Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η HTC να είναι πολυ καλη σε software και ποιότητα κατασκευής

Η samsung το αντίθετο

Δηλαδή για σένα η ποιότητα κατασκευής ορίζεται μόνο από το καπάκι της συσκευής;

Διότι πέραν της πλαστικής πίσω όψης, η οποία απλά και μόνο δε "χαρίζει" στο στυλ της συσκευής, δυσκολεύομαι να βρω ελάττωμα στην ποιότητα κατασκευής του SGS I

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή για σένα η ποιότητα κατασκευής ορίζεται μόνο από το καπάκι της συσκευής;

Διότι πέραν της πλαστικής πίσω όψης, η οποία απλά και μόνο δε "χαρίζει" στο στυλ της συσκευής, δυσκολεύομαι να βρω ελάττωμα στην ποιότητα κατασκευής του SGS I

Δεν είναι μόνο το πίσω καπάκι.

Εκτός αυτου ήταν και το Design. Δες πόσο βελτιωμένο δείχνει το SGS2 συγκρινοντας το με το galaxy s1 η το Nexus και θα καταλάβεις τι εννοω. Φαίνεται πως η Samsung κατάλαβε κάποια πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν είναι μόνο το πίσω καπάκι.

Εκτός αυτου ήταν και το Design. Δες πόσο βελτιωμένο δείχνει το SGS2 συγκρινοντας το με το galaxy s1 η το Nexus και θα καταλάβεις τι εννοω. Φαίνεται πως η Samsung κατάλαβε κάποια πράγματα.

Την συναρμογή που έχει η Samsung γενικά καθώς και το πώς είναι οργανωμένες στο εσωτερικό τους οι συσκευές δε νομίζω να την έχει η HTC προς το παρόν. Ποιότητα κατασκευής δεν είναι μόνο το πίσω καπάκι, όπως είπες.

Όσον αφορά το design υποκειμενικό. Συμφωνώ ότι το SGS 2 είναι πιο όμορφο απ'το SGS 1, αλλά υπάρχουν και άτομα, ακόμη και εδώ μέσα στο φόρουμ που βρίσκουν το 2 πιο άσχημο απ'το 1 :p

Παιδια τίποτα απ όλα αυτα δεν είναι ικανό να αναδείξει μια συσκευη, αν δεν υπάρχει σωστή υλοποίηση.

Ελπίζω η samsung να ειδε τα περσινά λάθη της και να μην τα επαναλάβει ώστε να αναδείξει το πολυ δυνατό hardware της συσκευής.

Μέχρι τώρα βλέπουμε μισά πράγματα.

Η HTC να είναι πολυ καλη σε software και ποιότητα κατασκευής αλλα να τα πηγαίνει χάλια σε οθόνες και κάμερες.

Η samsung το αντίθετο

Η motorola ασυνεπης και επιπόλαια σε κάποιες επιλογές της.

Η Sony Erickson με πεπαλαιομενες εκδόσεις και αδιαφορςς συσκευές.

Δεν λέω να δούμε το τέλειο. Αυτο δεν γίνεται. Απλα μια ισσοροπιμενη συσκευη σ όλους τους τομείς.

Οποίος το καταφέρει αυτο θα αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς

Κώστα, για ποιά λάθη της σάμσουγκ λές και τι να μάθει?:rolleyes::rolleyes:

Πέρσι η σάμσουγκ πούλησε 10 μύρια sgs , πράγμα ιδιαιτέρως αξιοπρόσεχτο.

Αν οι συσκευές της έχουν λάγκ, δεν πρόκειται να χάσουν και τον ύπνο τους οι υπεύθυνοι της εταιρίας. Να πουλάνε θέλουν και αφού πουλάνε είναι μια χαρά ικανοποιημένοι.:mad:

Η htc είναι κλασικά η htc. Πολύ καλό software, βασικά, ότι καλύερο υπάρχει, το hardaware με το σταγονόμετρο κλασικά και όσο για την ποιότητα κατασκευής, άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν διαφωνώ, αλλά έχω επιφυλάξεις.:ninja:

Η se έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου!! Μέχρι και το Χ10 θα δώσει τη 2.3 (που ξεκίνησε με τη 2.1)

Και τέλος, η αγαπημένη μου ΜΟΤΟ κάνει κυριολεκτικά ότι μπορεί.

Πριν 3 χρόνια τους έλεγα χειρότερους από δημοσίους υπαλλήλους (χωρίς παρεξήγηση παιδια:D ) , σήμερα όμως κάνει ότι μπορεί.

Droid και milestone ήταν τεράστιες επιτυχίες. Υποστήριξε το μιλεστονε μέχρι εκεί που δεν παίρνει (προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεδομένου ότι πρόκειται για μοντέλο 2009 (!!) που κυκλοφόρησε με την 2.0 , πήγε σε 2.01 , πήρε ΠΡΩΤΟ στην Ευρώπη τη 2.1 , πήρε και νέο update σε 2.1update1 που δουλεύει πραγματικά τέλεια και τέλος, κατόπιν τεράστιων πιέσεων από την κοινότητα, πήρε και τη 2.2 , αν και hardwarικα οριακά τη σηκώνει , λόγω ράμ βέβαια, όχι λόγω cpu που είναι ικανότατη).

Η μοτορόλα έβγαλε πρώτη από όλους διπήρυνο κινητό (atrix που κυκλοφορεί αρκετές βδομάδες στην Αμερική) , έχει βγάλει το xoom , που είτε μας αρέσει, είτε όχι αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε android tablet , και τέλος έχει παρουσιάσει αρκετά φτηνά android, για το πλήθος.

Κάνει ότι μπορεί, δεδομένης της κακής οικονομικής της κατάστασης, και πραγματικά πιστεύω ότι σήμερα, αν δεν υπήρχε μοτορόλα, το android θα ήταν φτωχότερο.

Σόρρυ για το μεγάλο πόστ.:)

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Administrators
Η htc είναι κλασικά η htc. Πολύ καλό software, βασικά, ότι καλύερο υπάρχει, το hardaware με το σταγονόμετρο κλασικά και όσο για την ποιότητα κατασκευής, άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν διαφωνώ, αλλά έχω επιφυλάξεις.:ninja:

Το Desire HD πάντως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής ως η ναυαρχίδα της εταιρίας.

Modpic.gif

Το Desire HD πάντως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής ως η ναυαρχίδα της εταιρίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησα στην αγορά του Γιάννη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεπτομεριες η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόλυτα ισοροπιμενη συσκευή στα android για παράδειγμα κάτι σαν το HD2 στα WM.

Ελπίζω να συμβεί αυτό με κάποιο απο τα SGS2 η το atrix όταν λύσει τα προβληματακια του

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

And I saw a beast rising up out of the sea, having seven heads and ten horns, and on his horns ten crowns, and on his heads a blasphemous name.” Revelation 13:1

Μάλλον εννοούσαν αυτό ; http://youtu.be/odYuvHdcc2k

bye bye

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

And I saw a beast rising up out of the sea, having seven heads and ten horns, and on his horns ten crowns, and on his heads a blasphemous name.” Revelation 13:1

Μάλλον εννοούσαν αυτό ; http://youtu.be/odYuvHdcc2k

bye bye

αντε να δω πως θα περασουν αυτες οι σκαρτες 3 βδομαδες ωσπου να το παρω... πουλησα το desire μου και μετραω τις μερες...

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

μωρε κοιτα να δεις κανανε πρακτικο το touchwiz καο δεν κανανε τις ανοησιες του 1 μωρε λες να με κανει να πουλησω το μηλο μου ;

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

βουρ γι αυτό πάω κι εγώ ... τρεις ερωτήσεις μπορεί να έχουν απαντηθεί συμπαθάτε με (έχω ζαλιστεί με τόσα που διαβάζω):

1) εφόσον έχει gorilla glass to sii θέλει προστατευτική ζελατίνα ή είναι οκ έτσι?

2) με τα 1650 mAH που διαβάζω πως έχει αλλά το διπύρηνο ποια περίπου θα είναι η πραγματική αυτονομία του π.χ. σε σχέση με το optimus 2x κλπ ?

3) η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ α) θα έχει 32gb built-in μνήμη (όχι ram) ή 16gb ή θα βγούν δύο ? μοντέλα και β) ο επεξεργαστής του θα είναι ένας πανευρωπαϊκά, δηλ. ο ίδιος κι εδώ και αγγλία?

βουρ γι αυτό πάω κι εγώ ... τρεις ερωτήσεις μπορεί να έχουν απαντηθεί συμπαθάτε με (έχω ζαλιστεί με τόσα που διαβάζω):

1) εφόσον έχει gorilla glass to sii θέλει προστατευτική ζελατίνα ή είναι οκ έτσι?

2) με τα 1650 mAH που διαβάζω πως έχει αλλά το διπύρηνο ποια περίπου θα είναι η πραγματική αυτονομία του π.χ. σε σχέση με το optimus 2x κλπ ?

3) η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ α) θα έχει 32gb built-in μνήμη (όχι ram) ή 16gb ή θα βγούν δύο ? μοντέλα και β) ο επεξεργαστής του θα είναι ένας πανευρωπαϊκά, δηλ. ο ίδιος κι εδώ και αγγλία?

1) Θέμα προτιμήσεων.

2) Η λογική λέει οτι η Samoled Plus η 2.3 και η μεγαλύτερη ραμ θα βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση αλλά πραγματικά στην πράξη είναι αλλιώς τα πράγματα.(who cares about 2x..)

3) a) άγωνστο β) άγνωστο :)

προς το παρών υπάρχουν μόνο φήμες..

στο 1) Θέμα προτιμήσεων. φίλε saliez θέλω να επανέλθω.. ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ή όχι και σε τί βαθμό με κανονική χρήση (όχι το ρίχνω κάτω ή παίρνω ένα σφυρί κλπ :) ) η gorilla-glass των 4.3'' ? δε με ενδιαφέρει το αισθητικό θέμα ή οι δαχτυλιές που φεύγουν αλλά μετά από 2-3 μήνες μια τέτοιου τύπου (από αποψη προστασίας) οθόνη ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα είναι σε σχέση με μία απλή που π.χ. έχει κάποιες γρατζουνιές...

επίσης στο 2) NOBODY actually cares about 2x .. απλά για να έχω έναν μπούσουλα.. αδιάφορο τελείως μου είναι το συγκεκριμένο της lg...

Edited by 2oo4

στο 1) Θέμα προτιμήσεων. φίλε saliez θέλω να επανέλθω.. ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ή όχι και σε τί βαθμό με κανονική χρήση (όχι το ρίχνω κάτω ή παίρνω ένα σφυρί κλπ :) ) η gorilla-glass των 4.3'' ? δε με ενδιαφέρει το αισθητικό θέμα ή οι δαχτυλιές που φεύγουν αλλά μετά από 2-3 μήνες μια τέτοιου τύπου (από αποψη προστασίας) οθόνη ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα είναι σε σχέση με μία απλή που π.χ. έχει κάποιες γρατζουνιές...

επίσης στο 2) NOBODY actually cares about 2x .. απλά για να έχω έναν μπούσουλα.. αδιάφορο τελείως μου είναι το συγκεκριμένο της lg...

Μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα θα μπορεις να δεις με την οθονη κλειστη και το φως υπο γωνια, καποιες γραμουλες οχι γρατζουνιες.

Αν θες να κρατησεις την συσκευη σου οπως την πηρες, τοτε η θηκη και ο screen protector ειναι απαραιτητα.

Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, προβλέπω σε κανά μήνα που θα κυκλοφορήσει το SGS2 να πωλούνται τα LG optimus x2 στα μεταχειρισμένα κάτω απο 400€

Edited by Te_salat

• Administrators
Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, προβλέπω σε κανά μήνα που θα κυκλοφορήσει το SGS2 να πωλούνται τα LG optimus x2 στα μεταχειρισμένα κάτω απο 400€

Γιατί να γίνεσαι κακός; Αυτή είναι η μοίρα όλων των συσκευών (με εξαίρεση το iphone). Όταν κυκλοφορήσει το Pyramid τι νομίζεις ότι θα γίνει και με το GS2;

Modpic.gif

Γιατί να γίνεσαι κακός; Αυτή είναι η μοίρα όλων των συσκευών (με εξαίρεση το iphone). Όταν κυκλοφορήσει το Pyramid τι νομίζεις ότι θα γίνει και με το GS2;

Δεν γίνεται να μην βγούμε off topic, αν και πριν κυκλοφορήσει μια συσκευη μοιραία θα γίνονται συγκρίσεις.

Έχω την εντύπωση ότι στο SGS2 η Samsung υπερεβαλε εαυτω.

Είναι πανέμορφο, έχει ένα φρέσκο και χρήσιμο UI, ram που δύσκολα θα την ακούσει και επεξεργαστη έναν απο τους καλύτερους με όποιον απο τους δυο κι αν έλθει.

Βεβαίως πριν το δούμε σε πραγματική χρήση φορτωμένο με καμια 80αρια εφαρμογές δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Νομίζω ότι αυτο μαζι με το νέο HTC θα οδηγήσουν την κούρσα στα android το υπόλοιπο του 2011.

Επειδή όμως το SGS2 έχει εκτός απο νέο UI, εντελώς νέα σχεδίαση σε αντίθεση με το HTC που δεν πολυδιαφερει απο τα προηγούμενα, μάλλον θα είναι το πρώτο σε πωλήσεις.

Αν αληθεύουν αυτα που ακούγονται για καθυστέρηση του iphone5, τότε θα κάνει ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις.

όπως είχα πει και σε παλιότερο ποστ μου.. στις 1 Μαίου ότι θα κυκλοφορήσει, είναι και επίσημο λοιπόν, 1/5 στο νησί http://goo.gl/4B7hc

..άντε να δούμε πότε θα ρθει και εδώ :)

Edit:

Και δω τον Μάιο απο την Cosmote..

Edited by g4ssecca

μα εγω για αυτο ακριβως το λογο σκεφτομαι να παρω τον γαλαξια αν οντως καθυστερησει το 5

Φιλικά Σπύρος

όπως είχα πει και σε παλιότερο ποστ μου.. στις 1 Μαίου ότι θα κυκλοφορήσει, είναι και επίσημο λοιπόν, 1/5 στο νησί http://goo.gl/4B7hc

..άντε να δούμε πότε θα ρθει και εδώ :)

Edit:

Και δω τον Μάιο απο την Cosmote..

Δεν περνουν η μερες!

μα εγω για αυτο ακριβως το λογο σκεφτομαι να παρω τον γαλαξια αν οντως καθυστερησει το 5

Καλα αφου εχεις το 4 γιατι καίγεσαι να πάρεις καινούριο και δεν περιμένεις το 5?

Εκτος αν δεν σε ικανοποιεί το 4 καθολου.:X

οχι φιλε μου με ικανοποιει δεοντος απλα μου αρεσει να δοκιμαζω τις τελευταιες τεχνολογικες εξελιξεις φαινεται και απο την υπογραφη μου αλλωστε :P

Φιλικά Σπύρος

Πάντως αν το galaxy tab 10.1 κάνει 589 Ε όπως γράφει στη σελίδα του πλαίσιο τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το galaxy s 2 δεν μπορεί να κάνει περισσότερο!

Benchmark του SGSII με τους πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 ghz :http://twitter.com/#!/eldarmurtazin/status/57846918272917504 . To ξέρω ότι τα bencmarks δε λένε πάντα την αλήθεια , αλλά αν θυμάμαι καλά το καλύτερο προηγούμενο σκορ του SGSII ήταν στα 2000 .... Οπότε καλύτερα νέα για μας !! ;)
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Benchmark του SGSII με τους πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 ghz :http://twitter.com/#!/eldarmurtazin/status/57846918272917504 . To ξέρω ότι τα bencmarks δε λένε πάντα την αλήθεια , αλλά αν θυμάμαι καλά το καλύτερο προηγούμενο σκορ του SGSII ήταν στα 2000 .... Οπότε καλύτερα νέα για μας !! ;)

Λιγο δυσκολο παντως με 20% overclock να πηγε απο 2000 σε 3000 δηλαδη 50% παραπανω σε επιδοσεις

Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...