Jump to content

janzero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by janzero

  1. Γεια σου φιλε μου...η πιο ''ευκολη λυση'' στο προβλημα σου ειναι να flashareis με μια custom rom απο xda εχει πολυ καλες ρομ και ultralight.Οποτε αν δεν σε φοβιζει το κανεις...εγω το εκανα και σωθηκα...με το θεμα μπαταρια...
  2. Οχι δεν θα μπορεσει να συνδεθει με το στικακι. Οσο για το 1euro τις cosmote πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΔΥΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ το τικαρεις στο 2λεπτο θα σε εχει χρεωσει. Υπαρχουν προγραμματα ομως της cosmote πιο value of money γιατι 1 ευρω την μερα ειναι πανακριβα!!!
  3. 1. Ρυθμισεις - Ασυρματο και Δικτυα - Δικτυα Κιν. = Ξετικαρεις το Ενεργοποιηση Δεδομενων
  4. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 Πολυ καλος οδηγος για partition
  5. ....!!!!Ειχα την 2.3.5 πανω εδω και 2-3 μηνες και το κινητο την ρουφαγε την μπαταρια...και μολις εβαλα την CYAN 7.2 του itasoulas...με μετρια χρηση 1.5+....!!!!Δεν ξερω τι να σου πω....εχω την V3 τωρα δεν εχω περασει την καινουρια του V4...και απλα πεταει....!!!
  6. Δεν χρειαζεται οδηγος αν εχεις CWM5 περασμενο...πετας το αρχειο της ROM που ειναι .zip μεσα στην SD.Κανεις wipe τα παντα και μετα το κανεις install.Η ROM ειναι μεσα στο XDA.Οτιδηποτε αλλο θες ρωτησε με.Παντως η ROM ειναι φωτια ειναι παρα πολυ γρηγορη και δεν εχει καθοθλου bug.
  7. H ROM απλα τα σπαει την εχω πανω ενα μηνα και ειναι τελεια...Και απο RAM και σε θεμα μπαταριας εξοικονομησεις.
  8. ...εφοσον ξερεις το XDA δες για την CyanogenMod7.2 RC1 την εχει φτιαξει το μελος ITASOULAS ειναι ελληνας και ειναι οτι πιο stable εχω δει πανω στο κινητο αυτο το καιρο...
  9. Κανε οτι λενε οι οδηγιες δεν χρειαζεται partition
  10. Καλησπερα μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο relative προγραμμα σαν το KIES γιατι εχω περασει την CYANOGEN 7.2 και το ΚΙΕS δεν βλεπει το κινητο μονο σαν flashaki το βλεπω για να περασω αρχεια...θελω να περασω τις επαφες και δεν μπορω στο κινητο
  11. Φτιαξε 3 φακελους μεσα στν sd card: sdcard/MEDIA/RINGTONES .... ALARMS ..... NOTIFICATIONS... ....οταν το εκανα κεφαλαια τοτε τους ειδε τους ηχους...!!!
  12. Ναι....σβηνονται ολα...!!!
  13. Πρεπει να εισαι root και με το TitaniumBackup γινεται....
  14. 1)Δεν ειναι απο το ΚΙΕS δεν ειναι επισημη! 2)Με το SuperOneClick εβγαζε error στην 2.3.4 GB και βρηκα ενα αλλο τροπο βαζεις ενα .zip στην sd και bootαρει απο εκει και κανει το root 3)Τα link θα σου τα στειλω με pm....αμα θες Y.Γ Εισαι στο 360-gr???
  15. Οντως τις εβγαλα τις stock εφαρμογες που ηταν στα ρωσσικα....με root και το Titanium...!Εβγαλα και 2-3 αλλες του κινητου Book Store και αλλη μια που δεν την θυμαμαι...Ξερει κανεις αλλη καμια που να ειναι stock στο κινητο και να καταλωνει πορους και να μην χρειαζεται...για να την βγαλουμε...?
  16. Καλησπερα...εχω την εκδοση 2.3.4 Android...αλλα θελω να βγαλω καποιες εφαρμογες απο το κινητο...ειναι 2 και ειναι στα ρωσσικα....!!!!Υπαρχει καποιος τροπος η πρεπει να γινω root...?
×
×
  • Create New...