Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!! Εχω το εξης πρόβλημα: Οταν φορτίσω το κινητο και το αφαιρεσω απο το φορτιστη εξακολουθει να μου δειχνει οτι φορτιζει και οτι ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο usb. Επίσης οταν κλεισω το κινητό δεν ανάβει παρα μόνο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστη. Εχω δοκιμασει και άλλες rom και άλλες μπαταρίες αλλα δεν βλεπω να ειναι αυτο.... Αυτή τη στιγμή εχω GingerReal-2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Καμια ιδεα;

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!! Εχω το εξης πρόβλημα: Οταν φορτίσω το κινητο και το αφαιρεσω απο το φορτιστη εξακολουθει να μου δειχνει οτι φορτιζει και οτι ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο usb. Επίσης οταν κλεισω το κινητό δεν ανάβει παρα μόνο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστη. Εχω δοκιμασει και άλλες rom και άλλες μπαταρίες αλλα δεν βλεπω να ειναι αυτο.... Αυτή τη στιγμή εχω GingerReal-2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Καμια ιδεα;

Μαμά Rom και στο service

Όλα καλά.

παιδια τελικα το προβλημα με το λογαριασμο απ το google play το ελυσα.. περιμενα τοσο καιρο να βγει το temple run και τωρα που παω να κανω εγκατασταση λεει δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη σας Vodafone - samsung galaxy ace s5380. γιατι ; τετοιο καλο κινητο και να μην ειναι συμβατο; :( Edited by tonyreverse

παιδια τελικα το προβλημα με το λογαριασμο απ το google play το ελυσα.. περιμενα τοσο καιρο να βγει το temple run και τωρα που παω να κανω εγκατασταση λεει δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη σας Vodafone - samsung galaxy ace s5380. γιατι ; τετοιο καλο κινητο και να μην ειναι συμβατο; :(

Δυστυχώς έχω βρει αρκετά καλά προγράμματα που δεν είναι συμβατά.

(Firefox, FlashPlayer κλπ)

May The Force Be With You...

παιδια για σας εχει δοκιμασει καπιος τιν ρομ του itazoula? φενετε πολυ καλη itazoyla κανε και εδω μια παρουσιαση ευχαριστω.

H ROM απλα τα σπαει την εχω πανω ενα μηνα και ειναι τελεια...Και απο RAM και σε θεμα μπαταριας εξοικονομησεις.

Galaxy S3 LTE

ROM[XXBMD4][JB 4.1.2][rXTREME.v9.0]

Perseus Kernel

Εχω ξεχασει το gmail μου.Εφτιαξα καινουργιο mail και προσπαθω να μπω με αυτο στο μαρκετ και δε μπαινει.Πως θα γινει ρε παιδες να μπω ξανα;Αν ξερει καποιος ας με φωτισει παρακαλω.

Χρειαζομαι το cam scan για επαγγελματικους λογους.Αν καποιος μπορει απο την ομαδα διαχειρηση να με απαντησει σας παρακαλω.

Edited by left_ace
Δεν με απαντα κανεις

H ROM απλα τα σπαει την εχω πανω ενα μηνα και ειναι τελεια...Και απο RAM και σε θεμα μπαταριας εξοικονομησεις.

εχω τωρα gr2(πολυ καλη) πολυ καλη αλλα τιν βαρεθηκα ο itazoylas εχει κανεναν οδηγο στα ελληνικα?

Βασικα αφησα μια ερωτηση και στον οδηγο της GR 2 αλλα εδω βλεπω οτι υπαρχει πιο πολυ κινηση οποτε θα το γραψω και εδω...Ειχε αντιμετωπισει καποιος με την GR 2 προβλημα κατα το οποιο να κολλαει το κινητο με μαυρη οθονη και ο μονος τροπος για να επανελθει να ειναι βγαλε-βαλε μπαταρια;

Υ.Γ: Αν δεν σας κανει κοπο περαστε και απο το θεμα με τον οδηγο εγκαταστασης της GR 2 που γραφω το θεμα που εχω πιο αναλυτικα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

εχω τωρα gr2(πολυ καλη) πολυ καλη αλλα τιν βαρεθηκα ο itazoylas εχει κανεναν οδηγο στα ελληνικα?

Δεν χρειαζεται οδηγος αν εχεις CWM5 περασμενο...πετας το αρχειο της ROM που ειναι .zip μεσα στην SD.Κανεις wipe τα παντα και μετα το κανεις install.Η ROM ειναι μεσα στο XDA.Οτιδηποτε αλλο θες ρωτησε με.Παντως η ROM ειναι φωτια ειναι παρα πολυ γρηγορη και δεν εχει καθοθλου bug.

Galaxy S3 LTE

Perseus Kernel

Δεν χρειαζεται οδηγος αν εχεις CWM5 περασμενο...πετας το αρχειο της ROM που ειναι .zip μεσα στην SD.Κανεις wipe τα παντα και μετα το κανεις install.Η ROM ειναι μεσα στο XDA.Οτιδηποτε αλλο θες ρωτησε με.Παντως η ROM ειναι φωτια ειναι παρα πολυ γρηγορη και δεν εχει καθοθλου bug.

Αυτή η μπαταρία είναι όμως τραγική ρε παιδάκι μου... την είχα τη ROM του itasoula αλλά η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατούσε μισή μέρα με 3/4 ημέρας :( και επέστρεψα στην GR2 και είμαι στη μιάμιση ημέρα τώρα.

Αυτά...

Αυτή η μπαταρία είναι όμως τραγική ρε παιδάκι μου... την είχα τη ROM του itasoula αλλά η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατούσε μισή μέρα με 3/4 ημέρας :( και επέστρεψα στην GR2 και είμαι στη μιάμιση ημέρα τώρα.

....!!!!Ειχα την 2.3.5 πανω εδω και 2-3 μηνες και το κινητο την ρουφαγε την μπαταρια...και μολις εβαλα την CYAN 7.2 του itasoulas...με μετρια χρηση 1.5+....!!!!Δεν ξερω τι να σου πω....εχω την V3 τωρα δεν εχω περασει την καινουρια του V4...και απλα πεταει....!!!

Galaxy S3 LTE

Perseus Kernel

να είχα κάνει εγώ καμιά μ@λακία; τι να πω... ίσως την περάσω ξανά να δω...

Την κατεβάζω ήδη :) δεν είχα ιδέα πως είχε βγει v4 είχα μείνει στην πρώτη. Την βάζω λοιπόν, και ανεβάζω εντυπώσεις.

Edited by mclound
Αυτά...

Βασικα αφησα μια ερωτηση και στον οδηγο της GR 2 αλλα εδω βλεπω οτι υπαρχει πιο πολυ κινηση οποτε θα το γραψω και εδω...Ειχε αντιμετωπισει καποιος με την GR 2 προβλημα κατα το οποιο να κολλαει το κινητο με μαυρη οθονη και ο μονος τροπος για να επανελθει να ειναι βγαλε-βαλε μπαταρια;

Υ.Γ: Αν δεν σας κανει κοπο περαστε και απο το θεμα με τον οδηγο εγκαταστασης της GR 2 που γραφω το θεμα που εχω πιο αναλυτικα.

μου συνεβει μονο κατα την εγκατασταση της GR2 που εκανα 2 φορες σε καποιο βημα που κανει reboot.......

μου συνεβει μονο κατα την εγκατασταση της GR2 που εκανα 2 φορες σε καποιο βημα που κανει reboot.......

Που λογικά είναι όταν περίμενες να ανοίξει πρώτη φορά και δεν είχες κάνει ακόμα update τον kernel.

Αυτό ήταν πρόβλημα του παλιού kernel (δεν φαινόταν το boot animation).

Καλησπέρα! έβαλα την Miracle v4 αλλά το mms.apk δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Καμιά ιδέα; Δεν γίνεται εγκατάσταση ούτε αν το αντιγράψω στο system/app/
Αυτά...

παιδια εκανα ροοτ το κινητο οπως πολυ καλα ξερετε και εσβησα το internet . και τωρα εχω το οπερα. υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω; το εσβησα με το titanium χωρις να χω κανει αντιγραφο ετσι ωστε να κανω επαναφορα. τωρα; και το χρειαζομαι οπωσδηποτε γιατι μπαινω στο 0.facebook.com , κατι το οποιο απ το μινι δεν μπορω. ευχαριστω εκ των προτερων!:lol:

Καλησπέρα! έβαλα την Miracle v4 αλλά το mms.apk δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Καμιά ιδέα; Δεν γίνεται εγκατάσταση ούτε αν το αντιγράψω στο system/app/

φιλε μου τα πιστοποιητικά τα τσεκαρες?

φιλε μου τα πιστοποιητικά τα τσεκαρες?

τα ποιά; που είναι αυτά; :)

Αυτά...

Δεν υπάρχουν πιστοποιητικά (symbian? Wtf?)

Βάλε το mms.apk στο /system/app με permissions rw- r-- r-- , ownership root root και κάνε reboot.

παιδια εκανα ροοτ το κινητο οπως πολυ καλα ξερετε και εσβησα το internet . και τωρα εχω το οπερα. υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω; το εσβησα με το titanium χωρις να χω κανει αντιγραφο ετσι ωστε να κανω επαναφορα. τωρα; και το χρειαζομαι οπωσδηποτε γιατι μπαινω στο 0.facebook.com , κατι το οποιο απ το μινι δεν μπορω. ευχαριστω εκ των προτερων!:lol:

άνοιξε το ζιπ μιας custom rom και πάρε το browser.apk από το system-app

Κάνε ότι είπα παραπάνω με το mms.apk

Edited by nikos523

Α, βρε τώρα κατάλαβα οτί εννοείς τα permissions :) Ευχαριστώ πολύ!

Ξέρει μήπως κάποιος:

1) γιατί δεν μπορεί να στείλει mms η rom αυτή (έχω Wind) και APN είναι σωστά... <- Το έλυσα. να πως: στις ρυθμίσεις APN ο τύπος APN για το internet ήταν "default,sul" ή κάτι τέτοιο. Το έκανα χειροκίνητα "internet" και πλέον στέλνει MMS.

2) αν χρειάζεται το link2sd? (έχω ήδη δεύτερο partition ext4 στην sd)

Edited by mclound
Αυτά...

παιδια καλησπερα,

μολις χθες πηρα το κινητακι, πολυ καλο μου φαινεται αν κ δεν ειμαι κανενας σκληροπυρηνικος χρηστης.

Θελω να μου πειτε εναν τροπο για να περασω τις επαφες μου με τις εικονες με τα εμαιλ και αλλες πληροφοριες, απο τον υπολογιστη στο κινητο.

Για να σας εξηγησω εχω και το iphone και ενα imac. Το imac εχει ενα προγραμμα που λεγεται address book, οποτε γραφω στον υπολοιστη μου οτι πληροφορια θελω για μια επαφη, μετα συνδεω το iphone στον υπολογιστη κανω εναν συγρονισμο κ αυτοματα περνανε οι επαφες μου απο τον υπολογιστη το iphone.

Επειδη λοιπον εχω πολλες επαφες και ειναι κουραστηκο να γραφω στο κιν ολες τις πληροφοριες για ολες αυτες τις επαφες

Υπαρχει εδω κατι αντιστοιχο, γιατι ειμαι εντελως ασχετος απο android.??

φιλε μου μιπος ξεσεις πως θα κανω partision τιν sd καρτα μου?

Παιδια καλησπερα.εχω εδω και 2 μερες το Samsung Galaxy Ace S5839i !!!Εκανα εγκατασταση το KIES και αφου εβαλα 2 τραγουδια μεσα στο κινητο δεν εκανα ασφαλη καταργηση και απο εκεινη την ωρα μου βγαζει ενα μηνυμα πανω η καρτα Sd ειναι κενη ή χρησιμοποιει μη υποστηριζομενο τυπο αρχειων...Και μου δινει επιλογη μορφοποιησης ή ακυρο...Πατησα μια μορφοποιηση εκανε πανω απο 30 λεπτα και αφου δεν τελειωνε το εκλεισα (αυτο το εκανα αλλες 3 φορες αλλα παλι το ιδιο).Εχω βγαλει και την καρτα αλλες 2 φορες το ξανασυνδεσα και παλι τιποτα...Αυτα ειναι τα βηματα,οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω!!!

Βαλτην στον υπολογιστή με τον αντάπτορα και κάνε από εκεί διαμόρφωση.

Επίσης το "i" δεν είναι το ίδιο ace οπότε αν πας να κάνεις root η να περάσεις roms κλπ, να ξέρεις ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που βλέπεις εδώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)