Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

παιδια χρειάζομαι την βοηθειά σας. Πήρε η κοπέλα μου το ACE και δεν μπορεί να κατεβάσει από το android market. Όλα ανοίγουν κανονικά, ανοιγει το android, πατας αυτό που θές να κατεβάσεις, βγαζει την μπάρα σε φάση προετοιμασίας λήψης και όλα μένουν εκεί. Δεν κατεβάζει με τίποτα. τι μπορώ να κάνω? έκανα επαφορά ξαναέβαλα τους λογαριασμούε και πάλι τα ίδια. Παρακαλώ θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,

παιδια χρειάζομαι την βοηθειά σας. Πήρε η κοπέλα μου το ACE και δεν μπορεί να κατεβάσει από το android market. Όλα ανοίγουν κανονικά, ανοιγει το android, πατας αυτό που θές να κατεβάσεις, βγαζει την μπάρα σε φάση προετοιμασίας λήψης και όλα μένουν εκεί. Δεν κατεβάζει με τίποτα. τι μπορώ να κάνω? έκανα επαφορά ξαναέβαλα τους λογαριασμούε και πάλι τα ίδια. Παρακαλώ θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.

πήγαινε στις ρυθμίσεις και έλενξε τα e mail συγχρονισμού,σε περίπτωση που έχεις και άλλα email βάλε να συγχρονίσει με τον λογαριασμό σου στο gmail

πήγαινε στις ρυθμίσεις και έλενξε τα e mail συγχρονισμού,σε περίπτωση που έχεις και άλλα email βάλε να συγχρονίσει με τον λογαριασμό σου στο gmail

Γιωργο έχω βάλει μετα την τελευταία επαναφορά μόνο τον ένα λογαριασμό gmail που δουλεύει εγγυημένα. δεν ξέρω τι να κάνω..το εψαξα σε site του εξωτερικού που λένε ότι υπάρχει το πρόβλημα αλλα τίποτα... καμια άλλη ιδέα?

Γιωργο έχω βάλει μετα την τελευταία επαναφορά μόνο τον ένα λογαριασμό gmail που δουλεύει εγγυημένα. δεν ξέρω τι να κάνω..το εψαξα σε site του εξωτερικού που λένε ότι υπάρχει το πρόβλημα αλλα τίποτα... καμια άλλη ιδέα?

Στις ρυθμίσεις συγχρονισμού πάτα συνεχης συγχρονισμος και αυτοματος συγχρονισμος (για τώρα,γιατι ο συνεχής τρώει μπαταρία) βεβαιώσου οτι δίπλα απο το gmail σου είναι πράσινο το κυκλάκι και δες αν γράφει απο κάτω συγχρονισμός ενεργοποιημένος.Δοκίμασε να μπείς και απο το pc στο μαρκετ με τον λογαριασμό gmail πού έχεις στο κινητό σου (να έχει συγχρονίσει),και πάτα εγκατάσταση σε μια εφαρμογή απο το pc και δες αν βρίσκει το κινητό σου

τα εκανα ολα ( οτι αφορά τον συγχρονισμό τα έίχα ήδη έτσι) το market ανοιξε κανονικά στον υπολογιστή μπήκα και έστειλα να εγκαταστήσει κάτι στο κινητό αλλά τίποτα... εμφανίζει την γραμμή λήψης σε φάση προετοιμασίας και μένει εκεί..τι μπορεί να είναι?

Στο φόρουμ εδώ δεν έχουμε τπτ οδηγίες γιαυτα?μπορώ να γίνω ρουτ και να κρατήσω την froyo ή πρέπει να βάλω custom rom?πάντως δεν μπορώ να καταλάβω η samsung είναι μια μεγάλη εταιρία με εμπηρους πιστεύω προγραμματιστες,πως γίνεται να βγάζουν ένα update σαν την gingerbread,και να είναι πάλι πιο πίσω απο ανεπίσημα λειτουργικά (τις custom rom,αποτι καταλαβα μεχρι εδώ),και να υπάρχουν τόσα παράπονα μέχρι και σε σημείο που προτιμούν το προηγούμενο λειτουργικό (froyo)?δεν παρακολουθούν οτι κάποιοι έχουν βγάλει καλύτερα λειτουργικά για το κινητό που οι ίδιοι έχουν κατασκευάσει?

Εμείς στο galaxy s έχουμε της Παναγίας τα μάτια.. Εδώ δεν είναι και πολύ super user κοινότητα και δεν έχει σχεδόν τίποτα..

Σαφώς μπορείς να γίνεις ροοτ και να μείνεις όπως είσαι με το superoneclick πατώντας ένα κουμπάκι μόνο (το ίδιο και για un-root).

Αυτό δεν είναι τίποτα με το ace.. Αν έβλεπες το s με 2.2 θα το έσπαγες πραγματικά.. Η 2.2 έκανε το κινητό χειρότερο απο vodafone joy και η 2.2.1 που βγήκε άμεσα (για όλο τον πλανήτη εκτός από την ελλάδα.γιαυτό φταίει η Samsung Hellas και όχι η Samsung) έκανε το κινητό ΠΥΡΑΥΛΟ!

Η samsung μπορεί να βγάλει καλύτερη έκδοση λογισμικού, η Samsung hellas θα την δώσει;;;

Επίσης σχεδόν πάντα οι custom roms είναι καλύτερες από τις stock.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τα εκανα ολα ( οτι αφορά τον συγχρονισμό τα έίχα ήδη έτσι) το market ανοιξε κανονικά στον υπολογιστή μπήκα και έστειλα να εγκαταστήσει κάτι στο κινητό αλλά τίποτα... εμφανίζει την γραμμή λήψης σε φάση προετοιμασίας και μένει εκεί..τι μπορεί να είναι?

Εγώ όταν είχα αυτο το πρόβλημα ήταν θέμα συγχρονισμού γιατι είχα και άλλα email και έπρεπε να βάλω πρώτο το gmail,μάλλον θα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος πιο ειδικός :/

ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρόνο σου... και μονο που μου ειπες αυτα που μου είπες με βοηθησες να αποκλείσουμε πιθανές λυσεις. θα μιλήσω δευτερα με την εξυπηρετηση πελατών και θα δώ τι γίνετε. ευχαριστω πολύ και καλό βραδυ.

Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb και να βγάλεις τον εντοπισμό σφαλμάτων (ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη)

ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρόνο σου... και μονο που μου ειπες αυτα που μου είπες με βοηθησες να αποκλείσουμε πιθανές λυσεις. θα μιλήσω δευτερα με την εξυπηρετηση πελατών και θα δώ τι γίνετε. ευχαριστω πολύ και καλό βραδυ.

ελπίζω να σε βοηθήσουν και να λυθεί το θέμα,αν βγάλεις άκρη πόσταρε κιόλας τη λύση εδώ να ξέρουμε ;) καλό βραδυ

Καλημέρα παιδιά... Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι τελικά τι είναι το καλύτερο για τις πρώτες φορτίσεις?

Πόσες δλδ και πόση ώρα η κάθε μια;

Ευχαριστώ πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά... Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι τελικά τι είναι το καλύτερο για τις πρώτες φορτίσεις?

Ευχαριστώ πολύ

για τις 2-3 πρώτες φορτίσεις της μπαταρίας, καλό θα ήταν πριν το βάλεις στην πρίζα, να περιμένεις να αδειάζει τελείως η μπαταρία και να την αφήνεις να γεμίζει μέχρι το κινητό να βγάλει σημείωση πως η μπαταρία έχει φορτιστεί. Μην το βγάλεις αν απλώς βλέπεις το μικρό εικονίδιο πάνω δεξιά σταματημένο. Όταν γίνει πλήρης φόρτιση, εμφανίζεται ένα μικρό εικονιδιάκι πάνω ΑΡΙΣΤΕΡΑ και γράφει "100%", και το κινητό χτυπάει σαν να σου ήρθε μνμ. Κάντο αυτό 2-3 φορές τώρα στην αρχή.

Αυτά...

Ευχαριστώ πολύ

καποια πραγματα απο εδω πρεπει να τα διαβασουν ΟΛΟΙ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

εννοειτε πως δεν κατεβαζετε πραγματα που ειναι για το S οπως πληκτρολογια κλπ.

Ειμαι κατοχος του 5830 περιπου ενα εξαμηνο και εχτες μου επεσε και εσπαε η οθονη touch οχι η lcd μεσα αλλα μονο το εξωτερικο τζαμι που εχει,εχει ραγισει σε πολλα σημεια.πηγα σε διαφορα μαγαζια σημερα στην αθηνα και ολοι μου ειπαν πειπου κανα 100ρικο...εχει κανεις να προτεινει κατι?καποιο μαγαζι που να ξερει για πιο φθηνα η κατι αλλο?100 ειναι πολλα...

επισης οταν παιζεται angry birds το κινητο ας κολλαει?σα να ειναι βαρυ το παιχνιδι για τις δυνατοτητες του κινητου εννοω...

Ειμαι κατοχος του 5830 περιπου ενα εξαμηνο και εχτες μου επεσε και εσπαε η οθονη touch οχι η lcd μεσα αλλα μονο το εξωτερικο τζαμι που εχει,εχει ραγισει σε πολλα σημεια.πηγα σε διαφορα μαγαζια σημερα στην αθηνα και ολοι μου ειπαν πειπου κανα 100ρικο...εχει κανεις να προτεινει κατι?καποιο μαγαζι που να ξερει για πιο φθηνα η κατι αλλο?100 ειναι πολλα...

επισης οταν παιζεται angry birds το κινητο ας κολλαει?σα να ειναι βαρυ το παιχνιδι για τις δυνατοτητες του κινητου εννοω...

Τόσο είναι. Είναι ακριβό το gorilla glass.

Όχι δεν κολλάει με το angry.

εμένα κολλάει μόνο σε ορισμένες πίστες

Το οτι μου κολλαει που μπορει να οφειλεται?το κανει απο τις αρχες που το αγορασα και εγκατεστησα το παιχνιδι.

οσο για την οθονη πουθενα δεν εχω βρει φθηνοτερα...

εμένα κολλάει μόνο σε ορισμένες πίστες

Το οτι μου κολλαει που μπορει να οφειλεται?το κανει απο τις αρχες που το αγορασα και εγκατεστησα το παιχνιδι.

οσο για την οθονη πουθενα δεν εχω βρει φθηνοτερα...

Μερικές πίστες είναι φορτωμένες. Το κινητό δεν έχει και αρκετή ραμ. Είναι λογικό, μην πανικοβάλλεστε!

Ok ευχαριστω.αλλη μια ερωτηση,καποιες εφαρμογες η παιχνιδια που κατεβαζω απο το market αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου η οποια ειναι πολυ μικρη και χωρις δυνατοτητα μετακινησης στην sd.υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα?

Ok ευχαριστω.αλλη μια ερωτηση,καποιες εφαρμογες η παιχνιδια που κατεβαζω απο το market αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου η οποια ειναι πολυ μικρη και χωρις δυνατοτητα μετακινησης στην sd.υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3809329

Παιδιά μπορείε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη custom rom και οδηγίες για εγκατάσταση ?

H 2.3.3 είναι για τα μπάζα.

Θα βοηθήσει πολλούς

thanks

άν δε δοκιμάσεις μόνος, δε θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα :) οπότε άρχισε τις δοκιμές και μείνε σε όποια σε βολέψει

Πρωτες ωρες με το νεο τηλεφωνο...Ξαφνικα ενω ανοιγω την καμερα, πεταει ειδοποιηση χαμηλη μπαταρια,παταω το capacitive back πληκτρο και απο τοτε και τα δυο capacitive δεν φωτιζονται κατα το πατημα τους, ενω λειτουργουν κανονικα..να αγχωθω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πρωτες ωρες με το νεο τηλεφωνο...Ξαφνικα ενω ανοιγω την καμερα, πεταει ειδοποιηση χαμηλη μπαταρια,παταω το capacitive back πληκτρο και απο τοτε και τα δυο capacitive δεν φωτιζονται κατα το πατημα τους, ενω λειτουργουν κανονικα..να αγχωθω;

οχι :p:p:p:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)