manthes Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Αν και εχω μπερδευτει αρκετα τελικα καταληγω αναμεσα στο xperia mini10 pro και στο lg. Μπορει καποιος να μου πει αν υποστηριζει flash player; Αν ναι τοτε θα ηθελα 2-3 απαντησεις στα παρακατω αλλιως μην σας κουραζω αδικα :D 1. Εχει καλη ποιοτητα και δυνατη ενταση στην αναπαραγωγη των mp3; 2. Eχει προβληματα το wifi; 3. Eχει καποια συγκεκριμενα προβληματα; Edited July 22, 2011 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αν και εχω μπερδευτει αρκετα τελικα καταληγω αναμεσα στο xperia mini10 pro και στο lg. Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) Mα δεν ζητησα να μου κανει καποιος συγκριση, απλα το ανεφερα αυτο. Θελω να μαθω συγκεκριμενα πραγματα για την συγκεκριμενη συσκευη. Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο και εντος θεματος Edited July 23, 2011 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Flash δεν υποστηρίζει. Γενικώς δεν έχει προβλήματα η συσκευή αλλά θα συνιστούσα να μην έχεις και μεγάλες απαιτήσεις από μια συσκευή αυτής της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumi1983 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 προσπάθησα να περάσω μια custom rom στο lg p350 και όπως έκανα εγκατάσταση κόλλησε και απλά αναβοσβήνει η οθόνη. κάποια ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulard Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Παιδιά καλημέρα, είμαι και εγώ νέος χρήστης του συγκεκριμένου smartphone. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Λίγο η ποιότητα κατασκευής δεν μου αρέσει αλλά στις λειτουργίες κάνει ότι ακριβώς χρειάζετε. Μπορείτε να με βοηθήσετε με ένα προβληματάκι? Δεν μπορώ να συγχρονίσω το outlook express με το LG PC suite (δεν μπορώ να επιλέξω το κουτάκι συγχρονισμού Outlook στην εφαρμογή της LG PC suite, είναι πλήρως απενεργοποιημένο) και δεν μπορώ έτσι να περάσω τις επαφές από το προηγούμενο κινητό (Sony), αναγκαστικά χρησιμοποιώ τις επαφές από τη SIM αλλά λείπουν πάρα πολλές!!!! Edited July 28, 2011 by boulard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nazgoul007 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Υπάρχει τρόπος ανάκτησης διεγραμμένων μηνυμάτων SMS? Κάποιο τρίτο πρόγραμμα που να μπορει να κάνει κάτι τέτοιο υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Υπάρχει τρόπος ανάκτησης διεγραμμένων μηνυμάτων SMS? Όχι εκτός και αν έχεις πάρει κάποιο backup πριν και το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clickit Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλησπέρα σε όλους, αγόρασα το εν λόγω κινητό και έχω την παρακάτω απορία: θελω να χρησιμοποιήσω το wi-fi του router αλλά έχω απενεργοποιήσει το dhcp server. πως μπορώ να βάλω "καρφωτή" ip στο κινητό ? ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλησπέρα σε όλους, αγόρασα το εν λόγω κινητό και έχω την παρακάτω απορία: θελω να χρησιμοποιήσω το wi-fi του router αλλά έχω απενεργοποιήσει το dhcp server. πως μπορώ να βάλω "καρφωτή" ip στο κινητό ? ευχαριστώ προκαταβολικάΧωρις να ειμαι σιγουρος καθως εισαι στις Wifi settings αν πατησεις menu button->advanced θα σου εμφανιστουν οι επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clickit Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Χωρις να ειμαι σιγουρος καθως εισαι στις Wifi settings αν πατησεις menu button->advanced θα σου εμφανιστουν οι επιλογες. ναι, δούλεψε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 καλησπερα στην παρεα.ειμαι κατοχοσ του Ρ350 και θα ηθελα να ρωτησο που θα μπορουσα να βρω την μαμα ρομ οστε να κανο unroot αν χρηστοί .δεν την εχω κανει backup και θα ηθελα αν καποιος απο το φορουμ την εχει και αν γινετε να μου την δωσει.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 καλησπερα στην παρεα.ειμαι κατοχοσ του Ρ350 και θα ηθελα να ρωτησο που θα μπορουσα να βρω την μαμα ρομ οστε να κανο unroot αν χρηστοί .δεν την εχω κανει backup και θα ηθελα αν καποιος απο το φορουμ την εχει και αν γινετε να μου την δωσει.ευχαριστώ. http://goo.gl/4nmeK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 http://goo.gl/4nmeK ευχαριστώ αλλα ποια πρεπει να κατεβάσω?σε ζαλίζω τωρα αλλα αν μπορεις πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) γεια σας και παλη :) .εχω αλλο ενα θεματακι που δεν βρηκα η δεν καταφερα να βρω στο φορουμ.πως μπορώ να κανο unroot το κην.στις επιλογές που εχει το προγραμμα δεν μου βγαζει την επιλογη unroot αλλα μονο root παλη.αν κανω απεγκατασταση και τα δυο προγραμματα (super user & gingerbreak) θα εχω προβλημα? το εβαλα σε λαθος ενοτητα.καποιος μοντ να το μεταφερει. Edited August 22, 2011 by Groovy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Αλήθεια με ποιο πρόγραμμα κατάφερες και το έκανες root το συγκεκριμένο κινητό; Γιατί ψάχνομαι και εγώ... Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 GingerBreake.εχει και ποστ στο θεμα με το προγραμμα στης ποιο πίσω σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 γεια σας και παλη :) .εχω αλλο ενα θεματακι που δεν βρηκα η δεν καταφερα να βρω στο φορουμ.πως μπορώ να κανο unroot το κην.στις επιλογές που εχει το προγραμμα δεν μου βγαζει την επιλογη unroot αλλα μονο root παλη. Δεν αρκεί να κάνεις απλά απεγκατάσταση αυτά που αναφέρεις. Ο sakiss σου έδωσε τα παραπάνω link για αυτό το λόγο, απλά φλασάρεις στη συσκευή σου τη stock rom και επανέρχεται σε official κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δεν αρκεί να κάνεις απλά απεγκατάσταση αυτά που αναφέρεις. Ο sakiss σου έδωσε τα παραπάνω link για αυτό το λόγο, απλά φλασάρεις στη συσκευή σου τη stock rom και επανέρχεται σε official κατάσταση. οκ το καταλαβα αυτο.αλλα ποια απο τις rom που μου εδωσε πρεπει να επιλεξω?ειναι ολες ιδιες η καθε μια ειναι διαφορετικες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 οκ το καταλαβα αυτο.αλλα ποια απο τις rom που μου εδωσε πρεπει να επιλεξω?ειναι ολες ιδιες η καθε μια ειναι διαφορετικες? Την v10F κατεβασε που ειναι και η τελευταια.Τωρα απο τις 2 δεν ξερω ποια θα εχει ελληνικα.Φλασαρε τις και τις 2 και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Την v10F κατεβασε που ειναι και η τελευταια.Τωρα απο τις 2 δεν ξερω ποια θα εχει ελληνικα.Φλασαρε τις και τις 2 και δες. ok thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Kαλησπέρα (καλημέρα βασικά) σε όλους! Μιας και πρόκειται να πέσει στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό αυτές τις μέρες, άρχισα να ψάχνομαι για τα περί rooting/modding. Είδα λοιπόν ότι το πρώτο αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει θέμα για το κινητό αυτό στο xda, οπότε... δύσκολα τα πράματα. Ψάχνοντας και διαβάζοντας όλο το θέμα, βρήκα ότι υπάρχει μια custom rom. Tην έχει δοκιμάσει κάποιος; Εντυπώσεις; Επίσης ερώτηση προς τους κατόχους. Διάβαζα σε κάτι reviews κάτι που είχα ακούσει για προγενέστερα lg μοντέλα.. Ότι δηλαδή υπάρχει θέμα με τη χρήση του cpu κατά το touch της οθόνης και υπάρχουν προβλήματα/κολλήματα πολλές φορές όταν αγγίζουμε την οθόνη. Ισχύει αυτό; Αν ναι, υπάρχει κάποιο fix; Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Βοήθεια σε κάτι! Μου έχει δώσει το κινητό αυτό η κοπέλα μου και δε μπορώ να μπω στο android market. To κινητό με τον browser μπαινει κανονικά σε σελίδες στο ιντερνετ, αλλά στη σύνδεση με το android τζίφος. Βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή της google. Προσπάθησα με ένα νέο account που δημιούργησα, αλλά και με το δικό μου (στο δικό μου smartphone μπαίνει κανονικά). Έχω απενεργοποιημένη την ενεργοποίηση δεδομένων (καθώς αυτή αναφέρεται μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, σωστά; ) και φυσικά ενεργοποιημένο το wifi. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδες..εχω και εγω ενα προβλημα..Οταν ειμαι σε εφαρμογες η οταν ειμαι στο μαρκετ και παταω το κουμπι για να βγω,αργει λιγο για να βγει και μετα εξαφανιζονται τα εικονιδια και θελει λιγο χρονο για να ξανα εμφανιστουν.Και μετα μεχρι να φτιαξει κολλαει αρκετα.Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα με αυτο το κινητο?Αν οχι προτεινετε μου τι να κανω για να φτιαξει..Ευχαριστω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts