katesk Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Θα χρειαστεί να αλλάξεις rom αλλά αυτό θα βγάλει τη συσκευή σου εκτός εγγύησης. :confused::confused: Χμμμ.... κακο αυτο!! τπτ αλλο δεν γινεται ε?? και εγω απο την βονταφον το πηρα αλλα γιατι να βγαλω το λογισμικο της? τι παραπανω θα κερδισω? επισης για τον φιλο που του ελεγε για το σφαλμα της αρρχικης οθονης, οταν περασε τις ρυθμισεις της κοσμοτε και εγω πριν ενα μηνα που πηρα το κινητο το ιδιο ακριβως μου εκανε το σβηνεις και πατας παρατεταμμενα το κεντρικο πληκτρο με το ον για αρκετη ωρα και κανεις hard reset και φτου κι απο την αρχη θελω να ρωτησω αξιζει να αναβαθμισω σε gingerbread? κι αν ναι ολα τα δεδομενα που εχω μεσα στο κινητο θα σβηστουν η θα παραμεινουν? κι επισης η κεντρικη οθονη του κινητου γυριζει? οταν το εχω στην αναμονη δεν γυριζει αλλα μια φορα με ενα widget μπαταριας που χρησιμοποιω την ειδα και γυρισε, κι ολα τα εικονιδια τα κατω τα εδειχνε στο πλαι κλπ κλπ κλπ Edited January 18, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel2011 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 καλησπερα θα ηθελα παρακαλω να μου πει καποιος επειδη εχω το μινι με android 2.2.1 αν υπαρχει αναβαθμιση παραπανω και πως γινεται? σε καποιο μαγαζι ? για εγω δεν εχω σχεση με ροοτ που ειδα κλπ ... σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Καλημέρα Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου λειτουργεί η ενεργοποίηση του 3g από την κάρτα της Wind που έβαλα πρόσφατα. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από βοδαφον και αν και εξωτερικά δεν έχει κάποιο σηματάκι της , εσωτερικά στο μενού είναι περασμένα κάποια προγράμματά της ( βοδαφον 360 κλπ). Μέχρι τώρα με βοδαφον το 3g λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις που έχει περασμένες μέσα , για να λειτουργεί στην Wind , χωρίς root κλπ ? Γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις αυτές ? Ευχαριστώ Edit Το βρήκα ... Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC : 202 MNC : 10 Τύπος APN: Internet Edited January 17, 2012 by xkaliak Edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Θα ηθελα την βοηθεια σας...προσφατα καταφερα να σεταρω το galaxy με καρτα Q δουλευουν ολα μια χαρα αλλα οταν βγαζει σηματακι 3g τρωει λεφτα απο την καρτα...φυσικα ειναι ξετικαρισμενα τα παντα εκτος απο "χρηση δεδομενων πακετου" & "περιαγωγη δεδομενων" γιατι αλλιως δεν βγαζει ενδειξη 3g... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Θα ηθελα την βοηθεια σας...προσφατα καταφερα να σεταρω το galaxy με καρτα Q δουλευουν ολα μια χαρα αλλα οταν βγαζει σηματακι 3g τρωει λεφτα απο την καρτα...φυσικα ειναι ξετικαρισμενα τα παντα εκτος απο "χρηση δεδομενων πακετου" & "περιαγωγη δεδομενων" γιατι αλλιως δεν βγαζει ενδειξη 3g... καμια ιδεα? Αφού έχεις ανοιχτά τα δεδομένα φίλε.. Πως να μην μπει στο ιντερνετ?.. Όταν δεν θέλουμε να συνδέεται από τον πάροχο το κινητό, ΞΕτικαρουμε το "χρήση δεδομένων".. Ποια "όλα" ΞΕτικαρες εσύ? Η ένδειξη H/3g/E/G βγαίνει πάνω όταν μπαίνει στο ίντερνετ το κινητό μέσω δικτύου. Edited January 17, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ξερει κανεις αν γινεται περιστροφη αρχικης οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ξερει κανεις αν γινεται περιστροφη αρχικης οθονης? Δεν γίνεται. Εκτός αν έχεις κάποιον αλλο launcher εγκατεστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Αφού έχεις ανοιχτά τα δεδομένα φίλε.. Πως να μην μπει στο ιντερνετ?.. Όταν δεν θέλουμε να συνδέεται από τον πάροχο το κινητό, ΞΕτικαρουμε το "χρήση δεδομένων".. Ποια "όλα" ΞΕτικαρες εσύ? Η ένδειξη H/3g/E/G βγαίνει πάνω όταν μπαίνει στο ίντερνετ το κινητό μέσω δικτύου. Τωρα μπαινω στο νοημα Νικο....οταν ειπα "ολα" εννοουσα για τις εφαρμογες που μπορουν να στειλουν και να λαβουν δεδομενα. Αλλα γιατι να μπαινει μονο του δεν καταλαβαινω Παραδειγμα:Σε nokia ειναι μονιμα η ενδειξη 3g αλλα δεν μπαινει μονο οποτε θελει τεσπα θα το μαθω σιγουλια-σιγουλια Επισης αν εχει καποιος ιδεα για το GPS, αν παιζει χωρις internet, και αν μπορω ας πουμε να περασω IGO με googlarisma δεν καταφερα να βρω κατι....:whistle: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης: Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 18, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellanefeli Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ROOT ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ :) ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ANDROID. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ROOT ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ?SAMSUNG GALAXY MINI:rolleyes: ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ? ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. (http://www.myphone.gr/forum/policy.php). Edited January 19, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neospan Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 καλησπερα προσφατα αγορασα το samsung galaxy mini, ολα καλα με το τηλεφωνο πολυ ωραιο, ευχρηστο, εχει τα παντα μεσα, οτι ηθελα δηλαδη... το μονο προβλημα που εχω ειναι η μπαταρια, το φορτιζω και κραταει το πολυ 1,5 μερα,χωρις χρηση ιντερνετ, wifi κτλ μονο καμια ωρα ομιλιας και μυνηματα!! θα ηθελα να με βοηθησετε αν ειναι προβλημα της μπαταριας η αν δεν ειναι πως θα μπορεσω να εξοικονομησω ενεργεια ωστε να μου κραταει 2+ μερες....ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ποσο καιρο το εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellanefeli Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 :) Καλησπερα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως γινεαι το ροοτ? εχω διαβασει ολες τις σελιδες και ακομα δεν εχω καταλαβει...:( εχω δει και ξενα sites... επισης πως μπορω να κανω αναβαθμιση στην 2.3.7 ? εχω 2.3.5.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neospan Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ποσο καιρο το εχεις;[/QUO To εχω μολις 5 μερες και εχω παρατηρησει οτι κραταει λιγο η μπαταρια....ειναι θεμα μπαταριας ή ειναι φυσιολογικο και μου φενεται εμενα λιγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ποσο καιρο το εχεις;[/QUO To εχω μολις 5 μερες και εχω παρατηρησει οτι κραταει λιγο η μπαταρια....ειναι θεμα μπαταριας ή ειναι φυσιολογικο και μου φενεται εμενα λιγο; δυστηχως τα smartphone ετσι ειναι. Κατι που θα σου γλυτωσει αρκετη μπαταρια ειναι να επιλεξεις το κινητο να συνδεεται μονο σε δίκτυα 2G θα δεις μεγαλη διαφορα και να κλείνεις το wifi/bluetooth/gps εφοσον δεν τα χρειάζεσαι @bellanefeli Ας το τηλεφωνακι σου μην το πειραζεις , μαθε το καλα πρωτα και μετα αρχισε να το πειραζεις . Αν οντως διαβασες μερικες σελιδες και δεν καταλαβες την διαδικασια τοτε υπαρχει περιπτωση να του κανεις καμια ζημια αθελα σου . Αφου εχεις την 2.3.5 εισαι μια χαρα οι 2.36 και 2.3.7 προφερουν βελτιωσεις στο Google nexus . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neospan Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 δυστηχως τα smartphone ετσι ειναι. Κατι που θα σου γλυτωσει αρκετη μπαταρια ειναι να επιλεξεις το κινητο να συνδεεται μονο σε δίκτυα 2G θα δεις μεγαλη διαφορα και να κλείνεις το wifi/bluetooth/gps εφοσον δεν τα χρειάζεσαι @bellanefeli Ας το τηλεφωνακι σου μην το πειραζεις , μαθε το καλα πρωτα και μετα αρχισε να το πειραζεις . Αν οντως διαβασες μερικες σελιδες και δεν καταλαβες την διαδικασια τοτε υπαρχει περιπτωση να του κανεις καμια ζημια αθελα σου . Αφου εχεις την 2.3.5 εισαι μια χαρα οι 2.36 και 2.3.7 προφερουν βελτιωσεις στο Google nexus . σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια... εκανα αυτα που μου ειπες, απενεργοποιησα το 3g δεν εχω ανοιχτα τα wifi gps κτλ, και επισης μειωσα τη φωτεινοτητα της οθονης ( πολυ πριν απο τη μεση που ηταν πριν, πιστευω να δω διαφορα)... μια ερωτηση ακομα το 3g εκτος απο το ιντερνετ χρειαζεται καπου αλλου? το τηλεφωνο εχει εγκατεστημενο το android 2.3.5 οποτε μια χαρα δεν χρειαζομαι και αναβαθμισεις :D και τελος κατεβασα μια εφαρμογη για να βλεπω το ποσο της εκατο μπαταρια εχει μεινει, ειναι εγκυρη αυτη η εφαρμογη battery widget; υπαρχει κατι καλυτερο μηπως η κατι πιο εγκυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 και τελος κατεβασα μια εφαρμογη για να βλεπω το ποσο της εκατο μπαταρια εχει μεινει, ειναι εγκυρη αυτη η εφαρμογη battery widget; υπαρχει κατι καλυτερο μηπως η κατι πιο εγκυρο; solo battery, δεν έχει καθόλου drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια... εκανα αυτα που μου ειπες, απενεργοποιησα το 3g δεν εχω ανοιχτα τα wifi gps κτλ, και επισης μειωσα τη φωτεινοτητα της οθονης ( πολυ πριν απο τη μεση που ηταν πριν, πιστευω να δω διαφορα)... μια ερωτηση ακομα το 3g εκτος απο το ιντερνετ χρειαζεται καπου αλλου? το τηλεφωνο εχει εγκατεστημενο το android 2.3.5 οποτε μια χαρα δεν χρειαζομαι και αναβαθμισεις :D και τελος κατεβασα μια εφαρμογη για να βλεπω το ποσο της εκατο μπαταρια εχει μεινει, ειναι εγκυρη αυτη η εφαρμογη battery widget; υπαρχει κατι καλυτερο μηπως η κατι πιο εγκυρο; οχι και με ενεργοποιημενο το 2G να εισαι δεν εχεις προβλημα , απλα εαν συνδεθεις στο ιντερνετ μεσω wap (απο τον παροχο δηλαδη) θα εχεις πιο αργη ταχυτητα στο σερφαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelmarios87 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει δόνηση στο keyboard του όταν πχ πληκτρολογείς ένα sms; Έχω τριπλοτσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις του κινητού αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγω χρησιμοποιω το power max για την μπαταρια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Με ενα κουμπι κλεινουν ολα(στην επιλογη custom) μεχρι το wallpaper απενεργοποιει.. Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edunet Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Γεια σας Μολις πήρα το κινητό αυτό και δεν μπορώ να δω που φαίνονται τα μηνυματα που στέλνω. Οταν πατάω πάνω στο εικονιδιο των μηνυμάτων μου δείχνει μόνο τα εισερχόμενα...:wacko: η την δυνατότητα να δημιουργήσω ένα καινούργιο... αλλά πουθενά την λίστα με τα εξερχόμενα... :) Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Γεια σας Μολις πήρα το κινητό αυτό και δεν μπορώ να δω που φαίνονται τα μηνυματα που στέλνω. Οταν πατάω πάνω στο εικονιδιο των μηνυμάτων μου δείχνει μόνο τα εισερχόμενα...:wacko: η την δυνατότητα να δημιουργήσω ένα καινούργιο... αλλά πουθενά την λίστα με τα εξερχόμενα... :) Ευχαριστώ.. είναι στο ίδιο μήνυμα δηλαδή είναι σαν να σου κάνει thred με το κάθε άτομο που επικοινωνείς. (κρατάει τη συνομιλία ως ιστορικό, όπως το msn) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καλησπέρα,ροοταρα το κινητό τώρα τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καλησπέρα,ροοταρα το κινητό τώρα τι να κάνω ? Τι θέλεις να κάνεις; Έκανες root τη συσκευή χωρίς να ξέρεις το λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 άκουγα που λέγανε ότι το ροοτ είναι απαραίτητο και είπα να το κάνω αλλά επειδή είμαι και άσχετος δεν ξέρω πως να το αξιοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Βρε παιδιά εδώ και μια ώρα έχω αρχίσει την αναβάθμιση και είναι ακόμα 0% είναι φυσιολογικό ή κόλλησε; Ας μου απαντήσει κάποιος που την έχει κάνει ήδη. χαιρετω πηγα να κανω update με kies το samsung 5570 ( δεν ειναι και δικο μου γμτ ) και κολλησε εδειχνε 0% το εσβησα ξανα προσπαθησα και μετα κολλησε καπου στο 86 %... τωρα δεν αναβει καν σωζεται ? γινεται επαναφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts