Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.mobot.net/nfc-samsung-galaxy-ii-22198

Σιγουρα χωρις nfc chip για οσους παραγειλαμε απο Αγγλια...Το γραφει και το Handtec

Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Engadget Review

http://www.engadget.com/2011/04/28/samsung-galaxy-s-ii-review/

It's the best Android smartphone yet, but more importantly, it might well be the best smartphone, period

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/04/11z428213gsii.jpg

Τα καλά νέα πληθαίνουν λοιπόν :)

Δε μένει πλέον παρά να έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις από τους πρώτους κατόχους τις επόμενες μέρες.

αν το παρω απο αγγλια θα εχει ελληνικα η ελληνικο μενου? το λεω αν ειναι σαν το ιφον που απο που και αν το παρεις υπαρχουν ολες οι γλωσσες,γινεται και σε κινητα με ανδροιδ?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Θα συμφωνήσω με τον Karles εδώ. Το ότι η SAMOLED+ δεν έχει Pen-Tile και άρα 50% παραπάνω pixels, σαν τελικό αποτέλεσμα στο μάτι σου θα είναι σαν να αυξάνεις την ανάλυση από την αντίστοιχη οθόνη του SGS. Επίσης φαντάζομαι θα μειωθούν αρκετά hues που είχε η SAMOLED λόγω έλλειψης RGB. Λογικά η διαφορά είναι μεγάλη, και το λευκό της θα είναι πολύ πιο λευκό από την απλη SAMOLED.

Αντιθέτως έχουν αρχίσει να ξεχνούν ότι κάποτε αποκαλούσαμε τα κινητα "παντόφλες" και τις εξελίξεις επί πόσα χρόνια που προσπαθούσαν να μικρύνουν τα μεγέθη. Για εμένα προσωπικά οι 4" οθόνη είναι το μέγιστο όριο, αλλά οκ τις 4,3" του SGS2 ίσως να τις συγχωρήσω γιατί από συγκριτικά βίντεο φαίνεται να μην είναι πολύ μεγαλύτερο απο το SGS μιας και έκοψαν από αλλού.

Το κινητο είναι super , και η ν1 υποψήφια αγορα μου. Ομως ακόμα θυμάμαι που έγραφα οταν είχε βγει το galaxy s1 για την ουσιαστικα μειωμένη πραγματική ανάλυση, και περίπου με βριζανε όλοι οι κάτοχοι του galaxy γράφοντας Ότι η ανάλυση είναι κανονικοτατη, και απλα αντι για 3 υποπιξελ, το κάθε πιξελ αποτελείται απο 2 υποπιξελ, και οτι δεν εχει καμία διάφορα.. Τώρα διαβάζουμε οτι με τη νέα μέθοδο είναι σαν να αυξάνει η ανάλυση.. Μη τα γράφουμε ολα Όπως μας συμφέρει κάθε φορα.. Στην πραγματικότητα τότε είχαν δίκιο.. Δεν αυξάνει καμία πραγματική ανάλυση. Και ολα τα review γράφουν για μικροδιαφορες της super amoled plus, που δύσκολα φαίνονται. Επισης μετρησαν φωτεινοτητες, αντιθέσεις κλπ και παρα τους ισχυρισμους της samsung τις βρήκαν ίδιες... Και η κατανάλωση πιθανότατα είναι σχεδον η ίδια. Τα περισσότερα είναι μάρκετινγκ. Δεν προσπαθω να βγάλω κακή την οθόνη, όλοι γράφουν τα καλύτερα λόγια, και εγω Προσωπικα τη θεωρώ έναν βασικο λόγο αγοράς, αλλα να γράφουμε αλήθειες. Το μονο μείον που εχει αυτη η οθόνη είναι οτι δεν εχει την ανάλυση των ανταγωνιστικών μοντέλων.

Το κινητο είναι super , και η ν1 υποψήφια αγορα μου. Ομως ακόμα θυμάμαι που έγραφα οταν είχε βγει το galaxy s1 για την ουσιαστικα μειωμένη πραγματική ανάλυση, και περίπου με βριζανε όλοι οι κάτοχοι του galaxy γράφοντας Ότι η ανάλυση είναι κανονικοτατη, και απλα αντι για 3 υποπιξελ, το κάθε πιξελ αποτελείται απο 2 υποπιξελ, και οτι δεν εχει καμία διάφορα.. Τώρα διαβάζουμε οτι με τη νέα μέθοδο είναι σαν να αυξάνει η ανάλυση.. Μη τα γράφουμε ολα Όπως μας συμφέρει κάθε φορα.. Στην πραγματικότητα τότε είχαν δίκιο.. Δεν αυξάνει καμία πραγματική ανάλυση. Και ολα τα review γράφουν για μικροδιαφορες της super amoled plus, που δύσκολα φαίνονται. Επισης μετρησαν φωτεινοτητες, αντιθέσεις κλπ και παρα τους ισχυρισμους της samsung τις βρήκαν ίδιες... Και η κατανάλωση πιθανότατα είναι σχεδον η ίδια. Τα περισσότερα είναι μάρκετινγκ. Δεν προσπαθω να βγάλω κακή την οθόνη, όλοι γράφουν τα καλύτερα λόγια, και εγω Προσωπικα τη θεωρώ έναν βασικο λόγο αγοράς, αλλα να γράφουμε αλήθειες. Το μονο μείον που εχει αυτη η οθόνη είναι οτι δεν εχει την ανάλυση των ανταγωνιστικών μοντέλων.

Εγω ειμαι υπερμαχος της υψηλης αναλυσης (ο βασικος λογος που εχω iphone 4) και ημουν αρνητικα προδιατεθειμενος απεναντι στο galaxy s 2, ειδικα απο τη στιγμη που ο προκατοχος του "πιξελιαζε" για τα καλα.

Εδω ομως το φαινομενο εχει σχεδον εξαλειφθει, κι η αναλυση μοιαζει -εστω και τεχνητα- με πιο υψηλη απο 800Χ480.

Επισης, ειναι πολυ θετικα τα 3 modes για τη ρυθμιση του κορεσμου των χρωματων. Οποιος δε θελει τα υπερτονισμενα χρωματα, μπορει πλεον να επιλεξει τη σωστη ρυθμιση - αυτη που ανταποκρινεται στις δικες του επιθυμιες.

Φιλε στο amazon.co.uk αλλα και στο amazon.de στα 550 με δωρεαν μεταφορικα και ειναι και αξιοπιστα sites.:)

Ναι, εκει συνηθως παιζουν οι καλυτερες τιμες για newly released συσκευες (οπως το s 2), αλλα το ερωτημα ειναι αν θα εχουν διαθεσιμοτητα στις 06/05 κι αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα (με super saver delivery).

https://www.amazon.co.uk/Samsung-I9100-Galaxy-Free-Smartphone/dp/B004QTBQ2C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1304022468&sr=8-2

Αν ισχυει το δευτερο (μαλλον ετσι ειναι, αν κανει καποιος login μπορει να το δει), ειναι καπου στα 563 ευρω και το καλο ειναι οτι το shipping το κανει το ιδιο το amazon (γρηγορο δηλαδη)...

Edit: Το ειδα εγω με το account μου. Ειναι 576 τελικη (πραγματι το super saver delivery ειναι κανονικα και για τη χωρα μας) και το Amazon ισχυριζεται οτι θα εχει στοκ στις 06/05, με estimated delivery 9-17/05...

Edited by v@gelis

Στο amazon.co.uk μου βγαίνει 567,64 ευρώ τελική τιμή με αποστολή αλλά έχω 15% Φ.Π.Α. εδώ στην Κύπρο.

6 Μαΐου θα το κυκλοφορήσουν γράφει. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη και θα το χτυπήσω!!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του και να μείνω με το χαμόγελου του ικανοποιημένου αγοραστή.Και ας κρατάει η μπαταρία μια μέρα.( το έχω συνηθίσει με το touch hd) :p

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

σε περιπτωση αγορας απο καποιο αγγλικο eshop υπαρχει η δυνατοτητα χρησης ελληνικων στο menu και σε γραπτο μηνυμα;

αν το παρω απο αγγλια θα εχει ελληνικα η ελληνικο μενου? το λεω αν ειναι σαν το ιφον που απο που και αν το παρεις υπαρχουν ολες οι γλωσσες,γινεται και σε κινητα με ανδροιδ?

Καλό είναι να απαντηθεί αυτό καθώς και εγώ δεν ξέρω σαν χρήστης iphone. Η λογική λέει πως θα έχει ελληνικό μενού νομίζω, αλλά ας μας πει κάποιος σίγουρα.

Ναι, εκει συνηθως παιζουν οι καλυτερες τιμες για newly released συσκευες (οπως το s 2), αλλα το ερωτημα ειναι αν θα εχουν διαθεσιμοτητα στις 06/05 κι αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα (με super saver delivery).

https://www.amazon.co.uk/Samsung-I9100-Galaxy-Free-Smartphone/dp/B004QTBQ2C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1304022468&sr=8-2

Αν ισχυει το δευτερο (μαλλον ετσι ειναι, αν κανει καποιος login μπορει να το δει), ειναι καπου στα 563 ευρω και το καλο ειναι οτι το shipping το κανει το ιδιο το amazon (γρηγορο δηλαδη)...

Edit: Το ειδα εγω με το account μου. Ειναι 576 τελικη (πραγματι το super saver delivery ειναι κανονικα και για τη χωρα μας) και το Amazon ισχυριζεται οτι θα εχει στοκ στις 06/05, με estimated delivery 9-17/05...

Στο amazon.de γράφει για το SGS2 ότι "συνήθως αποστέλλεται μεσα σε 3-4 εβδομάδες¨.

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!

Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,

Επίσημη ανακοίνωση για τη κυκλοφορία του Galaxy S II δεν υπάρχει προς το παρόν. Η συσκεύη είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2011.

Όσον αφορά την αγορά συσκεύης Samsung από άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε πως θα συνοδέυεται απο πανευρωπαϊκή εγγύηση."

Η απάντηση που μου έστειλε η samsung hellas . Τι εννοεί δεύτερο εξαμηνο του 2011 ??

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!

Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,

Επίσημη ανακοίνωση για τη κυκλοφορία του Galaxy S II δεν υπάρχει προς το παρόν. Η συσκεύη είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2011.

Όσον αφορά την αγορά συσκεύης Samsung από άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε πως θα συνοδέυεται απο πανευρωπαϊκή εγγύηση."

Η απάντηση που μου έστειλε η samsung hellas . Τι εννοεί δεύτερο εξαμηνο του 2011 ??

Μεχρι ΚΑΙ 31/12/2011 :) Ποσο ΚΛΑΣΣΙΚΗ samsung hellas................Το ζουμι ειναι εδω : Όσον αφορά την αγορά συσκεύης Samsung από άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε πως θα συνοδέυεται απο πανευρωπαϊκή εγγύηση

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Τώρα διαβάζουμε οτι με τη νέα μέθοδο είναι σαν να αυξάνει η ανάλυση.. Μη τα γράφουμε ολα Όπως μας συμφέρει κάθε φορα.. Στην πραγματικότητα τότε είχαν δίκιο.. Δεν αυξάνει καμία πραγματική ανάλυση.

Μα μόνος σου λες ότι κι εγώ. :p Δεν αυξάνει καμιά ανάλυση, στο μάτι όμως φαίνεται έτσι σε σχέση με την SAMOLED γιατί λόγω RGB έχει καλύτερο contrast και λιγότερο pixelιασμα.

Για εμένα πάντως αρκεί μια βελτίωση που μπορώ να δω, και ας είναι στην ίδια ανάλυση.

Όχι.

Καλό είναι να απαντηθεί αυτό καθώς και εγώ δεν ξέρω σαν χρήστης iphone. Η λογική λέει πως θα έχει ελληνικό μενού νομίζω, αλλά ας μας πει κάποιος σίγουρα.

Στο amazon.de γράφει για το SGS2 ότι "συνήθως αποστέλλεται μεσα σε 3-4 εβδομάδες¨.

Μα εγω δε σας εδωσα το Γερμανικο Amazon, αλλα το UK, κι εκει ειναι προγραμματισμενη παραλαβη στις 06/05.

Για την εγγυηση καλο ειναι να μην επανερχομαστε, τα ειπαμε και παραπανω, καλυπτεται κανονικα.

Με τα ελληνικα τα εχει μπλεξει η Google, κι εκει που με τη 2.2 ειχε λυθει το θεμα και σχεδον ολα τα brands ειχαν κατευθειαν ελληνικο μενου/πληκτρολογιο, με τη 2.3 ειναι διαφορετικα. π.χ. το nexus s μεχρι και τη 2.3.3 δεν ειχε ελληνικα (αλλα και τωρα πρεπει να κατεβασεις πληκτρολογιο απο το μαρκετ. Αυτα ειναι τα εκνευριστικα του android. Καθε ROM και μια εκπληξη).

Αν δεν εχει ομως, βαζετε πολυ ευκολα με μεταγενεστερη ROM. Ο πρωτος που θα παραλαβει την αλλη βδομαδα θα μας ενημερωσει σχετικα.

Edited by v@gelis

http://www.mobot.net/nfc-samsung-galaxy-ii-22198

Σιγουρα χωρις nfc chip για οσους παραγειλαμε απο Αγγλια...Το γραφει και το Handtec

Και τι ακριβως ειναι το nfc chip για να καταλαβουμε δηλ;

Αν ειναι μονο και μονο για να το χρησιμοποιουμε σαν πορτοφολι δεν θα μου ειναι και απαραιτητο.....

Εδω δεν χρησιμοποιω πιστωτικη το κινητο σαν πορτοφολι μας ελειπε......

Εκτος και αν ειναι κατι αλλο αλλα με μια προχειρη αναγνωση στο Γογλη μονο αυτο διαπιστωσα οτι ειναι ενα ηλεκτρονικο πορτοφολι που μαλιστα μαλλον ελεγαν οτι θα μπει και στο iphone 5 αλλα μαλλον δεν θα μπει......

Εχει καποια αλλη χρηση;

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ψήνομαι πολύ, πάρα πολύ... ειδικά μετά το review του Engadget!

Μα εγω δε σας εδωσα το Γερμανικο Amazon, αλλα το UK, κι εκει ειναι προγραμματισμενη παραλαβη στις 06/05.

Για την εγγυηση καλο ειναι να μην επανερχομαστε, τα ειπαμε και παραπανω, καλυπτεται κανονικα.

Με τα ελληνικα τα εχει μπλεξει η Google, κι εκει που με τη 2.2 ειχε λυθει το θεμα και σχεδον ολα τα brands ειχαν κατευθειαν ελληνικο μενου/πληκτρολογιο, με τη 2.3 ειναι διαφορετικα. π.χ. το nexus s μεχρι και τη 2.3.3 δεν ειχε ελληνικα (αλλα και τωρα πρεπει να κατεβασεις πληκτρολογιο απο το μαρκετ. Αυτα ειναι τα εκνευριστικα του android. Καθε ROM και μια εκπληξη).

Αν δεν εχει ομως, βαζετε πολυ ευκολα με μεταγενεστερη ROM. Ο πρωτος που θα παραλαβει την αλλη βδομαδα θα μας ενημερωσει σχετικα.

Δηλαδή το .co.uk στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα κανονικά; Παλιότερα που είχα προσπαθήσει δεν έστελναν...

Ψήνομαι πολύ, πάρα πολύ... ειδικά μετά το review του Engadget!

Δηλαδή το .co.uk στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα κανονικά; Παλιότερα που είχα προσπαθήσει δεν έστελναν...

Στέλνουν κανονικά.

Και εγώ έτσι θυμόμουν και τους έστειλα email και μου είπαν ότι στέλνουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Google it.....

Το εκανα Google it αλλα δεν προλαβες να διαβασεις την διορθωση που εκανα παραπανω....

Ειναι οντως κατι τετοιο;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αυτό σημαίνει πως η ROM που φόραγε το ΝΕΧUS S ( 2.3.3 ) και στην Ελλάδα ακόμα δεν είχε ελληνικά ? Θέλω να πω η google ανάλογα την περιοχή είναι πιθανό να βάζει τις αντίστοιχες γλώσσες στο λειτουργικό της ?

με πηραν και εμενα τηλεφωνο αλλα κοιμομουν και μου στειλαν mail λεγοντας οτι θα παρουν κομματια την Τριτη μαμωτο με καιει να πουλησω το μηλο και να το παρω μαμωτοοοοο !!!

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...