mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2011 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_unveils_galaxy_ace_galaxy_fit_galaxy_gio_and_mini-news-2256.php Edited February 28, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γιατί τόση πολυλογία για το κινητό αυτό?? το έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις? 1. μπαταρία? 2. ταχύτητα επεξεργαστή? κολλάει γενικά στα βασικά? 3. ποιότητα κατασκευής? κάτι άλλο που θα επρεπε να ξέρω πριν το πάρω? (έχω ήδη ένα zte blade με froyo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γιατί τόση πολυλογία για το κινητό αυτό?? Γιατι έχει specs κινητών που κοστίζουν 120 ευρώ και τιμή κοντά σε τουμπανάκια smartphone όπως Neo V, Ideos X5 και Ace....οπότε η αγορά αυτού του κινητού δεν έχει λογική :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 μπορεί να έχεις δίκιο. αλλά το κινητό δεν είναι για μένα. είναι για γνωστό μου κ δεν έχει επιλογή να το αλλάξει. οπότε εμπειρίες κάποιου χρήστη θα ήταν ευπρόσδεκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getta_Robo Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλησπερα σε ολους. Ανακαλυψα με τον ασχημο τροπο οτι το samsung kies δεν αποθηκευει τα μηνυματα (sms) μεσα απο τις επιλογες του για ολικη αποθηκευση (backup) ! Υπαρχει καποιο προγραμμα της ιδιας της εταιριας, η καποιο προς δωρεαν χρηση απο τριτη εταιρια οπου να μπορω να ανακτησω καπως την βαση δεδομενων των μηνυματων; Γνωριζει κανεις περισσοτερα; Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Παράθεση So much for the laws of physics! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ξερεις κανεις πως μπαινω σε στοκ recovery σε αυτο το κινητο? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ξερεις κανεις πως μπαινω σε στοκ recovery σε αυτο το κινητο? Δοκίμασες home button + bower lock ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gong Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλημέρα, προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω με τη μνήμη του android μου (2.3.6). Το κινητό έχει 180ΜΒ μνήμη + 2GB SD card που του έχω βάλει. Κάποιες εφαρμογές απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούν να μετακινηθούν στην Sd Card (πχ youtube. google maps που είναι μεγαλα). Με τα πολλά στην εσωτερική του μνήμη έχω 168ΜΒ δεσμευμένα κ 14ΜΒ ελεύθερα. Μου βάζει σε φάσεις μήνυμα ότι δε μπορεί να ενημερώσει εφαρμογές. Πχ το dropbox. Λέω ίσως λογικό γιατί κατεβάζει το apk, πρέπει να το αποσυμπιέσει κ δε φτάνει ο χώρος. Αλλά μου βγάζει συνεχώς μήνυμα: 1) η μνήμη ημερολογίου είναι πλήρης (σιγά τα events που έχω) 2) δε μπορώ να δεχτώ SMS. Δεν αποθηκεύω πολλά. Εκτός τούτου όταν μου το έβγαλε έσβησα πάνω απο 25 SMS αλλά πάλι έκανε προσπάθεια να πάρει ενα κ έβγαλε ότι πάλι δεν έχει χώρο. τελικά απεγκατέστησα το dropbox κ ήρθε ένα SMS! Τι παίζει με αυτό; Μπορεί κάποιος/α να βοηθήσει; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Υπαρχει καμια ανεπισημη εκδοση android 4.40 kitkat για το συγκεκρημενο κινητο? Αν ναι την εχει βαλει κανεις να μας πει πως ειναι? Εχει δοκιμασει κανεις την "[4.3]Cyanogenmod 10.2[WIP][RC-1]" λεει τιποτα για αυτο το κινητο? Αν εχει καποιος να προτεινει καμια καλυτερη ειδικα αν ειναι βασισμενη στην 4.4 kitkat οτι καλυτερο. Edited December 4, 2013 by Lordoftherings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Καλημέρα φίλοι και γείτονες ! Προσπαθώ να κάνω root το galaxy fit ενός φίλου (εγώ άσχετος me Samsung) και όταν πάω να περάσω το zip με CWM μου βγάζει "Error in /sdcard/update.zip (Status 7) Installation Aborted" Χρησιμοποιήσα Odin 4.42 για να περάσω την CWM που βρήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24719114&postcount=1387 Και δοκίμασα το zip για ροοτ από δώ http://samsung-galaxyfit.blogspot.gr/p/how-to-root-galaxy-fit-in-easy-steps.html Και μετά το update σε CWM 6 πάλι βγάζει το ίδιο error Το τηλ έχει στοκ 2.3.6 Καμια βοήθεια ; Edited January 23, 2014 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Καλημέρα φίλοι και γείτονες ! Προσπαθώ να κάνω root το galaxy fit ενός φίλου (εγώ άσχετος me Samsung) και όταν πάω να περάσω το zip με CWM μου βγάζει "Error in /sdcard/update.zip (Status 7) Installation Aborted" Χρησιμοποιήσα Odin 4.42 για να περάσω την CWM που βρήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24719114&postcount=1387 Και δοκίμασα το zip για ροοτ από δώ http://samsung-galaxyfit.blogspot.gr/p/how-to-root-galaxy-fit-in-easy-steps.html Και μετά το update σε CWM 6 πάλι βγάζει το ίδιο error Το τηλ έχει στοκ 2.3.6 Καμια βοήθεια ; Αυτός ήταν ο οδηγός που ακολουθησες http://theunlockr.com/2012/11/22/how-to-install-custom-recovery-on-the-samsung-galaxy-fit-gt-s5670/?? Είσαι σίγουρος ότι έγινε σωστά η διαδικασία? To root προσπάθησες να το κάνεις έτσι http://samsung-galaxyfit.blogspot.gr/p/how-to-root-galaxy-fit-in-easy-steps.html?m=1? Με άλλη SD δοκίμασες? Σύμφωνα με το Xda πάντως για το status 7: Solution:- One or some of the prerequisite requirement for the needed upgrade is missing or corrupted . So you may need to identify and replace that requirement for the installation to continue. Most likely could be due to wrong bootloader, wrong CWM, Wrong IMEI, Wrong Radio etc Edited January 24, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Βασικά έκανα wipe data απ το CWM και τώρα κόλλησε σε bootloop. Που μπορώ να βρώ την official 2.3.6 να την περάσω απ την αρχή; Γιατί όσα Link βρίσκω είναι απ το Hotfile Και δεν λειτουργούν πλέον. Βασικά όποιος έχει μια ιδέα απ το πως δουλεύει το odin ας μου κάνει ένα pm :) Edit Τελικά διορθώθηκε, το πρόβλημα ήταν η παλιά έκδοση του CWM, πέρασα την 6 και η ROM μπήκε κανονικά (JellyBread 5), το αναφέρω μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα Edited January 28, 2014 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ποια μαρκα μπαταριας θα προτεινατε που να μην χρειαζεται να αλλαχτει το πισω cover και να εχει λιγο περισσοτερα απο 1350mah που εχει η μαμα μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 καλησπερα παιδια χριαζομαι την βοηθεια σας. εχω ενα παλιο τηλεφωνο το galaxy fit s5670 και μιας που το εχω σαν δευτερο ειπα να πειραματιστω λιγω να μαθω να περνω custoum rom. το ειχα κανει απο παλια root. βρηκα λιπων μια ρομ,συγκεκριμενα μια της CyanogenMod. την εγραψα στην sdcard και μπηκα στο recovery menu.πατησα apply update from sdcard με αποτελεσμα να μου βγαλει καποιο error το τηλ. και να μην ανηγει.. ουτε με factory reset διορθωνετε το προβλημα. τωρα τη γηνεται,καμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Δεν βαζεις ετσι ρομ. Ετσι περνας cwm και μετα από αυτο επιλέγεις install zip from sdcard. Edited June 4, 2014 by Sofos_5 Ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 καλησπερα παιδια χριαζομαι την βοηθεια σας. εχω ενα παλιο τηλεφωνο το galaxy fit s5670 και μιας που το εχω σαν δευτερο ειπα να πειραματιστω λιγω να μαθω να περνω custoum rom. το ειχα κανει απο παλια root. βρηκα λιπων μια ρομ,συγκεκριμενα μια της CyanogenMod. την εγραψα στην sdcard και μπηκα στο recovery menu.πατησα apply update from sdcard με αποτελεσμα να μου βγαλει καποιο error το τηλ. και να μην ανηγει.. ουτε με factory reset διορθωνετε το προβλημα. τωρα τη γηνεται,καμια βοηθεια?? Μάλλον ενώ είχες περασμένο root δεν είχες custom recovery και γι' αυτό δεν σου δέχτηκε το .zip και σου έβγαλε error. Θα σου συνιστούσα είτε να βρεις τρόπο να περάσεις cwm recovery ώστε να φλασάρεις το .zip της Cyanogen, είτε να περάσεις την επίσημη rom της συσκευής μέσω Odin και να τα κάνεις όλα από την αρχή.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μάλλον ενώ είχες περασμένο root δεν είχες custom recovery και γι' αυτό δεν σου δέχτηκε το .zip και σου έβγαλε error. Θα σου συνιστούσα είτε να βρεις τρόπο να περάσεις cwm recovery ώστε να φλασάρεις το .zip της Cyanogen, είτε να περάσεις την επίσημη rom της συσκευής μέσω Odin και να τα κάνεις όλα από την αρχή.. καταρχας σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! για να ξαναπερασω την επισημη μεσω odin απο που θα την βρω?υπαρχει κανενας οδηγος τιποτα για να δουμε πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) καταρχας σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! για να ξαναπερασω την επισημη μεσω odin απο που θα την βρω?υπαρχει κανενας οδηγος τιποτα για να δουμε πως γινεται? Ψάχνοντας στο Sammobile θα βρεις το firmware και επιλέγοντας το θα σου γράψει και οδηγίες. :) Αν δεν βγάλεις άκρη φαντάζομαι μία αναζήτηση στο xda θα σου δώσει αποτελέσματα. Edited June 4, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Ψάχνοντας στο Sammobile θα βρεις το firmware και επιλέγοντας το θα σου γράψει και οδηγίες. :) Αν δεν βγάλεις άκρη φαντάζομαι μία αναζήτηση στο xda θα σου δώσει αποτελέσματα. προσπαθησα 2 φορες να βαλω την ιταλικη τα κανω οπως λεει αυτος αλλα στο odin οταν παταω start μετα απο λιγω μου βγαζει failed. μιπως κανω κατι λαθως? βασικα αποσυμπιεσα το firmware ανηξα το odin,εβαλα το τηλ σε download mode kai εβαλα το αρχειο του firmware με καταληξη .md5 sto AP.αυτη ειναι η διαδικασια που κανεις? Edited June 4, 2014 by jimbadou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 προσπαθησα 2 φορες να βαλω την ιταλικη τα κανω οπως λεει αυτος αλλα στο odin οταν παταω start μετα απο λιγω μου βγαζει failed. μιπως κανω κατι λαθως? βασικα αποσυμπιεσα το firmware ανηξα το odin,εβαλα το τηλ σε download mode kai εβαλα το αρχειο του firmware με καταληξη .md5 sto AP.αυτη ειναι η διαδικασια που κανεις? Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb, δοκίμασε με μετονομασία και σβήσε το .md5, να έχεις κλειστό το KIES (σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς), δοκίμασε με άλλη έκδοση Odin, να είσαι σίγουρος πως έχεις τους σωστούς drivers της συσκευής σου περασμένους στον υπολογιστή. Και γράψε και το μήνυμα σφάλματος που σου βγάζει το Odin.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb, δοκίμασε με μετονομασία και σβήσε το .md5, να έχεις κλειστό το KIES (σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς), δοκίμασε με άλλη έκδοση Odin, να είσαι σίγουρος πως έχεις τους σωστούς drivers της συσκευής σου περασμένους στον υπολογιστή. Και γράψε και το μήνυμα σφάλματος που σου βγάζει το Odin.. βασικα οταν παταω start sto odin εκει στα messager που γραφει μενει στο setupconnection και δεν προχωραει.οταν βγαζει failed γραφει all threads completed succeed 0 / failed 1 ..του αλαξα και θυρα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 βασικα οταν παταω start sto odin εκει στα messager που γραφει μενει στο setupconnection και δεν προχωραει.οταν βγαζει failed γραφει all threads completed succeed 0 / failed 1 ..του αλαξα και θυρα το ιδιο Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ, εγκατέστησε τους στον υπολογιστή σου, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε τη διαδικασία ξανά. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό δοκίμασε τα υπόλοιπα που προείπα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ, εγκατέστησε τους στον υπολογιστή σου, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε τη διαδικασία ξανά. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό δοκίμασε τα υπόλοιπα που προείπα. Σε ευχαρηστω πολυ φιλε μου!το εφτιαξα!τελικα ηθελε τον ODIN Multi Downloader v4.38. εκανα την διαδικασια και εγινε οπως ηταν πριν! Edited June 5, 2014 by jimbadou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 καλησπερα!μια βοηθεια! περασα μια costoum rom, σιγκεκριμενα την Cyanogenmod 11 απο αυτον των οδηγω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581415 . αλλα δεν μπορω να βαλω τα gapps. ενω πηστευω οτι εχω κατεβασει το σωστο αρχειο (gapps-kk-20140105-signed) , μου βγαζει error. καμια βοηθεια! ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κατέβασε τα τελευταία από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts