκπτωτικο κουπονι για expansys ή handtec.

Ευχαριστω...

Από expansys.com.gr υπάρχει κουπόνι προσφοράς για δωρεάν προστατευτικό οθόνης..

Κωδικός : FREESP530

Modpic.gif

• Administrators
Ναι το ειδα αυτο....ηλπιζα σε καποιο εκπτωτικο που θα μου γλιτωνε τουλαχιστον τα μεταφορικα.....:O

Υπήρχαν αλλά έχουν λήξει.

Modpic.gif

παντως με 40 ευρω μολις διαφορα απο το Incredible S (expansys) δεν συμφερει για αγορα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Administrators
παντως με 40 ευρω μολις διαφορα απο το Incredible S (expansys) δεν συμφερει για αγορα...

Θα συμφωνήσω αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να έρθει το Increadible s στην Ελλάδα επίσημα. Κατά συνέπεια αποτελεί μονόδρομο για κάποιον που δεν θέλει να πάει στις 4,3" του Desire HD.

Modpic.gif

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος. Ετσι κι αλλιως γιατι να μην παραγγειλει καποιος το Incredible S αλλα και το Desire S απο το εξωτερικο. Το Desire s εχει ηδη πεσει στα 440 ευρω, στο Amazon.de. Οι συνεπειες ειναι οτι δεν θα εχω ελληνικο μενου και εγγυηση?

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος. Ετσι κι αλλιως γιατι να μην παραγγειλει καποιος το Incredible S αλλα και το Desire S απο το εξωτερικο. Το Desire s εχει ηδη πεσει στα 440 ευρω, στο Amazon.de. Οι συνεπειες ειναι οτι δεν θα εχω ελληνικο μενου και εγγυηση?

οποιαδηποτε συσκευη ευρωπαϊκη ομως και να παρεις η εγγυηση καλυπτεται κανονικα απο την Ε.Ε...ελληνικα εχει ή δεν εχει δεν ειναι προβλημα ...λυνεται ευκολα :)

εγω ας πουμε αγορασα το galaxy s απο Αγγλια και ειχε ελληνικα μεσα απο μονο του και εγγυηση κανονικοτατα...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Administrators

Γιατί πολλοί έχουν το "κόλλημα" της ελληνικής συσκευής και για αυτό το λόγο έχουν καλύτερη μεταπώληση εδώ στη χώρα μας αυτές.

Για μια αγορά σαν αυτή που αναφέρεις και ελληνικό μενού θα έχεις και εγγύηση (αρκεί να μην είναι branded συσκευή).

Modpic.gif

Θα συμφωνήσω αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να έρθει το Increadible s στην Ελλάδα επίσημα. Κατά συνέπεια αποτελεί μονόδρομο για κάποιον που δεν θέλει να πάει στις 4,3" του Desire HD.

ναι Γιαννη αυτο παρατηρω και εγω...πρωτη φορα νομιζω γινεται απο HTC

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Λοιπόν πήγα αλλά δεν το πήρα τελικά . Εντάξει έχω το DHD για δική μου χρήση. Θα το έπαιρνα με επιδότηση αλλά τελικά επικράτησε η λογική.

σε ποιο Πλαισιο το φερανε? γιατι στο σαιτ λενε για τις 11 απριλιου

σε ολα φιλε σημερα ξαφνικα το φερανε αν δεις στην συσκευη στο σαιτ το γραψανε χθες το βραδυ διαθεσιμο.εγω στο ψυχικο στο φαρο το πηρα ειχε το πρωι 6 κομματια

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Όπως ήδη ανέφεραν και άλλοι φίλοι, το κινητό είναι ήδη άμεσα διαθέσιμο και στα δύο χρώματα και για online αγορά από το Πλαίσιο στα 499 Ευρώ. Αρχικά λέγανε (και το λένε ακόμα καθότι έχουν ξεχάσει να αφαιρέσουν τη σχετική σημείωση) για άφιξη στις 11 Απριλίου αλλά τελικά φάινεται οτι παρέλαβαν νωρίτερα. Εγώ παρήγγειλα το Γκρί και απ'οτι μου είπανε από το τμήμα κινητών στα κεντρικά τα κομμάτια που έχουν σε Γκρι στην αποθήκη τους είναι περιορισμένα σε σχέση με το μάυρο οπότε όποιος θέλει το Γκρι τώρα ας το επισπέυσει.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Desire-S-Grey-99HMN017-00.htm

Edited by RAZR2

Το θελω πολυ αυτο το κινητο...αναγκαστικα θα περιμενω να κατεβει λιγο η τιμη του ομως γιατι δεν υπαρχουν τα 500 ευρωπουλακια.Ειναι ομως πανεμορφο!

• Administrators
Το θελω πολυ αυτο το κινητο...αναγκαστικα θα περιμενω να κατεβει λιγο η τιμη του ομως γιατι δεν υπαρχουν τα 500 ευρωπουλακια.Ειναι ομως πανεμορφο!

Θα αναγκαστείς να περιμένεις αρκετά εκτός και αν περιμένεις κάτι από τα μεταχειρισμένα.

Modpic.gif

Θα αναγκαστείς να περιμένεις αρκετά εκτός και αν περιμένεις κάτι από τα μεταχειρισμένα.

Μαλλον προς τα εκει με κοβω...Αχ ατιμη κριση!καλο το ΖΤΕ που εχω αλλα θελω να γυρισω στην HTC.Κι αν γυρισω θα αργησω να ξαναφυγω!

• Administrators
Μαλλον προς τα εκει με κοβω...Αχ ατιμη κριση!καλο το ΖΤΕ που εχω αλλα θελω να γυρισω στην HTC.Κι αν γυρισω θα αργησω να ξαναφυγω!

Που ξέρεις, μέχρι να γυρίσεις μπορεί να έχει βρεθεί και τρόπος για να γίνει root η συσκευή.

Modpic.gif

Παιδια το κινητο το εχουν φερει σε αρκετα μαγαζια εδω στην ελλαδα αλλα υπαρχουν διαφορες στην μνημη. Η vodafone γραφει οτι εχει μνημη εσωτερικη 4 gb. Ενω σε αλλα γραφει 1,1..Οποιος το εχει αγορασει να κανει ενα post να ξερουμε τι μας γινεται! :)

• Administrators
Η vodafone γραφει οτι εχει μνημη εσωτερικη 4 gb.

H vodafone μπορεί να λέει ότι θέλει. Η ROM είναι 1.9 GB από την οποία accessible είναι 1.1 GB.

Modpic.gif

H vodafone μπορεί να λέει ότι θέλει. Η ROM είναι 1.9 GB από την οποία accessible είναι 1.1 GB.

Ακριβώς...

Μολις μου ηρθε στα χερια... περιμενω να μου ερθει και ενα Nexus S για να βγαλω φωτογραφιες και να κανω συγκριτικο...

stay tuned...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Ακριβώς...

Μολις μου ηρθε στα χερια... περιμενω να μου ερθει και ενα Nexus S για να βγαλω φωτογραφιες και να κανω συγκριτικο...

stay tuned...

Τα έβλεπα σήμερα δίπλα δίπλα.. μου φάνηκε πολύ μεγάλο το nexus S δίπλα του.

Τελικά το κινητό για μένα είναι στις 3.7''... τέλος !

edit: έλα που είναι είδος προς εξαφάνιση τα <4'' όμως :(

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...